Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:10:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:11:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! meni se zdi, da je ravno lolita zadnjič razlagala, kak bi še rada nekam šla... pa ne vem, če bo še uspela kam drugam kot v P Ne bi računala na to, bom še kar dolg zraven. Po moje grem lahk mirno jutri še v kino, pa še kam. ja, do pol poti, nazaj pa ne več! nazaj pa že v dveh delih
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:12:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo Sam da je toplo, da bom lahko celi dan ležala na plaži ali ob bazenu in mi bodo stregli pijačo in hrano. sej nisem preveč zahtevna, kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:12:11
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo glede na to da mam proti koncu rok še lahko mene sabo vzamete
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:12:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! meni se zdi, da je ravno lolita zadnjič razlagala, kak bi še rada nekam šla... pa ne vem, če bo še uspela kam drugam kot v P Ne bi računala na to, bom še kar dolg zraven. Po moje grem lahk mirno jutri še v kino, pa še kam. ja, do pol poti, nazaj pa ne več! nazaj pa že v dveh delih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:13:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo glede na to da mam proti koncu rok še lahko mene sabo vzamete dobrodošla! Ni problema. Več nas je, boljše je!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:13:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo Sam da je toplo, da bom lahko celi dan ležala na plaži ali ob bazenu in mi bodo stregli pijačo in hrano. sej nisem preveč zahtevna, kaj? sploh ne. to je minimum, kar bi paket vseboval. pa še vsaj kako masažo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:14:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo glede na to da mam proti koncu rok še lahko mene sabo vzamete komot
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:14:28
|
|
|
|
Lolita23
|
Nova sporočila novo Lilypie Expecting a baby Ticker Objave: 1711 Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! meni se zdi, da je ravno lolita zadnjič razlagala, kak bi še rada nekam šla... pa ne vem, če bo še uspela kam drugam kot v P Ne bi računala na to, bom še kar dolg zraven. Po moje grem lahk mirno jutri še v kino, pa še kam. ja, do pol poti, nazaj pa ne več! iz tvojih ušes v božja, ali pa vsaj v
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:14:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo Sam da je toplo, da bom lahko celi dan ležala na plaži ali ob bazenu in mi bodo stregli pijačo in hrano. sej nisem preveč zahtevna, kaj? sploh ne. to je minimum, kar bi paket vseboval. pa še vsaj kako masažo . pa depilacije, epilacije, striženja in barvanja se ne bi branila!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:15:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Nova sporočila novo Lilypie Expecting a baby Ticker Objave: 1711 Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! meni se zdi, da je ravno lolita zadnjič razlagala, kak bi še rada nekam šla... pa ne vem, če bo še uspela kam drugam kot v P Ne bi računala na to, bom še kar dolg zraven. Po moje grem lahk mirno jutri še v kino, pa še kam. ja, do pol poti, nazaj pa ne več! iz tvojih ušes v božja, ali pa vsaj v jaz imam moč!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:16:22
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo Sam da je toplo, da bom lahko celi dan ležala na plaži ali ob bazenu in mi bodo stregli pijačo in hrano. sej nisem preveč zahtevna, kaj? sploh ne. to je minimum, kar bi paket vseboval. pa še vsaj kako masažo v glavnem me naj strežejo od spredaj in odzadaj, po možnosti račun pošlje kar našim dedom, ko so nas pa napumpal Da se jim bo vsaj nekje poznal muka devetih mesecev
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:17:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo tasa, mogoče je neumesna, sam se nisem nikoli poglabljala v dojenje. V Kaj daš mleko v hladilnik? pa to si pomagaš s črpalko, kaj? Malo blondna vprašanja, sam še res tega nisem videla, niti razmišljala,če imaš preveč mleka, ker večina jih ima premalo! novo, imam aventove posodice za shranjevanja mleka,pomagam pa si s črpalko od chiccota. Ja, res večina ima premalo mleka ampak kaj vem očitno imamo mi to v familiji, da mamo vsi preveč mleka mami in teta sta nosli vsak drug dan v P. mleko, ko sta ga imeli toliko. Očitno je zdaj to na mene prišlo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:17:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo Sam da je toplo, da bom lahko celi dan ležala na plaži ali ob bazenu in mi bodo stregli pijačo in hrano. sej nisem preveč zahtevna, kaj? sploh ne. to je minimum, kar bi paket vseboval. pa še vsaj kako masažo v glavnem me naj strežejo od spredaj in odzadaj, po možnosti račun pošlje kar našim dedom, ko so nas pa napumpal Da se jim bo vsaj nekje poznal muka devetih mesecev Sam mislim, da nam bodo naši dali račun na pol, ker smo me pa noge narazen držale!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:17:49
|
|
|
|
janaja
|
Eto sem poslala spps slikco... hvala Mene je možek v četrtek peljal gledat somrak v kino. Joj punce nč vč se vampirjev ne bojim, spodaj lahko vidite zakaj njami njami, če bi bli vampriji taki, bi pa še jaz njega pomalcala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:18:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo Sam da je toplo, da bom lahko celi dan ležala na plaži ali ob bazenu in mi bodo stregli pijačo in hrano. sej nisem preveč zahtevna, kaj? sploh ne. to je minimum, kar bi paket vseboval. pa še vsaj kako masažo . pa depilacije, epilacije, striženja in barvanja se ne bi branila! ja točno. pa še pedikure, manikure in vse kar spada zraven
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:19:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo Sam da je toplo, da bom lahko celi dan ležala na plaži ali ob bazenu in mi bodo stregli pijačo in hrano. sej nisem preveč zahtevna, kaj? sploh ne. to je minimum, kar bi paket vseboval. pa še vsaj kako masažo v glavnem me naj strežejo od spredaj in odzadaj, po možnosti račun pošlje kar našim dedom, ko so nas pa napumpal Da se jim bo vsaj nekje poznal muka devetih mesecev ha ha ha. to si pa dobro napisala
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:19:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo tasa, mogoče je neumesna, sam se nisem nikoli poglabljala v dojenje. V Kaj daš mleko v hladilnik? pa to si pomagaš s črpalko, kaj? Malo blondna vprašanja, sam še res tega nisem videla, niti razmišljala,če imaš preveč mleka, ker večina jih ima premalo! novo, imam aventove posodice za shranjevanja mleka,pomagam pa si s črpalko od chiccota. Ja, res večina ima premalo mleka ampak kaj vem očitno imamo mi to v familiji, da mamo vsi preveč mleka mami in teta sta nosli vsak drug dan v P. mleko, ko sta ga imeli toliko. Očitno je zdaj to na mene prišlo.. Hvala! družinski zakladi, kaj!?
< Sporočilo je popravil novo -- 2.3.2009 9:21:06 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:21:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo Sam da je toplo, da bom lahko celi dan ležala na plaži ali ob bazenu in mi bodo stregli pijačo in hrano. sej nisem preveč zahtevna, kaj? sploh ne. to je minimum, kar bi paket vseboval. pa še vsaj kako masažo v glavnem me naj strežejo od spredaj in odzadaj, po možnosti račun pošlje kar našim dedom, ko so nas pa napumpal Da se jim bo vsaj nekje poznal muka devetih mesecev Sam mislim, da nam bodo naši dali račun na pol, ker smo me pa noge narazen držale! eh to ne šteje pri plačilu računa samo verjetno se bojo naši dedi raje ponudili, da nas strežejo spredaj in zadaj in masirajo in ne vem kaj še vse, da bojo prišparali in da bomo me dale mir
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:21:06
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo Sam da je toplo, da bom lahko celi dan ležala na plaži ali ob bazenu in mi bodo stregli pijačo in hrano. sej nisem preveč zahtevna, kaj? sploh ne. to je minimum, kar bi paket vseboval. pa še vsaj kako masažo v glavnem me naj strežejo od spredaj in odzadaj, po možnosti račun pošlje kar našim dedom, ko so nas pa napumpal Da se jim bo vsaj nekje poznal muka devetih mesecev Sam mislim, da nam bodo naši dali račun na pol, ker smo me pa noge narazen držale! Zakaj se pa plačujem že 9 mesecev, hodim ko slon po svetu on pa okol skače ko kak srnca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:21:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica taska, hvala ti za informacije glede P. če ti praviš da je ok pa še persida je rekla, da ni blo problemov, pol sem pa zdaj potolažena... ni panike.. saj praim jaz nisem imela problemov. Sem na koncu celo vsem sestram nesla merci in kavico. So ble tak vesele da joj. Pa celo mojo Lijo so imeli vsi radi. Stalno ko je prišla vizita za so začele: evo našo Lijiko, ki je pravi boksar. Ne sprašuj me zakaj je dobila vzdevek boksar, ker nisem bila v intenzivni zraven ko je dobila tak vzdevek.. Ampak sem pa se nasmejala, ko sem slišala da jo kličejo mali boksar..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:22:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no lolita in novo! kam gremo na dopust? na azorske otoke bi lahko recimo Sam da je toplo, da bom lahko celi dan ležala na plaži ali ob bazenu in mi bodo stregli pijačo in hrano. sej nisem preveč zahtevna, kaj? sploh ne. to je minimum, kar bi paket vseboval. pa še vsaj kako masažo . pa depilacije, epilacije, striženja in barvanja se ne bi branila! ja točno. pa še pedikure, manikure in vse kar spada zraven Smo še kaj pozabile? Za koliko dni pa gremo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:22:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Eto sem poslala spps slikco... hvala Mene je možek v četrtek peljal gledat somrak v kino. Joj punce nč vč se vampirjev ne bojim, spodaj lahko vidite zakaj njami njami, če bi bli vampriji taki, bi pa še jaz njega pomalcala he he. sem ravno včeraj videla reklamo za ta film. pa sem mi je dopadla, samo mam ponavadi nočne more po takih zadevh... a te praviš, da ni tak grozno pa da naj gremo gledat?
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?