|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
2.3.2009 19:44:46   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

zdaj pa ne vem ali je Aleksu všeč k gledam te dece da brca ali ko mislim na hranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

verjetno obojeuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.3.2009 19:44:58   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zdej grema pa z dragim film do konca pogledat, ker ga včeraj nisma uspela... pa ne zato, ker bi bila zaspana, ampak...nekaj naju je pač zmotilo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aha uno vaju je zmotilo,se je iz masaže prelevilo v,................user posted image user posted image

Napad!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.3.2009 19:45:43   
*Junona*

Brigitka, fajn skuhaj.user posted image user posted image user posted image
Sem kr lačna postala.

jaz tudi,junona a se jutri povabiva na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.3.2009 19:46:07   
sonček85
evo brigita prideva jutri z junonouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 2.3.2009 19:47:14 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.3.2009 19:46:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

zdaj pa ne vem ali je Aleksu všeč k gledam te dece da brca ali ko mislim na hranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

verjetno obojeuser posted image
kolca se mu pa mi rito kr prestavla user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.3.2009 19:47:48   
brigita23

brigita.danes pa ni bil tvoj dan za številke,da nisi kaj preveč plačala user posted image user posted image

KAJ SI TO MISLA PLAČALA???
Policaji so me pa res ustavluser posted image user posted image user posted image user posted image , nisem bla prpeta, pa je bil razumevajočuser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.3.2009 19:48:03   
sonček85

Po moje taprvo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.3.2009 19:48:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

brigita.danes pa ni bil tvoj dan za številke,da nisi kaj preveč plačala user posted image user posted image

Policaji so me pa res ustavluser posted image user posted image user posted image user posted image , nisem bla prpeta, pa je bil razumevajočuser posted image user posted image user posted image
ja če ti št. danes niso šle da nisi kje potem preveč plačala kako nulo prevečuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 283
2.3.2009 19:49:28   
Cveta28
cveta.uuuu ti si pa danes res bila pridna ,pa ves teden še imaš napolnjen,pridna res ni kajuser posted image user posted image
ja čakam ,da gospa(tašča)  opravijo svoje vele delouser posted image user posted image user posted image user posted image

a čebulni kruh boš delala kak pa sploh je ,nisem ga še jedlauser posted image

Pridna cvetka marjetka user posted image  ma jaz temule mojemu koderčku nič ne zaupam...ovni saj veš user posted image
Kruhek je pa odličen, če imaš rada čebulo seveda. Okus je bolj tak kot če narediš pražena jetrca z veliko čebule ali pa pri golažu preden dodaš paradižnik.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.3.2009 19:51:35   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

A ti ga že imaš,sta se za tega sedaj odločila?

Nisva ga še kupila. Jaz za, da se kupi. Mi je všeč in ne zavzame preveč prostora. 

Moj pa nekaj jamra, da nima dovolj močnih koles za se vozit po makadamu ali gozdu. Sam taki z večjimi kolesi grejo pa še težje v avto. Na primer, saj mi je všeč tudi voziček od Chicca, ampak misilm, da tega še v dvigalo ne spravimo. Pa high treck ...sam ful prostora zavzamejo.

A sploh obstaja kakšen voziček z močnimi gumami, ki pa ne zavzame veliko prostora in se ga spravi v clio brez podiranja sedežev?

Imam high treka pa samo gume dol vzamem in mi gre čisto lepo v clio-ta (prva verzija)

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.3.2009 19:52:35   
mišk

Vem, katero misliš.user posted image Je na kratke rokave in V izrez. Katero si pa vzela - sivo belo ali vijoličasto belo?user posted image

Ta, ki sem jo vzela ima rokave do komolca, je pa sivo-rdeča, oziroma bolj sivo-roza. Črtasta. Na lutki je tudi visela.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.3.2009 19:53:45   
brigita23

user posted image

še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnikauser posted image user posted image user posted image

Že ma kera trd trebuh?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim ,da ga ma ta dec bolj k meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sonček maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.3.2009 19:53:46   
sonček85
cvetka:ja ovni ja ,vem sem samauser posted image user posted image user posted image user posted image

aha tak je potem ta kruh,za probat bi bil ,samo ni po mojem okusu tko dam mislim ,da mi nebi šel po grlu.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.3.2009 19:54:20   
sonček85

user posted image

še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnikauser posted image user posted image user posted image

Že ma kera trd trebuh?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim ,da ga ma ta dec bolj k meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sonček maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 289
2.3.2009 19:59:44   
Cveta28
brigitka ti ne prideš v poštev za naju z junona za seznam saj bomo skupja v Puser posted image user posted image user posted image Ja malo smo te pa res pogrešale

Sej lahko meni sporočite, bom jaz dala gor. Sonček pa itak že imam v GSM user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.3.2009 20:00:47   
Nalini
omojboguser posted image  ... danes ste prave čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja kje si našla tega pomočnika user posted image ..... ni slab user posted image  ... samo pazi, da ti ne bo preveč otrdevalo tam spodaj ....
jutri fajn opravi na pregledu ... upam, da ne boš predolgo čakala ... pa javi kako je bilo .... user posted image  ... itak bo vse ok ....
nama morajo najprej dostavit vozovnico za rim pa potem greve ... ok? user posted image

jaz sem pa danes ugotovilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da imam počeno skodelico, ki sva jo leta 200o kupila v rimu .... pa tak rada sem jedla iz nje müslije in podobne zadeve .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... joj sem žalostna ..... pa nimam pojma kdaj je počila (po moje je mogla zletet na tla ....) .... je pa tka otroška, gor so slončki narisani ....
zgleda, da bova spet mogla iti v rim .... (oz. bomo šli) ...

lep večer ...
pa ne čvekajte preveč, ker vas komaj dohajamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.3.2009 20:00:54   
brigita23

Js grem pa v sredo na CSD nest papirje. Dejte mi prosim povedat, da ne bom pol ko kura letala okol - kaj morem vse nest tja?user posted image

junonca- jst sem bla danes v petih minutah fertik sem mela vse zraven...rabiš obrazec S-1/1 si ga kr sprinti in izpolni pa un tadrugi obrazec katerega moraš dat v firmo izpolnit v primeru če si zaposlena, pa rabiš orginal od G za pričetek porodniške. Jst sem si vse to doma pripravila in sem bla res še prej ko za pet min fertikuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.3.2009 20:02:50   
sonček85
brigita.nekaj me zanima a te nalepke k si jih limala a si jih morala kaj z vlažno krpo podrgnat ali ne,ker jaz sem morala svoje.A imaš malo bolj motne ali une gladke.jAz jih prvo nisem in so se odlimale pol sem si pa prišla gor -moja dolga lajtngauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 293
2.3.2009 20:02:53   
brigita23

brigita tega ti lahko takoj pošljem, seveda, če ga rabišuser posted image user posted image

user posted image

pa velik računa.....ti, kje pa ti živiš?????? pri nas pa ne delajo takihuser posted image user posted image user posted image user posted image . No gate so mi všeč, sam ne vem kira firma souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 294
2.3.2009 20:05:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

brigitka ti ne prideš v poštev za naju z junona za seznam saj bomo skupja v Puser posted image user posted image user posted image Ja malo smo te pa res pogrešale

Sej lahko meni sporočite, bom jaz dala gor. Sonček pa itak že imam v GSM user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iii kako lepo ,hvala ja imam tvojo št in ti pišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

nalini:boga šalčka in boga ti ker ne boš mogla več jest muslijev ven.No ti greš kmalu v Rim(porodnišnica-a ne pozabi karte) ,potem boste šli pa vsi skupaj čez časuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 295
2.3.2009 20:06:46   
sonček85

brigita tega ti lahko takoj pošljem, seveda, če ga rabišuser posted image user posted image

user posted image

pa velik računa.....ti, kje pa ti živiš?????? pri nas pa ne delajo takihuser posted image user posted image user posted image user posted image . No gate so mi všeč, sam ne vem kira firma souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
firma je: nabrekli korenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 296
2.3.2009 20:09:07   
brigita23

a kr motovilec ,ja sej je dober,junona ga ima zello rada ,jaz pa regratuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja potem pa pridi v Žalec na MŠ user posted image

čakamo slikiceuser posted image user posted image user posted image
no sedaj pa le čakaj dinarčke in odločbouser posted image

detelja:mmm ta je boljši k un k si ga prvo dalauser posted image user posted image

ja domači motovilec, sem ga trebla ko nora prej...ma pa čist drug ukus kot pa domač. V kolkem času pa dobiš odločbo????

Vidve z junono kr pridita na golaž ga je dostuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 297
2.3.2009 20:10:26   
brigita23

ja če ti št. danes niso šle da nisi kje potem preveč plačala kako nulo prevečuser posted image user posted image

aaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa......
no vidiš zej kako lajtngo mamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jst sem pa že misla da veš da so me policaji ustavluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 298
2.3.2009 20:11:55   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

A ti ga že imaš,sta se za tega sedaj odločila?

Nisva ga še kupila. Jaz za, da se kupi. Mi je všeč in ne zavzame preveč prostora. 

Moj pa nekaj jamra, da nima dovolj močnih koles za se vozit po makadamu ali gozdu. Sam taki z večjimi kolesi grejo pa še težje v avto. Na primer, saj mi je všeč tudi voziček od Chicca, ampak misilm, da tega še v dvigalo ne spravimo. Pa high treck ...sam ful prostora zavzamejo.

A sploh obstaja kakšen voziček z močnimi gumami, ki pa ne zavzame veliko prostora in se ga spravi v clio brez podiranja sedežev?

Imam high treka pa samo gume dol vzamem in mi gre čisto lepo v clio-ta (prva verzija)

Hvala. Drgač pa moj možiček pravi, da je več znamk high treca. Katerega pa imaš ti? 

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 299
2.3.2009 20:13:38   
Tabletka dOr
Ko že teče beseda spet o CSD. Kdaj pa lahko pričakuješ dinačke, če si že dobil odločbo? Jih je katera že dobila?

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

novo leto
che guevara

Kje pričakat novo leto?

doma z družino (80%)

v tujini (1%)

v mestnem središču (3%)

na privat zabavi (10%)

sam pred tv (2%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!