|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
26.2.2009 22:26:52   
nagajiva
Ojla

Noč ni bla nič boljša kot včeraj, pa tud čez dan je blo tako-tako....Mam občutek, da ga zobki jezijo, ker samo "grize" vse, kar mu pride pod roke user posted image . Jutri bo (baje) lep dan-komaj čakam, da bomo lahko končno malo več vozičkali user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: zara13

nagajiva - moj cvili da je joj pa se smeji in spušča hecne glasove. Včeraj se je tko zamotil, da sva ga midva z mojim opazovala 15 min pa naju ni opazil, tko je padu v svoj svet user posted image
Očitno majo tako fazo....Mi je pa prav smešno, ker tako cvili, da čist omaga zraven user posted image user posted image . Pa seveda še konkretno poliva......

Še eno vprašanje za vse....že kaj varčujete za svoje malčke, skladi, varčevalni račun, ipd??? 

Midva sva mu odprla Papi račun, sva mu morala takoj odpret, ker mu je občina nakazala enkratni znesek in to na njegov račun, to je torej hranilni račun, nama je pa v banki svetovala, da odpreva varčevalni račun, ker so višje obresti tko, da mu mesečno nakazujeva nekaj €. Me je pa zadnjič klicala iz KD group, da bi preko njih...
Ja, je treba pravi čas pričet. Kdo ve, kako bo s šolninami, ko bodo naši user posted image  večji....Midva sva naredila polico pri KD group-ti priporočam. Trenutno imajo najboljše produkte kar se tiče življ. zavarovanj-varčevanj.

Poli-škoda, da imaš takšno mnenje, seveda pa imaš vso pravico. Vidiš, jaz bankam veliko manj zaupam. Nenazadnje mi banka da manjše letne obresti kot pa je inflacija user posted image . Mam torej raje doma "v štunfi" user posted image ......

No, csi-je še pogledam, pa malo na fb skočim pol pa spat....
Lepo noč vsem.

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
26.2.2009 22:40:57   
Andromeda
Hello!
No, sem končno prišla malo k sebi, da lahko kaj napišem.

Vam rečem, da je grozno, ko ima dojenček vročino. Dario je potiho stokal, ko ga je kuhalo. Pa sploh ni hotel nič jesti, niti čaja piti. Noč je bila kar mirna, zbudl se je edino ob 5 in popil ubogih 30 ml mleka. Ob osmih sem mu dala še eno svečko in potem mu je T padla na 36.8. Tudi apetit je dobil nazaj. Popoldne je spet malo siten postal, ker mu je spet malce temperatura narastla, ampak mu je čez 2 uri sama od sebe padla. Ko sem ga dala pa spat ob osmih, pa jok. Ni in ni hotel zapsta, pa me je šarmiral z nasmeški, zraven je tudi cvilil. Potem ga je pa mož umiril, da je zaspal.

Ema - čestitke za 6 mesecev!
Nejc in Matic - čestitke za 3 mesece!

klavdy4 - alpsko mleko naj ne bi dajali do 1. leta, nasploh ne kravjega, ker ga dojenčkova prebavila ne prenašajo najbolje. Alpsko je še toliko slabše, ker je zaradi trajnosti predelano. Jaz bi na tvojem mestu dajala AM, mogoče ji Aptamil ne odgovarja, pa ji daj še kakega drugega.

Oči se mi kar zapirajo, tako da grem lepo spat. Lahko noč!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
27.2.2009 8:10:53   
_katja_
Jutro!

Eno VELIKO user posted image za vse!!!! Jest komaj gledam....ponoci kr naprej jemo, potem pa se vmes ne spi tko kot bi blo treba.....no sej bo ze boljs!

Včeraj v KG je bilo super. Malo soncka, malo oblakov, lepa okolica. Sem vseeno malo laufala, pa je bilo boljse kot zadnjic. Je slo lazje v klanec. Edino nestabilna sem bila malo, verjetno posledica malo spanja. V Podkorenu pa ze pospeseno pripravljajo za tekmo.  Popoldne sem imela pa vadbo. Tako da sem zvecer samo padla v posteljo. Dobro da takoj zaspim, drugace bi pa res spala pol urce med hranjenji.

Zdaj pa cakam kolegici, da prideta na kavico, potem pa na en sprehodek. Če bo pa slucajno notr zaspal (kar je skoraj neverjetno), bom sla pa se jaz spat.

Cestitke za obletnice!!!!!

Andromeda: super da ste bolje!

Lep dan!
K

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
27.2.2009 8:30:36   
pomar*ANČA*
jutro

_katja_ si me spet prehitela....

za mano je pa neprespana noč.... gal je včerej zaspal v vozičku in je spal celo noč, ampak mene je tako skrbelo kako bo z rito, saj sem mu nazadnje menjala plenico ob 2h popoldan, potem sem pa cel večer čakala da se bo zbudil pa ni bilo nič.... tako da je nazadnje jedel ob 4h pop, potem pa spal celo noč, sam jaz sem spala ne eno uč, ker se je full premetaval pa da sem ga pokrivala in obračala okol. se je pa sam obrnil iz boka na trebušček in z glavo čisto zaril v jogi.... celo noč sem pazila kaj počne. verjetno je bila to še reakcija ne cepljenje.  pa zobki ga matrajo.... moram danes kupiti gel, da ga bom malce mazala.

kako jih dajete vi spat? še vedno na bok?

alpsko mleko.... oz kravje....
vem za veliko primerov, ko v savinjski še vedno rečejo da je ok. jaz, moja sestra in brat smo od majhnega pili kravje mleko, ker jer bilo to takrat najbolje. je pa tudi eni olegici pred letom zdravnica rekla, da naj da kar kravje, ker ni imela svojega mleka. mislim, da je problem, ker v zg.savinjski ni pediatrov, so pa stare zdravnice še iz stare šole.....

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
27.2.2009 9:16:42   
caligula
klavdy4 - alpsko mleko naj ne bi dajali do 1. leta, nasploh ne kravjega, ker ga dojenčkova prebavila ne prenašajo najbolje. Alpsko je še toliko slabše, ker je zaradi trajnosti predelano. Jaz bi na tvojem mestu dajala AM, mogoče ji Aptamil ne odgovarja, pa ji daj še kakega drugega.

moj je 10 dni star pil alpsko mleko pa mu nič ni.
jaz sem zrastla na alpskem, pa še kdo
meni je p rekla naj mu do 6.meseca dajem samo mleko... moj otrok bo jutri star 3m in mu dam VSAK DAN košček piškota. sem pristaš tega,da dam otroku kar si želi
pred parimi dnevi je molzel jabolkouser posted image in rezultati? nič ni narobe, lepo normalno kaka,krčkov ni, kapljic ne uporabljamo že kakšna dva tedna.-sab simplex

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
27.2.2009 10:03:07   
pomar*ANČA*
pri nas bodo pa hmal zobkiuser posted image user posted image sem misilia, da so zobki bolj pozno-tam nekje pri 9m, pa sem potem prebrala, da ima veliko otreok zobke že pri 2,5 mesecih, povprečje je pa 5 mesecev..... je pa rast zobkov dedna.

ima še katera bubmo stolček? ga že posedate vanj?v reviji mama je dobil full dobre ocene pediatrov, je pa od 3h mesecev naprej, oz ko sam drži glavco. sem ga včerej dala v stolček za minutko pa je bil kar fejst navdušen... mi ga ne bo treba več imeti v lupinci na mizi med kosilomuser posted image

mali je sit, zdej pa vn, je sonček pa še sama sva cel dan doma tak da bova ziher sam šetala in čajčkalauser posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
27.2.2009 13:15:56   
vebo
Enkrat se razpišem, pa tej me ven vrže. Ma sem jezna.
Tiste, ki ste bolane in vaši sončki držite se.
Dodala slikice.
Super, da prenašajo alpsko mleko, jaz sem ga tudi pila, ko ni blo mleka - ko sem bila dojenček.
Jaz tudi že delam kašice.

A vam tudi še ponoči na tri ure papcajo?

Neposredna povezava do sporočila: 2182
27.2.2009 13:16:01   
cursa
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

pri nas bodo pa hmal zobkiuser posted image user posted image

kako pa veš, da bodo zobki. morda bodo tudi pri nas, ker ponoči ne spi več. včasih mi je spala od devetih zvečer pa do sedmih zjutraj, zdaj pa se prvič zbudi že nekaj čez polnoči. sem mislila, da je lačna in sem ji  v zadnji obrok zamešala žličko rižolinota. zatone spi nič dlje. ko zajoka ji dam dudo in zaspi nazaj. po četrti uri pa duda ni več dovolj in zato morava jesti.  morda so pa res zobki, ker se močno slini in ne mara več dude. namesto nje, tlači v usta prstke. je tudi pri vas tako?

Neposredna povezava do sporočila: 2183
27.2.2009 13:16:16   
cursa
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

pri nas bodo pa hmal zobkiuser posted image user posted image sem misilia, da so zobki bolj pozno-tam nekje pri 9m, pa sem potem prebrala, da ima veliko otreok zobke že pri 2,5 mesecih, povprečje je pa 5 mesecev..... je pa rast zobkov dedna.

ima še katera bubmo stolček? ga že posedate vanj?v reviji mama je dobil full dobre ocene pediatrov, je pa od 3h mesecev naprej, oz ko sam drži glavco. sem ga včerej dala v stolček za minutko pa je bil kar fejst navdušen... mi ga ne bo treba več imeti v lupinci na mizi med kosilomuser posted image

mali je sit, zdej pa vn, je sonček pa še sama sva cel dan doma tak da bova ziher sam šetala in čajčkalauser posted image

kako pa veš, da bodo zobki. morda bodo tudi pri nas, ker ponoči ne spi več. včasih mi je spala od devetih zvečer pa do sedmih zjutraj, zdaj pa se prvič zbudi že nekaj čez polnoči. sem mislila, da je lačna in sem ji  v zadnji obrok zamešala žličko rižolinota. zatone spi nič dlje. ko zajoka ji dam dudo in zaspi nazaj. po četrti uri pa duda ni več dovolj in zato morava jesti.  morda so pa res zobki, ker se močno slini in ne mara več dude. namesto nje, tlači v usta prstke. je tudi pri vas tako?

Neposredna povezava do sporočila: 2184
27.2.2009 13:54:06   
cursa
kok sem jezna. user posted image

najprej me vsaj petkrat vrže ven in vse zbriše, zdaj mi je pa dvakrat objavl.

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
27.2.2009 16:00:35   
carly
Ja pri nas je tudi tako, se slini pa rokice skos v usta tlači, zbujamo se pa tudi na vsake tri ure, včasih še manj, pa je prej že dalj časa spala.

Pa gledam dlesni če kaj dogaja pa ni nič videti.

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
27.2.2009 17:13:38   
Toon
Samo na hitro, ker mi je ven vrglo (že3x) user posted image
V ponedeljek smo imeli posvetovalnico omamo 7kg in 63 cm. Je P rekel, da ne rabimo nič dodajat do 6.m, ker tako lepo rastemo. Ampak jaz ji dam kaj za probat. Danes je bila navdušena nad jabolčnim sokom.
Zdaj pa šibam, ker se je že zbudila. Sem mislila, da bo malo potegnila, ker smo bili zunaj na sončku. Končno so prišli tudi malo toplejši dnevi user posted image user posted image .

Aja pa pri nas so tudi rokice skoz v ustih, zbujamo se in jemo pa itak vsaj na 3 ure.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
27.2.2009 17:29:34   
Andromeda
Hello!

Midva sva šla danes po 6 dneh spet malo ven in je obema zelo pasal sprehod. Je bil Dario kar malo siten, potem je pa "letel" v voziček in takoj zaspal. Zdaj ga imam v naročju in veselo brca. Rokave ima pa non stop mokre, ker si non stop rokice in vse kar mu pride pod rokice tlači v usta. Si je pa danes kar lep čas ogledoval svoje roke, je bil tako luštkan.

Eh, zdaj se pa že pritožuje, pa tudi ropotuljice se je naveličal v 15 sekundah...

(odgovor članu Toon)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
27.2.2009 17:50:59   
jada
Živjo

no mi smo danes malo boljše volje, tudi mami se malo bolje počuti. Končno sta prila moja starša po 1 tednu domov in sem se povabila na kosilo, Anjo pustila celo na počitnicah user posted image  in se sedajl sama z Žigom pripeljala domov.

Danes mi Žiga štrajka s hrano, si je dopoldanski obrok prestavil. Jedel je ob 5 zjutraj in nato šele ob 12, vmes je pomalical zelo malo mleka in nekaj jabolčka, ampak potem tudi vse bruhnil vn.

Drugače pa se naš otrok ful slini, slinčke mu moram menjat po parkrat na dan. Roke ima stalno hladne ker jih ima skoz v ustih. Če pa nima roke v ustih ima pa pleničko ali igračko. Duda pa največkrat leti stran od njega.

No alarm, očka ga pa že meni daje v naročje, pa tako sem želela it tečt vn user posted image

lp

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
27.2.2009 18:35:55   
orka
helow
jaz sem pa malo prej našo opazovala in morm rečt ufffffffffffff kok je hitr zrasla, je res že nekam dolga...no mi pa še ne bomo dodajali, sicer je zadnjič tko mami bulla k je nano jedla pa sem ji dala mal za pocuzat, pa je tko k dudo vlekla, user posted image user posted image user posted image ...sem pri prvih dveh začela pri 4m pa bom sedaj tudi, tam nekje sredi aprila sem se odločila....ji pa sedaj naredim janežev čaj in če je topel, ga kr pije...vas pa že nekaj časa želim vprašat, Ali svoje dajete v spalno vrečo spat?kako pa jih potem pokrijete? ...naša se namreč tako razbrca ponoči in jo to pol zbudi in še zebst jo začne....pa bi poskusla a se bojim da bo še slabi,ker ne bo imela dovolj maneverskega prostora, saj ko se odpravljamo ven in jo dam v vrečo začne vreščat,k ne more brcat.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 2190
27.2.2009 18:37:11   
šema
tiste, ki se ne morate upreti skušnjavi in otroku dajete kravje mleko glejte vsaj na to, da ga redčite z vodo zaradi živalskih beljakovin, ki so v njem. Drugače pa je domače razredčeno kravje mleko boljše kot alpsko, ki je pasterizirano, homogenizirano in ne vem kako še obdelano, nato pa kao dodan koencim q10 ali pa kalcij ipd....user posted image
Jaz sem odločena, da svojega samo dojim do 6.meseca, ker se je prva potem tko hitro odstavla, ko smo začeli s kašicamiuser posted image

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 2191
27.2.2009 18:55:52   
*jelka*
punce ne prehitevat s hrano,vse ob svojem času,najlepše pa je dojiti do 6 meseca,če pa nipa vsaj po 4 mes in AM,pazite na male zakladke

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
27.2.2009 19:06:09   
pomar*ANČA*
vem da bodo zobki, ker full joka in se praska le po eni strani dlesni, oz tam ki ima belo in trdo. pa edina stvar ki ga pomiri je gel.... hudo je ratalo pa dnes zjutraj, tako da sva prej šla kar po gel in sem ga med sprehodom že morala namazati. sva bila pa 4 ure zunaj, velik prešetala, tako da sem zdaj čisto zmatrana.samo gel prime pa v trenutku, vsaj to!

jaz če bom imela mleko bom dojila do 6tega meseca, potem bom pa začela z kašicami, oz frutki....
v spalno vrečo ga še ne dajem, ker tudi nevem kako ga naj napravim. sem mu pa ukinila dekco in pleničko pod glavo. verjetno ga bom dala v vrečo šele čez mesec, dva ko bo lahko samo v vreči....

jada, a je žiga naporen? kadar sem ga videla se mi je zdel tak dobrovoljček, da sploh nebi znal biti sitenuser posted image

(odgovor članu *jelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
27.2.2009 21:37:04   
onur
Živjo, se še jaz malo javim. Me je danes samo ven metalo. Tudi mi bomo začeli z uvajanjem goste hrane po 6mes in upam, da bom do takrat lahko dojila, čeprav včasih obupam, vendar potem vidim, kako se Petji učki zasvetijo, ko je lačna in vidi joško. user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugač pa smo bile danes dopoldan zunaj. Pravijo, da bo naslednji teden dež. user posted image user posted image user posted image user posted image Po kosilu pa je sledil počitek. Od 14 do 15.30, malo pojedla in še do 17. Sedaj mi je okrog enih trikrat zaspala in če bo tako, bom prakticirala, da bi v tem času spala, ker če nič ne spi, je sitna. Seveda pa ona ne bi spala, je pa nato celo boga, vendar mama vztraja pri spanju in nato zaspi.
Eno ?. Si še kateri otrok menca oči. Moja si jih z ročicami non stop menca. Pa cel dan ne more bit zaspana, pa ne vem ali jo srbijo (brala sem, da pri AD3 kapljicah lahko nastopi tudi srbenje).
Sedaj se grem še tuškat, nato pa spat. Jutri pride mamica na obisk, možek pa v službo cel dan.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2194
27.2.2009 21:45:09   
caligula
jaz bi mojega dojila 10 let pa kaj ko imam costellouser posted image
zjutraj pa zvečer ga še malo podojim da se pocrkljava in to je to. vem da se sliši neumno,,,ampak danes smo vsi odrasli slišali da je mali rekel: mammaa maaama????user posted image user posted image user posted image
in ko sem ga vzela k sebi je rekel guuuguuu in zaspal...
ne vem...

skratka, zelo rad je, problemov nima tko da bom s kašicami kar začela po 4.mesecu, še en mesec pa bova skušala čim bolj na am ostat.
moj ima non stop palec v ustih, že od rojstva, pa ga odvajam pa se mi tko prisrčno naglas zasmejeuser posted image
a še od katere tako zadovoljno kruli ko nataka vodo v banjico? moj kot da ima pevske vaje :D

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
27.2.2009 21:46:03   
caligula
še nekaj... koliko imajo oz so imeli obseg glave pri 3m? meni se zdi da ima moj zeloo majhno glavico, vsaj kolikor vidim na ostalih VSEH otrocih je moj najbolj droben

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
27.2.2009 22:15:27   
Andromeda
caligula - moj je imel pri 3 m obseg 39cm, pri 4 mesecih pa 41cm in je en tak mali bučman. Koliko ima pa tvoj obseg?

spalna vreča - je še nimamo, pa ne vem, kako bo moj škrat zadovoljen v njej, ker tudi rad vadi za reprezentančne tekme user posted image In isto se pritožuje, ko ga tlačim v kombinezonček, ko pa ga dam v voziček, se mu usta hitro razlezejo v nasmeh.

uvajanje GH - mi tudi ne bomo začeli pred 6 mesecem, ker lepo napreduje tudi brez nje. No, zdaj ko je bil bolan, so mu cmokci z lic spuhteli, ampak danes je imel spet tak apetit, da jih bo hitro nazaj dobil.

Glede kravjega mleka se strinjam s tem, kar je šema povedala. Poleg vsega se v tem mleku nahajajo antibiotiki, umetni rastni hormoni in še marsikaj, kar ne pride v javnost, zato se tudi ne priporoča več do 1. leta. Na žalost je temu tako...

No, grem še kaj sladkega za pred spanjem poiskat, se moram malo poredit, ker sem v teh 6 dneh vročine izgubila 3 kg in me je sama kost in koža... Lahko noč!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
27.2.2009 22:21:20   
zara13
pomaranča - poglej si tale link http://www.jantarnakit.com/ zelo hvalijo te ogrlice
Si omenila stolček mumbo, men je tud všeč, tak posrečen pa ga odsvetujejo vsem otrokom, ki hodijo v RA tko, da ga mi žal ne bomo imeli.

onur
- moj se včasih tud po očeh boža, je pa ponavadi zeloooo zaspan

Danes je bil Tian fuuullll tečka, jokal se je kot še nikoli, pa sem ga previla pa nahranila pa ni blo nič uredu, potem sem ga malo slekla in mu je bilo bolje, nakar je zopet začel jokat...nekaj ga je dajalo cel cajt, zdej je komaj zaspal, že med hranjenjem (pojedel mi je 170ml) je zapiral oči in med podiranjem kupčka se je kar naenkrat zbudil in se začel smejat. Zaspal mi je na rokah in upam, da bo zdej lepo spal. Je bil pa danes pokonc od 13h pa vse do 10 min nazaj, vmes je popoldan zadremal za 15 min, to je blo pa vse, drugače pa skoz jok pa smeh pa jok, smeh....ahhhhh še dobr, da je bil moj doma pa še tašča ga je prišla malo pogledat, ker če bi bila sama, bi blo kar naporno. Morda pa bodo tudi pri nas kmalu zobki, ker tečnoba je bil velika pa rokce so mu itak skoz v ustih...bomo videli.

GH - malo še počakamo pa tudi mi začnemo, ampak zelo počasi

orka - jst ga dam včasih v spalno vrečo pa tudi naš zelo rad brca, je pa res da ima malo večjo vrečo, da ima dovolj prostora. Mogoče, če probaš z večjo vrečo, ker je res praktično, sploh če se rada odkriva. Naš, ko spi v vreči, je potem pokrit z lahko dekco, flis varianta, zelo tanka, če pa ni v vreči, je pa še vedno s kovtrčkom, je pa itak oblečen samo v enem bodyju in žabicah, ker imamo dovolj toplo, včasih še preveč.

Zdej grem pa malo še knjigo brat pa se mal k dragemu stisnit user posted image lepo spančkajte pa lahko noč!!!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
27.2.2009 22:34:43   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: zara13

pomaranča - poglej si tale link http://www.jantarnakit.com/ zelo hvalijo te ogrlice
Si omenila stolček mumbo, men je tud všeč, tak posrečen pa ga odsvetujejo vsem otrokom, ki hodijo v RA tko, da ga mi žal ne bomo imeli.

sem brala na rr da v nekaterih ra svetujejo mumbo al bumbo stolček, drugje odsvetujejo, od moje prijateljice sin je tudi v ra in so ji rekli, da ni nič narobe, da bo dobil pravilni vzorec sedenja, tako da ona ga je uporabljala in me čisto navdušila zanj.....
ogrlica je pa zanimiva, vredna razmisleka, če jo kupim sporočim kako se obnese.

grem jaz malce sebe zrihatatuser posted image   noge so kosmate, lak spokan, lasje mastni.... sploh nimam več časa zase, še tuširanje je ponavadi ali zgodaj zjutraj ali pa res pozno ponoč, ampak nič hudega, glavno da je za našga štrukla poskrbljeno.

aja, obseg glavce pa ima 42cm, ampak se je rodil že z velikim obsegom glavce- 37 cm.

babnce, dobr spite, čim manj vstajanja ponoč!! **nočko** 

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
28.2.2009 8:13:33   
caligula
moj ima obseg 37
dodala sem nove slikce
se oglasim kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.