|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
2.3.2009 16:42:14   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jaz mislim ,da s tem nebi bil problem se vozit po makedamu ali gozdu.Vem pa ne  malo povprašaj po trg.

me je pa tudi ta voziček zapikal samo sem se odločila za brevija raje.

Mogoče je pa ta bolj  za tvojega dragega

http://www.ringaraja.net/forum/Vozi%C4%8Dek_-_Jaguar_Car/m_3829404/tm.htm

http://nosecnost.net/si/jaguar-car-super-set-vozicek-globoka-kosara-lupinica-nahrbtnik-zascita-za-noge-dez-komarje-na-zalogi-i15236.shtml

Hvala, mu bom še to pokazala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.3.2009 16:42:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Neki me lakota grabi, ne vem, če ne bom kakšnega jabolka zdle pohamsala.
jaz pa študiram o pomaranči in bananiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.3.2009 16:44:16   
nmag
Ja res sem jezna na mojega G,ker nikoli nisem imela cukra,vsi otroci so se rodili bajski čez 4kile in ta pač ne more bit izjema in me hudič pošlje sedaj ko že komaj žvim,ja so kar podvigi,da se umiješ,to še gre pol obrisat,da ne govorim zjutraj obut nogavice,kar zašvicam zraven,grrrrrrrrrrr,najraje bi ga kar pregriznla,če bi prej vedla,da je to testiranje tako dolgo in da moraš bit tam tri ure čisto pri miru na tistih trdih klopeh,sploh ne bi šla,sem pač mislila,da spiješ tisto sladko vodo,ti vzamejo kri in to je to.
Cveta,tale najin G mene nikoli ni dal na ctg,jaz sem vedno šla tam okol 37-38 tedna kar sama v P in rekla,da se pač nekaj dogaja in so mi naredili ctg,potem sem točno vedla kok daleč sem ponavadi sem en teden za tem rodila.Ne vem kaj bo rekel tebi,samo daj ga vprašaj,če ti ne bo nič rekel,me prav zanima njegov odgovor.
Tista slikca je pa huda,me je kar malo pomirilauser posted image user posted image user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.3.2009 16:44:18   
Tabletka dOr
Jaz sem pa glikaruser posted image puding

Neposredna povezava do sporočila: 204
2.3.2009 16:45:31   
mlavla
punce danes pa tako čvekate, da vam sploh ne sledim...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.3.2009 16:46:58   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnikauser posted image user posted image user posted image
jaz sem ga pa med tem dala malo večjega da ga bojo ja vse videleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ga deliš z namiuser posted image

hmmmm, bom premislila...user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.3.2009 16:48:26   
detelja

user posted image

še enkrat pošiljam sliko mojega pomočnikauser posted image user posted image user posted image

Že ma kera trd trebuh?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me imamo bolj kaj mokro kot pa trdo...saj veš v nosečnosti rada uide kaka kaplja urinauser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.3.2009 16:48:42   
sonček85
evo že meljem pomarančo,jabolko in kivi,no za sladico pa še malo čokoladico -tortica ,ki mi jo je dragi kupil zjutraj-junona:veš o kateri govorimuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.3.2009 16:50:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

jaz mislim ,da s tem nebi bil problem se vozit po makedamu ali gozdu.Vem pa ne  malo povprašaj po trg.

me je pa tudi ta voziček zapikal samo sem se odločila za brevija raje.

Mogoče je pa ta bolj  za tvojega dragega

http://www.ringaraja.net/forum/Vozi%C4%8Dek_-_Jaguar_Car/m_3829404/tm.htm

http://nosecnost.net/si/jaguar-car-super-set-vozicek-globoka-kosara-lupinica-nahrbtnik-zascita-za-noge-dez-komarje-na-zalogi-i15236.shtml

Hvala, mu bom še to pokazala.

ni zakajuser posted image

mlavla:ja danes smo  se pa vžgaleuser posted image user posted image user posted image user posted image pol nas pa še ta dec od detelje motivira dodatnouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 209
2.3.2009 16:55:48   
sonček85
simonaa.vidim te napiši kaj ,dolgo te že nismo nič braleuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 210
2.3.2009 17:02:29   
Pat74
Tale tipček, k ste ga gor dale, se pa men zdi kar malo prezelen, da bi me zadovoljil, bi pa najbrž jest njega kaj naučila, samo kaj, ko bi bil bolj bog, ko bi ga z gušem orn zabila ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.3.2009 17:02:40   
sonček85
punce.jaz sem pa tko happy in žalostna hkratiuser posted image user posted image

me je od mojega brat klical in povedal da sta šla z njegovo mamo po voziček  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no in potem slaba novičkauser posted image user posted image

Še zjutraj k sem bila tam je bila jajčka v brezhibnem delovanju ,sedaj je pa senčnik fuč in moram čakam na novegauser posted image user posted image zgleda da se je uni prijazni gospe potem k je pakirala nazaj kaj pripetilouser posted image

No važno je to da je šla tašča ponj in da ga kaj kmalu dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image jajčko pa tudi upam ,da čim prej ,še predno rodimuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 212
2.3.2009 17:04:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Tale tipček, k ste ga gor dale, se pa men zdi kar malo prezelen, da bi me zadovoljil, bi pa najbrž jest njega kaj naučila, samo kaj, ko bi bil bolj bog, ko bi ga z gušem orn zabila ...user posted image user posted image user posted image
kaj pa tale a bi bil za ponucatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 213
2.3.2009 17:04:32   
Pat74
user posted image user posted image user posted image se vidi, da se mi že frklja, ko sem pa cel dan lektorirala diplomsko nalogo za enga, pol pa pišem neumnosti, ma grem zdejle počivat, ker me že vse boli.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 214
2.3.2009 17:07:52   
simonaa
user posted image  no, potem se moram pa res oglasit, budnemu očesu šefice nič ne uideuser posted image

Jaz sem ok, danes smo z mojo štruco zakorakale v 36.teden.
Ravnokar sem prišla iz MŠ, kamor sem šla šele sedaj zato, ker sem mogla prej predvsem ležat, zdaj pa lahko tudi malo migam. Sem imela pa zato največji trebuh, kar je pa tudi nekajuser posted image .

Tudi meni občasno otrdeva trebuh, lulam itak skozi, pa ene 5x na dan preverim omarico s cotkami, če je vse ok.
In seveda, budno spremljam aprilčice, pa čeprav v zadnjem času bolj pasivno. Se bom poboljšala :-). Aja, pa naslednji pregled 9.3.

Lepo božajte bušije, pa se še oglasim kaj.
pa pa

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 215
2.3.2009 17:10:44   
Nea_teja_
oila punce vidm da vam ni dolgčas ste kr pridne glede čvekanjauser posted image user posted image user posted image  pa tud dobre slikce limate

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 216
2.3.2009 17:11:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: simonaa

user posted image  no, potem se moram pa res oglasit, budnemu očesu šefice nič ne uideuser posted image

Jaz sem ok, danes smo z mojo štruco zakorakale v 36.teden.
Ravnokar sem prišla iz MŠ, kamor sem šla šele sedaj zato, ker sem mogla prej predvsem ležat, zdaj pa lahko tudi malo migam. Sem imela pa zato največji trebuh, kar je pa tudi nekajuser posted image .

Tudi meni občasno otrdeva trebuh, lulam itak skozi, pa ene 5x na dan preverim omarico s cotkami, če je vse ok.
In seveda, budno spremljam aprilčice, pa čeprav v zadnjem času bolj pasivno. Se bom poboljšala :-). Aja, pa naslednji pregled 9.3.

Lepo božajte bušije, pa se še oglasim kaj.
pa pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem šla malo kukat po dolgem času kdo je gor in te vidimuser posted image user posted image lepo da ste ok u že v 36t ,kako gre res hitro,še malo in bomo res aprilčice na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Le javi se nam še kaj in tudi sama božaj bušijauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 217
2.3.2009 17:12:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

oila punce vidm da vam ni dolgčas ste kr pridne glede čvekanjauser posted image user posted image user posted image  pa tud dobre slikce limate

ja res je danes smo prave čvekeuser posted image user posted image user posted image
kar oglasi se  po kak nasvet,saj si bila med nami,sedaj jih boš potrebovalauser posted image

Ja slikce malo za popestritev

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 218
2.3.2009 17:34:45   
sonček85
voziček mam ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 219
2.3.2009 17:39:53   
detelja

voziček mam ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super...a ti je tašča še kaj zraven kupila ali zakaj si imela prepoved it poleg?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 220
2.3.2009 17:42:45   
sonček85

super...a ti je tašča še kaj zraven kupila ali zakaj si imela prepoved it poleg?
ne nič ni zraven in sem tko vesela,mi je vseeno če nisem smela zraven

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 2.3.2009 17:49:44 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 221
2.3.2009 17:46:03   
Nea_teja_
sonček kerga pa maš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.3.2009 17:50:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

sonček kerga pa maš
brevi ovo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 223
2.3.2009 18:01:40   
Miška2006
http

user posted image

No, kadar ga ti ne boš rabla, bi ga odstopla meni?user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.3.2009 18:03:44   
Miška2006

user posted image

Že ma kera trd trebuh?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men skoz otrdeva, po tej sliki pa bom mogoče že popadke dobilauser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Ime za fantka
butt3rfly

Katero ime vam je najlepše?

Filip (49%)

Jonas (7%)

Leon (31%)

Samuel (13%)

Število vseh glasov: 519

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!