|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
2.3.2009 11:48:39   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Lunca...jaz jih pri tastarmu nisem mogla, ker nisem mela kabla za dol pobirat. Če maš pravi kabel gre tako, drugače pa si jih poščlji na meil in pol naprej pospravi...glavno, da jih gor spraviš.

No vidiš,saj mam nek kabel,bom sprobala.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
2.3.2009 11:48:42   
RMRM
Dan!

Tole ste bile pa noro pridne, sem imela kar nekaj strani za prebrati. Bom pa najbrž pol pozabla komentirat, tko da brez zamere user posted image

Sofjia in Mark, vse najboljše za mini roj. danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo - lepi čeveljci, tako mamični, kot Meriini

Tina in lonapo - user posted image user posted image

Nya - dobro si zastavila tole uganto. Jaz sem bla 21let radovljičanka, pa nisem vedla kje ste jedli. user posted image user posted image user posted image  V Ikeo imam namen iti v roku 14 dni, samo to je najbrž prepozno, če je omara v akcijiuser posted image

Slovenka - user posted image user posted image user posted image  za članek, pa slikice še vedno čakam, hitro zrihtajta user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
2.3.2009 11:53:40   
RMRM
Vsem ki otročki nočejo spat ponoči user posted image user posted image user posted image . Pri nas še vedno lepo zaspi od 19-19.30 in po novem spi do 7, prej se je pa okrog 6 zbudu. Tako da tudi tokrat HB ne vem, kaj pomeni če otroček ne spi ponoči. So vsi trije kmalu prespali noč, Lukas pri dobrih štirih mesecih še najkasneje.user posted image user posted image user posted image

Kakšen bi bil odziv, če bi ga nekje pustila v varstvu, pa nimam pojma. Zaenkrat gre povsod z mano, tko da ni potrebe po varstvu, pol bomo pa videl, upam da ne bo krize.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
2.3.2009 11:54:52   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Lunca...jaz jih pri tastarmu nisem mogla, ker nisem mela kabla za dol pobirat. Če maš pravi kabel gre tako, drugače pa si jih poščlji na meil in pol naprej pospravi...glavno, da jih gor spraviš.

kaj pa preko bloo totha?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
2.3.2009 11:57:06   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
2.3.2009 11:58:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kaj pa preko bloo totha?

Bom vse sprobala,hvala,pa lukasa pozdrav.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
2.3.2009 12:01:42   
anaj22
mal pospravim pa kosilo koham ve pa tok načvekate

Lonapo tvoja službena uniforma je čist moji podobna user posted image
Ženske naj bi imele polne omare lepih čevljev, a vsete kaj najdete v moji omari polno tekaških športnih copatov user posted image user posted image  (službena obutev), kaj so čevli z visoko pezo sploh ne vem, ko bom menjala složbom bom mogla naj prej dve plači za novo garderobo zapravit user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
2.3.2009 12:07:35   
RMRM
Lunca, hvala enakouser posted image . Sam da se zbudi, pa mu prenesem pozdravčke!

Službena uniforma kavbojke in majčka - pojma nimam kje delašuser posted image user posted image

Anaj - se ti pridružujem glede nakupa oblačil. Sam pri meni so problem kg. Bom tud zgleda mogla dve plači dat sam za novo garderobo ko bom šla v službo, če ne bom nekaj nardila na sebi, ker to je pa zdej res že tu mač user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
2.3.2009 12:08:45   
lunca14

user posted image
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj..................sem spregledala,nova stran

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
2.3.2009 12:13:15   
anaj22
RMRM sej kg so pri men tud poglavitni razlog za menjavo garderobe, sam si kar nočem priznat user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
2.3.2009 12:14:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
Nya - dobro si zastavila tole uganto. Jaz sem bla 21let radovljičanka, pa nisem vedla kje ste jedli. user posted image user posted image user posted image  V Ikeo imam namen iti v roku 14 dni, samo to je najbrž prepozno, če je omara v akcijiuser posted image

ni prepozno, ker je zdej itak ni na zalogi - jo dobijo šele jutri, pa pol bo baje tud dobavljiva - sam ne vem kolk časa bo na akciji - bi bila pa vesela, če bi mi pogledala, ko greš - no, če boš mela čas

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10099524

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
2.3.2009 12:14:42   
Anonimen

naya..........dej mi povej,kako,ti dobiš fotke iz mobija na računalnik,bi si jih rada dala dol,a imaš poseben program,se ga da dol snet??

jaz mam wireless na računalniku, pa preko bluetootha

Lohk pa probaš tud tko...počrniš besedilo...klikneš na desno miško in označiš copy. Če te vrže ven...v nov odgovor spet klikneš desno miško in paste.

tko men ne dela

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
2.3.2009 12:21:13   
RMRM
Nya, ni problema. Ti bom povedala, preden bom šla, pa se bova zmenili. Računam pa najkasneje v roku 14 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
2.3.2009 12:22:26   
Anonimen
Tamala se spi,sem ji sla na brzino pripravit sadje,potem je bila pa tisina.
Sama sem se kar na rr,sem vidla nekaj na DIPO in zdaj imm pokvarjen danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za boljse otrosko spanje in vecerne aktivnostiuser posted image user posted image user posted image
user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
2.3.2009 12:25:27   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image mi mamo četrti zobek,ampak,mu ni prišla zgornja druga enka,ampak zgornja dvojka..................kok sem važnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
2.3.2009 12:26:43   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tamala se spi,sem ji sla na brzino pripravit sadje,potem je bila pa tisina.
Sama sem se kar na rr,sem vidla nekaj na DIPO in zdaj imm pokvarjen danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za boljse otrosko spanje in vecerne aktivnostiuser posted image user posted image user posted image
user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      ti,ti packa,midva zvečer skupaj berevauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
2.3.2009 12:29:08   
Anonimen
Lunca,in ktero poucno ctivo bi to lahko bilo....Kamasutra mogoceuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
2.3.2009 12:36:22   
lunca14

Lunca,in ktero poucno ctivo bi to lahko bilo....Kamasutra mogoceuser posted image user posted image

...ne,ne ampak Travniške rože od Travnikarjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
2.3.2009 12:39:06   
alea01
klofate pa, klofateuser posted image

lonapo, pilotka mogoče k si zraven brnikauser posted image user posted image user posted image

lunca14, user posted image user posted image user posted image  za zobek

No, jaz pa sem tudi sedaj v petkahuser posted image . Sem navajena na njih in nimam skoraj nič športnegauser posted image user posted image user posted image  in tudi kako miniko dam gor in ja, tudi jaz sem v službi v uniformiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
2.3.2009 12:40:53   
alea01
lunca14, user posted image user posted image user posted image  za večerno telovadbo...se obnese, a ne?user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
2.3.2009 12:42:52   
alea01
vse polno je zelenih in jaz se moram sama s sabo menituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
2.3.2009 12:43:30   
Anonimen

...ne,ne ampak Travniške rože od Travnikarjauser posted image

al ne bi rajs Tri sestre svoje matere od...Sesteruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek.
Alea,kaj pa ce gres na sprehod po gozdu,polju,okoli jezera...si se vedno v petkah?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
2.3.2009 12:48:12   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

lunca14, user posted image user posted image user posted image  za večerno telovadbo...se obnese, a ne?user posted image

....ja,že samo malo mam muska fibra,veš,ko dolgo ne,pol pa pretiravašuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
2.3.2009 12:48:43   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

vse polno je zelenih in jaz se moram sama s sabo menituser posted image user posted image user posted image

no ,midva sva tukiuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
2.3.2009 12:53:41   
lunca14
Visoke pete,kaj je že to?user posted image .................jih ne nosim,mogoče enkrat na leto,sem čisto športen tip,samo teniske,balerinke in crocsi,bi mi noge odpadle,če bi nosila petke,pa da moram za tamalimi laufat,se polomim.No pa tud na delovnem mestu ne morem bit v petkah-mizarka..........joj,kok se mi to smešno sliš,da sem mizarkauser posted image user posted image user posted image ,ja čez pol leta,bo to spet moj poklic,mizarka,mami,vrtnarka in ženauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?