|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
2.3.2009 12:55:37   
lunca14
-----------------------------------------------vse zeleno,kje steuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
2.3.2009 12:56:35   
lunca14
user posted image spet nova stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
2.3.2009 13:00:00   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lunca,in ktero poucno ctivo bi to lahko bilo....Kamasutra mogoceuser posted image user posted image
.....bereva raje novojšo različico Kamodanasuser posted image

...ne,ne ampak Travniške rože od Travnikarjauser posted image

al ne bi rajs Tri sestre svoje matere od...Sesteruser posted image sva že prebrala,dobra knjiga,ti jo toplo priporočam

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek.
Alea,kaj pa ce gres na sprehod po gozdu,polju,okoli jezera...si se vedno v petkah?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
2.3.2009 13:03:34   
RMRM

Visoke pete,kaj je že to?user posted image .................jih ne nosim,mogoče enkrat na leto,sem čisto športen tip,samo teniske,balerinke in crocsi,bi mi noge odpadle,če bi nosila petke,pa da moram za tamalimi laufat,se polomim.No pa tud na delovnem mestu ne morem bit v petkah-mizarka..........joj,kok se mi to smešno sliš,da sem mizarkauser posted image user posted image user posted image ,ja čez pol leta,bo to spet moj poklic,mizarka,mami,vrtnarka in ženauser posted image

lunca, a ti to resno?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
2.3.2009 13:04:01   
aleksandra silvija
Joj, malo odnesem pete in ve tolk naklofate, da sploh več ne vem, kaj moram pokomentiratuser posted image .
No, saj je bolje takao, kot da nimam kaj bratuser posted image .user posted image user posted image user posted image

Lonapo---hm, daj povej, ker sem radovedna. Ali pa sem spregledala tvojo razlago?

Petke--jaz jih imam radauser posted image . Pa kiklce tud.user posted image  Petke še vedno nosim, ker se mi zdi, da če imam ravne čevlje--me vleče nazajuser posted image .
Razen adidaske in "gojzarji".user posted image
Krila pa---ja bolj malo jih nosim. Ker se je stalno treba prepogibat in takoj si žabe strgam-v momentu, res. user posted image

Sploh smo me, ki nosimo uniformo v službi prikrajšane. Ker v službi načeloma ne potrebujemo fensi šmensi oblekic, hitro pristaneš na jeansu in majčkah.user posted image  

Menim, da bi ta vidik pri izbiri poklica morali nujno upoštevati.user posted image

Tina, si me pošteno nasmejala s tistimi mrežastimi žabami in prstkomuser posted image user posted image user posted image .

Lunca-toliko zobkov?user posted image user posted image user posted image Še malo nazaj jih sploh niste imeli....Zdaj ste nas pa prehiteliuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
2.3.2009 13:06:21   
aleksandra silvija

-----------------------------------------------vse zeleno,kje steuser posted image
Ene so zelene,e pa vmes počnejo še 1000 stvariuser posted image
Ene smo pa undercoveruser posted image , sploh je pri nas računalnik v pripravljenosti cel da, tudi ko nas za krajši čas ni doma, ga ne izklapljamo, smo kot pisarnauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
2.3.2009 13:26:21   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Visoke pete,kaj je že to?user posted image .................jih ne nosim,mogoče enkrat na leto,sem čisto športen tip,samo teniske,balerinke in crocsi,bi mi noge odpadle,če bi nosila petke,pa da moram za tamalimi laufat,se polomim.No pa tud na delovnem mestu ne morem bit v petkah-mizarka..........joj,kok se mi to smešno sliš,da sem mizarkauser posted image user posted image user posted image ,ja čez pol leta,bo to spet moj poklic,mizarka,mami,vrtnarka in ženauser posted image

lunca, a ti to resno?

Ja,čist resno,mava mizarstvo in tud jaz sem srednjo nardila lesno,ja mal te čudno gledajo,ko pride ženska na montažo,a,ko vidijo,da vem kaj delam,je vse ok.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
2.3.2009 13:29:54   
lunca14
a.s....kako je blo v vrtcu?................ja pa jutri bo še en nov zobek,so že š**** vidneuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
2.3.2009 13:37:25   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

lunca, a ti to resno?

Ja,čist resno,mava mizarstvo in tud jaz sem srednjo nardila lesno,ja mal te čudno gledajo,ko pride ženska na montažo,a,ko vidijo,da vem kaj delam,je vse ok.

o, user posted image user posted image user posted image , dobra si, res. Vsestranska.user posted image  Kaj pa to delata, a notranje pohištvo, al stavbno?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
2.3.2009 13:40:11   
RMRM

a.s....kako je blo v vrtcu?................ja pa jutri bo še en nov zobek,so že š**** vidneuser posted image

pri nas tud čakamo drugi zobek, bo tud te dniuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
2.3.2009 13:41:12   
aleksandra silvija

o.K.
Ni hotel sodelovati v telovadnici, mu je bilo preglasnouser posted image .
Pozna se, da je junija še hodil v vrtec, nato bil cel julij, avgust doma, septembra v vrtcu, nato pa nič več.
Spet smo na uvajanju. Poleg tega mu je zagotovo težko, ker zaradi črpalke in vsega dobi toliko več pozornosti, da je nekaj drugače kot prej. Upam, da se to uredi.
konec koncev se mu ne more nič zgodit. Če malo sladkor pade, pade, kaj čmo.

Sedaj pa šibamo po Patricio.

Baj

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
2.3.2009 13:55:36   
lunca14
rmrm..........samo notranje pohištvo.............rabiš kaj,nardimo dobru,pa pocen...tri za jurjauser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
2.3.2009 14:06:19   
Anonimen
Dan čveke.user posted image

Jaz pa petk ne smem nosit, ker pol mam čez meter 80 v višino.user posted image Pa to ne zgleda glih k mojemu ker sva iste višine.user posted image Pa itak se ne počutim v petkah dobro, me preveč nosi na nos.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1663
2.3.2009 14:08:28   
lonapo
Ne, ne, ne , ne  in ne , sem vas zgleda mal na napačno sled speljala. Za na poti v službo mam kavbojke pa majčko, v službi pa kostim (s kiklco al pa hlačami) user posted image se opravičujem!
Nisem ne na policiji, ne v vojski, nisem pilotka (se bojim letenja).
Mam pa en tak zanimiv šiht, kjer se dogaja 24 ur na dan.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
2.3.2009 14:11:33   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Ne, ne, ne , ne  in ne , sem vas zgleda mal na napačno sled speljala. Za na poti v službo mam kavbojke pa majčko, v službi pa kostim (s kiklco al pa hlačami) user posted image se opravičujem!
Nisem ne na policiji, ne v vojski, nisem pilotka (se bojim letenja).
Mam pa en tak zanimiv šiht, kjer se dogaja 24 ur na dan.

....carina,natakarca,kuharca,med.sestra....

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
2.3.2009 14:14:35   
RMRM

rmrm..........samo notranje pohištvo.............rabiš kaj,nardimo dobru,pa pocen...tri za jurjauser posted image

super, pridna sta. Da nardite dobr, pa ne dvomim. So/ste v vašem koncu sami dobri majstri. Nama je tud zidal zidar z vašga konca, okolica Šentjerneja. Sva bla zelo, zelo,zelo zadovoljna.

AS - user posted image user posted image user posted image  za Jerneja.

Lonapo - a si gostinka?

Zdej pa šibam, se je moj cukr končno zbudil.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
2.3.2009 14:17:11   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

tiste k mate izkušnje...kolk časa pa je na infuziji v takem primeru?

Tina, Sabina je bila na infuziji od 13.30 do 18.30 - približno, toliko da ji je stekla ena flaška. Sam jaz sem kar hitro naredila alarm (bruhala zvečer in nato dopoldne 3 obroke, pa smo že letele) in jo peljala k dežurnemu P, tako da se je tudi hitro poštimalo. Sicer nisem zihr, če je ta moja hitrost kaj vplivala na to, sam meni se kar zdi, ker je P rekla, da so včasih tudi po cel teden na infuziji.user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
2.3.2009 14:18:48   
lunca14
didlina....user posted image user posted image si pa na visoko nasajena,jaz sem pa bolj niske rasti,po raspredelnici,glih ujamem,normalno rast,tako,da bom na starost,spadala,med majhne
a.s.user posted image user posted image user posted image super da sta preživela to urco,naslednjič,bo že lažje,ampak,da je blo jerneju preglasno,to pa ne verjamem
rmrm....ne nam krast majstrov,nouser posted image ,pa ne pozabi lukasa pozdravt
alea....je hotla pričat,pol je pa niuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
2.3.2009 14:21:48   
lonapo
lunca- ne, ne, ne, ne
Rmrm-postaja vročeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
2.3.2009 14:26:53   
Anonimen

lunca- ne, ne, ne, ne
Rmrm-postaja vročeuser posted image

KUHARICA

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
2.3.2009 14:27:21   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

tiste k mate izkušnje...kolk časa pa je na infuziji v takem primeru?

Tina, Sabina je bila na infuziji od 13.30 do 18.30 - približno, toliko da ji je stekla ena flaška. Sam jaz sem kar hitro naredila alarm (bruhala zvečer in nato dopoldne 3 obroke, pa smo že letele) in jo peljala k dežurnemu P, tako da se je tudi hitro poštimalo. Sicer nisem zihr, če je ta moja hitrost kaj vplivala na to, sam meni se kar zdi, ker je P rekla, da so včasih tudi po cel teden na infuziji.user posted image

Aja - po tej flaški so nama rekli, da začneva dajat GH - sem ji dajala vsake pol ure do uro nekaj žličk pa mal čajčka čez, še cel naslednji dan in potem postopoma večje doze. In ker ni več bruhala, je ostala pri eni flaški. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
2.3.2009 14:28:40   
lonapo
kleo- ne-mi delamo tri izmene, + vikendi+prazniki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
2.3.2009 14:29:01   
babysolza
Lonapo - a si v državni službi? Vsaj to nam pomagej, no. user posted image
Midve sva bili na sprehodu in se gospodična ni hotla peljat v vozičku. user posted image  Pa sva po par mesecih spet sprobali kengurujčka, še dobro da sem ga imela s sabo.

Neposredna povezava do sporočila: 1673
2.3.2009 14:29:25   
babysolza

kleo- ne-mi delamo tri izmene, + vikendi+prazniki.

V kazinoju?

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
2.3.2009 14:33:29   
lonapo
Bs- ne ni kazino.
No dejte mal možgančke napet:

24 ur na dan, uniforme, poznavanje tujih jezikov ...

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?