Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 28.2.2009 16:53:48
|
|
|
|
*jelka*
|
mi pa smo danes okrasili grobek z zvončki male Nike,danes mineva 3 leta od kar nas je zapustila ,tako čas beži a spomin nanjo nikoli ne bo zbledel Jana pa je danes dopolnila 3mesece in je prava korenjakinja in zlat sonček,Lucija pa prava velika sestrica
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 28.2.2009 17:53:48
|
|
|
|
caligula
|
danes praznuje moj lumpi 3 mesece najhuje je mimo, zdaj so pa zobki na vrsti sva bila ceeel dan zunaj zdaj sva prišla noter 4.3. pa ima pregled in cepljenje
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 28.2.2009 23:50:59
|
|
|
|
caligula
|
zgleda da vas je toplo vreme vse utrudilo nočka
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 8:44:17
|
|
|
|
onur
|
Živjo in vsem eno . Jelka . Caligula tebi in Jaši pa . Jaz sem včeraj imela cel dan mamico na obisku, tako, da je bila Petja cel dan po njenih rokah, edino kar sem jo hranila. Sem pa jaz ta čas skuhala kosilo, ga nesla tudi možeku v službo ter napravila veliko špežo (joj kolk sem zapravla, me je skoraj kap na blagajni). Danes pa ne vem kaj bomo. Vreme je bolj tako, mrzlo in oblačno, upam, da ne bo dežja.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 9:14:08
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
za vse, ki te dni praznujete. mi smo bili pa včeraj v zoo-ju in je bilo prav super in zabavno! imajo gala žirafo, tako da smo se kar precej nasmejali, potem mu ja pa še sestra prinesla žirafo in zdaj je ne da iz rok. z zobki je še vedno hudo, ampak ko ga namažem z calgelom je v trenutku ok, fajn žauba!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 10:07:07
|
|
|
|
poli*
|
caligula- sem pogledala slikice tvojega korenjaka. jojjj, kolk je luškan in velik. celi mož je že ali imajo vaši škratki še vedno modre oči? Naši vem da se bodo spremenile, ampak trenutno vstraja še z modrimi tudi jaz voščim vsem praznovalcem mi imamo že 4 mesece.. sploh ne dojemam, kam gre tačas
< Sporočilo je popravil poli* -- 1.3.2009 10:08:19 >
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 10:25:41
|
|
|
|
bobika1
|
haj mamice. kako ste kaj.? prvo podatki za seznamček matic 3 mesece 6650g in 63 cm. zej ni čist 100% da je tko prqv ker to smo doma vagali in merili, imamo pa v sredo pregled in cepljenje in če bo slučajno kaj spremembe sporočim- mislim glede višine. tako mi se probamo čez dan hraniti na 3 ure nam kokr tolk ratuje imamo pa ponoč več težev danes je blo vsake 2 uri (3dni nazaj pa kr vsako uro). Ker mi noče ničesar piti po flaški sem sedaj kupila magični lonček in sem poskusila pa pije - čez dan ponoč pa ni šans . kupla sem tudi od novalaca mleko da bi se zvečer nasitu- pač če mogoče nimam dost močno mleko pa sploh noče pit..... nisem še uspela brati za nazaj...tak da grem sedaj tole. drugače pa čez dan spanje: spi samoko je zunaj, notr noče nič. evo vmes sem pogledal caligula tvoj je paže pravi korenjak.., ja nič, mal preberem za nazaj pa če mi rata z tem počasnim internetom bom prilepla slikico,by
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 12:00:43
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello, mamice! Meni se tudi včeraj ni uspelo nič javit - ja lepo vreme nas je utrudilo... Potem sem pa še zvečer na HBO-ju gledala, pa bolje, da ne bi Krvavi hostel 2 in šla vsa šokirana spat. caligula, vebo, konina, zara13 - sem pogledala fotke vašega naraščaja...Krasni so vaši otročički. od caligule Jaša bo pa ziher košarko treniral, madonca kak velik fant No, jaz zdaj kuham goveje zrezke v porovi omaki, potem gremo pa v center LJ na en sprehodek. Dario mi pa veselo prepeva v naročju. Slimi se pa čedalje bolj. Dlesni so pa bp.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 12:02:12
|
|
|
|
Andromeda
|
Čestitke tudi vsem, ki v teh dneh praznujete, jelka - zate in tvojega angelčka Niko
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 20:26:17
|
|
|
|
šema
|
v petek sva šla pa mi2 z Aljažem sama na dooooooolgooooooo pot- francozi bi me spet čukasto gledali, ker njim slabih 200km sploh ni dolgo - sva šla po našo prvorojenko, ki je bila na počitnicah v prlekiji. Preklela sem DARS, AC in vse, ki so kakorkoli povezani z novimi avtocestami. Včasih sem se vozila po ac do izvoza Ptuj potem pa na Ormož in Ljutomer itd., zdaj sem mislila kako bom profitirala na času, ker je ac do ms. so pozabili na oznake in sva se peljala do Maribora po AC, tam jo je naenkrat zmanjkalo potem pa nobenega smerokaza za Lendavo ali kaj podobnega. Samo možnost proti Dravogradu ali proti Ptuju. In sva šla proti Ptuju. Tko da je najina pot zgledala okrog rit v varžet . Da šparajo ravno na tablah . Nazajgrede pa me je moj oče pospremil do MS od tam pa sem šla na AC proti MB. In presenečenje- tu so oznake tako postavljene, da se ne izgubiš do LJ Sem mogla mal pojamrat, zdej se gremo pa kopat v bano- je že alarm pr tamaumu, sam še od dragega čakam, da alarmira, ker ga ma na previjalni (jaz pa na RRju) čav
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 21:21:20
|
|
|
|
TINKA05
|
Ahoj da se mal javim. Je blo te dni tako lepo vreme, da ni blo za pred računalnikom sedet. Malo smo bili prehlajeni vsi trije, ampak moški del familje se je pozdravil, mami pa še šmrka. Bova par dni sama, ker je šel oči na službeno pot - spet. Sej ni nobene panike, sam je tako lepo da ga kdo vahta zvečer, da se lahko v miru stuširam. Ponoči še vedno spimo od malo pred deseto pa do šestih zjutraj, vmes je treba okol treh zjutraj dudo v usta porinit, pa je. Mi pa zato čez dan ne spi nič (2x po 10 minut). Spi edino, če greva na giro z vozičkom, takrat pa tud po 2 ure v kosu. Caligula: Sem pogledala slikce.... Jaša je čist drugi od takrat ko sem ga zadnjič vidla. Cukr mali. Andromeda: meni je šele zadnjič šteknilo, da si bla ti iz NM. Iz katerega konca pa? Pa še isti letnik sva. Na koncu sva pa v paralelko hodili.. Ga grem zdele oblečt v pižamco, pa še zadnji obrok pred spanjem in pančat. Sem tud jst danes čist hin, ker sem z vozičkom pol mesta prehodila (2,5 ure sva s kolegico hodile). Nočko vsem skupaj, pa čim manj zbujanja...
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 21:36:46
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla Vikend je bil preeeeeeččččuuuddovit.... Smo bli kar oba dneva skoz zunaj-not smo šli samo papcat in se previt. Sedaj pa (baje) dež cel tedn . Upam, da so se zmotili v napovedi. Jelka- zate in družinico in naj Niko čuvajo ..... Šema-ja res je......označbe na naših cestah so ena velika katastrofa. Nič, naš škratek je omagal pred kake 1/2 ure, jaz pa grem kmalu za njim. Sem tako utrujena ...... Lahko noč
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 21:36:59
|
|
|
|
nixie
|
vidim, da ste mele debato o zobkih. no, mi mamo že dva. oba je fasal pri 3m. in je ponoč kr hudo bilo. mislim, da so na pohodu še novi, ker si skoz roke v usta tlači in cvili. ma, kaj čmo. je pa naš palček med večjimi, pri 3m je imel 7400g in 65cm. a şe vaši že kaj obračajo? naš je bolj lenušček.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 21:52:01
|
|
|
|
_katja_
|
čao! Samo na hitro da se malo javim. Včeraj smo bili v Bohinju. Je bilo super: soncek in snegec. Nace je uzival v spanju na svezem zraku:) Mamica je sla malo tect na smuckat, ati pa je sibal na Vogar, malo energijo sprostit. Imeli smo se super. Danes pa smo bili bolj na izi doma in na sprehodih. Pomar*anča*: jaz ga dajem spat na hrbet. Itaq ima, ko zaspi, glavo postrani, če bi kaj bruhnil slucajno. vebo: mi jemo ponoci zelo razlicno. Zdaj 2 noci je bilo spet vredu in potegne prvo rundo dolgo, potem pa na 3 ure. Nekaj casa smo pa jedli kar na 3 urce. Kakor ga pici:) orka: mi smo imeli do sedaj spalno vreco (od 0-6m), pa mu je ze malo kratka, tako da je ne uporablam več. Imam pa spet eno vecjo, v kateri se zaenkrat se kar zgubi. Tako da ga imam sedaj pokritega z kovrtckom in dekco. Ko ga pa ponoci dojim ga pa se malo z mojim kovtrom pokrijem. Prej ko pa je bil v vreci ga pa nisem med dojenjem nic pokrivala. onur: moj si menca ucke kadar je zaspan. Tako da ni to od kapljic. *jelka*: en velik za tvojega angelcka v nebesih! poli: nas ima se vedno modre oci in upam, da tako ostane. Ima pa dragi modre tako da upam, da ima po njemu. Zdaj pa sibam v kopalnico na generalno umivanje in rihtanje potem pa via postelja:) mirno noc K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.3.2009 22:38:05
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: TINKA05 Andromeda: meni je šele zadnjič šteknilo, da si bla ti iz NM. Iz katerega konca pa? Pa še isti letnik sva. Na koncu sva pa v paralelko hodili.. Z Grma sem doma, pa tam seveda tudi v OŠ hodila, pa ti? No, mi smo imeli sprehod po malce vetrovni Ljubljani, na koncu smo se usedli pri Tromosotvju na pijačo - kava s smetano 2,5 eura , me je kar na rit vrglo. Ja, zdaj je do četrtka katastrofalna napoved, pa tako radi gremo ven. Prej, ko smo bili bolni, je naš lumpek tako pogrešal sprehode. Je pa spet nekaj začel pokašljevat in to mislim, da se mu zaletava slina, ker ko je v naročju skoraj nikoli ne kašlja, se še pri kateri to dogaja? Eh, grem kar spat. Naš lump zadnjih 10 dni spi do petih zjtraj, okrog dveh-treh "zateži" za dudo in potem lepo spi naprej. Čez dan pa itak samo v vozičku spi... No, lahko noč!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.3.2009 8:26:01
|
|
|
|
konina
|
andromeda, jaz sem bila 3 leta pred tabo na Grmu v šoli. Kako je svet majhen, kajne?! s sedeži za v banjo smo pa zelo zadovoljni. Jih uporabljam že od začetka, prej v mali banjici, pa tam občasno še, vendar pa tako špricata okrog, da ju kar v veliki banji skopam. In lepo sedita, brcata in špricata. Je pa tisti temnejši, večji stolček boljši. Sedaj zajtrkujem, mala dva sta pri babici v spodnjem nadstropju. Lepo smo spali, da sem prav spočita. Lp, Nina
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.3.2009 9:58:50
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro! Evo, dež! Sicer smo pa tudi mi dobro spali, se je pa že malo čez štiri zbudil za jest. Potem me je pustil pa do osmih spat. Sem ga vzela k sebi v posteljo, pa ni bil preveč dolgo miren, me je tako v vrat uščipnil IZVIRNO SPOROČILO: konina andromeda, jaz sem bila 3 leta pred tabo na Grmu v šoli. Kako je svet majhen, kajne?! Še ena ex Grmčanka torej? Svet je pa itak majhen, sploh v Sloveniji Nič, moram it, moj škratek ni preveč potrpežljive sorte.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.3.2009 10:33:02
|
|
|
|
onur
|
Živjo. Pr nas pa je bila noč bolj tako. Itak sva bile sami, ker je tati delal. Petja se je zbudila že ob dveh. Pa ji dam joškico in dvakrat povleče in spi naprej. Ma sam, da mamo prebudi. Nato je bil alarm ob štirih, nato pa ob sedmih ko smo vstale. Sedaj že urco spi v vozičku v dnevni sobi, vendar se prebuja. Mama je tacajt likala. Eno ?. Petji nameravam kupit še kaj igrač, pa me zanima kaj imate ve, sedaj po tretjem mesecu?
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.3.2009 11:23:20
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla No, pa je konec lepega in sončnega vikenda . Sicer še ne dežuje, ampak samo čakam kdaj bo. Če slučajno zdrži, bomo šli na sprehod, drugače pa bomo spet not trpeli. IZVIRNO SPOROČILO: onur Eno ?. Petji nameravam kupit še kaj igrač, pa me zanima kaj imate ve, sedaj po tretjem mesecu? Imamo igračke pisanih barv, ki ropotajo in najbolj važno-da gredo v usta ..... Uf, se je že zbudil. Je spal celih 10 min
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.3.2009 11:26:15
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Eno ?. Petji nameravam kupit še kaj igrač, pa me zanima kaj imate ve, sedaj po tretjem mesecu? Mi imamo ropotuljice razlilnih oblik in barv, sicer pa ni preveč navdušen nad igračami. Še vedno je najbolj "in" glasbeni vrtiljak in en plišast oslišek, ki ima ropotuljice na nogicah. Drugače pa mislim, da je večina igračk, namenjenih od rojstva, primerna tam do 6. meseca.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.3.2009 13:07:05
|
|
|
|
cursa
|
ojla sem si vzela čas in malo pokukala v albume in pogledala vaše sončke. prav luštni so. sem pa objavila tudi nekaj slikic naše neže. našo zaenkrat zanima le ena ropotuljica, in to tista čisto navadna, ker jo lahko fino prime. Pa še kar rada je pod igralnim lokom. me pa zanima mnenje o tej metodi za lažje spanje: http://www.ringaraja.net/forum/No%C4%8Dno_spanje_-_star_recept_za_pomo%C4%8D/m_3870757/tm.htm zadevo bom verjetno preizkusila, sam nisem še čist zih, če si upam. lep dan vam želim, čeprav (vsaj pri nas) ni sončka
< Sporočilo je popravil cursa -- 2.3.2009 13:09:12 >
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.3.2009 14:37:40
|
|
|
|
TINKA05
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Z Grma sem doma, pa tam seveda tudi v OŠ hodila, pa ti? Ne boš verjela, jst sem bila pa s Kandijske in sem seveda tud na Grm hodila....
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.3.2009 15:00:33
|
|
|
|
Toon
|
Ojla, končno naša Ema malo spi. Sem mislila, da bo zdaj, ko bo več zunaj na zraku bolj spala, pa nič od tega. Zvečer sicer zaspi ob 8ih, ampak je čez pol ure čisto budna in pol tudi do 1ih zjutraj sploh noče zaspat. Sploh ne vem kaj naj naredim. Sem si prebrala tisto o kvasu in tudi mene matra, da bi probala pa tudi nisem ziher, če si upam. Igrače mi imamo razne take igrače, ki se jih da obesit, pa igralno podlogo tudi še kar porajta, ropotuljice pa je ne zanimajo ravno najbolj. Je ugotovila, da je še največ učinka, če mene vleče za lase. Sem pa zdajle izkoristila čas in sem naredila album in nekaj slikic naše Eme noter pripopala. Se vidi, da imam več časa, ker je tako vreme.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.3.2009 15:20:46
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: TINKA05 IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Z Grma sem doma, pa tam seveda tudi v OŠ hodila, pa ti? Ne boš verjela, jst sem bila pa s Kandijske in sem seveda tud na Grm hodila.... Verjamem Kje pa zdaj živiš? No, midva sva bila več kot 1 uro zunaj, potem je pa začelo rositi in sem raje pospidirala domov. Sva pa šla po eni pešpoti ob Savi, je bilo bolj blatno in je voziček čist umazan...Upam, da bo mož prišel dobre volje domov in ga bo očistil Drugače mi je pa pasal tale sprehod ko ate na mamo Dario ga je pa itak prespal. Zdaj pa spet spi, prej je bil nekaj siten, niti ni hotel veliko pojest no in potem mi je kar v naročju omagal. Toon, cursa - luštni punčki! Zdej grem pa kosilo do konca narest.
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 2.3.2009 15:24:42 >
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.3.2009 15:24:40
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Toon Ojla, končno naša Ema malo spi. Sem mislila, da bo zdaj, ko bo več zunaj na zraku bolj spala, pa nič od tega. Zvečer sicer zaspi ob 8ih, ampak je čez pol ure čisto budna in pol tudi do 1ih zjutraj sploh noče zaspat. Sploh ne vem kaj naj naredim. Sem si prebrala tisto o kvasu in tudi mene matra, da bi probala pa tudi nisem ziher, če si upam. Sicer si nisem prebrala za katero metodo gre, razen to o kvasu in se mi ne zdi neumna ideja..Zakaj pa ne, če pomaga? Se bojiš, da bi ji škodil kvas? Drugače pa nimam nobenega nasveta, kako dete pripravit, da bo ob osmih zares zaspalo. Mi nimamo teh težav, od 3. meseca naprej nam zapsi med 19.30 in 20. uro in lepo spi...Je pa res, da ga vsak večer kopamo, tako da je usvojil, da se gre po kopanju pančat. No, pa še na AM smo in zato bolj spi, ker je bolj nasitno.
|
|
|
Kje boste preživeli dopust, če boste šli na morje?V Sloveniji. (
23%)
Na Hrvaškem. (
53%)
V Grčiji/Turčiji. (
8%)
V Egiptu/Tuniziji. (
5%)
Drugje. (
11%)
Število vseh glasov: 11121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!