Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:06:33
|
|
|
|
mišk
|
Celjanke: Hvala za informacijo glede odpiralnega časa City centra. Sem šla pol včeri v Celje in sem si v H&M-u kupila še ene nosečniške črne hlače in eno majčko. Je pa takšna, da je praktična za dojenje, zato jo bom lahko še kasneje nosila. CSD: A imajo pri njih tudi uradne ure ob torkih, ali samo pon., sreda in petek? Jutri imam drugače glih rezerviran dan za opravke, a zdej nisem čist sigurna, če bom pri njih lahko kaj opravla. Aje kakšen obrazec, ki ga že doma lahko izpolnim in tam samo oddam, da ne bom neke gužve delala? Lega : Jutri bom noseča 32 tednov, pa je še vedno v medenični vstavi. Pregled: Jutri ga imam, pa sem kr mal depresivna zarad kilogramov. Zaklela sem se, da po tem pregledu pa res malo začnem pazit pri hrani, oziroma samo normalno jest! Čisto imam že raztegnjen želodec. Nonstop sem lačna!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:07:13
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 magnesol - danes popila zadnjo tableto. Sedaj pa počakajmo na krče...mislim popadke. Ti je G svetovala za prenehanje pitja magnezola. Zakaj? Jst ga pijem že 11 tednov, pa me zanima a bom mogla do konca al ne? Mislim, da je Sonček ne tako dolgo nazaj omenila, da ji je njena G odsvetovala pitje po 35/36t, ker naj bi upočasnjeval mehčanje MV ja tako je ,pitje tega je priporočljivo samo do 36t potem ne več.Lahko pa še povprašate svoje G Aha, hvala. Itak bom pa tudi vprašala pojutrijšnjem mojega G. Saj mi jih bo verjetno tudi on ukinu.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:07:59
|
|
|
|
Miška2006
|
Nova sporočila IZVIRNO SPOROČILO: mišk Celjanke: Hvala za informacijo glede odpiralnega časa City centra. Sem šla pol včeri v Celje in sem si v H&M-u kupila še ene nosečniške črne hlače in eno majčko. Je pa takšna, da je praktična za dojenje, zato jo bom lahko še kasneje nosila. CSD: A imajo pri njih tudi uradne ure ob torkih, ali samo pon., sreda in petek? Jutri imam drugače glih rezerviran dan za opravke, a zdej nisem čist sigurna, če bom pri njih lahko kaj opravla. Aje kakšen obrazec, ki ga že doma lahko izpolnim in tam samo oddam, da ne bom neke gužve delala? Lega : Jutri bom noseča 32 tednov, pa je še vedno v medenični vstavi. Pregled: Jutri ga imam, pa sem kr mal depresivna zarad kilogramov. Zaklela sem se, da po tem pregledu pa res malo začnem pazit pri hrani, oziroma samo normalno jest! Čisto imam že raztegnjen želodec. Nonstop sem lačna! Ja, tudi v torkih imajo na CSD uradne ure.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:10:30
|
|
|
|
mišk
|
Miška2006: Thanks! Zakon si!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:13:36
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Miška2006: Thanks! Zakon si! Na internetni strani CSD LJ šiška dobiš vse obrazce in jih lahko prej izpolniš in jih neseš na tvoj CSD ali pa celo pošlješ po pošti. Jst sem jih kar poslla
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 2.3.2009 18:14:40 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:18:58
|
|
|
|
sonček85
|
mišk:srečno jutri na pregledu in upam ,da bo bebi se obrnil do poroda obrazce si pa lahko dol potegneš iz neta (na našem seznamčku spodaj)
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:35:50
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 http IZVIRNO SPOROČILO: detelja še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnika No, kadar ga ti ne boš rabla, bi ga odstopla meni? no bom razmislila pazi, da ne boš preveč gledala sliko...boš sam enkrat napisala, da ti je odtekla plodovnica v bistvu pa bo nekaj drugega teklo upam, da se bo ta tip odločil in dal ta tuš mal vstran, da vidimo kaj skriva
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:37:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 http IZVIRNO SPOROČILO: detelja še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnika No, kadar ga ti ne boš rabla, bi ga odstopla meni? no bom razmislila pazi, da ne boš preveč gledala sliko...boš sam enkrat napisala, da ti je odtekla plodovnica v bistvu pa bo nekaj drugega teklo upam, da se bo ta tip odločil in dal ta tuš mal vstran, da vidimo kaj skriva je še bolj zelen res pa ne vem če ve da mora tuš odmaknat a mu pomagamo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:37:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Celjanke: Hvala za informacijo glede odpiralnega časa City centra. Sem šla pol včeri v Celje in sem si v H&M-u kupila še ene nosečniške črne hlače in eno majčko. Je pa takšna, da je praktična za dojenje, zato jo bom lahko še kasneje nosila. CSD: A imajo pri njih tudi uradne ure ob torkih, ali samo pon., sreda in petek? Jutri imam drugače glih rezerviran dan za opravke, a zdej nisem čist sigurna, če bom pri njih lahko kaj opravla. Aje kakšen obrazec, ki ga že doma lahko izpolnim in tam samo oddam, da ne bom neke gužve delala? Lega : Jutri bom noseča 32 tednov, pa je še vedno v medenični vstavi. Pregled: Jutri ga imam, pa sem kr mal depresivna zarad kilogramov. Zaklela sem se, da po tem pregledu pa res malo začnem pazit pri hrani, oziroma samo normalno jest! Čisto imam že raztegnjen želodec. Nonstop sem lačna! Vem, katero misliš. Je na kratke rokave in V izrez. Katero si pa vzela - sivo belo ali vijoličasto belo?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:38:30
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo že meljem pomarančo,jabolko in kivi,no za sladico pa še malo čokoladico -tortica ,ki mi jo je dragi kupil zjutraj-junona:veš o kateri govorim Js sem svojo večerjo že pojedla. 2dcl kislega mleka, jabolko in pomarančo. Kero tortico, sem pozabla?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:38:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnika Že ma kera trd trebuh? me imamo bolj kaj mokro kot pa trdo...saj veš v nosečnosti rada uide kaka kaplja urina Si prepričana, da je urin? Da ni sokec od frčafele...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:39:20
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 http IZVIRNO SPOROČILO: detelja še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnika No, kadar ga ti ne boš rabla, bi ga odstopla meni? no bom razmislila pazi, da ne boš preveč gledala sliko...boš sam enkrat napisala, da ti je odtekla plodovnica v bistvu pa bo nekaj drugega teklo upam, da se bo ta tip odločil in dal ta tuš mal vstran, da vidimo kaj skriva ">
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:39:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Tale tipček, k ste ga gor dale, se pa men zdi kar malo prezelen, da bi me zadovoljil, bi pa najbrž jest njega kaj naučila, samo kaj, ko bi bil bolj bog, ko bi ga z gušem orn zabila ...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:39:47
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Tale tipček, k ste ga gor dale, se pa men zdi kar malo prezelen, da bi me zadovoljil, bi pa najbrž jest njega kaj naučila, samo kaj, ko bi bil bolj bog, ko bi ga z gušem orn zabila ... kaj pa tale a bi bil za ponucat Pat74, ta bi pa bil zate, kaj misliš - izgleda bolj resen.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:54:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo že meljem pomarančo,jabolko in kivi,no za sladico pa še malo čokoladico -tortica ,ki mi jo je dragi kupil zjutraj-junona:veš o kateri govorim Js sem svojo večerjo že pojedla. 2dcl kislega mleka, jabolko in pomarančo. Kero tortico, sem pozabla? uno k jo imaš ves čas v torbici ,samo da jaz imam uno k je bila prva ,ti imaš pa novo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:56:49
|
|
|
|
*Junona*
|
Aha, zdaj pa vem ... imam pa v torbici trenutno to in še Kitkat...mmmm...sam kaj ko ne smem oz. nočem. Sem se končno uspela naročit na brazilsko - imam naslednji teden v sredo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 18:58:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ti imaš pa to k je v tej reklami http://www.imvite.com/video/Watch-Your-Fingers---KRAS-Tortica-Comme/t/7512412 Jaaaaaa, to je ta. Njami. Kok si že rekla, da se oni čokoladici reče, ki je tudi zelo dobra - zadnjič na srečanju smo se pogovarjale o njej.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:03:44
|
|
|
|
sonček85
|
a zdaj veš u kako lepo ,potem te bo pa tvoj dragi zvečer še raje kje drugje masiral ne samo po telesu kot včeraj Ne boš imela več malega grmička aha rum ploščice mmmmmmmmmmm ta je dobraaaaaaaaaaa
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:18:05
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, zdaj pa vem ... imam pa v torbici trenutno to in še Kitkat...mmmm...sam kaj ko ne smem oz. nočem. Sem se končno uspela naročit na brazilsko - imam naslednji teden v sredo. kaj če bi tebi tudi dragi naredil frizurco...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:19:16
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnika Že ma kera trd trebuh? me imamo bolj kaj mokro kot pa trdo...saj veš v nosečnosti rada uide kaka kaplja urina Si prepričana, da je urin? Da ni sokec od frčafele... ta "urin" pa si lahko sama po svoje razlaga brez skrbi, da nisem mislila na pravi urin
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:27:00
|
|
|
|
brigita23
|
OLLLLLA BABE KAKE ČVEKE Vas še nisem uspela prebrat, vas pa bom in pol še jst navalim s svojimi posti. Danes sem vse zrihtala na CSD , pridna ne . Z mojim slončkom Tončkom sva sestavila še omaro, nalepila nalepke, pozložila cotke, katere pa še niso oprane....jih bom v začetku april, da bojo bolj sveže . No to še ni vse, tudi zlikala sem dva stroja cot, pa dva oprala...aja zdej pa še golaž kuham za jutri . za vse-ful ste pridne , da ste dans tako lepo napolnile tele strani foruma, res čestitam pregledi-no vse tiste ki imate jutri preglede, vem da že komaj čakate in se veselite, da boste videle svoje pikice...pol pa le poročajte sonček-joj ti maš jutri MŠ, to pomeni da te dopoldan ne bo gor , te bomo pogrešale veš. Sem vidla da si me pogrešala . Aja sem prebrala debato o tem, kdo bo dal vaju z Junono na seznam ko bosta rodili.....jah smo nekak na kupu, ampak se bo že nekdo najdu junona-a že vse znaš, predvidevam da se nisi neki vlk učila danes glede na to da si dost tipkala , čuj sem se včeraj držala tvojega nasveta glede napenjanja......pa se je moj tak smejal, je reku ta JUNONCA mora bit pa res faca . slončkanje-mi ne......blagor tistim ki ste aktivne, moj se boji, da bi bilo kaj narobe in me raje carta. Tudi to je vredu, do 37 tedna pol pa navalim na njega...pa e hoče al pa ne....jst pravim seksal se bo s tabo al pa brez tebe . frizurce-ja tak je to enim gre drugim ne, so pa nam že tile bušiji kr fajn napot....sam mene npr. bolj matra obut čevlje za zavezat ali pa nogavice, kot pa britje . Tak zej grem pa mal brat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:31:24
|
|
|
|
brigita23
|
ooooooooooooo madddddoooooonnnnnnaaaaaaa vidim da mate zanimive teme (slikce pomočnikov) jojo babe se vidi da pomlad prihaja pa mamo čist podivjane hormone aja še neki sem vam pozabla povedat. Zdej vidim da sem res čist adijo, grem dans tankat na pumpo, pa nisem vedla svojga pina od kartice, tak da sem mogla svojga klicat ....me je una delavka tam prav čudn gledala . Pol druga stvar grem na CSD, pa sem pozabla na papirje telefon napisat. Me delavka povpraša po št., jst pa pojma nisem mela.....si lahko mislite nisem vedla a mam 031 ali 041 sem pol domačo dala.......KATASTROFA
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:32:13
|
|
|
|
sonček85
|
brigitka:u si pa pridna bila danes z dragim A vse si uredila na csd , mm golažžžžžžžžžžžžžž brigitka ti ne prideš v poštev za naju z junona za seznam saj bomo skupja v P Ja malo smo te pa res pogrešale Ja jutri imam MŠ(14.30-17.00) IN ŠE POTEM 5 TORKOV,NIMAMO TKO K V ce VSE KONEC V TREH DNEH
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 19:33:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnika Že ma kera trd trebuh? me imamo bolj kaj mokro kot pa trdo...saj veš v nosečnosti rada uide kaka kaplja urina Si prepričana, da je urin? Da ni sokec od frčafele... ta "urin" pa si lahko sama po svoje razlaga brez skrbi, da nisem mislila na pravi urin ČUJ DETELJA PA SI GA MOGLA TAK SLIKAT, DA GLIH TIST TUŠ TAM DRŽI .....NAM ZAKRIVA NAJLEPŠI DEL
|
Gosta hrana.пеперутка16Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?Pred 4. mesecem. (
14%)
Med 4. in 6. mesecem. (
57%)
Po 6. mesecu. (
29%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!