|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
2.3.2009 9:52:00   
malaMravljica
Maj, pa je tukaj tvoj dan. Ti povem , danes bos od srece jokala user posted image user posted image user posted image  ce ne bos v ordinaciji, ko bos srcek slisala, bos pa pol zunaj v avtu. Jaz sem ze, ker nisem mogla verjet kaj slisim. Joooj, ves kako bo lepo.
Tvoj mali more bit pa zagotovo ze ene 3 cm velik. Se bo ze kar konkretno vse videlo. Glej, da prides takoj porocat potem. In ves kaj, te ze kar vidim, kako bos takoj letela v trgovino se kaj za malega kupit user posted image user posted image

Rizkoo, ... no comment na temo tasce!

Tassika, vau kaksna bejba!

Pilotina, tebi pa en objemcek. Sedaj si cez ta dan, drugo leto bo ta dan ze povsem drugacen, takrat bos ze mlada mamica.

Jaz grem stanovanje malo spucat user posted image  pa  tako se mi ne da.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
2.3.2009 10:01:30   
pilotina
hvala tassi, saj vem, da bi mi prinesla...si tak srček...krvomočnice nisva pila...če le rata, pazim na glikemični indeks, kar naj bi v mojem primeru kao pomagalo...in filam se s hormoni...drugega pa nič

malaMravljica...paše objemček, hvala

maj...držim pesti user posted image user posted image user posted image  in da bo ura čimprej 13:30

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
2.3.2009 10:27:38   
tassika
Potem bi pa jaz na vajinem mestu probala še to, čškodovati ne more.

No da ti zdaj povem kako je bilo v soboto, sva hotla it od droge pa potem peš do pirana, pa ni šans da parkiraš in potem sva šla po enem hribčku in parkirala v garažni hiši v Piranu, potem pa se samo spustila dol, naredila en hiter sprehod in potem v Izolo nekaj pojest, ker mi je blo od lakote že slabo. In ni hudič, da ni blo nič frej, meni se je pa meglilo pred očmi. No sej pol sem dobila za jestuser posted image .

Maj še malo pa bouser posted image .

MM nisem nič huda, sem čisto povprečna, pa še pozirat ne znam, zgledam ko nek kup nesrečeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
2.3.2009 10:48:59   
Anonimen
Ja mMravljica, no comment na temo obeh. Nista slaba ampak tokrat sta me pa presenetla. Moj je pa čist obremenjen, jst pa kisla...
Veš kolk je lepo, ko spuccaššš..., jst sm u soboto, ko sm vse zrihtala.. prv uživala. user posted image  Drugač pa buši že gleda vn, veš. Kr... dons sm mal težje hlače zapela, kg mam pa manj. No jem tud ne pretirano ampak... je, je buško... se kaže. Mam pa pregled čez točno 8 dni... tud tko komi čakam... , da dobim že materinsko knjižico...user posted image
Kako pa kaj slabosti? Men je mal bolš. Sm pa včeri od prjatlce dobila tko lepo pižamico za en mesec starega... tok cute, da konc. Zdej že mam copatke, pa pižamico pa medija Pu-ja. Vse v paketku.. user posted image

Maj2009, ne skrbi... vse bo ok, ti garantiram.. boš še tko skakala...
pilotina, evo še od mene enga... objemija... user posted image

Kje je pa Tinuška?? Bejbi a zdej k ne delaš veš, te pa ne bo??!

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
2.3.2009 10:55:41   
Nogavica
user posted image  user posted image  user posted image  jhr$&%#/&%()%$$$$%$)=)/?brrr!!!!!

Tako redko se javim, pa še takrat me ven vrže. user posted image
Zdaj pač ne grem še enkrat pisat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
2.3.2009 10:58:52   
Kepica83
hej hej!
Tako jaz sem pa nova pri vas. Me je mala Mravljica povabila- ( hvala draga moja ).user posted image 24.2. sem hodla na čiščenje- odmrtje ploda v 8 tednu.user posted image Tako da sedaj pa spet v nove boje.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
2.3.2009 11:01:55   
pilotina
miniko..žal mi je user posted image
user posted image
kr bodi z nami user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
2.3.2009 11:11:00   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

miniko..žal mi je user posted image
user posted image
kr bodi z nami user posted image

Hvala Pilotina. Bom z vami. Držala se vas bom kot pijavkauser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
2.3.2009 11:21:10   
pilotina
veš kaj tassika...drugič vaju pa midva vabiva na kosilce, k nama...pa še zmenili se bomo, da skuhamo neki, kar vsi jemo...tko, da mi ne boš skupi padla od lakote user posted image , sam res
valda, bo dragi takrat doma a user posted image

Rižkoo...hvala

Nogavica...ja ampak res je to grozno..napišeš ceu roman in pol...user posted image

sonček...kako si...sm bla bubana v nedeljo pa nič nism za regrat pogledala...bom ta teden user posted image

malaMravljica...a še pospravljaš, pridna

miniko...lepo nam je, res se mamo fajn...pa pomagamo si, zelo...od kod pa si...jst sm iz obale

tinuška...pogrešam te, kje si user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
2.3.2009 11:51:29   
Kepica83
Pilotina jaz sem in SV. Štajerska-.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
2.3.2009 12:04:06   
malaMravljica
Miniko, to je bila zelo dobra ideja se nam pridruzit. Pejt nas seznam pogledat in ti bo takoj jasno, ena za drugo padamo na spodnji del user posted image user posted image  Aja, dobrodosla pri nas!

Punce, moje pospravljanje je ena katastrofa, delam eno generalko in sedaj sem za sílo skup spravla, da lahko povabim moje na kosilo, pol pa naprej. Zmetala sem stran full enih roz in neumnosti, pol pa se posesam, pomijem, sipe, prah in pol bom tako srecna. Sedaj morem it pa skuhat, sem ze v hudem zaostanku, sam sem prisla se enkrat gor, da se enkrat recem Maj SRECNO NA PREGLEDU! Vse bo ok, tipi topi, super in v najlepsem redu.

Pa-pa

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
2.3.2009 12:23:32   
tassika
Pilotina če bo pa kosilo pa itak pridevauser posted image . Pa nisva zbirčna, jeva skoraj vse, razen kakšnih vampov, bljak.

Tudi jaz pogrešam tinuško, se je nekam skrila.

MM vem kako je pospravljat, midva sva včeraj nekaj začela pa je spet samo napol ker mi je zmanjkalo energije, imam pa tudi jaz namen par stvari vržt stran, ampak predvidevam da bo to šele aprila ko bo dopust.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
2.3.2009 12:24:56   
Kepica83
mala Mravljica sem pogledala seznam. Čestitke vsem. Ja upajmo da bo nas čim več ki bomo padle doluser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
2.3.2009 12:35:58   
maj2009
tko punce moje!
rižotka je skuhana, smo jo že neki pojedl zdej se pa poslavljam od vas.

grem še v kopalnico se spedenat, pol pa v avto in gasa....

držte pestke!

čau čau

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
2.3.2009 12:50:06   
pilotina
maj...stiskam močno pestke user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
2.3.2009 13:30:31   
Kepica83
MAJ  tudi jaz držim pesti!!!!   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
2.3.2009 13:46:26   
pilotina
no pol pa sploh ni panike tassika user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
2.3.2009 13:50:14   
Anonimen
user posted image Maj2009, mislim nate... držim pestke...

miniko, OPROSTI in dobrodošla. Zadnje čase samo preletim moje punce, ker brez njih seveda ne gre. Lepo, da si med nami in žalostno seveda. Ne izgubi upanja..., še mal počaki pol pa spet v akcijo... user posted image  Objemček za izgubo..

tassika.., lepa slikica... čudovita. Zdej sm te šele vidla. Sorrči.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
2.3.2009 13:57:26   
Kepica83
Ženske moram vas vprašat če je bila katera s podobno izkušnjo. 24.2. sem šla na čiščenje. Seveda so mi v desno roko vstavili metuljčka. V sobo sta prišla medicinski brat in sestra. Sestra stara nekje cca. 40 let. In ona mi je vstavljala metuljčka v žilo. Cel čas ji je sodelavec dajal napotke kako naj to naredi. No ona meni porine tisti metuljček v roko, in slišim njega kateri reče ooo zgrešila si žilo. Pičla si pod žilouser posted image  vzame iglo ven in še 1x piči. Tudi tokrat ni bilo vredu. Nato šara z iglo sem ter tja, ven in not, no in končno uspe. Imam zelo visok prag bolečine ampak ko sta ta dva odišla sem imela nenormalne bolečine v roki. Ok grem na čiščenje, se zbudim počakam do 15 ure, ko mi pride odstranit meTuljčka. Roka me je bolela kot satan. Vse ostalo brez problema. Ko mi iglo odstrani in obliže, vidim da imam roko 2x večjo. Celo modro in nenormalno otečeno.  No ok sem mislial da bo minlo. To je bilo v torek. Jaz sem imela namen iti v sredo v službo ampak zaradi roke nisem mogla, ker namreč nisem mogla premikat prstov. No danes je skoraj 1 teden od tega. Roka še vedno otečena, prstov nemorem premikat, bolečine prisotne jaz pa na bolniški. Moj me je danes vprašal kako se počutim in mu rečem da ni nič boljše. Je rekel dobro da nisi šla rodit, ker bi domov prišla brez noge. No in tako je padla odločitev da ni šanse da grem rodit v MS ampak v MB- seveda ko bom nosečka.
Kaj ve mislite? meni se zdi to res grdo, da ženske pridejo na čiščenje ker smo izgubile malo bitje v sebi. Smo izredno žalostne in priazdete a pol pa se še z njimi dela kot z ....user posted image . Jaz sem zelo razočarana zaradi tega. Nevem mogoče sem pa samo preveč občutljiva??

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
2.3.2009 13:58:18   
Kepica83
Hvala zlata RIŽKOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
2.3.2009 14:08:23   
twixy
Ojla punce.
Jaz se v sluzbi basem z cokoladicouser posted image
Je zunaj tako soncno jaz pa se ubadam z racuniuser posted image user posted image

Drugace pa sem danes poklicala za pregled in ga imam 18.3.. Se takoooo dalecuser posted image  Ampak mi je G. rekla,da glede na to da bom takrat 7.tednov se bo srcek ze slisal user posted image user posted image

maj09 zdaj je ze za tabo.. user posted image user posted image  Sem drzala pesti..

tassi prava manekenkauser posted image user posted image

miniko zalostno...user posted image  Upam,da ti spet cimprej uspe in zagledas user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
2.3.2009 14:16:04   
tassika
miniko žal mi je zate, jaz nisem imela slabe izkušnje, je pa tudi mene bolela roka, pa so mi takoj našli žilo. Glede porodnišnice, bodo pa mene videli v LJ, ker se mi zdi da je fajn če si blizu, pa dokler sama ne probam ne bom mogla sodit ali so dobri ali ne.

Kaj če bi šla roko pokazat zdravniku, ne vem če je dobro da imaš tako otečeno.

< Sporočilo je popravil tassika -- 2.3.2009 14:17:23 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
2.3.2009 14:20:19   
pilotina
po mojem nisi preobčutljiva miniko...sam smo pač za njih samo številke...al smo tam zaradi rutinske operacije, pregleda, al pa zaradi čiščenja, je njim čisto vseeno...tko pač je...sama sem probala več variant in je vedno ista pesem...vedno se isto, rutinsko obnašajo...tko da user posted image , manj kot jih rabimo, boljše je

ej, pa kaj ko bi ti tvojo roko šla pokazati osebnemu zdravniku/zrdavnici...glih tko, da te pogleda, glede na to, da prstkov ne moreš premikati user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 2.3.2009 14:22:17 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
2.3.2009 14:35:31   
Kepica83
hja ženskice sem bila pri osebni zdravnici in sem na bolniški zaradi roke že 1 teden. Ju3 grem nazaj pa da vidimo kaj bo. Upam da mi ni kakega živca poškodovalauser posted image . Hja saj je dobro biti blizu porodnišnice ampak je moj striktno proti da grem rodit v MS. Čeprav imava do MS 22 km do MB pa nekje 38km. Ampak je avtocesta tako da se hitro pride. V glavenm jaz imam same slabe izkušnje tu v MS. In se strinjam z mojim da nebi tu rodila.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
2.3.2009 14:37:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček, ja to je moja malenkost, ampak veš kaj manjka v ozadju naš kit, pa me ni hotu pridt pogledatuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je rekel da ne ker boš srečka nosečka in te bo pustil,nastavljat se pa ni hoteluser posted image

rižkoo:boga revca.Saj bo ,za omico pa držim pesti da še ne umrčka tko kmalu in da bo videla vajin srečni dan k se bosta vzela in potem kasneje še vajin zakladek  ki bo prijokal na svet
pilotina:user posted image za tvojega angelčkauser posted image

Ja in tudi jaz bi na vajinem mestu probala še s krvomočnico(oba pijta ta čaj) in vitamin e
Jaz sem to jemala zadnje mesece pred user posted image in nevem kja je pomagalo ,a nekaj je da sem zanoisila prej pa 2 leti ne.Je pa bilo to 6 m po operaciji laporo in histero

hvala jaz sem super in upam ,da še bo tko naprej,komaj čakam poroduser posted image user posted image

miniko:user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da to vse pove.
Glede opisa metučka:jaz bi šla na pregled in povedala kako je bilo,ker to ni dobro da je že tko dolgo roka zatečena in prisotne bolečine.Lahko se ti kaj zagnoji ali podobno.
Nisi samo številka,to ni oprostljivo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.