Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:37:31
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam Evo, punce, pod tuš šee skočim in grem. Malega bolnika je mož odpeljal k tašči, sploh nisem imela cajta mal počivat in sem že zdaj čist . seveda sva se z malim še fajn skregala, tako da sem se najprej fajn zjokala, ko je šel,... Ah, brez veze. Me je pa začel neki čudno zvijat, tako kot pred kakšnim izpitom, ko imaš tremo - pa ne vem, ali imam tremo pred pregledom ali se kaj dogaja. kakorkoli, imam od felix tel in če me G pošiba naprej, potem ji bom javila. Sej ne vem, kaj si želim, kar bo, bo OK. Nimam časa brat za nazaj... bomo držali pesti se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:38:42
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam Evo, punce, pod tuš šee skočim in grem. Malega bolnika je mož odpeljal k tašči, sploh nisem imela cajta mal počivat in sem že zdaj čist . seveda sva se z malim še fajn skregala, tako da sem se najprej fajn zjokala, ko je šel,... Ah, brez veze. Me je pa začel neki čudno zvijat, tako kot pred kakšnim izpitom, ko imaš tremo - pa ne vem, ali imam tremo pred pregledom ali se kaj dogaja. kakorkoli, imam od felix tel in če me G pošiba naprej, potem ji bom javila. Sej ne vem, kaj si želim, kar bo, bo OK. Nimam časa brat za nazaj... bomo držali pesti se podpišem tudi jaz se podpišem
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:41:13
|
|
|
|
pondelak
|
cel čas samo razmišljam kak komaj čakam da spoznam svojo bebico,pa hodim na koledar gledat,pa cotike gledam pa jih spet zlagam,pa pri pojstlci stojim pa si dojenčka v njej predstavljam ...čist sem že zmešana
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:41:50
|
|
|
|
janaja
|
spps- hvala za slikco pa veliko sreče, v bistvu znanja na izpitu julam- držim pestke za pregled pa za čimprejšno snidenje s malim cukrčkom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:44:25
|
|
|
|
felix7
|
Nove podatke za seznam bi morale javiti: zadnji pregled: - yassy 6.2. !!!!!!!!! - mamica00 20.1. !!!!!!!!! - dolči 11.2. !!!!!!!!!! - sončica* 18.2. - PetrcaK 24.2. - Marec2009 24.2. - suncicica 23.2. - 1hruška 26.2. - SRCCEK 26.2. Punce, prosim za nove podatke.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:47:14
|
|
|
|
Dali*
|
Najaa imaš zs
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:51:59
|
|
|
|
Najaa
|
julam, mislile bomo nate!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:53:59
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa julam, mislile bomo nate! in seveda tudi na tvojega sončka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:59:46
|
|
|
|
yania
|
Ojla... evo ravno so me s šole klicali, no malo prej, pa mi dali dela...sem morali poiskati vse papirje z nastopov in seminarjev od leta 2005????? no v eni urci sem to uredila, samo nisem ziher če sem vse našla...zdej bom mogla pa po mega velikem fasciklu na šoli brskat, če mi je kaj ušlo...brez veze... in kako ste? Marec je tu, ve pa doma, Najaa, bi navijale, a ne?... Oblačilca? Ja moj pikec ima 50 in 56....tako kot pravi Najaa tudi mi stalno prstke iščemo po majčkah ki so kar velike...zdej ima oblečen en bodi, ki je celo 62....ampak mislim da bomo kar hitro na kaj več, ker smo težki že 2805, včeraj pred kopanjem.... Nič, prebuja se...morm it...papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:04:43
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Evo, punce, pod tuš šee skočim in grem. Malega bolnika je mož odpeljal k tašči, sploh nisem imela cajta mal počivat in sem že zdaj čist . seveda sva se z malim še fajn skregala, tako da sem se najprej fajn zjokala, ko je šel,... Ah, brez veze. Me je pa začel neki čudno zvijat, tako kot pred kakšnim izpitom, ko imaš tremo - pa ne vem, ali imam tremo pred pregledom ali se kaj dogaja. kakorkoli, imam od felix tel in če me G pošiba naprej, potem ji bom javila. Sej ne vem, kaj si želim, kar bo, bo OK. Nimam časa brat za nazaj... držimo pesti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:04:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia VPRAŠANJE ZA MARČEVSKE MAMICE mene pa zanima, ko gledam te slike vaših cukerčkov - oblačila, ki jih nosijo na teh slikah ...kakšne številke so ? jaz sem kupla oblačila št 56...za začetek,saj nekaj večjih mam že tudi ampak zelo malo jaz imam nekaj oblačil št.56 lih za prve dni, vse ostalo pa je št.62...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:07:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - zdaj sem malo brala tvojo zgodbo .Ne vem zakaj se mi pri drugih vlijejo solze pri svojih problemih ,pa ne Zgodba glede cevk mi je še jako sveža in vem v kaki koži si bila želima le ,da se to ne bi zgodilo nikomur več.Čeprav je vedno več tega nažalost. Očitno ,ko poslušam druge zgodbe in jočem ,jočem verjetno za nazaj,ko si tega nikakor nisem mogla privoščit.Tak ,da prosim samo vesele zgodbe ,ker sem postala ena cmizdrava baba. Jutri se gremo mi malo pokazat v porodnišnico,da vidimo ,če bodo zadovoljni z nami.Smo se danes tehtali doma in veselo pridobivata ,čeprav se jima prsa v celoti še ne dopadejo.Bom jih vprašala čez 15 let ,če se jima še vedno ne dopade ziz .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:10:03
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - zdaj sem malo brala tvojo zgodbo .Ne vem zakaj se mi pri drugih vlijejo solze pri svojih problemih ,pa ne Zgodba glede cevk mi je še jako sveža in vem v kaki koži si bila želima le ,da se to ne bi zgodilo nikomur več.Čeprav je vedno več tega nažalost. Očitno ,ko poslušam druge zgodbe in jočem ,jočem verjetno za nazaj,ko si tega nikakor nisem mogla privoščit.Tak ,da prosim samo vesele zgodbe ,ker sem postala ena cmizdrava baba. Jutri se gremo mi malo pokazat v porodnišnico,da vidimo ,če bodo zadovoljni z nami.Smo se danes tehtali doma in veselo pridobivata ,čeprav se jima prsa v celoti še ne dopadejo.Bom jih vprašala čez 15 let ,če se jima še vedno ne dopade ziz . takrat se ti bosta samo smejala in farbala v lica
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:14:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - zdaj sem malo brala tvojo zgodbo .Ne vem zakaj se mi pri drugih vlijejo solze pri svojih problemih ,pa ne Zgodba glede cevk mi je še jako sveža in vem v kaki koži si bila želima le ,da se to ne bi zgodilo nikomur več.Čeprav je vedno več tega nažalost. Očitno ,ko poslušam druge zgodbe in jočem ,jočem verjetno za nazaj,ko si tega nikakor nisem mogla privoščit.Tak ,da prosim samo vesele zgodbe ,ker sem postala ena cmizdrava baba. Jutri se gremo mi malo pokazat v porodnišnico,da vidimo ,če bodo zadovoljni z nami.Smo se danes tehtali doma in veselo pridobivata ,čeprav se jima prsa v celoti še ne dopadejo.Bom jih vprašala čez 15 let ,če se jima še vedno ne dopade ziz . persida, saj prav, da se malo zjočeš in daš ven zraven tud vse kar tebe teži, nič slabega ni v tem, kvečjemu pozitivno mala dva pa bosta tako kot je mamaM rekla nad zizo čez 15 let čist navdušena
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:24:03
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V Lj P je zelo dobro vse urejeno. Jaz sem bila tam 3t in so se maksimalno potrudili, da smo se dobro počutile mamice, ki smo imele otroke na EINT. Kar nekako domač postaneš z njimi. Samo mamaM, tebi bo Lj le malo predaleč, če te na enkrat zagrabi?! ja, če gre kot pri Žigcu pol je res malo predaleč; pri Žigcu sem dobila popodke ponoči oziroma proti jutru cca. ob 5 sem šla gor v P, so me dali na oddelek, ob 8-ih v porodno, še vsa zaprta, niti voda mi ni odtekla in so mi rekli da bom itak cel dan rojevala, ob 9:30 komaj 2cm odrta, mi je prebila vodo in ob 11ih sem rodila , dobro uro in pol je blo hudega ampak je šlo kr hitro... blagkor tebi, jaz bi tisti dan lahko šla peš do Murske, pa še bi mi cajta ostalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:25:12
|
|
|
|
trinity22
|
najaa samo da se je vse dobro končalo, sedaj se pa le cartajta z Niko, ki je dokazala da je prava borka spps držim pesti za izpit julam tebi pa pestke za pregled mene tud neki špika kot bi imela tremo pred pregledom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:25:44
|
|
|
|
pocka
|
sem ostala z branjem na 35. strani,tako,da se počasi prebijam naprej mama_m - ma ne vem kaj je Taji,zdaj je kar v redu, imela je samo vročino in malo jamra,da jo trebušček boli, ampak zaenkrat jo samo napenja, bomo videli kako bo naprej... , P je rekla,naj bomo doma, ker je viroza, če pa začne kaj bolet, naj pridemo dol
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:29:12
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Imam vprašanje, kar se papirov tiče (za tiste, ki že imate izkušnje): dobila sem odločbo iz CSD - kaj tisti znesek, ki je bruto, se dobi v celoti nakazan al se kaj odbija? to je znesek bruto, neto boš pa dobila nakazan,ko bo malo manj...če ti kaj pomaga, jaz sem v prvi nosečnosti dobila na odločbi 1.000 bruto, nakazovali so mi pol okoli 700 €
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:30:41
|
|
|
|
pondelak
|
sem klicala ker je ob 1h končal s službo da bi šel spotoma v trgovino pa se javi celi prestrašen "jaz sem pa mislo da te že morem pelat" revček se mi je kar malo zasmilil ko je bil tak prestrašen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:31:12
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj dogaja? Izpit je že za tabo? ob štirih ga mam srečno!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:32:43
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V Lj P je zelo dobro vse urejeno. Jaz sem bila tam 3t in so se maksimalno potrudili, da smo se dobro počutile mamice, ki smo imele otroke na EINT. Kar nekako domač postaneš z njimi. Samo mamaM, tebi bo Lj le malo predaleč, če te na enkrat zagrabi?! ja, če gre kot pri Žigcu pol je res malo predaleč; pri Žigcu sem dobila popodke ponoči oziroma proti jutru cca. ob 5 sem šla gor v P, so me dali na oddelek, ob 8-ih v porodno, še vsa zaprta, niti voda mi ni odtekla in so mi rekli da bom itak cel dan rojevala, ob 9:30 komaj 2cm odrta, mi je prebila vodo in ob 11ih sem rodila , dobro uro in pol je blo hudega ampak je šlo kr hitro... blagkor tebi, jaz bi tisti dan lahko šla peš do Murske, pa še bi mi cajta ostalo pa kolko časa si bla ti v porodni za Tajo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:33:02
|
|
|
|
pocka
|
najaa - tvoja porodna zgodba , je pa težko brati kaj si preživljala, no, važno,da ste zdaj vsi v redu in je Nika taka borka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:33:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka sem ostala z branjem na 35. strani,tako,da se počasi prebijam naprej mama_m - ma ne vem kaj je Taji,zdaj je kar v redu, imela je samo vročino in malo jamra,da jo trebušček boli, ampak zaenkrat jo samo napenja, bomo videli kako bo naprej... , P je rekla,naj bomo doma, ker je viroza, če pa začne kaj bolet, naj pridemo dol tako se je pri Žigcu začelo, ponoči in zjutaj vročina pol ga je trebušček bolel, popoldne pa je revček na školjki preživel jaz upam, da bo Ok, ko grem rodit in da bo zdrav, ko bo doma, sej zdaj ga imam doma....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:36:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam Evo, punce, pod tuš šee skočim in grem. Malega bolnika je mož odpeljal k tašči, sploh nisem imela cajta mal počivat in sem že zdaj čist . seveda sva se z malim še fajn skregala, tako da sem se najprej fajn zjokala, ko je šel,... Ah, brez veze. Me je pa začel neki čudno zvijat, tako kot pred kakšnim izpitom, ko imaš tremo - pa ne vem, ali imam tremo pred pregledom ali se kaj dogaja. kakorkoli, imam od felix tel in če me G pošiba naprej, potem ji bom javila. Sej ne vem, kaj si želim, kar bo, bo OK. Nimam časa brat za nazaj... bomo držali pesti se podpišem tudi jaz se podpišem jaz tudi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 13:37:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka sem ostala z branjem na 35. strani,tako,da se počasi prebijam naprej mama_m - ma ne vem kaj je Taji,zdaj je kar v redu, imela je samo vročino in malo jamra,da jo trebušček boli, ampak zaenkrat jo samo napenja, bomo videli kako bo naprej... , P je rekla,naj bomo doma, ker je viroza, če pa začne kaj bolet, naj pridemo dol tako se je pri Žigcu začelo, ponoči in zjutaj vročina pol ga je trebušček bolel, popoldne pa je revček na školjki preživel jaz upam, da bo Ok, ko grem rodit in da bo zdrav, ko bo doma, sej zdaj ga imam doma.... veš da se bo vse porihtalo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?