|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
2.3.2009 12:37:31   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: julam

Evo, punce, pod tuš šee skočim in grem. Malega bolnika je mož odpeljal k tašči, sploh nisem imela cajta mal počivat in sem že zdaj čist user posted image .  seveda sva se z malim še fajn skregala, tako da sem se najprej fajn zjokala, ko je šel,... Ah, brez veze.

Me je pa začel neki čudno zvijat, tako kot pred kakšnim izpitom, ko imaš tremo - pa ne vem, ali imam tremo pred pregledom ali se kaj dogaja.

kakorkoli, imam od felix tel in če me G pošiba naprej, potem ji bom javila. Sej ne vem, kaj si želim, kar bo, bo OK.

Nimam časa brat za nazaj...

user posted image  

bomo držali pesti user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
2.3.2009 12:38:42   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

Evo, punce, pod tuš šee skočim in grem. Malega bolnika je mož odpeljal k tašči, sploh nisem imela cajta mal počivat in sem že zdaj čist user posted image .  seveda sva se z malim še fajn skregala, tako da sem se najprej fajn zjokala, ko je šel,... Ah, brez veze.

Me je pa začel neki čudno zvijat, tako kot pred kakšnim izpitom, ko imaš tremo - pa ne vem, ali imam tremo pred pregledom ali se kaj dogaja.

kakorkoli, imam od felix tel in če me G pošiba naprej, potem ji bom javila. Sej ne vem, kaj si želim, kar bo, bo OK.

user posted image  

tudi jaz se podpišem user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
2.3.2009 12:41:13   
pondelak
cel čas samo razmišljam kak komaj čakam da spoznam svojo bebico,pa hodim na koledar gledat,pa cotike gledam pa jih spet zlagam,pa pri pojstlci stojim pa si dojenčka v njej predstavljamuser posted image ...čist sem že zmešanauser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
2.3.2009 12:41:50   
janaja
spps- hvala za slikco pa veliko sreče, v bistvu znanja na izpitu

julam- držim pestke za pregled pa za čimprejšno snidenje s malim cukrčkom user posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
2.3.2009 12:44:25   
felix7
Nove podatke za seznam bi morale javiti:
user posted image

zadnji pregled:

- yassy          6.2.  !!!!!!!!!
- mamica00  20.1. !!!!!!!!!
- dolči            11.2. !!!!!!!!!! 
- sončica*     18.2.
- PetrcaK       24.2.
- Marec2009 24.2.
- suncicica     23.2.
- 1hruška      26.2. 
SRCCEK       26.2.
 user posted image
Punce, prosim za nove podatke.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
2.3.2009 12:47:14   
Dali*
Najaa imaš zs

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
2.3.2009 12:51:59   
Najaa
julam, mislile bomo nate! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
2.3.2009 12:53:59   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

julam, mislile bomo nate! user posted image

in seveda tudi na tvojega sončka user posted image   user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
2.3.2009 12:59:46   
yania
Ojla...
evo ravno so me s šole klicali, no malo prej, pa mi dali dela...sem morali poiskati vse papirje z nastopov in seminarjev od leta 2005?????user posted image user posted image user posted image  no v eni urci sem to uredila, samo nisem ziher če sem vse našla...zdej bom mogla pa po mega velikem fasciklu na šoli brskat, če mi je kaj ušlo...brez veze...

in kako ste? Marec je tu, ve pa doma, Najaa, bi navijale, a ne?...

Oblačilca? Ja moj pikec ima 50 in 56....tako kot pravi Najaa tudi mi stalno prstke iščemo po majčkah ki so kar velike...zdej ima oblečen en bodi, ki je celo 62....ampak mislim da bomo kar hitro na kaj več, ker smo težki že 2805, včeraj pred kopanjem....user posted image user posted image user posted image

Nič, prebuja se...morm it...papa

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
2.3.2009 13:04:43   
mama_milchy

user posted image

držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
2.3.2009 13:04:47   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

VPRAŠANJE ZA MARČEVSKE MAMICE

mene pa zanima, ko gledam te slike vaših cukerčkov - oblačila, ki jih nosijo na teh slikah ...kakšne številke so ?

jaz sem kupla oblačila št 56...za začetek,saj nekaj večjih mam že tudi ampak zelo malouser posted image

jaz imam nekaj oblačil št.56 lih za prve dni, vse ostalo pa je št.62...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
2.3.2009 13:07:29   
PERSIDA
Najaa - zdaj sem malo brala tvojo  zgodbo user posted image .Ne vem zakaj se  mi pri drugih vlijejo solze pri svojih problemih ,pa neuser posted image Zgodba glede cevk mi je še jako sveža in vem v kaki koži si bila želima le ,da se to ne bi zgodilo nikomur več.Čeprav je vedno več tega nažalost.

Očitno ,ko poslušam druge zgodbe in jočem ,jočem verjetno za nazaj,ko si tega nikakor nisem mogla privoščit.Tak ,da prosim samo vesele zgodbe ,ker sem postala ena cmizdrava baba.

Jutri se gremo mi malo pokazat v porodnišnico,da vidimo ,če bodo zadovoljni z nami.Smo se danes tehtali doma in veselo pridobivata ,čeprav se jima prsa v celoti še ne dopadejo.Bom jih vprašala čez 15 let ,če se jima še vedno ne dopade zizuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
2.3.2009 13:10:03   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa - zdaj sem malo brala tvojo  zgodbo user posted image .Ne vem zakaj se  mi pri drugih vlijejo solze pri svojih problemih ,pa neuser posted image Zgodba glede cevk mi je še jako sveža in vem v kaki koži si bila želima le ,da se to ne bi zgodilo nikomur več.Čeprav je vedno več tega nažalost.

Očitno ,ko poslušam druge zgodbe in jočem ,jočem verjetno za nazaj,ko si tega nikakor nisem mogla privoščit.Tak ,da prosim samo vesele zgodbe ,ker sem postala ena cmizdrava baba.

Jutri se gremo mi malo pokazat v porodnišnico,da vidimo ,če bodo zadovoljni z nami.Smo se danes tehtali doma in veselo pridobivata ,čeprav se jima prsa v celoti še ne dopadejo.Bom jih vprašala čez 15 let ,če se jima še vedno ne dopade zizuser posted image user posted image user posted image .

takrat se ti bosta samo smejala in farbala v lica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
2.3.2009 13:14:08   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

persida, saj prav, da se malo zjočeš in daš ven zraven tud vse kar tebe teži, nič slabega ni v tem, kvečjemu pozitivno user posted image user posted image user posted image

mala dva pa bosta tako kot je mamaM rekla nad zizo čez 15 let čist navdušena user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
2.3.2009 13:24:03   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

V Lj P je zelo dobro vse urejeno. Jaz sem bila tam 3t in so se maksimalno potrudili, da smo se dobro počutile mamice, ki smo imele otroke na EINT. Kar nekako domač postaneš z njimi. user posted image
Samo mamaM, tebi bo Lj le malo predaleč, če te na enkrat zagrabi?! user posted image

ja, če gre kot pri Žigcu pol je res malo predaleč; pri Žigcu sem dobila popodke ponoči oziroma proti jutru cca. ob 5 sem šla gor v P, so me dali na oddelek, ob 8-ih v porodno, še vsa zaprta, niti voda mi ni odtekla in so mi rekli da bom itak cel dan rojevala, ob 9:30 komaj 2cm odrta, mi je prebila vodo in ob 11ih sem rodila user posted image , dobro uro in pol je blo hudega ampak je šlo kr hitro...

blagkor tebi, jaz bi tisti dan lahko šla peš do Murske, pa še bi mi cajta ostalo user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
2.3.2009 13:25:12   
trinity22
najaa samo da se je vse dobro končalo, sedaj se pa le cartajta z Niko, ki je dokazala da je prava borkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spps držim pesti za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

julam tebi pa pestke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mene tud neki špika kot bi imela tremo pred pregledomuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
2.3.2009 13:25:44   
pocka
sem ostala z branjem na 35. strani,tako,da se počasi prebijam naprej user posted image

mama_m - ma ne vem kaj je Taji,zdaj je kar v redu, imela je samo vročino in malo jamra,da jo trebušček boli, ampak zaenkrat jo samo napenja, bomo videli kako bo naprej...user posted image , P je rekla,naj bomo doma, ker je viroza, če pa začne kaj bolet, naj pridemo dol

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.3.2009 13:29:12   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Imam vprašanje, kar se papirov tiče (za tiste, ki že imate izkušnje): dobila sem odločbo iz CSD - kaj tisti znesek, ki je bruto, se dobi v celoti nakazan al se kaj odbija?

to je znesek bruto, neto boš pa dobila nakazan,ko bo malo manj...če ti kaj pomaga, jaz sem v prvi nosečnosti dobila na odločbi 1.000 bruto, nakazovali so mi pol okoli 700 €

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.3.2009 13:30:41   
pondelak
user posted image sem klicala user posted image ker je ob 1h končal s službo da bi šel spotoma v trgovino pa se javi celi prestrašenuser posted image "jaz sem pa mislo da te že morem pelat"  revček se mi je kar malo zasmilil ko je bil tak prestrašenuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
2.3.2009 13:31:12   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: spps

kaj dogaja?user posted image user posted image user posted image user posted image

Izpit je že za tabo?
ob štirih ga mamuser posted image user posted image

srečno!!!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
2.3.2009 13:32:43   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

V Lj P je zelo dobro vse urejeno. Jaz sem bila tam 3t in so se maksimalno potrudili, da smo se dobro počutile mamice, ki smo imele otroke na EINT. Kar nekako domač postaneš z njimi. user posted image
Samo mamaM, tebi bo Lj le malo predaleč, če te na enkrat zagrabi?! user posted image

ja, če gre kot pri Žigcu pol je res malo predaleč; pri Žigcu sem dobila popodke ponoči oziroma proti jutru cca. ob 5 sem šla gor v P, so me dali na oddelek, ob 8-ih v porodno, še vsa zaprta, niti voda mi ni odtekla in so mi rekli da bom itak cel dan rojevala, ob 9:30 komaj 2cm odrta, mi je prebila vodo in ob 11ih sem rodila user posted image , dobro uro in pol je blo hudega ampak je šlo kr hitro...

blagkor tebi, jaz bi tisti dan lahko šla peš do Murske, pa še bi mi cajta ostalo user posted image user posted image user posted image

pa kolko časa si bla ti v porodni za Tajo?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
2.3.2009 13:33:02   
pocka
najaa - tvoja porodna zgodba user posted image , je pa težko brati kaj si preživljala, no, važno,da ste zdaj vsi v redu in je Nika taka borkauser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
2.3.2009 13:33:11   
mama_milchy

sem ostala z branjem na 35. strani,tako,da se počasi prebijam naprej user posted image

mama_m - ma ne vem kaj je Taji,zdaj je kar v redu, imela je samo vročino in malo jamra,da jo trebušček boli, ampak zaenkrat jo samo napenja, bomo videli kako bo naprej...user posted image , P je rekla,naj bomo doma, ker je viroza, če pa začne kaj bolet, naj pridemo dol

tako se je pri Žigcu začelo, ponoči in zjutaj vročina pol ga je trebušček bolel, popoldne pa je revček na školjki preživel user posted image

jaz upam, da bo Ok, ko grem rodit in da bo zdrav, ko bo user posted image  doma, sej zdaj ga imam doma....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
2.3.2009 13:36:13   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

user posted image  

tudi jaz se podpišem user posted image user posted image user posted image

jaz tudi! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
2.3.2009 13:37:18   
novo

tako se je pri Žigcu začelo, ponoči in zjutaj vročina pol ga je trebušček bolel, popoldne pa je revček na školjki preživel user posted image

jaz upam, da bo Ok, ko grem rodit in da bo zdrav, ko bo user posted image  doma, sej zdaj ga imam doma....

veš user posted image user posted image user posted image user posted image da se bo vse porihtalo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?