Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 13:14:41
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. jaz sem pri Niku naribala jabolko, z vilicami pretlačila banano in zmešala. Kasneje, ko pa je pojedel že malo več, pa sem začela miksat. Itak ni imel problemov s napenjanjem. A surovo jabolko si mu dala?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 13:17:25
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: valla. jaz sem pri Niku naribala jabolko, z vilicami pretlačila banano in zmešala. Kasneje, ko pa je pojedel že malo več, pa sem začela miksat. Itak ni imel problemov s napenjanjem. A surovo jabolko si mu dala? jolly jaz sem metki že dala surovo naribano jaboko
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2009 13:21:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2009 13:24:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 13:30:02
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124 iraira moj je imel tud mozolčke in rdeče kjer je bila plenica in sma prvo uporabljala navadne pampers, potem sma zamenjala za vijolčne in je bilo malo boljše, potem pa mi je P svetovala ekološke plenice,ki so brez klora in nekaterih kemikalij in je zdaj vse ok .Te se pa imenujejo Moltex Suzy 124 moja nima mozoljčkov ampak take flekce rdeče???? Sva pa naročeni ob 16.10 danes pri P: tako da upam da ni nič, da samo brezveze paniko naganjam. Mi je mora kadar mora k P. ker se meni zdi ena navadna skomercializirana . A katera še hodi v Kranj k dr. Bartoniček? Izkušnje prosim
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 13:33:03
|
|
|
|
iraira
|
Suzy kje kupiš te pleničke?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 13:40:40
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Pa malo vadiva obrat s trebuščka na hrbet. Mislim, da mu bo do večera že uspelo. Huh, grem nazaj k srajcam. kako pa? a to ravno obratno kot iz hrbta na trebuh? ce jaz pokrcim nogico ko pase kravice nekak ne dojame.... lahko malo opises??? kolkokrat ga pa potem obracas, ko pravis da vadita? no, držim pesti, da bo do vecera res uspelo
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 13:41:59
|
|
|
|
suzy124
|
Saj je imel naš tud rdeče fleke oziroma je potem imel že cel predel pod plenico rdeč, potem pa so se mu še pojavli mozolčki. Saj fajn da vidi tud P kaj je pa ti mogoče da kako kremico tud. Najcenejše so v Mullerju, so pa malo manj vpojne kot Pampers. Navadno mi je do jutra prmočla, potem sem pa zdaj kupla številko večje za ponoč (4) in zdaj je super in ne premoči več.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 13:52:41
|
|
|
|
Pšemek
|
Tako, kosilo je skuhano in pojedli smo tudi že. Nejka je jedla takoj za nama in zaspala. Ati je šel nazaj delat, jaz pa sem imela čas, da sem še preostalo nadoknadila. iraira - naša je imela gljivice. Po ritki. Od česa, nimam pojma, je pa kar pogost pojav, kolikor sem takrat brala o tem. Nam je P dala recept za mazilo - Daktarin - in je bilo v nekaj dneh vredu. čebelka77 - imaš čisto prav, da smo vse ženske iste. No, precej podobnosti se najde. Lucka1 - za Bežigradom so moji starši, sem prej tam živela. Zdej sem pa na Viču in mamo tudi P tukaj. So pa moji pri ministrstvu za obrambo. Jolly - prejšnji post sem pisala, da ni nič narobe, če Tajko ne je, če je bolan, zdej sem pa prebrala, da pravzaprav že normalno je, tako da .
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 13:56:32
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 Pozneje si ne bi želela - tud jaz ko sem bila mala, sem hodila spat ko so si zajčki umili zobe ...se še spomnite tega pred poročili? Jaz se neki bežno spomnim. So bili trije zajčki, ki so si umili zobke in potem skočili v postelje, ane? Nekje v zadnjem delu možganov mam to pospravljeno . Naši otroci bodo pa po risanki slišali: "Lahko noč umiti zobki!" in jih bomo spravili spat.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:04:14
|
|
|
|
janja 27
|
evo bekbe raport po kosilu krompir + korenček = njami je tko jedla......gre v rito, mislim da tud pri zelenjavi ne bo problema sedaj pa grem po manco v vrtec in na kosilo
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:06:59
|
|
|
|
jolly123
|
Naš je tudi jedec danes, do enih 510 ml tekočine
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:14:33
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Naš je tudi jedec danes, do enih 510 ml tekočine jolly123 - super za Taja.... toliko še naš ni uspel spit danes. Pa tudi sicer popije tam okol 700ml, tako da če je res potreba 120-150ml na kg na dan, kot je ena napisala, potem je naš daaaaaaleč za tem (ima prbl 7300g). janja27 - pa vse naj naj, če praznujete "imendan" pri vas. Pa hvala za pogostitev...mljask je bila PA SEVEDA VSE NAJ NAJ DANAŠNJIMA PETMESEČNIKOMA
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:15:58
|
|
|
|
iraira
|
za Taja Jolly.....vidiš da bo počasi, zgleda da se že bolje počuti
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:17:41
|
|
|
|
Pšemek
|
Nejki je pa zdele ratalo dat dudo nazaj v usta in to pravilno. Do sedaj jo je vedno za cucelj držala in ročaj tlačila v usta.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:18:28
|
|
|
|
iraira
|
Pa še za Metko
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:19:11
|
|
|
|
iraira
|
Sorry za Nejko....sem že čisto zmešana s temi imeni........sorry
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:19:38
|
|
|
|
iraira
|
NEJKA
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:20:50
|
|
|
|
iraira
|
A ste videle babnice:DOBILA SEM ŠE ENO ZVEZDICO!!!!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:24:04
|
|
|
|
Pšemek
|
A pol moramo še zate iraira, za novo zvezdico
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:26:15
|
|
|
|
jolly123
|
No pa dejmo Mater smo zmešane
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 14:28:59
|
|
|
|
iraira
|
Malo moramo biti zmešane, saj drugače ne zdržiš
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 15:16:01
|
|
|
|
gogabojan
|
Mi je mora kadar mora k P. ker se meni zdi ena navadna skomercializirana . A katera še hodi v Kranj k dr. Bartoniček? Izkušnje prosim [/quote] Mi na vrhniki smo imeli tudi pediatrinjo dr. Bartoniček. Če je ista, se mi kar smiliš . Je imela mojega starej sina. Katastrofa od katastrofe. Saj niti slovensko ni znala pravilno govoriti z otrokom. Ko pa je moj prišel domov, me je vedno vprašal, zakaj ta teta tako čudno govori. A je iz afrike?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 15:16:50
|
|
|
|
gogabojan
|
ups. ni bilo citiranja pravega. IRA IRA to je bilo zate mišljeno.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 15:28:38
|
|
|
|
*talcy*
|
ma ne ne jolly ko mu malček dam na žlico bilo kaj sladkega takoj zagrabi ma ne cele žlice...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?