Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:44:46
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj pa ne vem ali je Aleksu všeč k gledam te dece da brca ali ko mislim na hrano verjetno oboje
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:44:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grema pa z dragim film do konca pogledat, ker ga včeraj nisma uspela... pa ne zato, ker bi bila zaspana, ampak...nekaj naju je pač zmotilo... aha uno vaju je zmotilo,se je iz masaže prelevilo v,................ Napad!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:45:43
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigitka, fajn skuhaj. Sem kr lačna postala. jaz tudi,junona a se jutri povabiva na kosilo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:46:07
|
|
|
|
sonček85
|
evo brigita prideva jutri z junono
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 2.3.2009 19:47:14 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:46:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj pa ne vem ali je Aleksu všeč k gledam te dece da brca ali ko mislim na hrano verjetno oboje kolca se mu pa mi rito kr prestavla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:47:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.danes pa ni bil tvoj dan za številke,da nisi kaj preveč plačala KAJ SI TO MISLA PLAČALA??? Policaji so me pa res ustavl , nisem bla prpeta, pa je bil razumevajoč
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:48:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj pa ne vem ali je Aleksu všeč k gledam te dece da brca ali ko mislim na hrano Po moje taprvo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:48:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.danes pa ni bil tvoj dan za številke,da nisi kaj preveč plačala KAJ SI TO MISLA PLAČALA??? Policaji so me pa res ustavl , nisem bla prpeta, pa je bil razumevajoč ja če ti št. danes niso šle da nisi kje potem preveč plačala kako nulo preveč
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:49:28
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 cveta.uuuu ti si pa danes res bila pridna ,pa ves teden še imaš napolnjen,pridna res ni kaj ja čakam ,da gospa(tašča) opravijo svoje vele delo a čebulni kruh boš delala kak pa sploh je ,nisem ga še jedla Pridna cvetka marjetka ma jaz temule mojemu koderčku nič ne zaupam...ovni saj veš Kruhek je pa odličen, če imaš rada čebulo seveda. Okus je bolj tak kot če narediš pražena jetrca z veliko čebule ali pa pri golažu preden dodaš paradižnik.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:51:35
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A ti ga že imaš,sta se za tega sedaj odločila? Nisva ga še kupila. Jaz za, da se kupi. Mi je všeč in ne zavzame preveč prostora. Moj pa nekaj jamra, da nima dovolj močnih koles za se vozit po makadamu ali gozdu. Sam taki z večjimi kolesi grejo pa še težje v avto. Na primer, saj mi je všeč tudi voziček od Chicca, ampak misilm, da tega še v dvigalo ne spravimo. Pa high treck ...sam ful prostora zavzamejo. A sploh obstaja kakšen voziček z močnimi gumami, ki pa ne zavzame veliko prostora in se ga spravi v clio brez podiranja sedežev? Imam high treka pa samo gume dol vzamem in mi gre čisto lepo v clio-ta (prva verzija)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:52:35
|
|
|
|
mišk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Vem, katero misliš. Je na kratke rokave in V izrez. Katero si pa vzela - sivo belo ali vijoličasto belo? Ta, ki sem jo vzela ima rokave do komolca, je pa sivo-rdeča, oziroma bolj sivo-roza. Črtasta. Na lutki je tudi visela.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:53:45
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnika Že ma kera trd trebuh? mislim ,da ga ma ta dec bolj k me ja sonček maš prav
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:53:46
|
|
|
|
sonček85
|
cvetka:ja ovni ja ,vem sem sama aha tak je potem ta kruh,za probat bi bil ,samo ni po mojem okusu tko dam mislim ,da mi nebi šel po grlu.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:54:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnika Že ma kera trd trebuh? mislim ,da ga ma ta dec bolj k me ja sonček maš prav
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:59:44
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigitka ti ne prideš v poštev za naju z junona za seznam saj bomo skupja v P Ja malo smo te pa res pogrešale Sej lahko meni sporočite, bom jaz dala gor. Sonček pa itak že imam v GSM
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:00:47
|
|
|
|
Nalini
|
omojbog ... danes ste prave čveke detelja kje si našla tega pomočnika ..... ni slab ... samo pazi, da ti ne bo preveč otrdevalo tam spodaj .... jutri fajn opravi na pregledu ... upam, da ne boš predolgo čakala ... pa javi kako je bilo .... ... itak bo vse ok .... nama morajo najprej dostavit vozovnico za rim pa potem greve ... ok? jaz sem pa danes ugotovila , da imam počeno skodelico, ki sva jo leta 200o kupila v rimu .... pa tak rada sem jedla iz nje müslije in podobne zadeve .... .... joj sem žalostna ..... pa nimam pojma kdaj je počila (po moje je mogla zletet na tla ....) .... je pa tka otroška, gor so slončki narisani .... zgleda, da bova spet mogla iti v rim .... (oz. bomo šli) ... lep večer ... pa ne čvekajte preveč, ker vas komaj dohajam
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:00:54
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js grem pa v sredo na CSD nest papirje. Dejte mi prosim povedat, da ne bom pol ko kura letala okol - kaj morem vse nest tja? junonca- jst sem bla danes v petih minutah fertik sem mela vse zraven...rabiš obrazec S-1/1 si ga kr sprinti in izpolni pa un tadrugi obrazec katerega moraš dat v firmo izpolnit v primeru če si zaposlena, pa rabiš orginal od G za pričetek porodniške. Jst sem si vse to doma pripravila in sem bla res še prej ko za pet min fertik
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:02:50
|
|
|
|
sonček85
|
brigita.nekaj me zanima a te nalepke k si jih limala a si jih morala kaj z vlažno krpo podrgnat ali ne,ker jaz sem morala svoje.A imaš malo bolj motne ali une gladke.jAz jih prvo nisem in so se odlimale pol sem si pa prišla gor -moja dolga lajtnga
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:02:53
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja brigita tega ti lahko takoj pošljem, seveda, če ga rabiš pa velik računa.....ti, kje pa ti živiš?????? pri nas pa ne delajo takih . No gate so mi všeč, sam ne vem kira firma so
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:05:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigitka ti ne prideš v poštev za naju z junona za seznam saj bomo skupja v P Ja malo smo te pa res pogrešale Sej lahko meni sporočite, bom jaz dala gor. Sonček pa itak že imam v GSM iii kako lepo ,hvala ja imam tvojo št in ti pišem nalini:boga šalčka in boga ti ker ne boš mogla več jest muslijev ven.No ti greš kmalu v Rim(porodnišnica-a ne pozabi karte) ,potem boste šli pa vsi skupaj čez čas
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:06:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja brigita tega ti lahko takoj pošljem, seveda, če ga rabiš pa velik računa.....ti, kje pa ti živiš?????? pri nas pa ne delajo takih . No gate so mi všeč, sam ne vem kira firma so firma je: nabrekli korenjak
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:09:07
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a kr motovilec ,ja sej je dober,junona ga ima zello rada ,jaz pa regrat Ja potem pa pridi v Žalec na MŠ čakamo slikice no sedaj pa le čakaj dinarčke in odločbo detelja:mmm ta je boljši k un k si ga prvo dala ja domači motovilec, sem ga trebla ko nora prej...ma pa čist drug ukus kot pa domač. V kolkem času pa dobiš odločbo???? Vidve z junono kr pridita na golaž ga je dost
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:10:26
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.danes pa ni bil tvoj dan za številke,da nisi kaj preveč plačala KAJ SI TO MISLA PLAČALA??? Policaji so me pa res ustavl , nisem bla prpeta, pa je bil razumevajoč ja če ti št. danes niso šle da nisi kje potem preveč plačala kako nulo preveč aaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa...... no vidiš zej kako lajtngo mam , jst sem pa že misla da veš da so me policaji ustavl
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:11:55
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A ti ga že imaš,sta se za tega sedaj odločila? Nisva ga še kupila. Jaz za, da se kupi. Mi je všeč in ne zavzame preveč prostora. Moj pa nekaj jamra, da nima dovolj močnih koles za se vozit po makadamu ali gozdu. Sam taki z večjimi kolesi grejo pa še težje v avto. Na primer, saj mi je všeč tudi voziček od Chicca, ampak misilm, da tega še v dvigalo ne spravimo. Pa high treck ...sam ful prostora zavzamejo. A sploh obstaja kakšen voziček z močnimi gumami, ki pa ne zavzame veliko prostora in se ga spravi v clio brez podiranja sedežev? Imam high treka pa samo gume dol vzamem in mi gre čisto lepo v clio-ta (prva verzija) Hvala. Drgač pa moj možiček pravi, da je več znamk high treca. Katerega pa imaš ti?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:13:38
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Ko že teče beseda spet o CSD. Kdaj pa lahko pričakuješ dinačke, če si že dobil odločbo? Jih je katera že dobila?
|
|
|
novo letoche guevaraKje pričakat novo leto?doma z družino (
80%)
v tujini (
1%)
v mestnem središču (
3%)
na privat zabavi (
10%)
sam pred tv (
2%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 269Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!