Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:05:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, zdej grem pa južno štimat, donc bomo jedli picoooooooooooooooooo u njami...mi pa kr zrezke v omaki, Nejc je pa jedel testenine z tunino omako, danes prvič in vse pojedel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:05:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 BARBAW lepa kuhinja..tud barva je lepa, samo men je všeč živo rdeča v kombinaciji z rumeno, al pa tako kot imam zdej oranžno-zelena. dej še ti slikico svoje kuhinje gor bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem. tole je en kot
< Sporočilo je popravil jana81 -- 2.3.2009 14:06:58 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:22:37
|
|
|
|
Estrella*
|
Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:28:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Alči... jst pa ne morem tehtat ker mi tehtnica brejka..normalno dela, se vžge, kaže kcal, OH,.... samo stehtat noče, pa ne vem kaj je narobe...skos je 0.00
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:33:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Bravo Alja , kako točno veš koliko poje, a ji tehtaš ali od oke
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:34:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirji Jaz pa se niti ne upam zraven spravit, jih raje kupim
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men se že počas rola od tega otroka. Samo jok in jok in jok...tako je tečna, da sama ne ve kaj bi s seboj. Komaj čakam, da pride Matej domov, da grem od doma. To pa res ni več za zdržat Welcome to my club. Pa mojga tud... Samo da men to ne gre na zivce. Raje cel dan otroka po rokah nosim pa prenasam njegove muhe, kot da grem v sluzbo. Saj bo zrasel si mislim... Saj men tud vcasih film poka, sam jaz sem mal cudna sem raje zivcna zraven mojga otroka kot zraven kakih zoprnih sefov v sluzbi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:36:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men se že počas rola od tega otroka. Samo jok in jok in jok...tako je tečna, da sama ne ve kaj bi s seboj. Komaj čakam, da pride Matej domov, da grem od doma. To pa res ni več za zdržat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:37:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, zdej grem pa južno štimat, donc bomo jedli picoooooooooooooooooo u njami...mi pa kr zrezke v omaki, Nejc je pa jedel testenine z tunino omako, danes prvič in vse pojedel. Si mi lušte s pico naredla, je nisem že sto let jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:39:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 BARBAW lepa kuhinja..tud barva je lepa, samo men je všeč živo rdeča v kombinaciji z rumeno, al pa tako kot imam zdej oranžno-zelena. dej še ti slikico svoje kuhinje gor bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem. tole je en kot Tud zelo, zelo fajn kuhinja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:50:38
|
|
|
|
špelin@
|
za vse zobke. za vse pridne in za vse bolne ali "zobeče se". za vse, ki jih potrebujete. Vidim, da je danes dan kuhinj Če vam zdajle poslikam mojo, boste dol padle, ker je tako razmetana Aja, z Gregcem greva ob štirih k P, ampak je mali že 10x boljši kot v soboto
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.3.2009 14:51:04 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:50:57
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Alči... jst pa ne morem tehtat ker mi tehtnica brejka..normalno dela, se vžge, kaže kcal, OH,.... samo stehtat noče, pa ne vem kaj je narobe...skos je 0.00 da ni prevelika teža!? (hecam se, da ne bo zamere!)
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:56:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ za vse zobke. za vse pridne in za vse bolne ali "zobeče se". za vse, ki jih potrebujete. Vidim, da je danes dan kuhinj Če vam zdajle poslikam mojo, boste dol padle, ker je tako razmetana Aja, z Gregcem greva ob štirih k P, ampak je mali že 10x boljši kot v soboto Kar pokazat se pejta, da ga res posluša. Super, da je bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:56:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men se že počas rola od tega otroka. Samo jok in jok in jok...tako je tečna, da sama ne ve kaj bi s seboj. Komaj čakam, da pride Matej domov, da grem od doma. To pa res ni več za zdržat Welcome to my club. Pa mojga tud... Samo da men to ne gre na zivce. Raje cel dan otroka po rokah nosim pa prenasam njegove muhe, kot da grem v sluzbo. Saj bo zrasel si mislim... Saj men tud vcasih film poka, sam jaz sem mal cudna sem raje zivcna zraven mojga otroka kot zraven kakih zoprnih sefov v sluzbi. V tem sva si pa čist različne. Jaz sem raj sita šefa, mi je lažje kot pa . Ko pridem domov, imam energije dovolj, da se ukvarjam z njimi, če sem pa po cele dbeve z njimi je ne najdem nikjer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:56:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Bravo Alja , kako točno veš koliko poje, a ji tehtaš ali od oke Stehtam šalco pred in po hranjenju Če poje malo, ko poje vse, me ne zanima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:58:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 BARBAW lepa kuhinja..tud barva je lepa, samo men je všeč živo rdeča v kombinaciji z rumeno, al pa tako kot imam zdej oranžno-zelena. dej še ti slikico svoje kuhinje gor bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem. tole je en kot Nekaj takega sem imela v mislih ali pa živo rumeno v kombinaciji. Lepa Kolk je bil pa Nejc tukii star, 3 mesece?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:03:36
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja se je najedla in sedaj ni tečna Upam, da tako ostane vsaj še 45min
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:11:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 BARBAW lepa kuhinja..tud barva je lepa, samo men je všeč živo rdeča v kombinaciji z rumeno, al pa tako kot imam zdej oranžno-zelena. dej še ti slikico svoje kuhinje gor bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem. tole je en kot Uau, ful lepa kuhinja
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:14:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 BARBAW lepa kuhinja..tud barva je lepa, samo men je všeč živo rdeča v kombinaciji z rumeno, al pa tako kot imam zdej oranžno-zelena. dej še ti slikico svoje kuhinje gor bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem. tole je en kot Super kombinacija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:14:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja se je najedla in sedaj ni tečna Upam, da tako ostane vsaj še 45min , Alja, kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:16:25
|
|
|
|
Anitka
|
MAJA vse najboljše
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:25:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ za vse zobke. za vse pridne in za vse bolne ali "zobeče se". za vse, ki jih potrebujete. Vidim, da je danes dan kuhinj Če vam zdajle poslikam mojo, boste dol padle, ker je tako razmetana Aja, z Gregcem greva ob štirih k P, ampak je mali že 10x boljši kot v soboto Super da je bolje, vendar pregled vseeno ne škodil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men se že počas rola od tega otroka. Samo jok in jok in jok...tako je tečna, da sama ne ve kaj bi s seboj. Komaj čakam, da pride Matej domov, da grem od doma. To pa res ni več za zdržat Welcome to my club. Pa mojga tud... Samo da men to ne gre na zivce. Raje cel dan otroka po rokah nosim pa prenasam njegove muhe, kot da grem v sluzbo. Saj bo zrasel si mislim... Saj men tud vcasih film poka, sam jaz sem mal cudna sem raje zivcna zraven mojga otroka kot zraven kakih zoprnih sefov v sluzbi. V tem sva si pa čist različne. Jaz sem raj sita šefa, mi je lažje kot pa . Ko pridem domov, imam energije dovolj, da se ukvarjam z njimi, če sem pa po cele dbeve z njimi je ne najdem nikjer Sej vecina jih je takih kot ti. Zato pa pravim, da sem mal cudna Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:31:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da je danes dan kuhinj Če vam zdajle poslikam mojo, boste dol padle, ker je tako razmetana Mogoče pa ti katera pride pomagat jo pospravit Aja, z Gregcem greva ob štirih k P, ampak je mali že 10x boljši kot v soboto Me veseli, da ste bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 15:32:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Pridna Alja. Mi pa nimamo sončka . Sva pa z Galom bila na enournem sprehodu, zdaj pa je pridno zeksal 150 ml sokca in zaspal.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?