Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:33:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem. tole je en kot Uauuuuuuuu, full lepa kombinacija
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:34:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, zdej grem pa južno štimat, donc bomo jedli picoooooooooooooooooo u njami...mi pa kr zrezke v omaki, Nejc je pa jedel testenine z tunino omako, danes prvič in vse pojedel. Mmmm pica, jaz bi tudi Nejc. Jaz sem pa skuhala goveji golaž in peresnike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:35:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirji za vztrajnost in lepe krofe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:36:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Pri nas pa rosi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:38:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol... Ti boš prej rešena kot me.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:45:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol... Ti boš prej rešena kot me. Ja, pri 4 letih gresta v vrtec za par urc..pol pa ze kmalu sola. Samo a ves sem za hec poslala sedaj en CV na dva oglasa in so me ze parkrat klicali, ce lahko pridem na intervju. Samo jaz sem to samo za hec, da vidim kako tezko bi mi bilo dobit sluzbo ce bi hotla... Ampak moz niti slisat noce, da bi delala. Pravi da ce se mi dela naj kar v pisarno pridem... Vem, pa da je v Slo. drugace. Hoces noces moras za prezivetje, pa se to si lahko srecen ce dobis sluzbo...Sej vem... Upam, da ti cim prej kaj boljsega najdes.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:48:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol... Ti boš prej rešena kot me. Ja, pri 4 letih gresta v vrtec za par urc..pol pa ze kmalu sola. Samo a ves sem za hec poslala sedaj en CV na dva oglasa in so me ze parkrat klicali, ce lahko pridem na intervju. Samo jaz sem to samo za hec, da vidim kako tezko bi mi bilo dobit sluzbo ce bi hotla... Ampak moz niti slisat noce, da bi delala. Pravi da ce se mi dela naj kar v pisarno pridem... Vem, pa da je v Slo. drugace. Hoces noces moras za prezivetje, pa se to si lahko srecen ce dobis sluzbo...Sej vem... Upam, da ti cim prej kaj boljsega najdes. Pa ti odgovarja da si doma? Po eni strani je to super, saj se lahko popolnoma posvetiš otrokom, vendar če pa imaš željo it delat....
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:52:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol... Ti boš prej rešena kot me. Ja, pri 4 letih gresta v vrtec za par urc..pol pa ze kmalu sola. Samo a ves sem za hec poslala sedaj en CV na dva oglasa in so me ze parkrat klicali, ce lahko pridem na intervju. Samo jaz sem to samo za hec, da vidim kako tezko bi mi bilo dobit sluzbo ce bi hotla... Ampak moz niti slisat noce, da bi delala. Pravi da ce se mi dela naj kar v pisarno pridem... Vem, pa da je v Slo. drugace. Hoces noces moras za prezivetje, pa se to si lahko srecen ce dobis sluzbo...Sej vem... Upam, da ti cim prej kaj boljsega najdes. Pa ti odgovarja da si doma? Po eni strani je to super, saj se lahko popolnoma posvetiš otrokom, vendar če pa imaš željo it delat.... Saj če bi jaz bila lahko doma finančno gledano in ne bi rabila za vsako stvar vprašat, če jo lahko kupim bi bila. Sem pa jaz zelo samosvoj človek in sem zelo težko od drugih odvisna. To je zame največja muka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:59:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da je danes dan kuhinj Če vam zdajle poslikam mojo, boste dol padle, ker je tako razmetana EJ SEJ MOJA JE TUD REDKOKDAJ ZELO POSPRAVLJENA, ups črke, no tist za silo je pospravljena Aja, z Gregcem greva ob štirih k P, ampak je mali že 10x boljši kot v soboto super da je bolje, sej vedno se izboljša, le čas potrebuje vsaka stvar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:59:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Alči... jst pa ne morem tehtat ker mi tehtnica brejka..normalno dela, se vžge, kaže kcal, OH,.... samo stehtat noče, pa ne vem kaj je narobe...skos je 0.00 da ni prevelika teža!? (hecam se, da ne bo zamere!) kuhinjska tehtnica...sej una osebna je tud nehala delat, sam zarad baterije
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 16:00:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 BARBAW lepa kuhinja..tud barva je lepa, samo men je všeč živo rdeča v kombinaciji z rumeno, al pa tako kot imam zdej oranžno-zelena. dej še ti slikico svoje kuhinje gor bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem. tole je en kot Nekaj takega sem imela v mislih ali pa živo rumeno v kombinaciji. Lepa Kolk je bil pa Nejc tukii star, 3 mesece? svaka čast, se vidi da maš že 2 doma.. živo rumeno ima pa moja kolegica, poglej na FB pod slike Jasna B-day, boš vidla na zadnji slikci je v ozadju kuhinja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 16:00:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas pa rosi. pri nas tudi, sem šla do lekarne po praško pasto, pa so mi jo pred nosom zaprli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 16:01:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol... Ti boš prej rešena kot me. Ja, pri 4 letih gresta v vrtec za par urc..pol pa ze kmalu sola. Samo a ves sem za hec poslala sedaj en CV na dva oglasa in so me ze parkrat klicali, ce lahko pridem na intervju. Samo jaz sem to samo za hec, da vidim kako tezko bi mi bilo dobit sluzbo ce bi hotla... Ampak moz niti slisat noce, da bi delala. Pravi da ce se mi dela naj kar v pisarno pridem... Vem, pa da je v Slo. drugace. Hoces noces moras za prezivetje, pa se to si lahko srecen ce dobis sluzbo...Sej vem... Upam, da ti cim prej kaj boljsega najdes. Pa ti odgovarja da si doma? Po eni strani je to super, saj se lahko popolnoma posvetiš otrokom, vendar če pa imaš željo it delat.... Saj če bi jaz bila lahko doma finančno gledano in ne bi rabila za vsako stvar vprašat, če jo lahko kupim bi bila. Sem pa jaz zelo samosvoj človek in sem zelo težko od drugih odvisna. To je zame največja muka. barbaw glede tega sem pa ista kot ti. Že od srednje šole naprej delam, pa čeprav sta mi moja dva še celo srednjo šolo dajala denar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 16:01:40
|
|
|
|
jana81
|
zdej pa šibam samo zrezke nardit in pridem nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 16:05:44
|
|
|
|
nia5
|
Nekaj me zanima, kako daš stran med priljubljene, če je preveč komlicirano mi niti ne razlagat, ker tak ne bom razumela , nisem glih računalniški tip
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 16:08:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nekaj me zanima, kako daš stran med priljubljene, če je preveč komlicirano mi niti ne razlagat, ker tak ne bom razumela , nisem glih računalniški tip [/quote klikn desno tipko na miški in ti da možnost dodaj med priljubljene.. ampak če boš na teh strani kliknala ti bo vedn to odprl, pejt na uno začetno stran starši čvekamo in tm to nared...bo šlo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 16:31:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw glede tega sem pa ista kot ti. Že od srednje šole naprej delam, pa čeprav sta mi moja dva še celo srednjo šolo dajala denar. Meni moja dva nista dosti dajala. Žepnine nisem dobila, za oblečt sem si pa sama kupovala, ker sem cel zadnji letnik delala čez vikende v tiskarni, da sem lahko nekaj zaslužila in si kupila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 16:56:35
|
|
|
|
špelin@
|
Mi nazaj od P. Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje. tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super Kontrolo imava v petek, prej po potrebi. Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:24:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol... Ti boš prej rešena kot me. Ja, pri 4 letih gresta v vrtec za par urc..pol pa ze kmalu sola. Samo a ves sem za hec poslala sedaj en CV na dva oglasa in so me ze parkrat klicali, ce lahko pridem na intervju. Samo jaz sem to samo za hec, da vidim kako tezko bi mi bilo dobit sluzbo ce bi hotla... Ampak moz niti slisat noce, da bi delala. Pravi da ce se mi dela naj kar v pisarno pridem... Vem, pa da je v Slo. drugace. Hoces noces moras za prezivetje, pa se to si lahko srecen ce dobis sluzbo...Sej vem... Upam, da ti cim prej kaj boljsega najdes. Pa ti odgovarja da si doma? Po eni strani je to super, saj se lahko popolnoma posvetiš otrokom, vendar če pa imaš željo it delat.... Nimam zelje it delat. Za enkrat sem raje doma z otroci.Samo ker berem kako v Slo. ni sluzb in vedno vec ljudi poznam ki so " prisilno " doma, sem za foro poslala CV, da vidim kako je s tem pri nas...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol... Ti boš prej rešena kot me. Ja, pri 4 letih gresta v vrtec za par urc..pol pa ze kmalu sola. Samo a ves sem za hec poslala sedaj en CV na dva oglasa in so me ze parkrat klicali, ce lahko pridem na intervju. Samo jaz sem to samo za hec, da vidim kako tezko bi mi bilo dobit sluzbo ce bi hotla... Ampak moz niti slisat noce, da bi delala. Pravi da ce se mi dela naj kar v pisarno pridem... Vem, pa da je v Slo. drugace. Hoces noces moras za prezivetje, pa se to si lahko srecen ce dobis sluzbo...Sej vem... Upam, da ti cim prej kaj boljsega najdes. Pa ti odgovarja da si doma? Po eni strani je to super, saj se lahko popolnoma posvetiš otrokom, vendar če pa imaš željo it delat.... Saj če bi jaz bila lahko doma finančno gledano in ne bi rabila za vsako stvar vprašat, če jo lahko kupim bi bila. Sem pa jaz zelo samosvoj človek in sem zelo težko od drugih odvisna. To je zame največja muka. Ma ja samo kaj je zate odvisnost? Lej moj moz placuje vse stroske, najemnino, racune, hrano- vse. Jaz pa imam svoj denar samo zase, porabim ga kakor me je volja - tako je to v Islamu. Ce pa ne bi imela svojega denarja bi mi moral dajati zepnino za svoje potrebe, koliko pa se moz in zena zmenita glede na dohodke. Tako, da jaz nikoli ne hodim okoli njega in ga moram za kaj prosit. Vedno je denar za gospodinjstvo doma, ko grem v trgovino dam kartico... Kadar grem pa sama zapravljat za to kar se njega cist nic ne tice pa porabim svoj denar, moja svakinja pa pac zepnino, ker svojega denarja nima... Tako je to pri nas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:28:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi nazaj od P. Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje. tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super Kontrolo imava v petek, prej po potrebi. Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike SAMO da gre na bolje...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Vauuuuuuu kolk ste spet naklofale . Sm na hitrco preletela, tko da ne bom neki velik komentirala. Ste mele debato o vrtcih, pa vidim, da vs je kr nekaj ki ste ga dobile . Pri ns je pa full kriza, prijav čez 500, vzeli jih bojo pa 120 Me je kr strah, ne vem kako bomo . U Barbaw ti maš pa full prostorno kuhinjo, za izris, mi je full všeč. Od Estrelle in Jane sm pa že vidla v živo in sta mi obe , razen Estrella tvoja bi mi bla boljša če bi bla bolj živa. Bom še jest mojo pokazala,jo morm poslikat, sam ne bom nč pospravljala ,pa moja je full mejhna prot vašim . Špelin@ super da gre Gregiju na boljš. Aja pa Gaja zdele že dva dni normalno je ,pa spanje se je tud izboljšalo,se zbudi 2x, upam, da bo dons tud tko Grem naprej golaž kuhat pa pridm nazaj Aja pa za vse tini bini rojstne dneve za dons in za nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka 2.4 gremo v Moravske do 7.4 a se bomo dobil na kšni kavici?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:38:50
|
|
|
|
Anonimen
|
**** Omar je pa prava raketa , mi samo stojimo zaenkrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw glede tega sem pa ista kot ti. Že od srednje šole naprej delam, pa čeprav sta mi moja dva še celo srednjo šolo dajala denar. Meni moja dva nista dosti dajala. Žepnine nisem dobila, za oblečt sem si pa sama kupovala, ker sem cel zadnji letnik delala čez vikende v tiskarni, da sem lahko nekaj zaslužila in si kupila. Pri meni je bilo isto,nč žepnine,sm delala mal na bencinski,mal v trg.,pa v tiskarni,pa kelnarla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?