|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
26.2.2009 17:53:46   
BarbyD
anny1 seveda nam moraš sporočit če bo kajuser posted image bomo vseeno držale pesti da te ne bo preveč prehitelo vse skupaj user posted image user posted image

mene pa danes tako čudno boli trebušček da ležim že cel dan..včeraj sem pucala avto in sem verjetno malo pretiravalauser posted image user posted image no sej upam da se bo umirilouser posted image ..je pa čist miren user posted image in trebušček čist trd...upam da nisem kej sprožla, bi bla fajn kregana ker mi je ginekolog skoz govoru da ne smem nič delat čene bom prej rodila...sam k sm se pa tko fajn počutla pa tak lep sončk je bil včeri avto pa čiiist umazanuser posted image no sej upajmo da bo čez noč vse okuser posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 201
26.2.2009 18:04:38   
BarbyD
MAREC

* Janaja 30.03.2009, ?user posted image , 25 let, Šk.Loka user posted image

APRIL

* Cveta 10.04.2009, ?user posted image , ? let, Ljubljana user posted image

MAJ

* BarbyD 09.05.2009, 2user posted image , 25 let, Kranj user posted image
* Mary12 12.05.2009, ? user posted image , 28 let, Jesenice ?
* Anny1 30.5.2009, 3 user posted image , 26 let, Predvor user posted image
* Helikop 30.05.2009, 1user posted image , 25 let, Kranj user posted image
* Shirley 31.05.2009, 1user posted image , ? let, Bled ?

JUNIJ

* JanciF 05.06.2009, 1 user posted image , 27 let, Kranj user posted image
* Blu 07.06.2009, 2user posted image , 29 let, Kranj user posted image
* Tadejluka 08.06.2009, 3user posted image , 27 let, Podnart ?
* Dodi 20.06.2009, 8user posted image ,11user posted image 34 let, Selška Dolina user posted image
* Ninta 22.06.2009, ?user posted image , 32 let, Kranj ?
*Luši 30.06.2009, ?user posted image , ? let, Tržič ?

AVGUST

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image , ? let, ? ?

SEPTEMBER

* *kinnie* 25.09.2009, 3user posted image , 29 let, Radovljica ? 
* baby blue 13.09.2009, 1user posted image , 25 let, Jesnice user posted image

OKTOBER

* Maaya 01.10.2009, 1user posted image , 27 let, Kranj user posted image  
*Spelka12  23.10.2009 ,2user posted image , 27 let, Kranj ?   

SKUPAJ: 19

PRIČAKUJEMO : 
4 user posted image user posted image
1 user posted image user posted image      
5 user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 26.2.2009 18:06:30 >

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 202
26.2.2009 19:14:02   
maayaa
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Vidim, da bova z mayao skupaj vozičkale. No če pridem do konca seveda. Prvi pregled imam jutri. Moja g. je Sava Rant HAfner. Pri njej sem šele par mesecev, prej sem imela Sredanoviča na Jesenicah. Tudi rodila sem na Jesenicah.

Lep dan vsem gorenjkam user posted image

Ja Spelka12 vozičkale bova skupi, pa še k ginekologinji bova lahko skupi hodile, tut jest imam Rantovo.
Drugače pa kako, če prideš do konca - itak da prideš!!! Samo pozitivne misli. :)

za vse nas držim pesti, da se vse srečno konča.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 203
26.2.2009 20:54:49   
PAJO
barbyD men je blo v kranju cist ok ,ko sm rodila res,se posebej
v porodni so bli full prijazni,men so bli full prijazni ne vem kaj nekaterim
ni ok.men je blo vse ok.mislm da ni razloga da bi te blo strah.bolj da nobenga
ne poslusas,ker vsak drugace pove tko je.bo ze.sej tiste 3 dni ko si v p. hitro mine
tko da bo.

pa drugac tvoje pocutje?a ze kej ves kaj boste imeli?

mi smo ok

lp vsem noseckam,vam kr mal zavidam user posted image ,tko je lepo bit nosec
pa tako hitro mineuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 204
26.2.2009 21:07:53   
Ploha
barbyD: vidim, da te je ful strah Kr P, ej nič bat, jst sm bla ista, samo v kranj ne, no na koncu sm ravno tu pristala, pa nimam nobenih pripomb, res vse je bilo v redu, prijazni,...nimam kej jamrat, res nej te ne bo strah, ke rni tako grozno,...sicer pa ni nujno, da boš ravno na tisto babico naletela, ki je najbolj zatežena, sicer pa če boš imela svojega zraven, sploh ni nobene panike,...pa še drugorodka si, boš hitr rodila in nauš mela časa premišljevat,...

Mene je v porodni moja babca mal okregala, ampak nič tako groznega, da bi semi hudo zdelo,..drugače je bila prijazna ampak striga ko je šlo zares user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 205
26.2.2009 21:26:33   
BarbyD
user posted image hvala punci user posted image user posted image se kr mal boljš počutm zdej user posted image user posted image
rajš sploh ne bom več brala pa bo kar bo user posted image

moj pa upam da bo zraven ja...mislm za enkrat prav da bo...če ga nav kej stisnlo na koncu user posted image user posted image

meli bomo pa fantka, vsaj napovedano je tako user posted image ime mu bo pa Eros user posted image mal neobičajno, sam nama je fuul všeč, pa tud drugi so se kr navdl da bo Eros user posted image je pa grško ime in je dost povezano z najinim dopustom v Grčiji lani poleti user posted image user posted image user posted image

počutje je pa kr ok..danes me nekaj štoka že cel dan..sem vrjetno pretiravala včeri k sm avto pucalauser posted image ne bom več user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 206
27.2.2009 8:36:06   
spelka12
BarbyD jeee user posted image  za fantka Erosa, zelo lepo ime. user posted image user posted image
anny1 maš zs.
maayaa o super user posted image . Pol bova pa res skup vozičkale. A ti je Rantova v redu?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 207
27.2.2009 11:45:27   
BarbyD
halo punce user posted image

No še en pregled ja za mano...naš sonček je okuser posted image user posted image

spelka12 hvalauser posted image user posted image ponavadi so na začetku vsi mal šokirani ko poveva ime user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 208
27.2.2009 12:25:43   
tadejluka
Hej
Se javljam po zeloooo dolgem času.
POčutje je tko še kar vredu, občasno mal trd trebuh, pa huda zadihanost po 2 stopnicahuser posted image .
Čakamo pa tudi mi 3. fanta, malčka sta že čist navdušena nad bratcom, naš bo Blaž.
Ful sem vesela za kinnie- si bla junijka prej a ne?

Lp, Saša

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 209
27.2.2009 12:37:33   
spelka12
Sem že nazaj iz uz-ja. Naletela sem na hm. kaj je že. en star ata, ves naveličan življenja.... aja Riznar pomojem. No gastacijska v. se vidi, plodka pa še ne. Noseča naj bi bila 5 tednov. MAl čudno ampak naj mu bo. naslednji pregled imam 11.3. pri svoji g., da določi trajanje nosečnosti.
No g. mi je na vprašanje kako izgleda moja hiperstimulacija odgovoril, da se on nima kej pogovarjat z mano user posted image user posted image . Uf sem bla besna kot user posted image . Če mu delo ni všeč naj gre v pokoj, sej je že dovolj star. Pol me je še spraševal, zakaj sva šla na umetno, če drugače res ne znava user posted image user posted image user posted image user posted image , kot da se ne matrava že 4 leta. Joj skorej sem se mu zjokala gor na stolu.

Aha drugače imate pa v albumu slikco mojega trebuha 10 dni nazaj, torej v 4 tednu. Da boste vidle, kako izgleda hiperstimulacija pri nas user posted image .

Barby lepo, da je mali ok.user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
27.2.2009 13:02:52   
Janci F
spelka12, se mi kar smiliš, ker se spomnim kako je bilo nama zoprno ko sva šla prvič na UZ in so nama rekli, da se vidi samo gestacijska vrečka. Zdravnik sicer ni bil nesramen, ampak prav zgovoren pa tudi ne.
Rekel nama je samo, da naj prideva čez en teden in bomo videli če bo srček videti.
Tisti teden je bil taaakooo dolg.

Ne smeš se preveč ozirati na sitnobe, čeprav sem tudi jaz mnenja da moraš opravljati poklic, ki ustreza tvoji osebnosti in da naj ljudje, ki niso prijazni in ne znajo delati z drugimi raje ne opravljajo dela, ki zahteva človeški odnos.

Mene je tu v Kranju šokiralo, ker me je na vsakem UZ pogledal drug zdravnik in še nikoli moja ginekologinja.
Baje, da pa bo ona opravila UZ v 34. tednu za določitev lege, se že kar veselim.

Sedaj sem v 27. tednu in tedni kar letijo mimo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 211
27.2.2009 13:25:14   
BarbyD
spelka sporoči če si dobila odgovr na zs ker mi je ravno ko sem poslala nekaj zaštekalouser posted image pa če si da ti ne bom 2x eno in isto pisala...
drugače se pa čim manj oziraj na kakšne zoprne ginekologe...če te bo pa kaj zanimalo pa kar ustrajaj da ti pove tud če mal nerga zraven....
se je pa pri meni v 5 tednu tudi samo vrečkica vidla sem bla tud čist živčna do naslednjega uz-ja a bo tud bebika not al ne..pa je blo pol hvala bogu vse okuser posted image

upam da se bo vse uredilo in da bo drugič že srček slišatiuser posted image user posted image

tadejluka lepo da si se nam mal oglasilauser posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 212
27.2.2009 18:19:52   
spelka12
barby user posted image user posted image  nč zsja ni. Pa še čakala sem ga. Meni je tud prej skoz štekov. Jah tehnika kaj čmo.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 213
27.2.2009 20:08:48   
anny1
Hallo punce,
še sem tuuser posted image , sam mal bol v vodoravnem položjuuser posted image user posted image user posted image ,
spelka12 poslala zs- hvala
BarbyD kako si? Se je pomirilo?
Punce dogovorjeno imam z dr.Pušenjakom za termin v Lj P drug teden- pol bomo pa videl kaj bo. Upam da nič hujšega.
Punce počivad bo trebauser posted image , aja barbyD da si šla pa avto pucat k je bil tko lep vreme pa tko dober si se počutla- to mi je pa znanouser posted image  pol pa sami problemiuser posted image
skratka lepo se imejte

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 214
27.2.2009 20:28:35   
Abrakadabra
Čao!

Šele zdajle sem vidla da ste tukaj gorenjske nosečke. No jaz sem iz Škofje Loke, stara sem 25 let in imam rok 28.5.09

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 215
28.2.2009 11:52:27   
anny1
Zdravo,
abrakabra-pozdravljena, katera user posted image  pa je to?
Kaj ste vse na sončku?
no jaz sem mal iz postle prilezla- pa upam da bom lohka vsaj mal še zdržala, ma me je včeri od 19h naprej tko matral in to že na 8min, pa sem raj kr še mal čakal no dons se pa nadaljuje sam ne na 8min ampak spet na 15min, intenzivnost pa je nihajoča tko da še ni tahude panike. Sam punce user posted image  ni aktivenuser posted image  to me bolj skrbi, upam da bo moj user posted image  lohka jutri zamenu šiht da grm v Lj  P k je glih moj t.i.nadomestni G not.
lp se še kaj probam oglasit

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 216
28.2.2009 19:14:13   
BarbyD
Oj user posted image

anny1 upam da bo vse ok...obvezno pa sporoči kako steuser posted image

Dobrodošla med nami abrakadabrauser posted image user posted image te bom dodala na seznamčem ko bomo na drugi strani user posted image user posted image

In kako ste kaj punce? midva sva danes kupila vozičekuser posted image user posted image jeeeeeej user posted image sem ga že sprobala kakšen jeuser posted image user posted image sem dala od prijateljice hčerko noter pa smo se šle šetkatuser posted image voziček je res zakonuser posted image user posted image pa še v Peugeota 206 ga spravimouser posted image user posted image user posted image

Vzela sva pa Jane Slalom Pro letošnja barva ( ker so lanski že vsi šliuser posted image ) cena je bla pa 449 €....ampak samo športni del, zdej morva nabavit še lupinico pa je user posted image košare sva pa rekla da ne bova ker bo user posted image itak čez poletje gre pa čisto v ležeči položaj tko da sva rekla da ne rabva...pa še ne gre nama v avtouser posted image user posted image

lepo se imejte punce....pa se tipkmo kaj user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 217
28.2.2009 20:15:54   
spelka12
anny1 držim pesti, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image
barbyD meni je tud tak najbolj vozek všeč. Zdej se mi je odprl čisto nov svet vozičkov, prej sva samo za dvojčke gledala, tam pa itak ni čisto nič izbire. AMpak zdej, ko je samo eden mam pa že problem, ko je tolko izbire. No pa sej imam še ene 25 tednov za izbiranjeuser posted image .

Lep vikend vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.3.2009 11:01:51   
BarbyD
Živjo punce

Kaj vse uživate zunaj na sončku??user posted image

Spelka 12 ja js sem prvo začela vozke gledat pa nazadnje sem ga kuplauser posted image user posted image midva sva mela problem zarad avta ker v mojega Peugeota noben ni šel lepo noter, v njegovga že, sam moj je bil pa problem...druga stvar so ble pa ceneuser posted image user posted image čist preveč drageuser posted image tko da tale je pa še vseen drag za moje pojme ampak je pa zakon za vozit pa še lepo pa hitro se zloži pa nazaj postaviuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.3.2009 12:43:55   
Abrakadabra
Oj!

Vidim da niste take čvekeuser posted image

Jst sem nekako na istem kot spelka. Druga nosečnost, pa nič otrok, oz enga angelčka imamo. Sem pa rodila v Lj, zdaj pa mislim v Kranju, čeprav sem rahlo skeptična glede Kranja. Bomo videli.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.3.2009 12:46:03   
Abrakadabra
anny ti se pa čuvaj! Si isto kot jaz noseča in kar počivaj. Par tednov morajo naši otročki še počakat preden smejo it ven.

Neposredna povezava do sporočila: 221
1.3.2009 13:32:14   
Anonimen
Sem šele sedaj videla, da obstaja tudi tale gorenjski forum.....

Sem pa v 29 tednu nosečnosti, to je naša druga user posted image , doma imamo 2,4 letnika, prihajam pa iz Medvod. Rodila bom v Kranju, sem tudi v prvo in lahko samo rečem HVALA.

Neposredna povezava do sporočila: 222
1.3.2009 14:51:15   
BarbyD
MAREC

* Janaja 30.03.2009, ?user posted image , 25 let, Šk.Loka user posted image

APRIL

* Cveta 10.04.2009, ?user posted image , ? let, Ljubljana user posted image

MAJ

* BarbyD 09.05.2009, 2user posted image , 25 let, Kranj user posted image
* Mary12 12.05.2009, ? user posted image , 28 let, Jesenice ?
* Abrakadabra 28.05.2009, 2user posted image , 25 let, Šk.Loka
* Anny1 30.5.2009, 3 user posted image , 26 let, Predvor user posted image
* Helikop 30.05.2009, 1user posted image , 25 let, Kranj user posted image
* Shirley 31.05.2009, 1user posted image , ? let, Bled ?
*Lina ?.05.2009, 2user posted image , ?let, Medvode

JUNIJ

* JanciF 05.06.2009, 1 user posted image , 27 let, Kranj user posted image
* Blu 07.06.2009, 2user posted image , 29 let, Kranj user posted image
* Tadejluka 08.06.2009, 3user posted image , 27 let, Podnart ?
* Dodi 20.06.2009, 8user posted image ,11user posted image 34 let, Selška Dolina user posted image
* Ninta 22.06.2009, ?user posted image , 32 let, Kranj ?
*Luši 30.06.2009, ?user posted image , ? let, Tržič ?

AVGUST

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image , ? let, ? ?

SEPTEMBER

* *kinnie* 25.09.2009, 3user posted image , 29 let, Radovljica ? 
* baby blue 13.09.2009, 1user posted image , 25 let, Jesnice user posted image

OKTOBER

* Maaya 01.10.2009, 1user posted image , 27 let, Kranj user posted image  
*Spelka12  23.10.2009 ,2user posted image , 27 let, Kranj ?   

SKUPAJ: 21

PRIČAKUJEMO : 
4 user posted image user posted image
1 user posted image user posted image      
5 user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.3.2009 14:55:58   
BarbyD
Lina dobrodošla user posted image ....no lepo da je ena zadovoljna s Kranjem user posted image  še malo pa me ne bo nič več skrbelo user posted image user posted image

Abrakadabra kaj pa je blo? user posted image   če želiš deliti z nami seveda

Drugače pa punce a ste za kakšno tortico kakšen dan da se malo spoznamo? user posted image

Smo vse blizu Kranja doma pa če se katera strinja bi se lahko kakšen dan dobile?

Lep nedeljski dan user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 1.3.2009 14:56:27 >

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.3.2009 16:45:54   
Abrakadabra
Napisala pa me je vn vrglo. Nekaj šteka tale forum...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?