Pšemek
|
talcy, res, tvoj sobotni post je 1 A. Najboljše pa je, ker običajno vejic ne uporabljaš, tokrat ti je pa uspelo eno pripopat tam vmes . Je nil naslednji dan velik mucek, ane! Skiljenje - tudi naša ne škili več, sem pa nekje brala, da je kar dolgo časa, do kdaj se mora to uštimat, sam se ne spomnim točno, koliko. Jolly - nič nenevadnega ni, Tajko ne je toliko, kot običajno. Tudi nam, odraslim ne paše toliko, ko smo bolani, kajne!? Pa za prvo poglavje diplomske. Grem tudi jaz po tvojih stopinjah - počasi. laknerš - res, samo solata za kosilo pa pol palačinke? Jaz bi tudi tako, jot jolly pravi. Kosilo, pol pa na palačinke na Zbilje. Tejčika29 - Nejka ima tudi zadnje čase prave arije, kok je glasna gogabojan, tebe pa res hudo razganja! Glede nenehnega dojenja je pa verjetno res to, da se tvoj večinoma samo crklja pri tebi. Kakršna mami, tak sinek. Sej bi se ti tut Nnon-stop crkljala . "Grize" me pa tudi moja med dojenjem. Ponavadi takrat, ko se že naje. Lovely - sicer ne vem, kaj je bilo s tvojo svakinjo, vendar ti dam čist prav, da si ji napisala, kar ji gre. S tem si to poglavje zaključila, zdaj pa brez nje naprej. Pa za tvojega , ker te 100% podpira. mbd0411 - Werner, ne hvala! Tko, mal sem nadoknadila zamujeno, mal paše kasneje. Zdej moram pa mal za kosilo pripravit. Sem pa zdele doživela We are sorry, pa HB, da sem prej dala copy-paste