Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:58:22
|
|
|
|
pondelak
|
pri nas je tudi malo megleno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:58:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro!! jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam... noč je bla seveda obupna že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti kaj bo dobrega za kosilo? kisla repa zraven pa še nevem pri meni pa bom prvič delala krompirjev golaž,upam, da mi rata zakaj pa ne matevž, zraven kisle repe, pride fajn če imaš malo gob (suhih ali svežih) pride fajn za okus! Samo predlog!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:59:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo sej bi sam ležale! no, tepa ok. naj ti bo kam pa grema? nekam južno, ne?
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:59:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pri nas je tudi malo megleno Pri nas bi jo lahk rezal! Ne vidim sosednje hiše!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:00:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! po moje grem jat tudi lahk mirno na dopust, ne pričakujem, da bo kaj kmalu, se mi dozdeva, da bo kar atijevo rojstno darilo, tak da imam čas do 19.3 o, no tepa gremo vse tri oziroma vseh šest
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:00:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo sej bi sam ležale! no, tepa ok. naj ti bo kam pa grema? nekam južno, ne? itak, da še dobimo mal barve!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:01:09
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo sej bi sam ležale! no, tepa ok. naj ti bo kam pa grema? nekam južno, ne? itak, da še dobimo mal barve!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:01:56
|
|
|
|
janaja
|
ZDravo bejbe, najprej čestitke za 8.del, smo bili ta vikend tok zaposleni, vsak dan smučanje, da se nisem mela nič časa oglasit. No da še probam prilepit slikico našega Stenmarka ne rata mi slikce gor dat prosim za pomoč Novim mamicam čestitke za njihove zaklade. Lp janaja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:03:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro!! jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam... noč je bla seveda obupna že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti kaj bo dobrega za kosilo? kisla repa zraven pa še nevem pri meni pa bom prvič delala krompirjev golaž,upam, da mi rata zakaj pa ne matevž, zraven kisle repe, pride fajn jaz mam pa danes pregled in pol ne rabim kuhat ker me moj pelje ven jest
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:03:44
|
|
|
|
janaja
|
?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:04:04
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro!! jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam... noč je bla seveda obupna že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti kaj bo dobrega za kosilo? kisla repa zraven pa še nevem pri meni pa bom prvič delala krompirjev golaž,upam, da mi rata zakaj pa ne matevž, zraven kisle repe, pride fajn jaz mam pa danes pregled in pol ne rabim kuhat ker me moj pelje ven jest bravo za tvojega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:04:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro!! jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam... noč je bla seveda obupna že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti kaj bo dobrega za kosilo? kisla repa zraven pa še nevem pri meni pa bom prvič delala krompirjev golaž,upam, da mi rata zakaj pa ne matevž, zraven kisle repe, pride fajn jaz mam pa danes pregled in pol ne rabim kuhat ker me moj pelje ven jest za tvojega!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:04:34
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja ? oprosti,ampak jaz ti neznam pomagat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:04:41
|
|
|
|
janaja
|
Punce sorite ampak mi ne rata, lahko kateri na mail pošljem slikco ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:05:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja ? js nisem pravi naslov za pomoč!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:05:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: julam Tasa, a ti imaš tolk mleka al pupka bolj malo poje? Ker če se jaz spomnim, sta mi vedno vse spraznila in sploh nisem znala molznice uporabljat. ja, julam tolo mleka imam. Ko mi sprazni eno mam drugo tak polno, da tudi če si jo zmolzem (kak se smešno sliši ) ima čez 2,5-3 urce, ko se prebudi kaj za spit spet.. Tak da sem kot krava molznica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica saj tak je tudi prav pa kaj je bil kdo kaj posebej nesramen ali pač v mejah normale - ko kdo kako bedarijo zine? me še posebej vse zanima, glede na to, da grem po vsej verjetnosti v P v Mb.... Mala čebelica BREZ SKRBI idi v Mb. P. ker je zakon. Jaz sem imela res super babico in porodničarko zraven sebe, pa pol ko so me šivali sem mela super zdravnika, ki mi je celo 5. dan na viziti reko, če se mi nikamor ne mudi da sem še vedno tam . Res sploh ni tak bau bau kot vse pravijo za Mb. P. Jaz nisem imela problemov z njimi, tud s sestrami na oddelku sem se zaštekala,..ko kaj nisem znala sem brez skrbi sred noči poklicala in je prišla in zrihtala tak da.. Jaz jim dam čisto 10 spps .. fajn zrihtaj na izpitu. Držim pesti mooočnooo vsem ki imate preglede pa upam, da fajn porihtate!! jaz pa peglam zdaj, no zdaj mam pauzo, pa kličem za posvetovlnico pa je vse polno, kam bi jaz šla . to še bo lušno taska, hvala ti za informacije glede P. če ti praviš da je ok pa še persida je rekla, da ni blo problemov, pol sem pa zdaj potolažena...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:05:55
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro!! jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam... noč je bla seveda obupna že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti kaj bo dobrega za kosilo? kisla repa zraven pa še nevem pri meni pa bom prvič delala krompirjev golaž,upam, da mi rata zakaj pa ne matevž, zraven kisle repe, pride fajn to pa je ...? Narediš takole; Skuhaš fižol (jaz ga kar iz konzerve ponuca, ker se predolg kuha) in krompir ga pretlačiš oz. narediš pire iz njega, v ponvi popražiš čebulo, ter ocvirke in vse skupaj zmešaš.Moj ima to raje kot sam pire.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:06:02
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce sorite ampak mi ne rata, lahko kateri na mail pošljem slikco ? meni je vedno gor devala spps tak da sem njej poslala,al pa če daš v album ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:07:10
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro!! jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam... noč je bla seveda obupna že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti kaj bo dobrega za kosilo? kisla repa zraven pa še nevem pri meni pa bom prvič delala krompirjev golaž,upam, da mi rata zakaj pa ne matevž, zraven kisle repe, pride fajn to pa je ...? Narediš takole; Skuhaš fižol (jaz ga kar iz konzerve ponuca, ker se predolg kuha) in krompir ga pretlačiš oz. narediš pire iz njega, v ponvi popražiš čebulo, ter ocvirke in vse skupaj zmešaš.Moj ima to raje kot sam pire. zanimiva stvar bomo mogli probat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:07:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce sorite ampak mi ne rata, lahko kateri na mail pošljem slikco ? sasykap@gmail.com, mislim, da spps ne bo imela nič proti!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:07:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: janaja ? js nisem pravi naslov za pomoč! jaz pa še manj. če mi že uspe kaj nalepiti, potem uničim cel forum, ker je ponavadi preveliko....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:08:52
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! meni se zdi, da je ravno lolita zadnjič razlagala, kak bi še rada nekam šla... pa ne vem, če bo še uspela kam drugam kot v P Ne bi računala na to, bom še kar dolg zraven. Po moje grem lahk mirno jutri še v kino, pa še kam.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:09:20
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce sorite ampak mi ne rata, lahko kateri na mail pošljem slikco ? sasykap@gmail.com, mislim, da spps ne bo imela nič proti!? nebo ne...saj pa ona vedno rada pomaga eno za njo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 9:09:41
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! meni se zdi, da je ravno lolita zadnjič razlagala, kak bi še rada nekam šla... pa ne vem, če bo še uspela kam drugam kot v P Ne bi računala na to, bom še kar dolg zraven. Po moje grem lahk mirno jutri še v kino, pa še kam. ja, do pol poti, nazaj pa ne več!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?