*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 OLLLLLA BABE KAKE ČVEKE Vas še nisem uspela prebrat, vas pa bom in pol še jst navalim s svojimi posti. Danes sem vse zrihtala na CSD , pridna ne . Z mojim slončkom Tončkom sva sestavila še omaro, nalepila nalepke, pozložila cotke, katere pa še niso oprane....jih bom v začetku april, da bojo bolj sveže . No to še ni vse, tudi zlikala sem dva stroja cot, pa dva oprala...aja zdej pa še golaž kuham za jutri . za vse-ful ste pridne , da ste dans tako lepo napolnile tele strani foruma, res čestitam pregledi-no vse tiste ki imate jutri preglede, vem da že komaj čakate in se veselite, da boste videle svoje pikice...pol pa le poročajte sonček-joj ti maš jutri MŠ, to pomeni da te dopoldan ne bo gor , te bomo pogrešale veš. Sem vidla da si me pogrešala . Aja sem prebrala debato o tem, kdo bo dal vaju z Junono na seznam ko bosta rodili.....jah smo nekak na kupu, ampak se bo že nekdo najdu junona-a že vse znaš, predvidevam da se nisi neki vlk učila danes glede na to da si dost tipkala , čuj sem se včeraj držala tvojega nasveta glede napenjanja......pa se je moj tak smejal, je reku ta JUNONCA mora bit pa res faca . slončkanje-mi ne......blagor tistim ki ste aktivne, moj se boji, da bi bilo kaj narobe in me raje carta. Tudi to je vredu, do 37 tedna pol pa navalim na njega...pa e hoče al pa ne....jst pravim seksal se bo s tabo al pa brez tebe . frizurce-ja tak je to enim gre drugim ne, so pa nam že tile bušiji kr fajn napot....sam mene npr. bolj matra obut čevlje za zavezat ali pa nogavice, kot pa britje . Tak zej grem pa mal brat Zapiski so urejeni, zdaj pa piflanje, ampak ne danes... jutri. A je bil v redu nasvet, kajne? Ja, sem že js študirala na tebe, ampak smo preskupaj po PDP-ju in itak da bomo skupaj v P.