Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 11:48:39
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca...jaz jih pri tastarmu nisem mogla, ker nisem mela kabla za dol pobirat. Če maš pravi kabel gre tako, drugače pa si jih poščlji na meil in pol naprej pospravi...glavno, da jih gor spraviš. No vidiš,saj mam nek kabel,bom sprobala.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 11:48:42
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Tole ste bile pa noro pridne, sem imela kar nekaj strani za prebrati. Bom pa najbrž pol pozabla komentirat, tko da brez zamere Sofjia in Mark, vse najboljše za mini roj. dan Kleo - lepi čeveljci, tako mamični, kot Meriini Tina in lonapo - Nya - dobro si zastavila tole uganto. Jaz sem bla 21let radovljičanka, pa nisem vedla kje ste jedli. V Ikeo imam namen iti v roku 14 dni, samo to je najbrž prepozno, če je omara v akciji Slovenka - za članek, pa slikice še vedno čakam, hitro zrihtajta .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 11:53:40
|
|
|
|
RMRM
|
Vsem ki otročki nočejo spat ponoči . Pri nas še vedno lepo zaspi od 19-19.30 in po novem spi do 7, prej se je pa okrog 6 zbudu. Tako da tudi tokrat HB ne vem, kaj pomeni če otroček ne spi ponoči. So vsi trije kmalu prespali noč, Lukas pri dobrih štirih mesecih še najkasneje. Kakšen bi bil odziv, če bi ga nekje pustila v varstvu, pa nimam pojma. Zaenkrat gre povsod z mano, tko da ni potrebe po varstvu, pol bomo pa videl, upam da ne bo krize.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 11:54:52
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca...jaz jih pri tastarmu nisem mogla, ker nisem mela kabla za dol pobirat. Če maš pravi kabel gre tako, drugače pa si jih poščlji na meil in pol naprej pospravi...glavno, da jih gor spraviš. No vidiš,saj mam nek kabel,bom sprobala. kaj pa preko bloo totha?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 11:57:06
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 11:58:14
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca...jaz jih pri tastarmu nisem mogla, ker nisem mela kabla za dol pobirat. Če maš pravi kabel gre tako, drugače pa si jih poščlji na meil in pol naprej pospravi...glavno, da jih gor spraviš. No vidiš,saj mam nek kabel,bom sprobala. kaj pa preko bloo totha? Bom vse sprobala,hvala,pa lukasa pozdrav.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:01:42
|
|
|
|
anaj22
|
mal pospravim pa kosilo koham ve pa tok načvekate Lonapo tvoja službena uniforma je čist moji podobna Ženske naj bi imele polne omare lepih čevljev, a vsete kaj najdete v moji omari polno tekaških športnih copatov (službena obutev), kaj so čevli z visoko pezo sploh ne vem, ko bom menjala složbom bom mogla naj prej dve plači za novo garderobo zapravit
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:07:35
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, hvala enako . Sam da se zbudi, pa mu prenesem pozdravčke! Službena uniforma kavbojke in majčka - pojma nimam kje delaš Anaj - se ti pridružujem glede nakupa oblačil. Sam pri meni so problem kg. Bom tud zgleda mogla dve plači dat sam za novo garderobo ko bom šla v službo, če ne bom nekaj nardila na sebi, ker to je pa zdej res že tu mač
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:08:45
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca...jaz jih pri tastarmu nisem mogla, ker nisem mela kabla za dol pobirat. Če maš pravi kabel gre tako, drugače pa si jih poščlji na meil in pol naprej pospravi...glavno, da jih gor spraviš. No vidiš,saj mam nek kabel,bom sprobala. ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj..................sem spregledala,nova stran
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:13:15
|
|
|
|
anaj22
|
RMRM sej kg so pri men tud poglavitni razlog za menjavo garderobe, sam si kar nočem priznat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya - dobro si zastavila tole uganto. Jaz sem bla 21let radovljičanka, pa nisem vedla kje ste jedli. V Ikeo imam namen iti v roku 14 dni, samo to je najbrž prepozno, če je omara v akciji ni prepozno, ker je zdej itak ni na zalogi - jo dobijo šele jutri, pa pol bo baje tud dobavljiva - sam ne vem kolk časa bo na akciji - bi bila pa vesela, če bi mi pogledala, ko greš - no, če boš mela čas http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10099524
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 naya..........dej mi povej,kako,ti dobiš fotke iz mobija na računalnik,bi si jih rada dala dol,a imaš poseben program,se ga da dol snet?? jaz mam wireless na računalniku, pa preko bluetootha IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lohk pa probaš tud tko...počrniš besedilo...klikneš na desno miško in označiš copy. Če te vrže ven...v nov odgovor spet klikneš desno miško in paste. tko men ne dela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:21:13
|
|
|
|
RMRM
|
Nya, ni problema. Ti bom povedala, preden bom šla, pa se bova zmenili. Računam pa najkasneje v roku 14 dni.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Tamala se spi,sem ji sla na brzino pripravit sadje,potem je bila pa tisina. Sama sem se kar na rr,sem vidla nekaj na DIPO in zdaj imm pokvarjen dan . Lunca za boljse otrosko spanje in vecerne aktivnosti ....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:25:27
|
|
|
|
lunca14
|
mi mamo četrti zobek,ampak,mu ni prišla zgornja druga enka,ampak zgornja dvojka..................kok sem važna
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:26:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Tamala se spi,sem ji sla na brzino pripravit sadje,potem je bila pa tisina. Sama sem se kar na rr,sem vidla nekaj na DIPO in zdaj imm pokvarjen dan . Lunca za boljse otrosko spanje in vecerne aktivnosti .... ti,ti packa,midva zvečer skupaj bereva
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,in ktero poucno ctivo bi to lahko bilo....Kamasutra mogoce
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:36:22
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,in ktero poucno ctivo bi to lahko bilo....Kamasutra mogoce ...ne,ne ampak Travniške rože od Travnikarja
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:39:06
|
|
|
|
alea01
|
klofate pa, klofate lonapo, pilotka mogoče k si zraven brnika lunca14, za zobek No, jaz pa sem tudi sedaj v petkah . Sem navajena na njih in nimam skoraj nič športnega in tudi kako miniko dam gor in ja, tudi jaz sem v službi v uniformi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:40:53
|
|
|
|
alea01
|
lunca14, za večerno telovadbo...se obnese, a ne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:42:52
|
|
|
|
alea01
|
vse polno je zelenih in jaz se moram sama s sabo menit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:43:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,in ktero poucno ctivo bi to lahko bilo....Kamasutra mogoce ...ne,ne ampak Travniške rože od Travnikarja al ne bi rajs Tri sestre svoje matere od...Sester za zobek. Alea,kaj pa ce gres na sprehod po gozdu,polju,okoli jezera...si se vedno v petkah?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:48:12
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 lunca14, za večerno telovadbo...se obnese, a ne? ....ja,že samo malo mam muska fibra,veš,ko dolgo ne,pol pa pretiravaš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:48:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 vse polno je zelenih in jaz se moram sama s sabo menit no ,midva sva tuki
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 12:53:41
|
|
|
|
lunca14
|
Visoke pete,kaj je že to? .................jih ne nosim,mogoče enkrat na leto,sem čisto športen tip,samo teniske,balerinke in crocsi,bi mi noge odpadle,če bi nosila petke,pa da moram za tamalimi laufat,se polomim.No pa tud na delovnem mestu ne morem bit v petkah-mizarka..........joj,kok se mi to smešno sliš,da sem mizarka ,ja čez pol leta,bo to spet moj poklic,mizarka,mami,vrtnarka in žena
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?