Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 14:56:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no zdaj pa nbene ni več skoraj,se vidi da je šla Junona pogret kosilo za dragega k kmalu domov pride jaz pa sama Js se zraven učim. In potem grejo minute hitro. Bom pa mogla zdle počas it kosilo pogret. aha potem si pa še pridna zraven,lepo lepo,ja dragi pa le ne sme brez kosila ostat. pa po moje tko veselo brca k ati pride domov,tako je naš prej predno je ati šel delat je pol ure tako delal da je atiju kr roko dvigoval k jo je imel na bušiju aja punce danes sem šla še v pp pogledat moj voziček k so ga že dobili in je tko leppppppppppppppp,jupi ,tašča ga gre pa ta teden enkrat iskat kdaj pa ne vem k ne morem it zraven je rekla prijazna prodajalka mi je pa še pokazala kako se ga naštima v avto
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 14:57:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Detelja, verjetno bi ti še predpisala kakšno kremo proti žuljem. Je pa res, da nam včasih bolj seka kot našim dragim. mislim, da mi bo prej dala kako kremo proti pajčolanu kot pa proti žuljem naš pa je tako poskočen...se mi zdi, da mi bo čist raztegnil trebuh..
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 14:58:01
|
|
|
|
sonček85
|
nmag.boga revca tebe pa res mučijo ,jutri si nesi en povšterček zraven ,da te rita ne bo bubala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:13:55
|
|
|
|
srecka82
|
Čveeeeeeeeekeeeeeeeeeee! ste tak pridne s čvekanjem, da res ne folgam več. mene tudi buši tako srbi, da bom popizdla. ponoči vstajam in si ga mažem od Bepantola naprej, pa nič ne zaleže. jutri imam pregled pri G in ji bom omenila. Upam, da ima rešitev za mene ker drugače se bom kr zjokala. V ponedeljek se mi odpre porodniška JEEEEEEEEEEE! Jutri imam CTG pa me zanima ali po CTG-ju imam tudi pregled pri G?! Mogoče katera ve? Jaz upam, da kajti sem že v 36. tednu, trebuh mi redno otrdava in me zvija kot menstrualni krči na vsake toliko časa. Me zanima če je MV še vedno zaprt. Bom jutri vse poročala ko pridem s pregleda. Uživajte in pridno čvekajte še naprej.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:15:58
|
|
|
|
nmag
|
Ja si ga bom res ,še sreča da sva z eno danes bile skupaj,ki je tudi aprilčica in mora tudi ona jutri nazaj bova lahko vsaj malo poklepetali,ker drugače sem vidla so tam samo stare mame,mi jih pa lih ni trenutno za poslušat,ker že sam preveč jamram.Brez veze ampak naj bo bom šla,mojga G bom pa nap...ker me je lih zdej proti koncu našibal na to.Sem kar mal jezna
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:24:32
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: anchika Lep pozdrav v se, skupaj Še vedno sem prehlajena , je pa bolje. V četrtek sem bila na pregledu pri zdravnici. Dali meje eno kremo z antibiotikom za očke ker sem mela vneto. Še vedno imam poln nos, zato moram dihat skozi usta. Zaradi tega ker diham skozi usta me draži grlo in ful kašljam , kdaj bo konec zime in teh bolezni? Zadnjič na pregledu 25.02. mi je G rekla da ne smem več imet in jaz in moj pa bi, nevem kaj naj zdaj. Pri prvi nosečnosti mi je tudi 2 meseca prej rekla da ne več , vendar sva prav tako. glede se mi zdi, da določeni gin. rečejo nosečnici, da zadnja 2 meseca ne sme slončkat...zakaj pa ne vem...sem pa to že slišala od parih prijateljic...da kljub temu, da je vse ok jim povejo, da naj ne slončkajo...jaz bi na tvojem mestu, če je vse ok, kar telovadila mogoče ne tako pogosto pa mogoče bi s kondomom (da ne bi prehitro zmehčali mv)....imaš pa res srečo, da tvojega ni strah, da bi se kaj otroku zgodilo brigita23 ja migam migam sam ne vem več kako dolgo...vidiš, da se moj ritem upočasnjuje itak vam bom poročala jutri ko pridem od gin....imam občutek, da bom jutri od 7 pa do večera tam... sonček85 se mi zdi, da je moj bušči prestavil v 5. prestavo in ni več v 3. najbolj vidim po oblačilih...danes dam nekaj gor pa je še prav...za par dni pa je vse premalo a veste, da sem ugotovila, da so joškice tudi polne rdečih pikic-pa ful srbi...da bi bil dragi doma, da bi mi jih mal praskal bom pa danes probala z mandljevim oljem-brez dišav... prej sem se nekaj spomnila, da vas vpr. in sem zdaj pozabila...ko se spomnim pa takoj napišem Evo tu kaj pravi Pušenjak o med : http://med.over.net/forum5/read.php?19,5283837
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:28:20
|
|
|
|
Miška2006
|
Mi2 imava prepoved že od 1.12. Sušaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:35:11
|
|
|
|
Miška2006
|
Na koliko časa pa sploh pride CTG? A vsak teden oz. obisk pri G od 36. tedna naprej, al kako? Jst mam v sredo pregled pa se mi zdi, da mi bodo CTG delali pa UZ tudi, sem namreč vodena v bolnici. A med bolnico in ZD je kakšna razlika glede tega?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:35:37
|
|
|
|
Miška2006
|
Haha, neke samogovore mam
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:42:55
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Haha, neke samogovore mam tudi meni se vačsih zgodi,da imam samogovor glede ctg pa pregledov pa ne vem kako je...ker pri nekaterih gin. imajo nosečnice že od 28 t naprej pregled na 2 t...mislim, da tam po 35 t imaš nekje še na 2t pol pa na 1 t...oz vse je odvisno kakšno stanje je v buščiju pa tam spodaj...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:45:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Mi2 imava prepoved že od 1.12. Sušaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dragemu povej, da naj vsaj na par dni pajčolan odstrani-hecam se ...pri nas ni prepovedi pa je tudi suša tako, da te naj ne skrbi še dosti ti manjka do 37?...no še mal potrpi pol pa bosta lahko...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:45:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Mi2 imava prepoved že od 1.12. Sušaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saj bo bosta pa potem bolj glede CTG pa ne vem ,je odvisno od vsakega G Meni je rekla da sedaj imam še na 4t pregled potem pa na vedno manj,zaradi CTG -ja ,pa da vidjo kako je lega ,....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:46:45
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Haha, neke samogovore mam tudi meni se vačsih zgodi,da imam samogovor glede ctg pa pregledov pa ne vem kako je...ker pri nekaterih gin. imajo nosečnice že od 28 t naprej pregled na 2 t...mislim, da tam po 35 t imaš nekje še na 2t pol pa na 1 t...oz vse je odvisno kakšno stanje je v buščiju pa tam spodaj... Pr meni stanje že neki cajta ni idealno, pa me je zadnjič naročil na 3 tedne. Sem se kar čudila. Kljub temu sem kar zdržala . Zdaj me pa res zanima al bom hodila dol vsak teden ali na 2 t ali celo direkt v P
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:49:34
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Mi2 imava prepoved že od 1.12. Sušaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saj bo bosta pa potem bolj glede CTG pa ne vem ,je odvisno od vsakega G Meni je rekla da sedaj imam še na 4t pregled potem pa na vedno manj,zaradi CTG -ja ,pa da vidjo kako je lega ,.... Te vzamem na besedo.....če ne se ti bom kar oglasla .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:50:33
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
vem k ne morem it zraven je rekla prijazna prodajalka mi je pa še pokazala kako se ga naštima v avto [/quote] Pa moraš koleščka snet za dati v avto?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:51:33
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Haha, neke samogovore mam tudi meni se vačsih zgodi,da imam samogovor glede ctg pa pregledov pa ne vem kako je...ker pri nekaterih gin. imajo nosečnice že od 28 t naprej pregled na 2 t...mislim, da tam po 35 t imaš nekje še na 2t pol pa na 1 t...oz vse je odvisno kakšno stanje je v buščiju pa tam spodaj... Pr meni stanje že neki cajta ni idealno, pa me je zadnjič naročil na 3 tedne. Sem se kar čudila. Kljub temu sem kar zdržala . Zdaj me pa res zanima al bom hodila dol vsak teden ali na 2 t ali celo direkt v P eh ne skrbi...ne bodo te dali tako hitro v P imaš še čas...pol pa boš kot pol žensk...najprej jim težijo, da morajo ful pazit, ker imajo zmehčan mv, pa ful je kratek itd...pol pa rodijo 14 dni zamudo pa še z umetnimi popadki...sicer pa tudi mene skrbi kako je kaj stanje tam spodaj...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:54:15
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Haha, neke samogovore mam tudi meni se vačsih zgodi,da imam samogovor glede ctg pa pregledov pa ne vem kako je...ker pri nekaterih gin. imajo nosečnice že od 28 t naprej pregled na 2 t...mislim, da tam po 35 t imaš nekje še na 2t pol pa na 1 t...oz vse je odvisno kakšno stanje je v buščiju pa tam spodaj... Pr meni stanje že neki cajta ni idealno, pa me je zadnjič naročil na 3 tedne. Sem se kar čudila. Kljub temu sem kar zdržala . Zdaj me pa res zanima al bom hodila dol vsak teden ali na 2 t ali celo direkt v P eh ne skrbi...ne bodo te dali tako hitro v P imaš še čas...pol pa boš kot pol žensk...najprej jim težijo, da morajo ful pazit, ker imajo zmehčan mv, pa ful je kratek itd...pol pa rodijo 14 dni zamudo pa še z umetnimi popadki...sicer pa tudi mene skrbi kako je kaj stanje tam spodaj... Ma, ne vem kako je z vami, a jst sem tega kavča in ležanja že sita, da bi kar v p šla. Saj trebuh me ne ovira, ker itak samo ležim, mam pa zadost tega hišnega pripora.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:55:48
|
|
|
|
Cveta28
|
Babe, pa ve niste normalne! V poldneva popišete 5 strani Junonca vsega si ti kriva, 5 postov na dan ali na stran? Najprej, da se pohvalim z današnjimi nakupi - šoping za koderčka in zame je skoraj gotov Od 'obvezne' opreme moram iti samo še po banjico in dudico, ostalo imamo že doma. Sem se danes skeširala za cca. 250€ ampak zaloga je narejena. Me je spremljala mamica, da bosta s kodrom kasneje vedela kje nakupovati. Potem pa še obveznosti do konca tedna: jutri okulist in brazilska depilacija, v četrtek G in šoping hrane za slovo v službi, petek pa frizer ter poslovilc v službi. Bussy! 2soncek2 za malo Nino, čim več cartanja in lupčkanja ter kmalu nasvidenje doma. Joob za tvojo pikico. Mislim, da se vse aprilčice veselimo s teboj . Glede brcik pa nič ne skrbi, ker kasneje ti bo kakšna pod rebri še odveč hodila . Jaz sem prve premike koderčka začutila nekje v 20/21t, sedaj pa že par dni tako močno telovadi v meni, da mi je tudi že kakšna solzica pritekla po licu, od bolečin Sonček bravo za vozek! Sedaj pa kar v miru na taščico počakaj, da gospa opravi svoje 'vele pomembno delo' CTG - jaz nimam pojma kdaj najbi ga delali meni. Hej nmag kako to poteka pri najinem G? Jaz imam pregled naslednji četrtek in mogoče bom takrat deležna kakšne takšne obravnave, hm? Aja, pa dobro opravi jutri! Pa da vidim kaj sem še vse spustila pri branju....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 15:57:23
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Haha, neke samogovore mam tudi meni se vačsih zgodi,da imam samogovor glede ctg pa pregledov pa ne vem kako je...ker pri nekaterih gin. imajo nosečnice že od 28 t naprej pregled na 2 t...mislim, da tam po 35 t imaš nekje še na 2t pol pa na 1 t...oz vse je odvisno kakšno stanje je v buščiju pa tam spodaj... Pr meni stanje že neki cajta ni idealno, pa me je zadnjič naročil na 3 tedne. Sem se kar čudila. Kljub temu sem kar zdržala . Zdaj me pa res zanima al bom hodila dol vsak teden ali na 2 t ali celo direkt v P eh ne skrbi...ne bodo te dali tako hitro v P imaš še čas...pol pa boš kot pol žensk...najprej jim težijo, da morajo ful pazit, ker imajo zmehčan mv, pa ful je kratek itd...pol pa rodijo 14 dni zamudo pa še z umetnimi popadki...sicer pa tudi mene skrbi kako je kaj stanje tam spodaj... Ma, ne vem kako je z vami, a jst sem tega kavča in ležanja že sita, da bi kar v p šla. Saj trebuh me ne ovira, ker itak samo ležim, mam pa zadost tega hišnega pripora. tudi jaz bi morala malo več počivat...ko me kaj boli, tišči itd...sem cel dan pred tv na sedežni...drugače pa grem na kak čisto kratki in res počasen sprehod...seveda z nos.pasom...najbolj pa me jezijo stopnice...v bloku živim v 2 nads. pa ni dvigala pol pa je to kar dosti stopnic in to glih ni fajn, ampak kaj čem...morala bi si zrihtat enega fajn mišičastega tipa, da bi me nosil
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 16:00:23
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Haha, neke samogovore mam tudi meni se vačsih zgodi,da imam samogovor glede ctg pa pregledov pa ne vem kako je...ker pri nekaterih gin. imajo nosečnice že od 28 t naprej pregled na 2 t...mislim, da tam po 35 t imaš nekje še na 2t pol pa na 1 t...oz vse je odvisno kakšno stanje je v buščiju pa tam spodaj... Zanimivo meni je pa sestra od moje G rekla, da se pri njih naredi samo v 40 tednu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 16:01:20
|
|
|
|
Cveta28
|
Še malo za nazaj.... pitje čaja za mehčanje MV - ne grem v to masiranje presredka - začela izvajati ampak koder bo vsekakor moral priskočiti na pomoč magnesol - danes popila zadnjo tableto. Sedaj pa počakajmo na krče...mislim popadke. nepremočljiva prevleka - imam za koderčka, sama pa bom uporabila kakšno staro rjuho in si jo dala v posteljo, bom po porodu nekaj podobnega prakticirala zaradi krvavenja - ko pridejo na vrsto ovce in ovenčki mene nič ne ustavi, da mali koderček ne bi prijokal na svet. Bomo G vprašali za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 16:01:43
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Haha, neke samogovore mam tudi meni se vačsih zgodi,da imam samogovor glede ctg pa pregledov pa ne vem kako je...ker pri nekaterih gin. imajo nosečnice že od 28 t naprej pregled na 2 t...mislim, da tam po 35 t imaš nekje še na 2t pol pa na 1 t...oz vse je odvisno kakšno stanje je v buščiju pa tam spodaj... Pr meni stanje že neki cajta ni idealno, pa me je zadnjič naročil na 3 tedne. Sem se kar čudila. Kljub temu sem kar zdržala . Zdaj me pa res zanima al bom hodila dol vsak teden ali na 2 t ali celo direkt v P eh ne skrbi...ne bodo te dali tako hitro v P imaš še čas...pol pa boš kot pol žensk...najprej jim težijo, da morajo ful pazit, ker imajo zmehčan mv, pa ful je kratek itd...pol pa rodijo 14 dni zamudo pa še z umetnimi popadki...sicer pa tudi mene skrbi kako je kaj stanje tam spodaj... Ma, ne vem kako je z vami, a jst sem tega kavča in ležanja že sita, da bi kar v p šla. Saj trebuh me ne ovira, ker itak samo ležim, mam pa zadost tega hišnega pripora. tudi jaz bi morala malo več počivat...ko me kaj boli, tišči itd...sem cel dan pred tv na sedežni...drugače pa grem na kak čisto kratki in res počasen sprehod...seveda z nos.pasom...najbolj pa me jezijo stopnice...v bloku živim v 2 nads. pa ni dvigala pol pa je to kar dosti stopnic in to glih ni fajn, ampak kaj čem...morala bi si zrihtat enega fajn mišičastega tipa, da bi me nosil Ta ideja o enem mišičastem tipu ni slaba . Saj glih zaradi sprehodov komaj čakam sredin pregled, da izvem, ali grem lahko na en giro okrog bajte. V sredo bom začela s porodniško . Danes je moj poslal papirje na CSD. Me prav zanima kolko časa rabjo, da spišejo eno odločbo . Po kolkem cajtu ste jo ve dobile?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 16:03:14
|
|
|
|
Cveta28
|
sedajle pa šibam delat čebulni kruh, pa takega s semeni...NJAMI potem pa v čiščenje nove sobice....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 16:03:50
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Še malo za nazaj.... pitje čaja za mehčanje MV - ne grem v to masiranje presredka - začela izvajati ampak koder bo vsekakor moral priskočiti na pomoč magnesol - danes popila zadnjo tableto. Sedaj pa počakajmo na krče...mislim popadke. nepremočljiva prevleka - imam za koderčka, sama pa bom uporabila kakšno staro rjuho in si jo dala v posteljo, bom po porodu nekaj podobnega prakticirala zaradi krvavenja - ko pridejo na vrsto ovce in ovenčki mene nič ne ustavi, da mali koderček ne bi prijokal na svet. Bomo G vprašali za vsak slučaj. Ti je G svetovala za prenehanje pitja magnezola. Zakaj? Jst ga pijem že 11 tednov, pa me zanima a bom mogla do konca al ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?