|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
2.3.2009 12:12:17   
pondelak
spps-srečno na izpitu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
2.3.2009 12:12:28   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Aja, pa žal mi je no, da nisem tisti dan poslala številke Pupi ali felix. Ampak kot vidite, se je res zgodilo čisto na enkrat.

ah, zato se pa res ni treba sekirat, smo vse rešili user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
2.3.2009 12:13:06   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Imam vprašanje, kar se papirov tiče (za tiste, ki že imate izkušnje): dobila sem odločbo iz CSD - kaj tisti znesek, ki je bruto, se dobi v celoti nakazan al se kaj odbija?

seveda, odbija se - pri moji bruto plači skoraj polovica user posted image  na spletni strani od CSD Šiška so obrazci, kjer si lahko izračunaš neto prejemek.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
2.3.2009 12:13:16   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Pozabila še težo + 16 kg, obseg trebuha pa ne vem si ga nisem že karnekaj časa merila.

si se nam pa pridružila res tik pred zdajci user posted image  user posted image user posted image user posted image

šaša, ti si pa dobila družbo na tvoj rok user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
2.3.2009 12:19:02   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Pozabila še težo + 16 kg, obseg trebuha pa ne vem si ga nisem že karnekaj časa merila.

si se nam pa pridružila res tik pred zdajci user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
2.3.2009 12:19:27   
Pupa7

sej je že bla tle, pa smo jo brisale, ker je zginla user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
2.3.2009 12:19:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBER DAN VSEM

Najaa - lepa pupa a ji že mogoče zbiraš fanta moj je en še samski en ma že lijo user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ne vem, se bo treba z Leonom od jjasne85 zmenit. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
2.3.2009 12:20:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Tako, moja miss je pojedla in nazaj zaspala. Zdaj imam pa spet malo časa.

je pa pridna user posted image user posted image  kje pa imaš Tijo?

Tija je spet na lepšem. user posted image  Še malo na počitnicah.

aja, ma ti si sama z Niko al je tvoj doma?

Moj ne bo imel dopusta v enem kosu, ker... mah, šef in to. Imajo ene mučke, pa se ni hotel kregat. V glavnem, imel bo nekaj podaljšanih vikendov - bo vzel po dva dneva na enkrat. Ta teden bova pa z Niko sami. Sej nama ni hudga. user posted image  Samo spimo, jemo in smo na rr. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
2.3.2009 12:20:04   
Najaa

Aja, pa žal mi je no, da nisem tisti dan poslala številke Pupi ali felix. Ampak kot vidite, se je res zgodilo čisto na enkrat.

ah, zato se pa res ni treba sekirat, smo vse rešili user posted image

Sej vem, sej marčevke smo same fejst babe. user posted image

Vsa tista kri je bila od posteljice, ki se je odluščila.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
2.3.2009 12:21:10   
Lolita23
dana  moj ima pa enega kolega, ko ima fetiš na nosečnice.Zadnjič pride na obisk s punco, pa mu moj razlaga, kak se vse spremeni on pa men je pa to sexi, ko ima tak trebuh pa take velike joškeuser posted image user posted image user posted image .na konc je punci že govoril, da morata kmal nekaj uštimatuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
2.3.2009 12:22:45   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

dana  moj ima pa enega kolega, ko ima fetiš na nosečnice.Zadnjič pride na obisk s punco, pa mu moj razlaga, kak se vse spremeni on pa men je pa to sexi, ko ima tak trebuh pa take velike joškeuser posted image user posted image user posted image .na konc je punci že govoril, da morata kmal nekaj uštimatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
2.3.2009 12:26:07   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam ni smešen me je skoz v joške gledal, sploh ni hotel pošlatat trebuha, ko je mala se premetavala, prav nerodno mu je bilouser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
2.3.2009 12:26:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

sej je že bla tle, pa smo jo brisale, ker je zginla user posted image

moja družba ni javljala podatkovuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
2.3.2009 12:28:04   
mama_milchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko pa pol ne bo spal več kot tri ure v kosu bo pa reku: ˝kaj mi je blo treba tega?˝

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
2.3.2009 12:28:06   
mama_milchy

Tako, moja miss je pojedla in nazaj zaspala. Zdaj imam pa spet malo časa.

je pa pridna user posted image user posted image  kje pa imaš Tijo?

Tija je spet na lepšem. user posted image  Še malo na počitnicah.

aja, ma ti si sama z Niko al je tvoj doma?

Moj ne bo imel dopusta v enem kosu, ker... mah, šef in to. Imajo ene mučke, pa se ni hotel kregat. V glavnem, imel bo nekaj podaljšanih vikendov - bo vzel po dva dneva na enkrat. Ta teden bova pa z Niko sami. Sej nama ni hudga. user posted image  Samo spimo, jemo in smo na rr.user posted image zelo pomembno, stik z zunanjim svetom

ah, tej šefi...sej pol ko bo Tija doma, bo verjetno najbolje da sta oba skupaj, ne? da te ne utrudi preveč vse to glede na to da si imela CR....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
2.3.2009 12:28:25   
Lolita23
Jaz pa opažam, da se je v zadnjih 4 dneh naša mala čist pomirila, sploh ni več raztegovanja po trebuhu, sam kolca pa  vsake kvatre javi, da je še not z nežnim premikanjem, sam kaj več pa ne.user posted image user posted image user posted image Me na trenutke kar malo strah postane, sam se  pomirjam, da je pač normalno.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
2.3.2009 12:30:18   
Lorencia
VPRAŠANJE ZA MARČEVSKE MAMICE

mene pa zanima, ko gledam te slike vaših cukerčkov - oblačila, ki jih nosijo na teh slikah ...kakšne številke so ?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
2.3.2009 12:31:07   
Lolita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko pa pol ne bo spal več kot tri ure v kosu bo pa reku: ˝kaj mi je blo treba tega?˝

Mu moj to vse dopovedoval, še prav uno prestrašeno, saj so ga izkušeni očki na praksi, ki jo je imel vsak dan nekaj poučili.tak da je zdaj že pravi učitelj men.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
2.3.2009 12:33:10   
pondelak

Jaz pa opažam, da se je v zadnjih 4 dneh naša mala čist pomirila, sploh ni več raztegovanja po trebuhu, sam kolca pa  vsake kvatre javi, da je še not z nežnim premikanjem, sam kaj več pa ne.user posted image user posted image user posted image Me na trenutke kar malo strah postane, sam se  pomirjam, da je pač normalno.user posted image

tudi moja pupa se umirja.kolca vsak da recimo 2x,brcike so pa nežnejše (ne vedno,včasih še me prav zaboli ko brcne)user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.3.2009 12:33:37   
julam
Evo, punce, pod tuš šee skočim in grem. Malega bolnika je mož odpeljal k tašči, sploh nisem imela cajta mal počivat in sem že zdaj čist user posted image .  seveda sva se z malim še fajn skregala, tako da sem se najprej fajn zjokala, ko je šel,... Ah, brez veze.

Me je pa začel neki čudno zvijat, tako kot pred kakšnim izpitom, ko imaš tremo - pa ne vem, ali imam tremo pred pregledom ali se kaj dogaja.

kakorkoli, imam od felix tel in če me G pošiba naprej, potem ji bom javila. Sej ne vem, kaj si želim, kar bo, bo OK.

Nimam časa brat za nazaj...

user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.3.2009 12:34:26   
Najaa

Kmalu bo!Mogoče si pa ti naslednja?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.3.2009 12:34:30   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

mene pa zanima, ko gledam te slike vaših cukerčkov - oblačila, ki jih nosijo na teh slikah ...kakšne številke so ?

jaz sem kupla oblačila št 56...za začetek,saj nekaj večjih mam že tudi ampak zelo malouser posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.3.2009 12:35:28   
Najaa

Naša nosi 50, pa še v teh se zgubi reva boga. Ji skoz rokice iščem po majčki. user posted image  Sam manjše pa ne bom kupovala. Že tako smo na hitro mogli nekaj 50 kupit, ker tega sem pa res imela zelo malo.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.3.2009 12:36:40   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Evo, punce, pod tuš šee skočim in grem. Malega bolnika je mož odpeljal k tašči, sploh nisem imela cajta mal počivat in sem že zdaj čist user posted image .  seveda sva se z malim še fajn skregala, tako da sem se najprej fajn zjokala, ko je šel,... Ah, brez veze.

Me je pa začel neki čudno zvijat, tako kot pred kakšnim izpitom, ko imaš tremo - pa ne vem, ali imam tremo pred pregledom ali se kaj dogaja.

kakorkoli, imam od felix tel in če me G pošiba naprej, potem ji bom javila. Sej ne vem, kaj si želim, kar bo, bo OK.

Nimam časa brat za nazaj...

user posted image  

bomo držali pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.3.2009 12:36:44   
pondelak

Naša nosi 50, pa še v teh se zgubi reva boga. Ji skoz rokice iščem po majčki. user posted image  Sam manjše pa ne bom kupovala. Že tako smo na hitro mogli nekaj 50 kupit, ker tega sem pa res imela zelo malo.

jaz mam tudi mislim da samo 2 majčki pa 2 hlačk 50...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?