![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 9:52:00
|
|
|
|
malaMravljica
|
Maj, pa je tukaj tvoj dan. Ti povem , danes bos od srece jokala ce ne bos v ordinaciji, ko bos srcek slisala, bos pa pol zunaj v avtu. Jaz sem ze, ker nisem mogla verjet kaj slisim. Joooj, ves kako bo lepo. Tvoj mali more bit pa zagotovo ze ene 3 cm velik. Se bo ze kar konkretno vse videlo. Glej, da prides takoj porocat potem. In ves kaj, te ze kar vidim, kako bos takoj letela v trgovino se kaj za malega kupit Rizkoo, ... no comment na temo tasce! Tassika, vau kaksna bejba! Pilotina, tebi pa en objemcek. Sedaj si cez ta dan, drugo leto bo ta dan ze povsem drugacen, takrat bos ze mlada mamica. Jaz grem stanovanje malo spucat pa tako se mi ne da.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 10:01:30
|
|
|
|
pilotina
|
hvala tassi, saj vem, da bi mi prinesla...si tak srček...krvomočnice nisva pila...če le rata, pazim na glikemični indeks, kar naj bi v mojem primeru kao pomagalo...in filam se s hormoni...drugega pa nič malaMravljica...paše objemček, hvala maj...držim pesti in da bo ura čimprej 13:30
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 10:27:38
|
|
|
|
tassika
|
Potem bi pa jaz na vajinem mestu probala še to, čškodovati ne more. No da ti zdaj povem kako je bilo v soboto, sva hotla it od droge pa potem peš do pirana, pa ni šans da parkiraš in potem sva šla po enem hribčku in parkirala v garažni hiši v Piranu, potem pa se samo spustila dol, naredila en hiter sprehod in potem v Izolo nekaj pojest, ker mi je blo od lakote že slabo. In ni hudič, da ni blo nič frej, meni se je pa meglilo pred očmi. No sej pol sem dobila za jest . Maj še malo pa bo . MM nisem nič huda, sem čisto povprečna, pa še pozirat ne znam, zgledam ko nek kup nesreče
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 10:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mMravljica, no comment na temo obeh. Nista slaba ampak tokrat sta me pa presenetla. Moj je pa čist obremenjen, jst pa kisla... Veš kolk je lepo, ko spuccaššš..., jst sm u soboto, ko sm vse zrihtala.. prv uživala. Drugač pa buši že gleda vn, veš. Kr... dons sm mal težje hlače zapela, kg mam pa manj. No jem tud ne pretirano ampak... je, je buško... se kaže. Mam pa pregled čez točno 8 dni... tud tko komi čakam... , da dobim že materinsko knjižico... Kako pa kaj slabosti? Men je mal bolš. Sm pa včeri od prjatlce dobila tko lepo pižamico za en mesec starega... tok cute, da konc. Zdej že mam copatke, pa pižamico pa medija Pu-ja. Vse v paketku.. Maj2009, ne skrbi... vse bo ok, ti garantiram.. boš še tko skakala... pilotina, evo še od mene enga... objemija... Kje je pa Tinuška?? Bejbi a zdej k ne delaš veš, te pa ne bo??!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 10:55:41
|
|
|
|
Nogavica
|
jhr$&%#/&%()%$$$$%$)=)/?brrr!!!!! Tako redko se javim, pa še takrat me ven vrže. Zdaj pač ne grem še enkrat pisat.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 10:58:52
|
|
|
|
Kepica83
|
hej hej! Tako jaz sem pa nova pri vas. Me je mala Mravljica povabila- ( hvala draga moja ). 24.2. sem hodla na čiščenje- odmrtje ploda v 8 tednu. Tako da sedaj pa spet v nove boje.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 11:01:55
|
|
|
|
pilotina
|
miniko..žal mi je kr bodi z nami
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 11:11:00
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina miniko..žal mi je kr bodi z nami Hvala Pilotina. Bom z vami. Držala se vas bom kot pijavka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 11:21:10
|
|
|
|
pilotina
|
veš kaj tassika...drugič vaju pa midva vabiva na kosilce, k nama...pa še zmenili se bomo, da skuhamo neki, kar vsi jemo...tko, da mi ne boš skupi padla od lakote , sam res valda, bo dragi takrat doma a Rižkoo...hvala Nogavica...ja ampak res je to grozno..napišeš ceu roman in pol... sonček...kako si...sm bla bubana v nedeljo pa nič nism za regrat pogledala...bom ta teden malaMravljica...a še pospravljaš, pridna miniko...lepo nam je, res se mamo fajn...pa pomagamo si, zelo...od kod pa si...jst sm iz obale tinuška...pogrešam te, kje si
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 11:51:29
|
|
|
|
Kepica83
|
Pilotina jaz sem in SV. Štajerska-.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 12:04:06
|
|
|
|
malaMravljica
|
Miniko, to je bila zelo dobra ideja se nam pridruzit. Pejt nas seznam pogledat in ti bo takoj jasno, ena za drugo padamo na spodnji del Aja, dobrodosla pri nas! Punce, moje pospravljanje je ena katastrofa, delam eno generalko in sedaj sem za sílo skup spravla, da lahko povabim moje na kosilo, pol pa naprej. Zmetala sem stran full enih roz in neumnosti, pol pa se posesam, pomijem, sipe, prah in pol bom tako srecna. Sedaj morem it pa skuhat, sem ze v hudem zaostanku, sam sem prisla se enkrat gor, da se enkrat recem Maj SRECNO NA PREGLEDU! Vse bo ok, tipi topi, super in v najlepsem redu. Pa-pa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 12:23:32
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina če bo pa kosilo pa itak prideva . Pa nisva zbirčna, jeva skoraj vse, razen kakšnih vampov, bljak. Tudi jaz pogrešam tinuško, se je nekam skrila. MM vem kako je pospravljat, midva sva včeraj nekaj začela pa je spet samo napol ker mi je zmanjkalo energije, imam pa tudi jaz namen par stvari vržt stran, ampak predvidevam da bo to šele aprila ko bo dopust.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 12:24:56
|
|
|
|
Kepica83
|
mala Mravljica sem pogledala seznam. Čestitke vsem. Ja upajmo da bo nas čim več ki bomo padle dol
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 12:35:58
|
|
|
|
maj2009
|
tko punce moje! rižotka je skuhana, smo jo že neki pojedl zdej se pa poslavljam od vas. grem še v kopalnico se spedenat, pol pa v avto in gasa.... držte pestke! čau čau
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 12:50:06
|
|
|
|
pilotina
|
maj...stiskam močno pestke
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 13:30:31
|
|
|
|
Kepica83
|
MAJ tudi jaz držim pesti!!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 13:46:26
|
|
|
|
pilotina
|
no pol pa sploh ni panike tassika
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 13:50:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Maj2009, mislim nate... držim pestke... miniko, OPROSTI in dobrodošla. Zadnje čase samo preletim moje punce, ker brez njih seveda ne gre. Lepo, da si med nami in žalostno seveda. Ne izgubi upanja..., še mal počaki pol pa spet v akcijo... Objemček za izgubo.. tassika.., lepa slikica... čudovita. Zdej sm te šele vidla. Sorrči.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 13:57:26
|
|
|
|
Kepica83
|
Ženske moram vas vprašat če je bila katera s podobno izkušnjo. 24.2. sem šla na čiščenje. Seveda so mi v desno roko vstavili metuljčka. V sobo sta prišla medicinski brat in sestra. Sestra stara nekje cca. 40 let. In ona mi je vstavljala metuljčka v žilo. Cel čas ji je sodelavec dajal napotke kako naj to naredi. No ona meni porine tisti metuljček v roko, in slišim njega kateri reče ooo zgrešila si žilo. Pičla si pod žilo vzame iglo ven in še 1x piči. Tudi tokrat ni bilo vredu. Nato šara z iglo sem ter tja, ven in not, no in končno uspe. Imam zelo visok prag bolečine ampak ko sta ta dva odišla sem imela nenormalne bolečine v roki. Ok grem na čiščenje, se zbudim počakam do 15 ure, ko mi pride odstranit meTuljčka. Roka me je bolela kot satan. Vse ostalo brez problema. Ko mi iglo odstrani in obliže, vidim da imam roko 2x večjo. Celo modro in nenormalno otečeno. No ok sem mislial da bo minlo. To je bilo v torek. Jaz sem imela namen iti v sredo v službo ampak zaradi roke nisem mogla, ker namreč nisem mogla premikat prstov. No danes je skoraj 1 teden od tega. Roka še vedno otečena, prstov nemorem premikat, bolečine prisotne jaz pa na bolniški. Moj me je danes vprašal kako se počutim in mu rečem da ni nič boljše. Je rekel dobro da nisi šla rodit, ker bi domov prišla brez noge. No in tako je padla odločitev da ni šanse da grem rodit v MS ampak v MB- seveda ko bom nosečka. Kaj ve mislite? meni se zdi to res grdo, da ženske pridejo na čiščenje ker smo izgubile malo bitje v sebi. Smo izredno žalostne in priazdete a pol pa se še z njimi dela kot z .... . Jaz sem zelo razočarana zaradi tega. Nevem mogoče sem pa samo preveč občutljiva??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 13:58:18
|
|
|
|
Kepica83
|
Hvala zlata RIŽKO
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 14:08:23
|
|
|
|
twixy
|
Ojla punce. Jaz se v sluzbi basem z cokoladico Je zunaj tako soncno jaz pa se ubadam z racuni Drugace pa sem danes poklicala za pregled in ga imam 18.3.. Se takoooo dalec Ampak mi je G. rekla,da glede na to da bom takrat 7.tednov se bo srcek ze slisal maj09 zdaj je ze za tabo.. Sem drzala pesti.. tassi prava manekenka miniko zalostno... Upam,da ti spet cimprej uspe in zagledas
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 14:16:04
|
|
|
|
tassika
|
miniko žal mi je zate, jaz nisem imela slabe izkušnje, je pa tudi mene bolela roka, pa so mi takoj našli žilo. Glede porodnišnice, bodo pa mene videli v LJ, ker se mi zdi da je fajn če si blizu, pa dokler sama ne probam ne bom mogla sodit ali so dobri ali ne. Kaj če bi šla roko pokazat zdravniku, ne vem če je dobro da imaš tako otečeno.
< Sporočilo je popravil tassika -- 2.3.2009 14:17:23 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 14:20:19
|
|
|
|
pilotina
|
po mojem nisi preobčutljiva miniko...sam smo pač za njih samo številke...al smo tam zaradi rutinske operacije, pregleda, al pa zaradi čiščenja, je njim čisto vseeno...tko pač je...sama sem probala več variant in je vedno ista pesem...vedno se isto, rutinsko obnašajo...tko da , manj kot jih rabimo, boljše je ej, pa kaj ko bi ti tvojo roko šla pokazati osebnemu zdravniku/zrdavnici...glih tko, da te pogleda, glede na to, da prstkov ne moreš premikati
< Sporočilo je popravil pilotina -- 2.3.2009 14:22:17 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 14:35:31
|
|
|
|
Kepica83
|
hja ženskice sem bila pri osebni zdravnici in sem na bolniški zaradi roke že 1 teden. Ju3 grem nazaj pa da vidimo kaj bo. Upam da mi ni kakega živca poškodovala . Hja saj je dobro biti blizu porodnišnice ampak je moj striktno proti da grem rodit v MS. Čeprav imava do MS 22 km do MB pa nekje 38km. Ampak je avtocesta tako da se hitro pride. V glavenm jaz imam same slabe izkušnje tu v MS. In se strinjam z mojim da nebi tu rodila.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 14:37:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Sonček, ja to je moja malenkost, ampak veš kaj manjka v ozadju naš kit, pa me ni hotu pridt pogledat . je rekel da ne ker boš srečka nosečka in te bo pustil,nastavljat se pa ni hotel rižkoo:boga revca.Saj bo ,za omico pa držim pesti da še ne umrčka tko kmalu in da bo videla vajin srečni dan k se bosta vzela in potem kasneje še vajin zakladek ki bo prijokal na svet pilotina: za tvojega angelčka Ja in tudi jaz bi na vajinem mestu probala še s krvomočnico(oba pijta ta čaj) in vitamin e Jaz sem to jemala zadnje mesece pred in nevem kja je pomagalo ,a nekaj je da sem zanoisila prej pa 2 leti ne.Je pa bilo to 6 m po operaciji laporo in histero hvala jaz sem super in upam ,da še bo tko naprej,komaj čakam porod miniko: mislim da to vse pove. Glede opisa metučka:jaz bi šla na pregled in povedala kako je bilo,ker to ni dobro da je že tko dolgo roka zatečena in prisotne bolečine.Lahko se ti kaj zagnoji ali podobno. Nisi samo številka,to ni oprostljivo
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.