|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
2.3.2009 18:06:33   
mišk
Celjanke: Hvala za informacijo glede odpiralnega časa City centra. Sem šla pol včeri v Celje in sem si v H&M-u kupila še ene nosečniške črne hlače in eno majčko. Je pa takšna, da je praktična za dojenje, zato jo bom lahko še kasneje nosila.user posted image

CSD: A imajo pri njih tudi uradne ure ob torkih, ali samo pon., sreda in petek? Jutri imam drugače glih rezerviran dan za opravke, a zdej nisem čist sigurna, če bom pri njih lahko kaj opravla. Aje kakšen obrazec, ki ga že doma lahko izpolnim in tam samo oddam, da ne bom neke gužve delala?

Lega user posted image : Jutri bom noseča 32 tednov, pa je še vedno v medenični vstavi.user posted image

Pregled: Jutri ga imam, pa sem kr mal depresivna zarad kilogramov.user posted image  Zaklela sem se, da po tem pregledu pa res malo začnem pazit pri hrani, oziroma samo normalno jest! Čisto imam že raztegnjen želodec. Nonstop sem lačna!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.3.2009 18:07:13   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28
magnesol - danes popila zadnjo tableto. Sedaj pa počakajmo na krče...mislim popadke.

Ti je G svetovala za prenehanje pitja magnezola. Zakaj? Jst ga pijem že 11 tednov, pa me zanima a bom mogla do konca al ne?

Mislim, da je Sonček ne tako dolgo nazaj omenila, da ji je njena G odsvetovala pitje po 35/36t, ker naj bi upočasnjeval mehčanje MV
ja tako je ,pitje tega je priporočljivo samo do 36t potem ne več.Lahko pa še povprašate svoje G

Aha, hvala. Itak bom pa tudi vprašala pojutrijšnjem mojega G. Saj mi jih bo verjetno tudi on ukinu.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.3.2009 18:07:59   
Miška2006
Nova sporočila
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Celjanke: Hvala za informacijo glede odpiralnega časa City centra. Sem šla pol včeri v Celje in sem si v H&M-u kupila še ene nosečniške črne hlače in eno majčko. Je pa takšna, da je praktična za dojenje, zato jo bom lahko še kasneje nosila.user posted image

CSD: A imajo pri njih tudi uradne ure ob torkih, ali samo pon., sreda in petek? Jutri imam drugače glih rezerviran dan za opravke, a zdej nisem čist sigurna, če bom pri njih lahko kaj opravla. Aje kakšen obrazec, ki ga že doma lahko izpolnim in tam samo oddam, da ne bom neke gužve delala?

Lega user posted image : Jutri bom noseča 32 tednov, pa je še vedno v medenični vstavi.user posted image

Pregled: Jutri ga imam, pa sem kr mal depresivna zarad kilogramov.user posted image  Zaklela sem se, da po tem pregledu pa res malo začnem pazit pri hrani, oziroma samo normalno jest! Čisto imam že raztegnjen želodec. Nonstop sem lačna!user posted image

Ja, tudi v torkih imajo na CSD uradne ure.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.3.2009 18:10:30   
mišk
Miška2006: Thanks! Zakon si!user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.3.2009 18:13:36   
Miška2006

Miška2006: Thanks! Zakon si!user posted image

user posted image

Na internetni strani CSD LJ šiška dobiš vse obrazce in jih lahko prej izpolniš in jih neseš na tvoj CSD ali pa celo pošlješ po pošti. Jst sem jih kar poslla

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 2.3.2009 18:14:40 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.3.2009 18:18:58   
sonček85
mišk:srečno jutri na pregledu in upam ,da bo bebi se obrnil do porodauser posted image

obrazce si pa lahko dol potegneš iz neta (na našem seznamčku spodaj)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.3.2009 18:35:50   
detelja

http
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnikauser posted image user posted image user posted image

No, kadar ga ti ne boš rabla, bi ga odstopla meni?user posted image user posted image

no bom razmislilauser posted image  pazi, da ne boš preveč gledala sliko...boš sam enkrat napisala, da ti je odtekla plodovnica v bistvu pa bo nekaj drugega teklouser posted image user posted image user posted image  upam, da se bo ta tip odločil in dal ta tuš mal vstran, da vidimo kaj skrivauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.3.2009 18:37:02   
sonček85

http

user posted image

še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnikauser posted image user posted image user posted image

No, kadar ga ti ne boš rabla, bi ga odstopla meni?user posted image user posted image

no bom razmislilauser posted image  pazi, da ne boš preveč gledala sliko...boš sam enkrat napisala, da ti je odtekla plodovnica v bistvu pa bo nekaj drugega teklouser posted image user posted image user posted image  upam, da se bo ta tip odločil in dal ta tuš mal vstran, da vidimo kaj skrivauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je še bolj zelen res pa ne vem če ve da mora tuš odmaknatuser posted image user posted image user posted image a mu pomagamo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.3.2009 18:37:40   
*Junona*

Vem, katero misliš.user posted image Je na kratke rokave in V izrez. Katero si pa vzela - sivo belo ali vijoličasto belo?user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.3.2009 18:38:30   
*Junona*

evo že meljem pomarančo,jabolko in kivi,no za sladico pa še malo čokoladico -tortica ,ki mi jo je dragi kupil zjutraj-junona:veš o kateri govorimuser posted image user posted image

Js sem svojo večerjo že pojedla. 2dcl kislega mleka, jabolko in pomarančo.

Kero tortico, sem pozabla?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.3.2009 18:38:58   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

user posted image

Že ma kera trd trebuh?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me imamo bolj kaj mokro kot pa trdo...saj veš v nosečnosti rada uide kaka kaplja urinauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Si prepričana, da je urin?user posted image user posted image user posted image Da ni sokec od frčafele...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.3.2009 18:39:20   
Miška2006

http

user posted image

user posted image user posted image ">user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.3.2009 18:39:21   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Tale tipček, k ste ga gor dale, se pa men zdi kar malo prezelen, da bi me zadovoljil, bi pa najbrž jest njega kaj naučila, samo kaj, ko bi bil bolj bog, ko bi ga z gušem orn zabila ...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.3.2009 18:39:47   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Tale tipček, k ste ga gor dale, se pa men zdi kar malo prezelen, da bi me zadovoljil, bi pa najbrž jest njega kaj naučila, samo kaj, ko bi bil bolj bog, ko bi ga z gušem orn zabila ...user posted image user posted image user posted image
kaj pa tale a bi bil za ponucatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pat74, ta bi pa bil zate, kaj misliš - izgleda bolj resen.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.3.2009 18:54:19   
sonček85

evo že meljem pomarančo,jabolko in kivi,no za sladico pa še malo čokoladico -tortica ,ki mi jo je dragi kupil zjutraj-junona:veš o kateri govorimuser posted image user posted image

Js sem svojo večerjo že pojedla. 2dcl kislega mleka, jabolko in pomarančo.

Kero tortico, sem pozabla?

uno k jo imaš ves čas v torbici ,samo da jaz imam uno  k je bila prva ,ti imaš pa novouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.3.2009 18:56:23   
sonček85
ti imaš pa to k je v tej reklamiuser posted image user posted image user posted image

http://www.imvite.com/video/Watch-Your-Fingers---KRAS-Tortica-Comme/t/7512412

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.3.2009 18:56:49   
*Junona*
Aha, zdaj pa vemuser posted image ... imam pa v torbici trenutno to in še Kitkat...mmmm...sam kaj ko ne smem oz. nočem.user posted image user posted image user posted image

Sem se končno uspela naročit na brazilsko - imam naslednji teden v sredo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.3.2009 18:58:00   
*Junona*

ti imaš pa to k je v tej reklamiuser posted image user posted image user posted image

http://www.imvite.com/video/Watch-Your-Fingers---KRAS-Tortica-Comme/t/7512412

Jaaaaaa, to je ta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Njami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok si že rekla, da se oni čokoladici reče, ki je tudi zelo dobra - zadnjič na srečanju smo se pogovarjale o njej.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.3.2009 19:03:44   
sonček85
a zdaj vešuser posted image user posted image user posted image user posted image u kako lepo ,potem te bo pa tvoj dragi zvečer še raje kje drugje masiral ne samo po telesu kot včeraj

Ne boš imela več malega grmičkauser posted image
aha rum ploščiceuser posted image mmmmmmmmmmm ta je dobraaaaaaaaaaa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.3.2009 19:18:05   
detelja

Aha, zdaj pa vemuser posted image ... imam pa v torbici trenutno to in še Kitkat...mmmm...sam kaj ko ne smem oz. nočem.user posted image user posted image user posted image

Sem se končno uspela naročit na brazilsko - imam naslednji teden v sredo.user posted image user posted image user posted image

kaj če bi tebi tudi dragi naredil frizurco...user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.3.2009 19:19:16   
detelja

user posted image

Že ma kera trd trebuh?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me imamo bolj kaj mokro kot pa trdo...saj veš v nosečnosti rada uide kaka kaplja urinauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Si prepričana, da je urin?user posted image user posted image user posted image Da ni sokec od frčafele...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta "urin" pa si lahko sama po svoje razlagauser posted image user posted image user posted image  brez skrbi, da nisem mislila na pravi urinuser posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.3.2009 19:27:00   
brigita23
OLLLLLA BABE

KAKE ČVEKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vas še nisem uspela prebrat, vas pa bom in pol še jst navalim s svojimi posti.

Danes sem vse zrihtala na CSDuser posted image user posted image user posted image , pridna neuser posted image . Z mojim slončkom Tončkom sva sestavila še omaro, nalepila nalepke, pozložila cotke, katere pa še niso oprane....jih bom v začetku april, da bojo bolj svežeuser posted image .
No to še ni vse, tudi zlikala sem dva stroja cot, pa dva oprala...aja zdej pa še golaž kuham za jutriuser posted image .

za vse-ful ste pridne , da ste dans tako lepo napolnile tele strani foruma, res čestitamuser posted image user posted image user posted image

pregledi-no vse tiste ki imate jutri preglede, vem da že komaj čakate in se veselite, da boste videle svoje pikice...pol pa le poročajte

sonček-joj ti maš jutri MŠ, to pomeni da te dopoldan ne bo goruser posted image , te bomo pogrešale veš. Sem vidla da si me pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Aja sem prebrala debato o tem, kdo bo dal vaju z Junono na seznam ko bosta rodili.....jah smo nekak na kupu, ampak se bo že nekdo najduuser posted image

junona-a že vse znaš, predvidevam da se nisi neki vlk učila danes glede na to da si dost tipkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čuj sem se včeraj držala tvojega nasveta glede napenjanja......pa se je moj tak smejal, je reku ta JUNONCA mora bit pa res facauser posted image user posted image user posted image user posted image .

slončkanje-mi ne......blagor tistim ki ste aktivne, moj se boji, da bi bilo kaj narobe in me raje carta. Tudi to je vredu, do 37 tedna pol pa navalim na njega...pa e hoče al pa ne....jst pravim seksal se bo s tabo al pa brez tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

frizurce-ja tak je to enim gre drugim ne, so pa nam že tile bušiji kr fajn napot....sam mene npr. bolj matra obut čevlje za zavezat ali pa nogavice, kot pa britjeuser posted image .

Tak zej grem pa mal brat

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.3.2009 19:31:24   
brigita23
ooooooooooooo madddddoooooonnnnnnaaaaaaa

vidim da mate zanimive teme (slikce pomočnikov)

jojo babe se vidi da pomlad prihaja pa mamo čist podivjane hormoneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja še neki sem vam pozabla povedat. Zdej vidim da sem res čist adijo, grem dans tankat na pumpo, pa nisem vedla svojga pina od kartice, tak da sem mogla svojga klicatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....me je una delavka tam prav čudn gledalauser posted image .
Pol druga stvar grem na CSD, pa sem pozabla na papirje telefon napisat. Me delavka povpraša po št., jst pa pojma nisem mela.....si lahko mislite nisem vedla a mam 031 ali 041 sem pol domačo dala.......KATASTROFA

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.3.2009 19:32:13   
sonček85
brigitka:u si pa pridna bila danes  z dragimuser posted image user posted image user posted image
A vse si uredila na csd ,user posted image user posted image user posted image user posted image

mm golažžžžžžžžžžžžžžuser posted image user posted image user posted image

brigitka ti ne prideš v poštev za naju z junona za seznam saj bomo skupja v Puser posted image user posted image user posted image Ja malo smo te pa res pogrešale

Ja jutri imam MŠ(14.30-17.00) IN ŠE POTEM 5 TORKOV,NIMAMO TKO K V ce VSE KONEC V TREH DNEHuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.3.2009 19:33:01   
brigita23

user posted image

ta "urin" pa si lahko sama po svoje razlagauser posted image user posted image user posted image  brez skrbi, da nisem mislila na pravi urinuser posted image user posted image

ČUJ DETELJA PA SI GA MOGLA TAK SLIKAT, DA GLIH TIST TUŠ TAM DRŽIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....NAM ZAKRIVA NAJLEPŠI DELuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?

Pred 4. mesecem. (14%)

Med 4. in 6. mesecem. (57%)

Po 6. mesecu. (29%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!