|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
25.2.2009 21:28:05   
konina
andromeda - upam, da bo kmalu bolje in boste vsi trije kmalu zdravi.user posted image

onur - hja, takrat so sami ta boljši rojeniuser posted image user posted image

Moji otroci spijo, možek je na rekreaciji, jaz se pa igram po netu. Uf, kakšen lep večer. Takih ni veliko. Upam, da bo tudi noč mirna. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
25.2.2009 21:57:29   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Moji otroci spijo, možek je na rekreaciji, jaz se pa igram po netu. Uf, kakšen lep večer. Takih ni veliko. Upam, da bo tudi noč mirna. user posted image

Privosci si in uzivaj user posted image

Andromeda, upam da cez noc ne bo kaksne krize in da bo jutri ze bolje! user posted image

No, moji otroci tudi ze spijo, jaz pa odhajam po njunih stopinjah... jutri bo zame en psihicno naporen dan in si rabim nabrati cim vec moci.

lepo in mirno nocko vsem!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
25.2.2009 22:00:12   
konina
Jaz sem pa dala nekaj novih slikic v album Mi rastemo. Če si želi katera ogledat moje pingvine.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
25.2.2009 22:25:30   
nagajiva
Ojla

Smo meli katastrofalno noč in čez dan je bil taka tečka.....Pa sem ga dala v vozek, ker je bil sonček in en krog do mesta in se frajer pomiri. Očitno ima tud on že pol kufer snega, mraza in slabega vremena user posted image .....No, upam, da bo nocoj bolje.
Andromeda-joj, upam, da se čiiimmmmmppppreeeej pozdravite.
Eno ?-a vaši user posted image  kaj cvilijo? Lovro sedaj dva dni, ko se igrava tako cvili in vriska zraven, da se mu kar zaleti, pa še malo bres glaska ostane user posted image user posted image user posted image . Se mu morem kar smejat. Očitno mu je všeč.

"Mali" fant spi, "veliki" že napol, jaz pa se jima počasi pridružim.
Lepo noč!

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
25.2.2009 22:31:53   
nagajiva
Sem skoraj pozabla...
Konina-sta luštna tvoja fantiča.....prava frajerja user posted image .

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
26.2.2009 7:50:21   
_katja_
Eno user posted image za vse!!! Jaz sem jo ze spila. Sem je bila mocno potrebna.

konina: sej naceloma ni nic narobe ce je na 3 ure. Cez dan mi je vecinoma bolj pogosto pa ni nic panike. Ampak ponoci je pa ze spal tam 6 ur v kosu, kdaj tudi 8. Zdaj se pa ze nekaj casa tudi ponoci zbudaj bolj pogosto. Pa sem pomislila, da je kaj z mlekom narobe. Verjetno je poskok v potrebi po več hrane. Upam, da cimprej mine. Pa saj mi ni panike, sam ko se enkrat razvadis da samo enkrat dojis, pa potem prides spet na 3krat je tezjeuser posted image Sem se sprijaznila, da tko pac je po novem in bomo ze. Mleka imam pa ful, tko da to pa sploh ni panike user posted image

Danes sva jedla ob 5,15. Potem pa kar ni hotel zaspati nazaj. Pa sva zdej ob 7,00 se enkrat. Jaz pa vmes malo diplomo delam. Mozek ima pa danes dopust, pa sem ga pustila spat, ker more drugace ful zgodaj vstajat. Ko se zbudimo pa gremo v Kranjsko na izlet. Sem mislna it laufat na smuckat, pa me neki kriz boli pa neprespana sm cist, pa zvecer imam se vadbo za nosecke, tko da bom verjetno kar pri sprehodu ostala. Včeraj je pa dopoldne ati prisel na obisk, pa je odpeljal Naceta na sprehod, jaz sem pisala diplomo.  Popoldne sem bila pa sitna kot....user posted image Se je zvecer razkadilo. Pač pride kak tak dan ali par uricuser posted image

konina: super sta tvoja dva korenjaka!

nagajiva: nas tudi vriska, pa se smeje pa vse zive glasove spusca, ko se igra.

Andromeda: drzimo pesti za zdravje vseh vas treh! Tale tvoja tasca pa je en firbcen policaj! Dobro se zadrzujes, jaz bi verjetno ze stegnila jezik.

mojsoncek: Veliko pozitivne energije ti zelim danes!!!

onur: saj z voznjo pa gre. Pri meni vecinoma takoj zaspi,tako da grem sama brez problema kamorkoli.

jelka: saj se bo z nogico ustimalo. Drzim pesti.

Pomar*anča*: kako Gal? Je presla reakcija na cepljenje?

jada: sta bila na telovadni? Upam, da kaj boljse spite.

Eno ?: Do nedavnega sem imela eno mandljevo olje, ki sem ga dobila. Embalazo sem na zalost vrgla stran. Zdelo se mi je ful dobro. In Naceta sem mazala po gubah z njim. Posebno podbradek ima velik, in ga ful mazem tam, da ne bi imel rdece. No unga mi je zmanjkalo in sem kupila lekarniskega. Pa se mi je ze takoj zdelo da ni tolk masten. Kot bi bil razredcen z vodo user posted image PA se Nace ima zdej rdeče v gubah pod bradouser posted image Kakšne izkusnje ali morda nasvet s čim naj namazem?

Lep dan!
K

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
26.2.2009 8:30:18   
vebo
Andromeda, upam, da je danes bolje, če ni pa še bo. Kaj čmo, prehladi so tu. Ti moram reč da sva na istem glede tasšče, ne morem drugače rečt, kot pr... zakaj morajo biti tako radovedne in stekljivke, pa kaj jim je, najraje bi se včasih zadrla ko......... Jaz nje nikoli ne zaslišujem, ona pa lahko vpraša in preišče dobesedno vse.
Mojsonček, super da se umirja, boš vidla tudi ti boš bolj dobre volje. In lažje vama bo, tudi z možekom.

Naša Manca je žće prava korenjakinja. Stara je že 4 mesece in 4 dni, tehta 7.450 g. Merila je pa nisem.

Ostale uživajte, mi imamo sonček

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2157
26.2.2009 9:12:26   
pomar*ANČA*
ja, gal je dal reakcijo mim, včerej sem ga cel dan preoblačila- mi je na koncu zmanjkalo že cotk, ker se je tolk potil. danes je ok, čeprav je še vedno tečen, nič mu ne paše..... vsaj poti se ne več, sitnobo bom pa že umirila, še dobro da je sonček da greva lahko vn.

adromeda, kako ste? je dario že bolje?

konina, pri vas imate pa res tri cukre! povej mi, a je stolček za v banjo ok?

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
26.2.2009 9:38:06   
onur
Katja, hvala za kavico. Jaz sem jo tudi zgodaj spila, ker naša vstaja že ob 7 ali 8 uri, ker gre prej spat.

PA se Nace ima zdej rdeče v gubah pod brado Kakšne izkusnje ali morda nasvet s čim naj namazem?

Jaz jo mažem z riboderminom.

Drugač pa je tudi pri nas sonček in verjetno bo toplo, ker nič ne piha.

Andromeda, upam, da je danes stanje boljše.

Mojsonček, čim več pozitivne enerije in user posted image .

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
26.2.2009 11:10:38   
zara13
Ojla!

Evo tudi jaz sem že pokonci. Tian spi pa ne spi...tko da letam na vsake 3 min v spalnico. Včeraj smo imeli full lepo vreme, sva bila 2 uri zunaj in je velikoooo spal. Pred spanjem se je pa sam igral oz. je bolj vriskal in spuščal zvoke ob gledanju visečih prijateljčkov user posted image

konina..tvoja dva fantiča sta pa prava frajerja ;) lušna res! Neva pa že velika punca ;) me zanima za tiste stolčke za v banjo, to sama sedita v njih? Kje si pa to nabavila, v BC? Se mi zdi zanimivo ;)

Andromeda - upam, da se Dario in tvoj mož čim prej pozdravita, ni pa lušno tkole, samo da se še ti ne nalezeš. Moj je tud prejšnji mesec obležal z vročino 39,9C me je bilo strah, da ne nalezem še Tiana.

nagajiva - moj cvili da je joj pa se smeji in spušča hecne glasove. Včeraj se je tko zamotil, da sva ga midva z mojim opazovala 15 min pa naju ni opazil, tko je padu v svoj svet user posted image
vebo - Manca je pa prava korenjakinja user posted image

Tudi jaz sem naložila nekaj novih fotk. A mogoče katera ve, kako vas dodati kot "prijateljev album"? Da vas ne iščem po vseh..vem da se da pa potem mi je lažje spremljat vse vaše nove fotografije ;)

Še eno vprašanje za vse....že kaj varčujete za svoje malčke, skladi, varčevalni račun, ipd??? 

Midva sva mu odprla Papi račun, sva mu morala takoj odpret, ker mu je občina nakazala enkratni znesek in to na njegov račun, to je torej hranilni račun, nama je pa v banki svetovala, da odpreva varčevalni račun, ker so višje obresti tko, da mu mesečno nakazujeva nekaj €. Me je pa zadnjič klicala iz KD group, da bi preko njih...

Evo že tuli, moram it...papa

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
26.2.2009 12:01:30   
poli*
Zara- glede varčevalnih računov. Mene je tudi klicala od KD, ampak se ne dam. Ko  mi nekdo nekaj vsiljuje, je konec s tako ponudbo, pa če je še ne vem koliko dobra. Uglavnem sva ji odprla varčevalno knjižico z odpovednim rokom (31 dni) pri novi KBM in ji gor nakazala vse kar je dobila za darila.. bo kmalu bogata user posted image .  Hočem reči, da ne verjamem v nobene vzajemne sklade, stebre, pokojninske sklade, zavarovanja in podobne lumparije!
Na knjižico, pa se sigurno ne bo nič "izgubilo".
Zavarovala sva jo tudi samo toliko kot je treba in nič posebnih dodatnih zav., ker tudi če se kaj zgodi vedno dobijo razlog, da ti ne izplačajo (govorim iz izkušenj).
kako ste se pa druge odločile?

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
26.2.2009 12:14:24   
klavdiy4
Pozdravljene...

Sem včeraj fullllllllll velik napisala in sem pozabla si hranit, pa mi je zbrisalo......user posted image ...no sedaj je Leila pri moji mami in upam, da bi bo uspelo spet kaj skupaj spravit....user posted image

varčevanje....mi2 sva ji odprla račun skb papi.....vendar je bilo na začetku tako slabo z denarjem, da sva si morala od nje sposoditi...in sedaj, ko bova bolj pri denarju , ji bova vrnila....user posted image sva si napisala koliko sva si sposodla....user posted image je pa zanimivo slišati, da si denar sposojava od svoje novorojenke....user posted image
Smo pa v porodnišnici tudi dobili, če bi na NOVO KBM nakazovala vsaki mesec ji 20 €, bi dobila nakazano od njih še dodatnih 60 €....bon sicer velja eno leto, tako da se bova mogoče odločila za to varijanto...

slike v albumih....jaz ji še sedaj ne znam naložiti...mi vedno piše, da nekega programa nimam...user posted image jih imam pa na netlogu..tako, če katero zanima , me lahko doda....vzdevek imam klavdija_leila  .....user posted image
slike vaših malčkov pa so vse zellooooooooooo zelllllllllooooooooo....lepe....user posted image

Andromeda ... upam, da se čimprej pozdravita tvoj mož in Dario....user posted image user posted image user posted image ...

cviljenje....naša nekaj časa čeblja in če ji nazaj odgovarjaš je O.K., če pa se nekaj časa delaš, da je ne poslušaš, pa prične cviliti...pa tudi, ko se igra včasih....

vozičkanje....mi2 sva bili danes zjutraj v trgovini z vozičkom in k župniku sva šli se zmeniti za krst..pa se nazaj ni hotela več peljati z vozekom in jo je morala moja mami nesti....user posted image razvajenka mala...user posted image drugače pa greva navadno na sprehod do trgovine, ali pa gremo z avtom do user posted image  mame in gremo potem pri njih z vozičkom do igrišča....

poporodna depresija ...pri nas je na srečo ni bilo....user posted image

jajček v avtu....imava fiksiranega na zadnjemu sedežu....saj sama ati in mala nikoli ne gresta na potem...mora biti vedno in povsod prisotna tudi mamiuser posted image ...no pri meni pa je še izpit za naredit, tako da tudi midve ne moreva iti same nikamor...razen z vozičkom....

pomar*ANČA*....pri nas tudi Leila ni zadihala, ko se je rodila...vendar menim, da zaradi tega ne bi bilo kaj narobe....user posted image dokler nisi ti napisala, sploh nisem pomislila, da bi lahko zaradi tega šla v razvojno....???

večji pajacki....mi imamo še nekaj zaloge, vendar menim, da bodo kmalu pošle....bomo drugi mesec zagotovo morali spet malce na lov za bodiji in pajaci....user posted image komaj čakam....user posted image

duda....je zanimivo, kako ati & mami pobirata dudo po tleh in jo hitita spirati....user posted image

mleko...mi smo imeli najprej samo dojenje...in potem sem bila žalostna, ker mi je pričelo primanjkovati mlekauser posted image ..pa sva za dodatek dale alpsko mleko....no, ker sva morale vmes k dežurni zdravnici, mi je rekla, naj ji dodajam aptimil...vendar sem zamenjala raje z domačim mlekom in sedaj je dokaj dobro...bom pa še vedno sitnarila naj jo pošlje na pregled...

zdravniki in pregled...2-krat sva potrebovali zdravnika in 2-krat ga ni bilo....user posted image ..ena zdravnica je ni hotela pregledati in mi je rekla na petek(Leilin zdravnik ni delal), da bo pa že počakala do ponedeljka...saj ko je bila samo dojena, je kakala na 8 ali pa na 5 dni...imela je mehko blato in je zelloo jokala zraven...no , ko sem ji morala dodati mleko, pa je blato bilo nekoliko trše in je (še vedno kar zelo mehko)tako jokala, da sem se še jaz, ker blato ni in ni hotelo ven....nekajkrat je skoraj zalepnila zraven, 2-krat pa je celo bruhala od joka....user posted image
no sedaj sva na domačem mleku in je nekoliko bolje, še vedno joče zraven, vendar ni tako hudo, kot je bilo prej...ji je rekla dežurna, da je to zaradi stisnjene mišice in ker je nagnjena k zaprtju....user posted image me je prav strah kaj bo ,ko bo res trdo blato....user posted image

vprašanje ....ali imajo vsi user posted image  pregled kolk, pri treh mesecih?...tudi, če je bilo pri rojstvu vse O.K.?

stajica....mi je najbrž ne bomo imeli...je pa vse odvisno od atija, ker enkrat nekaj ne bi imel, potem pa kaj lepega vidi in ji kar kupi....user posted image

pust....smo hoteli , da bi bila letos pikapolonicauser posted image ...pa smo zadnje trenutke šli v BC po slinček in kapico...je bil pa že čisto izropan BC...tako, da sta bili na razpolago samo še žabica in osa....pa še od tega je bila komaj ena osa....user posted image potem pa smo rekli, da bomo pust raje prestavili na drugo leto....

uvajanje goste hrane....bom še nekaj časa počakala....drugače je pa že na dudi poskusila vodo od kompota,...pa atiju je sladkor iz keksov polizala....pa malce smetane sem ji dala na žlički za poskusit...user posted image je patronažna rekla, da lahko....user posted image

cepljenje....ga imava naslednji teden...upam, da bo šel ati zraven, ker bo mene bolj bolelo kot tamalo....user posted image

voziček....naš voziček je super...in ga bomo imeli tudi za poleti...HB , da mi ne bo treba drugega kupovati, ker je ta tako nastavljiv....user posted image

slinjenje....ko jo nosiš na trebuhu, je ravno tako, kot bi roko pod pipo držal.....user posted image

rokice v usta....če bi ji mami dovolila, bi jih vedno imela samo v ustih....včasih še dude noče, da bi le rokice lahko imela...ali pa kakšno ropotuljico ali igračo...če pa mene stiska za roko in se delam , da  nisem pozorna bo takoj izkoristila priložnost, da si bo mojo roko poskusila vtakniti v usta...user posted image

hvala vsem za čestitke za roj.dan....user posted image

TINKA05 VSEEEEEE NAJBOLJŠEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z malce zamude...user posted image user posted image

spanje...redkokdaj sse zbudi med 22.00-23.00, ko gre spat in 7.00-8.00 zjutraj, ko se zbudi....user posted image user posted image je zello pridna....če pa se zbudi se pa okrog 5.00ali 6.00

grem jest....user posted image se še kasneje kaj oglasim....

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
26.2.2009 12:39:16   
nixie
klavdy. alpsko mleko ji daješ?

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
26.2.2009 13:29:00   
onur
va za dodatek dale alpsko mleko

ma ne ji dajat alpskega mleka, temveč AM.

Klavdy, naj bi bil pregled pri 3 mesecih glede kolkov, ker četudi so bili v porodnišnici ok, se stanje lahko poslabša, ker do 3 mesecev se kolki pospešeno razvijajo.

Drugač glede varčevanja. Midva sva pri zavarovalnici Merkur sklenila polico zanjo. Vsak mesec nalagava denar in za 18 rojstni dan bo dobila izplačano. Super je, kot ene vrste štipendija bo potem.

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
26.2.2009 13:47:13   
tamy31
Pozdravljene!
JA cepljenje je za nami , pa tudi proti rotavirusu smo spili prvo dozo, je blo kr vredu mal je bla sicer ponoči sitna se je neki zbujala sicer pa je ok.
Težki smo 6100 in veliki 60cm. Ja smo kr veliki a ne !user posted image

Konina nismo se vidle kdaj si pa imela uro mi smo bli tam ob 10 30. JA tvoja dva fantiča pa sta tut že velika  ,  pa men se zdi da sta čist tebi podobna , prava mala korenjaka , ja pa kok se lepo kopata. A je ta zadeva z kopanje vredu?

Danes imamo še slikanje kolkov in upam da tudi danes vse ok.

Imejte se lepo pa pejte se martinčkat k je tak lep sonček vsaj v NM.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
26.2.2009 14:16:34   
onur
pa tudi proti rotavirusu smo spili prvo dozo,

kolk ste pa stari, ker meni je rekla, da smo že prekasni, pa v soboto je bila 3 mesece

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
26.2.2009 14:57:13   
Andromeda
Oj!

Samo javim, da je Dario že bolje, jaz in mož sva pa kot 2 crki...alarm, se še oglasim

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
26.2.2009 15:34:43   
klavdiy4
ja men so v materinski rekli, da je alpsko mleko O.K.. pa tudi zdravnica je rekla, da je drugače alpsko mleko za dojenčke, ki imajo drisko.....ker je potem trše blato...jaz pa nisem vedelauser posted image ....
sedaj ji dajem domače mleko....aptimila ne mara....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2168
26.2.2009 16:47:28   
carly
Ojla,
sem mal za nazaj brala pa ste mi take lušte s krofi naredile jaz pauser posted image jih ne smem.
A katera že kaj druge hrane uvaja?Jaz sem mogla začeti z riževo kašico, ji jo par žličk zmešam z mojim mlekom itak si moram skos pumpat pa ni problem.Sem mogla začet ker noče mleka proti alergiji jest ( itak je od mamice boljš)pa mi je za en obrok začelo zmanjkovati, je začela ful jest.Tko da zdej če vidim da mi malo zmanjkuje mleka pa mojega malo razrečim s prekuhano vodo pa malo več riževe kašice dodam pa je.Pa mal pretlačene banane je po žlički že probala.
Drgač pa je na manj kot tri ure, ponoči pa na tri ure, smo par dni že dalj spali sedaj smo pa spet na starih tirih in se na vsake tri ure zbuja.Je bilo lepo dokler je trajalo ko smo samo enkrat ponoči vstali, sem se sedaj že sprijaznila da moram vstati dvakrat ali trikrat.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
26.2.2009 19:24:28   
jada
Živjo

katja - ponoči smo bolje spal, danes čez dan pa smo imeli spet bolj slab dan. Ko sva zunaj je ok, in spi ko sva pa doma je pa stalno po naročju. Zjutraj mi ni  in ni hotel zaspati v posteljici in sem ga dala že ob 9 v voziček. Sva šla na sprehod proti Domžalam in mi je spal 3 ure, tako da sem bila prav premražena ker je bilo zunaj kr hladno, ko sva prišla pa noter je bil pa jok in jok in jok. No popoldan sva šla spet vn pa mu v vozičku ni bilo všeč, doma pa še manj. Poleg tega mi pa ne je toliko aptamila, spet se mu je malo ustavilo in se prav mučiva da popijeva flaško.

Jaz sem mu pričela dodajat GH in sicer sva začela z jabolčkom, pojedel je žličko v 10 minutah, ker ni bilo reakcije, em mu dala bananino kašo, sedaj pa čakam kaj bo, če ne bo rekacije bova pa prihodnji teden kakšno žličko korenčka poskusila.

Andromeda - upam da ste kaj bolje.

klavdy 4 - si ti prepričana o alpskem mleku? Ker pravijo da naj ga ne bi uvajali pred prvim rojstnim dnem otrok.

Onur - prva doza rotavirusa naj bi bili otroci cepljeni pri 3 mesecih, druga doza 4,5. Njakasneje se mora cepljenje zaključit pri 6 mesecih. Tako je nama pediatrinja povedala.

No pri nas je pa spet alarm tako da ga grem poskusit uspavat

Nočka

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
26.2.2009 19:27:58   
orka
helow...
no samo toliko se javim, da se (spet)pohvalim, mi imamo 6MESECEV user posted image user posted image user posted image ,za vse vas user posted image .....kje pa se je seznam izgubil,da dodamo kilažo????    sve bile pa danes peš na prulah...pa ljubljančanke povejte kje živite, ker jaz bom počasi pešaka obdelala vso ljubljano in se mogoče srečamo

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
26.2.2009 19:52:59   
orka

user posted image   
            user posted image

date/ user posted image / user posted image user posted image user posted image  /      3m/4m/5m/6m/9m/12m
26.08.2008 (8:25)
1. Orka       
Ema (1040g, 35cm) /2,340kg,47cm/2,820kg ;50 cm/3,370kg ;54 cm/
                                  /4,100kg;57cm/
01.09.2008 (18:44)
2. Zara13     
Tian (1330g, 40cm) /3,600kg;51cm/ /4340g;56cm/ /5070g, 60cm/ 
02.10.2008
3. Mijavček
Ema (1810g) 
Tristan (2160g)
03.10.2008 
4. Anime 
Tjaša (2740g, 49cm)(21:44)
Uroš (2250g, 46cm)(21:48)
03.10.2008
5. Charley 
Maj (1470g) 
Mak(1835g)
07.10.2008
6. Andromeda
Dario ( 2200g, 45cm) /5000g,56cm//5770g, 59cm/ 
15.10.2008
7. Lyra -
Zoja ( 3100 g)(17:00)
Zara ( 3000 g )(17:07) 
18.10.2008 (12:50)
8. Emina83 
Emir ( 3470g, 52cm )
20.10.2008 (15:14)
9. varci
Gaj (3560g, 51cm)
22.10.2008
10. vebo
Manca ( 3070g, 50cm) /6,800kg ;62 cm/ 
25.10.2008
11. članica
Tit (2990 g)
27.10.2008 (11:55)
12. poli*
Tanja (3310g, 52cm) /5,600 kg ;61 cm/
27.10.2008 (19:54)
13. taly82

Marcel (2900g, 50cm)
28.10.2008 (9:43)
14. jada
Žiga (3140g, 52cm) /6160g, 61cm/
03.11.2008 (23:05)
15. Maša23
Maša (3290g, 50cm)  
04.11.2008
16. Šema  
Aljaž Žan (2850g, 49cm)  /6700g, 62cm/
04.11.2008 (13:30)
17. carly
Taja (3200g, 51cm)  /5985g, 61cm/
04.11.2008 (19:58)
18. watershine
Anže (3540g, 54cm)
04.11.2008
19. Toon
Ema (3120g, 51cm) 
05.11.2008 (17:29)
20. Tinka05 -
Žan (2300g, 47cm) /5470g, 59cm/
07.11.2008
21. Nixie
Aljaž (3400g,51cm)
07.11.2008
22. Nataša78
Zarja (2670g)
Živa (2840g)
07.11.2008
23. Letalo
Maks (3090g, 50cm) /7160g, 61cm/
09.11.2008  (10:15)
24. Luna8
Pia Lucija (2950g, 49cm) /5530g, 61cm/
09.11.2008 
25. cursa
Neža (3120g, 52cm) /6100g, 62cm/
10.11.2008
26.Petra*k
Tia (3070g, 51cm)
10.11.2008
27.Konina
Erazem (3180g, 50cm)
Gašper (2590g, 50cm)
11.11.2008 (11:40)
28. Pat13
Miha (4080g, 54cm) /7250g, 62,5cm/
11.11.2008
29. Tamy
Lana (3400g, 54cm)
11.11.2008 (20:31)
30. Polynesia 
Patrick (3950g, 54cm) /6300g, 63cm/
12.11.2008 (18:50)
31. Sshelia
Tilen (3650g, 52cm )
13.11.2008
32. Lorby007
Val (4030g, 52cm)
15.11.2008 (13.04)
33. Saba
Vita (3835g, 53cm)
15.11.2008  (7:58)
34. Nagajiva
Lovro (3690g, 51cm)    /6960g, 60cm/
16.11.2008 (7:30)
35. Mali_marsovček
Nejc (3790g, 53cm)
18.11.2008
36. Pepy
Aleksandar (2980g, 48cm)
20.11.2008
37. _Katja_
Nace (3890g, 54cm)
20.11.2008 (12:47)
38. mvzt
Žiga (3450g, 51cm)   
21.11.2008 (23:06)
39. pomar*ANČA*
Gal (3985g, 54cm)
21.11.2008 (23:38)
40. marty1
Žan (3100g, 51cm)
21.11.2008 (06:15)
41. Onur
Petja (3250g, 50cm)
24.11.2008
42. Bethany

Elina (3600g, 51cm)
25.11.2008
43.*Mateja
Žan (2660g, 49cn ) 
25.11.2008
44. ponosnamamica  
Tai
26.11.2008 (14.35)

45.  Mojsonček
Nejc (2880g, 50cm)
26.11.2008
46. Bobika1
Matic (3230g, 50cm)
28.11.2008
47. Caligula
Jaša (3710g, 53cm)
28.11.2008
48. Jelka123
Jana (3630g,52cm)
2.12.2008
49. Klavdy4
Leila (3330g, 50cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2172
26.2.2009 19:56:06   
orka
tudi Nejc user posted image  danes slavi 3m
in Matic user posted image  tudi      

HAPPY BDAY  

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
26.2.2009 20:30:26   
tamy31
Onur ja tko kotje napisla Jada prva doza je pri treh mesecih druga najkasneje do 6 meseca. Mi smo stari tri mesece in pol pa mamo naslednjo dozo 25.3.
Pomoje ste se narobe razumele. Kr čudno da ti je tko rekla k pa tko radi dajo k je za plačat.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
26.2.2009 21:44:21   
mojsoncek
No, pa je za nami...

Sem zelo vesela, da sva se z mozekom odlocila, da greva sama. Tako sem imela vsaj 4 urice za zalovanje in sem se lahko tudi popolnoma predala obcutkom in se zjokala (kar se do danes se nisem).

Tamala dva sta bila pa v varstvu pridna in nobeden ni povzrocal nobenih tezav. Oba sta bila dobre volje user posted image . Nejc je v tem casu 2x dremal... eno pol urno rundo in eno eno urno rundo. Je bilo pa ful smesno, ko mu je tasca dala flasko in je sploh ni hotel, ampak je pri njej iskal user posted image . No, pa se je potem vdal in lepo popapcal. Je pa lepo pokazal, da se ne misli zakljuciti z joskanjem user posted image

In seveda, hvala za cestitke! ja, kar trije meseci so ze za nami.

Evo, toliko za danes... jutri pa se kaj pokomentiram....

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 26.2.2009 21:46:55 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.