|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
2.3.2009 16:24:10   
malaMravljica
o super! Hvala vama. Sem pokukala se na deseti teden, za moj pregled naslednji teden in pol za vsak slucaj se na enajsti teden user posted image  

Punce, povejte mi za kaksnega g ki dela nuhalno v Lubljani ali pa ce katera ve, je kaksen dober tudi v Sempetru pri Gorici. Sem se odlocila, da pridem dol na nuhalno, ce nisem ze prepozna seveda.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
2.3.2009 16:27:30   
maj2009
punce!
jst sm slikala najingauser posted image na net jo pa ne znam dat, ker mi jo ne pomanjša!
tok rada bi ti pokazala mm kolk je tud tvoj user posted image že velik!
pomagajte mi al pa če dam v album, ane?

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
2.3.2009 16:28:43   
malaMravljica
ja, daj pa v album. Suuuuuperca user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
2.3.2009 16:31:02   
sonček85
ja kr v album daj pa ti lahko potem jaz dam sem če želiš
jajaj da vidmo malo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
2.3.2009 16:34:57   
maj2009
mal bo treba potrpet, da najprej najdm kabl da iz fotiča prenesm na računalnikuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
2.3.2009 16:38:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

mal bo treba potrpet, da najprej najdm kabl da iz fotiča prenesm na računalnikuser posted image user posted image
hh bomo že počakale za to se splačauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
2.3.2009 17:01:26   
maj2009
ja ratal je!!! kr poglejte v album!
sonček dej na forum slikico prosim!!

hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
2.3.2009 17:07:22   
sonček85
iiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lep dojenčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo slikceuser posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
2.3.2009 17:09:01   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
user posted image  user posted image

Iiiiiiiiiiii  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
2.3.2009 17:09:26   
maj2009
hvala sonček!
zdej bom pa dala gor še slikce od prvih cotk in prve igračke, ki jo je najin user posted image dobiu od naše mm!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
2.3.2009 17:13:16   
maj2009
sm zdele user posted image rekla, da je že ful slaven, ko ga kr na internetu gledajo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še cotke si poglejte!

jst sm presrečna bodoča mamica!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
2.3.2009 17:14:35   
malaMravljica
Iiiiiiiiiii Maj, kolk je cortkan ta tvoj dojencek. En tak cartek, pravi dojencek.
A mislite da jaz imam tudi enega takega v trebuhu?

Punce, jaz sem pa na daljavo posvojila enega fantka, ki hodi ze v solo. Baje je en zelo prijazen fantek in zelo hvalezen za vse kar dobi. No, sva se z mojim zmenila, da ga bova kar oba posvojila. A ni to tudi fajn? Cist sem ponosna na naju za to dejanje.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
2.3.2009 17:15:18   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

sm zdele user posted image rekla, da je že ful slaven, ko ga kr na internetu gledajo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še cotke si poglejte!

jst sm presrečna bodoča mamica!

Povej mu se, da pravimo da je pravi simpatiko user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
2.3.2009 17:15:48   
sonček85
ni kaj!

A že prve cotke si dobila  ,kako lepooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image mm lepo od tebeuser posted image

iiii kake lepe cotke-jaz ti rečem da bo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
2.3.2009 17:15:51   
maj2009
ja točno takega imaš mm!
to je pa res zelo zelo dejanjeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2765
2.3.2009 17:17:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce, jaz sem pa na daljavo posvojila enega fantka, ki hodi ze v solo. Baje je en zelo prijazen fantek in zelo hvalezen za vse kar dobi. No, sva se z mojim zmenila, da ga bova kar oba posvojila. A ni to tudi fajn? Cist sem ponosna na naju za to dejanje.
to je pa res lepo,a je to tisti k smo se menile da mu boš poslala nekaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2766
2.3.2009 17:17:48   
maj2009
cotke sm kupla prejšn tedn v hm, pliško pa je od mm! še enkrat hvala!!!
bom šla ta tedn spet v sredo mal z mojim v lj, pa bom še kej kupla, kkšn bodi 56, da bo za takoj gor datuser posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
2.3.2009 17:21:32   
malaMravljica
ja, to je tisti o katerem sem govorila pred cca dvema tednoma. Danes sem dobila papirje, slike, opise, telefonske. Superca. Jaz si bom kaksno amlenkost manj privoscila na mesec in zato bo imel ta fant omogoceno solanje. #

Soncek, Maj je oblekce sama kupila, sam je kupila iste bodije kot jaz mojemu bejbiju. Se vidi, da bosta na isti dan rojena user posted image user posted image  

Bom se jaz poskusla album naredit, pa zadnjic ni slo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
2.3.2009 17:25:05   
sonček85
mm:a tko ,sej medo mi je tud všeč ,sem misla prej napisat če je medvedek pu ,jaz sem nora na medvedka puja,sobica od Aleksa je vsa od njega user posted image user posted image

za fantka pa res lepo,vsaj nekdo ki je tko radodaren,še posebaj ker si se prej prepričala  o vsem ,kolker se spomnemuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2769
2.3.2009 17:31:37   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ja, to je tisti o katerem sem govorila pred cca dvema tednoma. Danes sem dobila papirje, slike, opise, telefonske. Superca. Jaz si bom kaksno amlenkost manj privoscila na mesec in zato bo imel ta fant omogoceno solanje. #

Soncek, Maj je oblekce sama kupila, sam je kupila iste bodije kot jaz mojemu bejbiju. Se vidi, da bosta na isti dan rojena user posted image user posted image  

Bom se jaz poskusla album naredit, pa zadnjic ni slo.

Človek lahko pred tabo samo kapo dol vzame. respekt ženskauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2770
2.3.2009 17:41:47   
tassika
Punce, dajte mi povedat če res neumno razmišljam. Dobila sva povabilo na poroko, dveh ki sem ju jaz videla do zdaj cca 2x, od mojega pa je to neka daljna žlahta. Mislim da neko drugo koleno, d ani čisti bratranec in sem rekla d ami je glupo it na poroko para, ki ga sploh ne poznam, pa pravi moja tašča, saj bomo mi tam. Ampak jaz ne vidim smisla it, sploh ker vem da pričakujejo velika darila, ker jih vedno dobijo, tam to more bit tako, da bom potem tam sedela in se dolgočasila ker nobenega ne poznam.

Maj luštkano pikico imaš v trebuhu, upam da bo moja tudi takauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
2.3.2009 17:47:37   
maj2009
tassika! tud tvoja pikica bo takšna in to še letos, sigurno!

ne vem, jst vjetn nebi šla, sploh zarad daril, ker to je pa res glupo da povabjo čimveč folka sam zato da dobijo pol darila! bedno!user posted image
jst nebi šla!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
2.3.2009 17:48:45   
Anonimen
maj2009... mam solzne učke.... toook lepo, tok .... prisrčne slikice. Juupi, si vidla vse je ok. Ej res... bravo za tvojo malo pikico.

sonček85, hvala ti za lepe besede. Tud jst upam, da nam ne umrčka. Poleg vseh ostalih sranj in vmešavanj... Mam tako srečo, da moj dragi razmišlja enako.. Sm se tko zjokala v avtu, da mam čist otečene očke. Poroka pa taka.... Sm hotla met ljudi, ki so moji, moji.. da se pogledamo in nam bo toplo.. ne pa en folk, ki nimam pojma kdo je in kaj je... skratka... sam še mal rabim, pa mi bo prekipel. Upam pa, da se fajn počutiš. Povej mi... , v torek 10. marca mam pregledek, pol sm pa frej. Se lahko na kavico povabim... preden grem nazaj v Lj? Še zmer mam neki zate... ?user posted image

tassika... ja je mal čudn, če ne poznaš. Jst nebi šla razn, če bi si kdo tko smrtno želel. Sej te nič ne stane..., darila ogromna pa nimajo kaj pričakovat. Jst jih tud nism povabila zarad daril. Nobenih mojih... ampak, da grem z njimi skozi vse. Kaj pravi dragi? Drugač pa moj koledarček kaže fantka, zato verjamem, da bo lulček. user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
2.3.2009 17:50:42   
Anonimen
MMravljica... sm ponosna nate!! user posted image  Bravo za fantka.. maš kr enga otročka že.
user posted image ... Pilotina, brskam po imenu za unimi tabletami, pa ne najdem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
2.3.2009 17:58:29   
tassika
Rižko ne vem, sva na vse dneve in na punčko in na fantka, zdaj bomo pa vidl če sploh kaj bouser posted image .

Za darila vem pa zato, ker sva bila povabljena na krst od malega in sem kupla en avtoček nekega srednjega razeda, pa so mu vsi nosili take škatle, da je tist zgledalo kot neak tolažilna nagrada.
Ma bo moj povedal zdajle ko pride domov, če bo hotel potem pač bova šla, prilagodit se je pa treba.

Rižko ti kar udari po mizi, to je tvoj dan in ne dan od žlahte, jaz sem to doma že povedala, pa so tudi nekaj vihali nosove, pa sem rekla, prav se bom pa na santoriniju in so bili vsi tihouser posted image .

No še malo pa grem po nov odni dodatek, saj sem vam povedala, da sem zlomila očala in sedaj rabim noveuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.