|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
1.3.2009 16:47:41   
Abrakadabra
Zanimivo se je najdt takole na forumu. Gorenjske, skoraj iz istih koncev...
Kdaj imate kaj posvetovalnice tiste, ki hodite v Kranj?

Lani januarja sem rodila hčerkico, ki je po porodu zaradi bakterije umrla.

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.3.2009 17:09:20   
Janci F
Abrakadabra moje sožalje.
Ali je bila hčerka nedonošenček ali donošenček? Če je to preveč osebno ni potrebno odgovoriti.

Toliko žalostnih zgodb sem že slišala na tem forumu in moram priznati, da vas vse občudujem da sploh še funkcionirate in da ste se pogumno postavile nazaj na noge.
Če jaz pomislim, da bi šlo z našim Srečkotom (delovno ime naše štručke) kaj narobe ne vem kako bi preživela to.
Verjetno, ko si enkrat na tem pač moraš preživeti.

Sedaj pa pojdimo k bolj veselim temam.
Za kavico sem jaz vedno, samo povejte kdaj in kje se dobimo.

Jaz hodim k Rantovi in naslednjo posvetovalnico imam 17.3. 2009, če bo kakšna od vas tam, naj me pocuka za rokav.

Neposredna povezava do sporočila: 227
1.3.2009 19:02:24   
Abrakadabra
V 36 rednu sem jo rodila. Tako da razvita je bila zelo, težka in velika pa tudi.
Veš, človek mora te stvarin sprejeti in iti naprej. Tako je v življenju. Čeprav je težko. Ampak kaj hočemo, vedno so preizkušnje.

Jaz pa imam posvetovalnico 11.3. Drugače sem pa vsaka 2 tedna tam, zdaj po 27 tednu imam pogosteje.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.3.2009 19:12:51   
lučka 25
Pozdravljene. Pa da se vam pridružim še jaz.
Jutri bom dopolnila 20 teden (sploh ne morem verjeti, da sem že na polovici user posted image ). To je moja prva nosečnost, PDP imam 20.7.
Sem iz Kranja in tudi rodila bom v Kranjski porodnišnici. Bi mi bilo kar hecno, če bi šla rodit kam drugam, glede na to da živim nasproti porodnišnice. user posted image
Moj G je dr. Gregorač - sem z njim zadovoljna, ker se zelo trudi pri meni od samega začetka planiranja nosečnosti, do vseh posegov, postopkov,... Pa tudi sedaj v nosečnosti se zelo poglobi.
V torek 3.3. immam morfologijo, takoj naslednji dan pa posvetovalnico.

Vozičke že gledava, a se ne moreva odločiti še katerega bi. Pa saj je še čas. Joj, midva kar odlašava. Mogoče zato, ker bova veliko stvari dobila od drugih, pa zato ni potrebno toliko nabavljati.

To je za enkrat vse, čeprav sem se kar razpisala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 229
1.3.2009 19:52:22   
Abrakadabra
Lučka moj je tudi Gregorač, tako da nekaj imava skupnega...
Mogoče se pa kdaj vidiva, če bova na isti dan imeli posvetovalnico.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.3.2009 20:02:45   
Janci F
Jaz sem že v 27. tednu pa tudi še nimam skoraj nič.
Res pa je, da imava večino stvari že izbranih.
Zadnjič sva celo kupila posteljico in jogi, ker sva videla da imajo znižano tisto, kar sva si izbrala.

Odločila sem se, da bova v drugi polovici marca oziroma aprila začela s pridnim nakupovanjem.
Sedaj pa ravno po netu gledam kakšne barve bo otroška sobica in kakšne bi dala slikce na stene.
Če ima kakšna kakšen dober predlog, naj mi ga prosim sporoči.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.3.2009 20:06:24   
Abrakadabra
Janči midve sva pa blizu glede rokauser posted image    Glede sobic pa pejd mal na net pogledat. Mogoče boš tam kaj našla. Midva pa itak ne bova imela zaenkrat malčka v svoji sobici, bo pri nama, tako da se bom kasneje s tem ukvarjala. Imava pa že vse kupljeno, razen parih malenkosti.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.3.2009 20:20:33   
Janci F
Midva sva pa rekla, da bova sedaj zasilno opremila otroško sobo, kar pomeni da jo bova pobarvala in noter dala izredno malo pohištva.
Me je kar malo strah, ker bo zelo prazna soba.
Noter bova dala samo previjalno, pa mogoče kakšne poličke in še kaj,...
Pohištvo bo verjetno http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=4&id=49 tole, samo brez ta velike omare. Saj v otroški sobi ne bo garderobe.
Posteljica pa bo najprej v spalnici, potem jo bomo pa preselili v otroško sobo.
Čeprav po pravici povedano nimam pojma, kdaj je primeren čas da gre otrok v svojo sobo, ki je sicer zraven spalnice in ponavadi so vsa vrata odprta, tako da bi bilo skoraj isto kot da je v spalnici.
Slišala sem ful različna mnenja glede tega.

Kaj pa pravite na to izkušene mame?
Kdaj je primerno, da gre otrok v svojo sobo?

Prijeten nedeljski večer vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 233
1.3.2009 20:52:22   
spelka12
Kava, kava, kava, kava, kava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Itak, da sem za. Za vikend a ne? Ker čez teden nas pomojem večina dela.
lučka25 pozdravljena še tukaj user posted image
abrakadabra žal mi je, za tvojega user posted image  imaš zs.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.3.2009 7:58:04   
L & L
Evo da se še jaz pofočkam.
Sem iz Šenčurja stara sem 30 let in to je moja tretja nosečnost, doma imam že dva fantička in sicer 3,9 in 2,7 zdaj pa tudi pričakujemo fantka in sicer 17.4.
Rodila bom pa tudi v Kranju sem rodila tam že pri obeh in sicer s cr in lahko samo rečem same pohvale.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.3.2009 8:30:14   
BarbyD
joooj pa mje vse zbrisal kar sem napisala user posted image

Uglavnem dobro jutro vsem user posted image

vse nove članice dobrodošleuser posted image prov super da nas je skoz več user posted image
na seznam vas bom pa dodala na drugi strani da jih ne bo na eni preveč...

abrakadabra tudi meni je žal za tvojo pikico user posted image

včasih je življenje res kruto in kapo dol vsem mamicam ki so morale kaj takega preživetiuser posted image

Kavica najbolje da vsaka ki bi prišla pove kateri dan ji najbolj ustreza in katera ura pa se potem zmenimo kdaj user posted image

JanciF hmm to boš verjetno sama najbolje videla kdaj bo pravi čas, jaz naprimer sem prvo dala v svojo sobico pri 6 mesecih, takret mi je namreč že celo noč prespala...priznam pa da sem bla prvih par noči več tam ko v svoji sobi user posted image user posted image sem skoz hodila gledat če je vse ok....zdej bomo pa videli kako bo...je pa res da smo sedaj med selitvami in je za enkrat tudi hčerka pri nama v sobi, tako da bo kar težko ko se bo mali zbujal ponoči, sploh ker je navajena da ima mir in je sama...tko da upam d abomo čimprej dobili kaj pametnega da se preselimo nazaj na svoje...

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.3.2009 9:39:05   
anny1
Zdravo,
še sem tuuser posted image ,
abrakadabra- meni je tudi žal za tvojo pikicouser posted image
barbyD- kako se selite?
Ja tud pri nas smo imel tak problem sedaj pauser posted image  bomo videli,...
punca bila sem pri dr.Pušenjaku včeri in je pogledal kaj in kako-še vedno ni sigurno da bo ob roku- a vseeno  za enkrat kaže dobro, otrok je živahen, dovol velik, plodovnice je primerno-k jo prej ni bilo- sedaj je ok, me je pomiril, da je zaenkrat vse ok, popadki se sicer sprožajo samo niso še pravi in mam še mal časa, seveda je potrebno počivat če nočem presenečenja, a vseeno vsaj user posted image  gre dobro, kar je najpomembnejše, a ne?
Morem reč da si je res vzel čas in da sva vse pogledala potem sva se še pogovarjala zaradi poroda, ja skratka, če bo šlo vse po planu bo porod počakal do PDP-ja.user posted image  Jaz se moram pa sam še z doc.dr.Kobalom pogovort da vidim kaj on pravi, pa da se potem odločim CR ali vaginalno.
Skratka malo me je pomiril in sem spet bol prisebna- itak pa noben ne more točno napovedat kdaj bo.
lp punce

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.3.2009 13:33:19   
BarbyD
Anny1 super user posted image user posted image no pa bova imeli obe male majčke doma če bo šlo kot je trebauser posted image

Mi smo bili prej v najemu in ko nam je tam poteklo sva rekla da ne bova podlajšala ampak bova rajši kupla nekaj, in sva mela že vse zmenjeno na banki pa vse pa je potem ko se je začela ta "finančna kriza" banka izredno poostrila pogoje, na katere nisva hotla pristat, tako da je vse skupaj padlo v vodouser posted image sedaj sva pri njemu doma in imamo na žalost zase eno sobo, kar pomeni da bomo ko pride malček vsi 4 skupaj...sicer iščeva nonstop kaj pametnega pa zaenkar ni ničuser posted image user posted image tko da res upamda najdemo čimprej kaj da bomo lepo sami....saj mi zelo prav pride ko mi tašča pomaga, samo nimamo pa nobene zasebnosti in nobene intime....ampak bo že...važno da imamo kje bit user posted image

Zdej pa šibam na socialno zrihtat vse za porodniško user posted image user posted image se tipkamo kaj ko pridem nazajuser posted image

papa

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.3.2009 15:38:11   
anny1
Hallo,
ja barbyD upejmo da res, je pa res skoda da nista dobila, no ja sej bo pa pol kej bolš a ne?
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.3.2009 15:51:14   
BarbyD
Evo mene nazaj user posted image vso papirji zrihtaniuser posted image še očka more svoje pa bo user posted image user posted image je prov fino zdej ko dobiš dva lista ne pa celih knjig za izpolnituser posted image user posted image

Stanovanje pa upamd abo hmalu kaj pametnega ja...da bomo meli malo "svobode" user posted image user posted image

Js sm pa prejle v vrtcu vidla da majo rota virususer posted image user posted image user posted image pa moja vedno vse pobrer kar rasaja....me zdej prov skrbi da nebi jaz tud kaj dobila ker to pa ni dobro za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.3.2009 16:05:19   
Janci F
BarbyD ali se da te obrazce za porodniško dobiti tudi kje na internetu?
Kaj vse pa potrebuješ?
Če sem  prav obveščena moraš vse te papirje  urediti najkasneje 2 meseca pred PDP?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.3.2009 16:07:17   
Janci F
Kaj pa moški?
Midva sva poročena, tako da mu očetovstva ni treba it priznat (če sem prav obveščena).
Kdaj mora pa moški zrihtat dokumente v službi za očetovski dopust? Tudi 2 meseca pred PDP?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.3.2009 16:39:39   
BarbyD
Js sem prov samo potrdilo o PDPju nesla tja pa nič druzga...vse ostalo sva tam izpisale...še za domov mi je dala za mojga ker dans ni mogu zraven...na netu je men rekla da se ne da dobit da morš tja, čeprov js sploh nism gledala... drugač pa ja najkasneje 60 dni pred datumom poroda moreš oddat....js sem v petek dobila potrdilo od ginekologa pa danes sem šla zrihtat...

očetje pa če sta poročena potem ni treba priznavat očetovstva, se to kar avtomatsko naredi, samo tist za dopust je treba izpovnt...midva nisva poročena ( še user posted image ) tko da morva tud to zrihtatuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.3.2009 16:47:58   
Janci F
Ali ni potrebno papirje nest v službo izpolniti (plača in podobne stvari)?
Ali imajo oni tam vse potrebne podatke?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.3.2009 16:59:02   
BarbyD
Ja zanjga sem js dobila ja, zase pa ne...tko da ne vem...lahko da majo moje podatke že tam

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.3.2009 17:03:10   
BarbyD
aja...joj sm smotanauser posted image men je mal nazaj preteklo delovno razmerje pa mi niso podlajšal, tko da sem zdej do porodniške na zavodu...tko da kar se moje plače tiče vse dobijo tam...ti k si pa zaposlena boš pa vrjetno mogla nest jauser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.3.2009 20:16:56   
spelka12
user posted image SREČANJE GORENJSKIH NOSEČK user posted image

spelka12 - vikend  /   ni važno kje

Evo punce, jest sem začela, zdej se pa pridno vpisujte. PA da ne bom slučajno sama user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.3.2009 20:24:00   
maayaa
Jest bi tut šla z vami na eno kavico, no čajčka.
Sicer sem še bolj na začetku, tako, da bi prišla vas pogledat kako ste lepo okrogle. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.3.2009 20:32:19   
spelka12
maayaa sej medve sva čist na istem s trebuhi. Kdaj pa lahko prideš in kam?

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.3.2009 20:32:50   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

user posted image SREČANJE GORENJSKIH NOSEČK user posted image

spelka12 - vikend  /   ni važno kje
Janci F - vikend ali pa med tednom po 13 uri / ni važno kje

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?