Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:12:17
|
|
|
|
pondelak
|
spps-srečno na izpitu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:12:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, pa žal mi je no, da nisem tisti dan poslala številke Pupi ali felix. Ampak kot vidite, se je res zgodilo čisto na enkrat. ah, zato se pa res ni treba sekirat, smo vse rešili
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:13:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Imam vprašanje, kar se papirov tiče (za tiste, ki že imate izkušnje): dobila sem odločbo iz CSD - kaj tisti znesek, ki je bruto, se dobi v celoti nakazan al se kaj odbija? seveda, odbija se - pri moji bruto plači skoraj polovica na spletni strani od CSD Šiška so obrazci, kjer si lahko izračunaš neto prejemek.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:13:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Pozabila še težo + 16 kg, obseg trebuha pa ne vem si ga nisem že karnekaj časa merila. si se nam pa pridružila res tik pred zdajci šaša, ti si pa dobila družbo na tvoj rok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:19:02
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Pozabila še težo + 16 kg, obseg trebuha pa ne vem si ga nisem že karnekaj časa merila. si se nam pa pridružila res tik pred zdajci šaša, ti si pa dobila družbo na tvoj rok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:19:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Pozabila še težo + 16 kg, obseg trebuha pa ne vem si ga nisem že karnekaj časa merila. si se nam pa pridružila res tik pred zdajci šaša, ti si pa dobila družbo na tvoj rok sej je že bla tle, pa smo jo brisale, ker je zginla
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:19:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DOBER DAN VSEM Najaa - lepa pupa a ji že mogoče zbiraš fanta moj je en še samski en ma že lijo Ne vem, se bo treba z Leonom od jjasne85 zmenit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:20:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tako, moja miss je pojedla in nazaj zaspala. Zdaj imam pa spet malo časa. je pa pridna kje pa imaš Tijo? Tija je spet na lepšem. Še malo na počitnicah. aja, ma ti si sama z Niko al je tvoj doma? Moj ne bo imel dopusta v enem kosu, ker... mah, šef in to. Imajo ene mučke, pa se ni hotel kregat. V glavnem, imel bo nekaj podaljšanih vikendov - bo vzel po dva dneva na enkrat. Ta teden bova pa z Niko sami. Sej nama ni hudga. Samo spimo, jemo in smo na rr.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:20:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, pa žal mi je no, da nisem tisti dan poslala številke Pupi ali felix. Ampak kot vidite, se je res zgodilo čisto na enkrat. ah, zato se pa res ni treba sekirat, smo vse rešili Sej vem, sej marčevke smo same fejst babe. Vsa tista kri je bila od posteljice, ki se je odluščila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:21:10
|
|
|
|
Lolita23
|
dana moj ima pa enega kolega, ko ima fetiš na nosečnice.Zadnjič pride na obisk s punco, pa mu moj razlaga, kak se vse spremeni on pa men je pa to sexi, ko ima tak trebuh pa take velike joške .na konc je punci že govoril, da morata kmal nekaj uštimat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:22:45
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 dana moj ima pa enega kolega, ko ima fetiš na nosečnice.Zadnjič pride na obisk s punco, pa mu moj razlaga, kak se vse spremeni on pa men je pa to sexi, ko ima tak trebuh pa take velike joške .na konc je punci že govoril, da morata kmal nekaj uštimat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:26:07
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 dana moj ima pa enega kolega, ko ima fetiš na nosečnice.Zadnjič pride na obisk s punco, pa mu moj razlaga, kak se vse spremeni on pa men je pa to sexi, ko ima tak trebuh pa take velike joške .na konc je punci že govoril, da morata kmal nekaj uštimat sam ni smešen me je skoz v joške gledal, sploh ni hotel pošlatat trebuha, ko je mala se premetavala, prav nerodno mu je bilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:26:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Pozabila še težo + 16 kg, obseg trebuha pa ne vem si ga nisem že karnekaj časa merila. si se nam pa pridružila res tik pred zdajci šaša, ti si pa dobila družbo na tvoj rok sej je že bla tle, pa smo jo brisale, ker je zginla moja družba ni javljala podatkov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:28:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 dana moj ima pa enega kolega, ko ima fetiš na nosečnice.Zadnjič pride na obisk s punco, pa mu moj razlaga, kak se vse spremeni on pa men je pa to sexi, ko ima tak trebuh pa take velike joške .na konc je punci že govoril, da morata kmal nekaj uštimat ko pa pol ne bo spal več kot tri ure v kosu bo pa reku: ˝kaj mi je blo treba tega?˝
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:28:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tako, moja miss je pojedla in nazaj zaspala. Zdaj imam pa spet malo časa. je pa pridna kje pa imaš Tijo? Tija je spet na lepšem. Še malo na počitnicah. aja, ma ti si sama z Niko al je tvoj doma? Moj ne bo imel dopusta v enem kosu, ker... mah, šef in to. Imajo ene mučke, pa se ni hotel kregat. V glavnem, imel bo nekaj podaljšanih vikendov - bo vzel po dva dneva na enkrat. Ta teden bova pa z Niko sami. Sej nama ni hudga. Samo spimo, jemo in smo na rr. zelo pomembno, stik z zunanjim svetom ah, tej šefi...sej pol ko bo Tija doma, bo verjetno najbolje da sta oba skupaj, ne? da te ne utrudi preveč vse to glede na to da si imela CR....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:28:25
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz pa opažam, da se je v zadnjih 4 dneh naša mala čist pomirila, sploh ni več raztegovanja po trebuhu, sam kolca pa vsake kvatre javi, da je še not z nežnim premikanjem, sam kaj več pa ne. Me na trenutke kar malo strah postane, sam se pomirjam, da je pač normalno.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:30:18
|
|
|
|
Lorencia
|
VPRAŠANJE ZA MARČEVSKE MAMICE mene pa zanima, ko gledam te slike vaših cukerčkov - oblačila, ki jih nosijo na teh slikah ...kakšne številke so ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:31:07
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 dana moj ima pa enega kolega, ko ima fetiš na nosečnice.Zadnjič pride na obisk s punco, pa mu moj razlaga, kak se vse spremeni on pa men je pa to sexi, ko ima tak trebuh pa take velike joške .na konc je punci že govoril, da morata kmal nekaj uštimat ko pa pol ne bo spal več kot tri ure v kosu bo pa reku: ˝kaj mi je blo treba tega?˝ Mu moj to vse dopovedoval, še prav uno prestrašeno, saj so ga izkušeni očki na praksi, ki jo je imel vsak dan nekaj poučili.tak da je zdaj že pravi učitelj men.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:33:10
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz pa opažam, da se je v zadnjih 4 dneh naša mala čist pomirila, sploh ni več raztegovanja po trebuhu, sam kolca pa vsake kvatre javi, da je še not z nežnim premikanjem, sam kaj več pa ne. Me na trenutke kar malo strah postane, sam se pomirjam, da je pač normalno. tudi moja pupa se umirja.kolca vsak da recimo 2x,brcike so pa nežnejše (ne vedno,včasih še me prav zaboli ko brcne)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:33:37
|
|
|
|
julam
|
Evo, punce, pod tuš šee skočim in grem. Malega bolnika je mož odpeljal k tašči, sploh nisem imela cajta mal počivat in sem že zdaj čist . seveda sva se z malim še fajn skregala, tako da sem se najprej fajn zjokala, ko je šel,... Ah, brez veze. Me je pa začel neki čudno zvijat, tako kot pred kakšnim izpitom, ko imaš tremo - pa ne vem, ali imam tremo pred pregledom ali se kaj dogaja. kakorkoli, imam od felix tel in če me G pošiba naprej, potem ji bom javila. Sej ne vem, kaj si želim, kar bo, bo OK. Nimam časa brat za nazaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:34:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz pa opažam, da se je v zadnjih 4 dneh naša mala čist pomirila, sploh ni več raztegovanja po trebuhu, sam kolca pa vsake kvatre javi, da je še not z nežnim premikanjem, sam kaj več pa ne. Me na trenutke kar malo strah postane, sam se pomirjam, da je pač normalno. Kmalu bo!Mogoče si pa ti naslednja?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:34:30
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia VPRAŠANJE ZA MARČEVSKE MAMICE mene pa zanima, ko gledam te slike vaših cukerčkov - oblačila, ki jih nosijo na teh slikah ...kakšne številke so ? jaz sem kupla oblačila št 56...za začetek,saj nekaj večjih mam že tudi ampak zelo malo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:35:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia VPRAŠANJE ZA MARČEVSKE MAMICE mene pa zanima, ko gledam te slike vaših cukerčkov - oblačila, ki jih nosijo na teh slikah ...kakšne številke so ? Naša nosi 50, pa še v teh se zgubi reva boga. Ji skoz rokice iščem po majčki. Sam manjše pa ne bom kupovala. Že tako smo na hitro mogli nekaj 50 kupit, ker tega sem pa res imela zelo malo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:36:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Evo, punce, pod tuš šee skočim in grem. Malega bolnika je mož odpeljal k tašči, sploh nisem imela cajta mal počivat in sem že zdaj čist . seveda sva se z malim še fajn skregala, tako da sem se najprej fajn zjokala, ko je šel,... Ah, brez veze. Me je pa začel neki čudno zvijat, tako kot pred kakšnim izpitom, ko imaš tremo - pa ne vem, ali imam tremo pred pregledom ali se kaj dogaja. kakorkoli, imam od felix tel in če me G pošiba naprej, potem ji bom javila. Sej ne vem, kaj si želim, kar bo, bo OK. Nimam časa brat za nazaj... bomo držali pesti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:36:44
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia VPRAŠANJE ZA MARČEVSKE MAMICE mene pa zanima, ko gledam te slike vaših cukerčkov - oblačila, ki jih nosijo na teh slikah ...kakšne številke so ? Naša nosi 50, pa še v teh se zgubi reva boga. Ji skoz rokice iščem po majčki. Sam manjše pa ne bom kupovala. Že tako smo na hitro mogli nekaj 50 kupit, ker tega sem pa res imela zelo malo. jaz mam tudi mislim da samo 2 majčki pa 2 hlačk 50...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?