K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Da se malo javim.... Dobro jutro! Čestitke vsem za obmesečnice Slikic ne bom posebej hvalila, ker ste itak vsi luštni in jih je zelo lepo gledat, prav za dan polepšat Če se vrnem še nazaj k debati o tem kako nekateri plazijo, sedijo, drugi pa še ne in o pričakovanjih.... Naš piko je znal sam sedet pri 5m par dni pa konec. Zdaj ko ga posedem ni variante da bi sedel, takoj se zvrne, kot zanalašč, noče in noče. Pa kaj! Plazit se nekaj poskuša, rikverc mu gre malo, za kak meter se prestavi. Pa niti slučajno ne pričakujem od njega, da bi se moral. Sploh pa ne zato, ker sosedovi že skoraj hodijo pri tej starosti (karikatura). Jaz ga ne primerjam z nikomer, vesela sem vsakega njegovega napredka posebej, pa če bo sedel šele pri enem letu, bom vesela takrat in ne bom žalostna zdaj, ker še ne sedi in ga forsirala v to cela zafrustrirana. Vesela sem za vse vaše korenjakce, ki že marsikaj znajo, zelo rada berem vse nove prigode in nova znanja, ampak ob tem jih ne primerjam s svojim sončkom, čeprav so iste starosti. Verjetno sem se tega naučila zaradui slabe nuhalne, ko takrat kar naenkrat ni bilo več pomembno ali bo fantek ali punčka, ali bo podoben meni ali , kakšne oči bo imel, laske,.... pomembno je bilo samo to, da bo ZDRAV. Kak lepo napisano!! Hvala vsem za čestitke za Janovo obmesečnico! In vračam čestitke vsem, ki ste v teh dneh praznovali obmesečnice! Jan je že zdrav, jaz pa kašljam , smrkam... groza! Slikice so pa super!! (nell, Tamy, anita, čipka, Neža7...) čipka WB!!