malaMravljica
|
Maxy CESTITAM!!! Ma tebi pa res in res in res tako iz srca!! Uzivaj, pusti se razvajat, tvojemu lubiju reci, da si sedaj princeska in mora vse zate naredit. Joj, kolk si me razveselila. Cestitke Maxy!! Pa se o meni. Danes sem sodelavcu razlagala,da me boli rit in je takoj reku isias, to je pogosto v nosecnosti. No, pa vem kaj je. Boli res tako grdo, samo sem vesela, da vem kaj je in ni kost ali kolk. Uni sodelavc mi je povedal za par vaj in sem mal telovadla prej in sem naredila celga hudica, se bolj boli. Sam bom vaje naprej delala, pa se mal bom na netu pogledala kaj pomaga in pol prezenem ta isias stran. Smo bili dopoldne na smucanju, jaz pa na soncku. POl sva sla pa z mojim na kavo in tortico. Sedaj mi je po tisti tortici pa Vceraj sem srecala enih 15 kolegov, si morete mislit. In vsi po vrsti kako sem shujsala, da ce mi tu nic za jest ne dajo. Pa govoril, da sem se spremenila, nekaj drugace na meni, ce sem noseca. Sam eni kolegici sem najprej povedla, pol je pa ena druga, ki ve ze od zacetka rekla, naj povem in sem kar enim parim zblebetala in so se veselil. Hmm.. in vse bolj mi je vsec ideja, da bi mami povedala sele za njen roj dan v maju. Ker bo pol mogla cakat tocno 5 mesecev, da bo spet nona. Sem mojmu dons rekla, ce narediva tako. Mogoce se vam zdi nerazumljivo, da hocem tako naredit, samo to bi blo pa res lepo darilo za rojstni dan, pa se takrat bom tolk naprej, da ne bo imela vec skrbi kaj bo in kako bom jaz. Saj veste, mamo itak ful skrbi, kako sem tukaj, misli, da sem v Sibiriji in mi vedno nabase avto, ko grem gor. Zadnjic je moj videl kaj vse je dala zraven in je reku sam ok, naj da sam bo vidla kaj bo ona naslednjic dobila, poln avto robe. Soncek, saj men se tudi ravno en malcek pozna trebuh, samo res sam en malcek. Kaj sem te hotla se vprasat, ja kako naredis tisto cvetaco, jo das v pivsko testo? Prosim napisi postopek. In se smejem, ko berem kako regrat nabirate, mi pa tolk snega po vrtu. Ja, danes ponoci je bilo spet total poledenelo. Maj, ob kateri uri imas pregled? In pol takoj pridi povedat kolk je velik, me firbc matra
|