|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
2.3.2009 15:33:34   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem.

tole je en kot

user posted image

Uauuuuuuuu, full lepa kombinacijauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
2.3.2009 15:34:48   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

nč, zdej grem pa južno štimat, donc bomo jedli picoooooooooooooooooo user posted image

u njami...mi pa kr zrezke v omaki, Nejc je pa jedel testenine z tunino omako, danes prvič in vse pojedel.

Mmmm pica, jaz bi tudiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Nejc.

Jaz sem pa skuhala goveji golaž in peresnike.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
2.3.2009 15:35:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirjiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za vztrajnost in lepe krofe.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
2.3.2009 15:36:49   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažomuser posted image  Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OKuser posted image

Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sončekuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Pri nas pa rosi. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
2.3.2009 15:38:36   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol...user posted image user posted image

Ti boš prej rešena kot me. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
2.3.2009 15:45:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol...user posted image user posted image

Ja, pri 4 letih gresta v vrtec za par urc..pol pa ze kmalu sola.

Samo a ves sem za hec poslala sedaj en CV na dva oglasa in so me ze parkrat klicali, ce lahko pridem na intervju. Samo jaz sem to samo za hec, da vidim kako tezko bi mi bilo dobit sluzbo ce bi hotla...
Ampak moz niti slisat noce, da bi delala. Pravi da ce se mi dela naj kar v pisarno pridem...

Vem, pa da je v Slo. drugace. Hoces noces moras za prezivetje, pa se to si lahko srecen ce dobis sluzbo...Sej vem...

Upam, da ti cim prej kaj boljsega najdes.user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
2.3.2009 15:48:12   
nia5

Samo a ves sem za hec poslala sedaj en CV na dva oglasa in so me ze parkrat klicali, ce lahko pridem na intervju. Samo jaz sem to samo za hec, da vidim kako tezko bi mi bilo dobit sluzbo ce bi hotla...
Ampak moz niti slisat noce, da bi delala. Pravi da ce se mi dela naj kar v pisarno pridem...

Vem, pa da je v Slo. drugace. Hoces noces moras za prezivetje, pa se to si lahko srecen ce dobis sluzbo...Sej vem...

Pa ti odgovarja da si doma? Po eni strani je to super, saj se lahko popolnoma posvetiš otrokom, vendar če pa imaš željo it delat....

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
2.3.2009 15:52:41   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Pa ti odgovarja da si doma? Po eni strani je to super, saj se lahko popolnoma posvetiš otrokom, vendar če pa imaš željo it delat....

Saj če bi jaz bila lahko doma finančno gledano in ne bi rabila za vsako stvar vprašat, če jo lahko kupim bi bila. Sem pa jaz zelo samosvoj človek in sem zelo težko od drugih odvisna. To je zame največja muka. user posted image  

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
2.3.2009 15:59:10   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Vidim, da je danes dan kuhinj user posted image  Če vam zdajle poslikam mojo, boste dol padle, ker je tako razmetana user posted image

EJ SEJ MOJA JE TUD REDKOKDAJ ZELO POSPRAVLJENA, ups črke, no tist za silo je pospravljena

Aja, z Gregcem greva ob štirih k P, ampak je mali že 10x boljši kot v soboto user posted image

super da je bolje, sej vedno  se izboljša, le čas potrebuje vsaka stvar.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
2.3.2009 15:59:58   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažomuser posted image  Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OKuser posted image

Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sončekuser posted image user posted image

user posted image user posted image  Alči...

jst pa ne morem tehtat ker mi tehtnica brejka..normalno dela, se vžge, kaže kcal, OH,.... samo stehtat noče, pa ne vem kaj je narobe...skos je 0.00

da ni prevelika teža!? user posted image user posted image user posted image  (hecam se, da ne bo zamere!)

kuhinjska tehtnica...sej una osebna je tud nehala delat, sam zarad baterijeuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
2.3.2009 16:00:01   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tally

BARBAW lepa kuhinja..tud barva je lepa, samo men je všeč živo rdeča v kombinaciji z rumeno, al pa tako kot imam zdej oranžno-zelena.

dej še ti slikico svoje kuhinje gor user posted image

bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem.

tole je en kot

user posted image

Nekaj takega sem imela v mislih ali pa živo rumeno v kombinaciji. Lepa user posted image user posted image user posted image Kolk je bil pa Nejc tukii star, 3 mesece?

svaka čast, se vidi da maš že 2 user posted image  doma..
živo rumeno ima pa moja kolegica, poglej na FB pod slike Jasna B-day, boš vidla na zadnji slikci je v ozadju kuhinja.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
2.3.2009 16:00:05   
jana81

user posted image user posted image user posted image
Pri nas pa rosi. user posted image

pri nas tudi, sem šla do lekarne po praško pasto, pa so mi jo pred nosom zaprli.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
2.3.2009 16:01:08   
jana81

Saj če bi jaz bila lahko doma finančno gledano in ne bi rabila za vsako stvar vprašat, če jo lahko kupim bi bila. Sem pa jaz zelo samosvoj človek in sem zelo težko od drugih odvisna. To je zame največja muka. user posted image  

barbaw glede tega sem pa ista kot ti. Že od srednje šole naprej delam, pa čeprav sta mi moja dva še celo srednjo šolo dajala denar.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
2.3.2009 16:01:40   
jana81
zdej pa šibam samo zrezke nardit in pridem nazaj.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
2.3.2009 16:05:44   
nia5
Nekaj me zanima, kako daš stran med priljubljene, če je preveč komlicirano mi niti ne razlagat, ker tak ne bom razumela user posted image , nisem glih računalniški tip user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
2.3.2009 16:08:48   
jana81

Nekaj me zanima, kako daš stran med priljubljene, če je preveč komlicirano mi niti ne razlagat, ker tak ne bom razumela user posted image , nisem glih računalniški tip user posted image
[/quote

klikn desno tipko na miški in ti da možnost dodaj med priljubljene.. ampak če boš na teh strani kliknala ti bo vedn to odprl, pejt na uno začetno stran starši čvekamo in tm to nared...bo šlo?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
2.3.2009 16:31:11   
barbaw

barbaw glede tega sem pa ista kot ti. Že od srednje šole naprej delam, pa čeprav sta mi moja dva še celo srednjo šolo dajala denar.

Meni moja dva nista dosti dajala. Žepnine nisem dobila, za oblečt sem si pa sama kupovala, ker sem cel zadnji letnik delala čez vikende v tiskarni, da sem lahko nekaj zaslužila in si kupila.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
2.3.2009 16:56:35   
špelin@
Mi nazaj od P.

Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje.
tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super user posted image
Kontrolo imava v petek, prej po potrebi.

Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
2.3.2009 17:24:46   
Anonimen

Nimam zelje it delat. Za enkrat sem raje doma z otroci.Samo ker berem kako v Slo. ni sluzb in vedno vec ljudi poznam ki so " prisilno " doma, sem za foro poslala CV, da vidim kako je s tem pri nas...user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
2.3.2009 17:24:59   
Anonimen

Ma ja samo kaj je zate odvisnost?
Lej moj moz placuje vse stroske, najemnino, racune, hrano- vse. Jaz pa imam svoj denar samo zase, porabim ga kakor me je volja - tako je to v Islamu.
Ce pa ne bi imela svojega denarja bi mi moral dajati zepnino za svoje potrebe, koliko pa se moz in zena zmenita glede na dohodke.

Tako, da jaz nikoli ne hodim okoli njega in ga moram za kaj prosit. Vedno je denar za gospodinjstvo doma, ko grem v trgovino dam kartico... Kadar grem pa sama zapravljat za to kar se njega cist nic ne tice pa porabim svoj denar, moja svakinja pa pac zepnino, ker svojega denarja nima...

Tako je to pri nas.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
2.3.2009 17:28:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mi nazaj od P.

Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje.
tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super user posted image
Kontrolo imava v petek, prej po potrebi.

Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike user posted image

SAMO da gre na bolje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
2.3.2009 17:33:29   
Anonimen
Vauuuuuuu kolk ste spet naklofale user posted image user posted image user posted image . Sm na hitrco preletela, tko da ne bom neki velik komentirala.

Ste mele debato o vrtcih, pa vidim, da vs je kr nekaj ki ste ga dobile user posted image user posted image user posted image . Pri ns je pa full kriza, prijav čez 500, vzeli jih bojo pa 120user posted image  Me je kr strah, ne vem kako bomouser posted image .

U Barbaw ti maš pa full prostorno kuhinjo, user posted image user posted image user posted image  za izris, mi je full všeč. Od Estrelle in Jane sm pa že vidla v živo in sta mi obeuser posted image , razen Estrella tvoja bi mi bla boljša če bi bla bolj živa.
Bom še jest mojo pokazala,jo morm poslikat, sam ne bom nč pospravljalauser posted image ,pa moja je full mejhna prot vašimuser posted image .

Špelin@ super da gre Gregiju na boljš.

Aja pa Gaja zdele že dva dni normalno jeuser posted image ,pa spanje se je tud izboljšalo,se zbudi 2x, upam, da bo dons tud tkouser posted image

Grem naprej golaž kuhat pa pridm nazaj

Aja pa za vse tini bini rojstne dneve za dons in za nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
2.3.2009 17:36:14   
Anonimen
Anitka 2.4 gremo v Moravske do 7.4user posted image  a se bomo dobil na kšni kavici?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
2.3.2009 17:38:50   
Anonimen
**** Omar je pa prava raketa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi samo stojimo zaenkrat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
2.3.2009 17:40:34   
Anonimen

Meni moja dva nista dosti dajala. Žepnine nisem dobila, za oblečt sem si pa sama kupovala, ker sem cel zadnji letnik delala čez vikende v tiskarni, da sem lahko nekaj zaslužila in si kupila.

Pri meni je bilo isto,nč žepnine,sm delala mal na bencinski,mal v trg.,pa v tiskarni,pa kelnarla.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?