|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
2.3.2009 8:41:26   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Spim, kot vse nosečnice tu gori,zraven me še od sinoči skoz tišči na veliko potrebo, pa potem ničuser posted image mal je že nerodno.

mah, jaz mam tudi tako bedasto prebavo. al mam zaprtje - da me kar tišči nekam, kot tebe, pa potem ko grem, se nič ne zgodi. al mam odprtje, da samo laufam na wc in mislim, da je to prvi znak da gremo rodit. vse, samo normalne prebave ni več user posted image

počakajmo še malo, pa bo vse, kot je treba! user posted image user posted image user posted image

saj čakamo in čakamo in čakamo... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 751
2.3.2009 8:41:51   
novo

dobro jutro!

danes pa nisem imela nočnih pohodov user posted image user posted image user posted image čakam, da pride naša pikica ven, ker imam občutek, da jih bo takrat več kot preveč user posted image user posted image user posted image

zdaj sem si pa naredla eno skledico sadja z jogurtom za današnji prvi zajtrk - toliko da imam dovolj moči, da prečekiram, kaj se tukaj dogaja user posted image

blagor tebi!user posted image

no, saj to je bolj redko zadnje čase. še posebej, če čez dan zaspim. kar včeraj sem. in sem bla prepričana, da bom danes ponoči strašila naokoli, pa hb ni blo treba user posted image user posted image

Boš nadoknadila za nazaj, pa še za naprej! user posted image user posted image user posted image

ja, za naprej moram priznati da me je kar malo strah, kak bo to zgledalo. sem bolj med zaspanci in če ne dobim svoje predpisane doze spanja, je hudir. upam, da bo naša pikica po meni in boma samo cele dneve in noči spale user posted image user posted image user posted image

Bomo potem same sebe prekašale v zmožnostih in neprespanih nočeh! Malo več pa bo treba zaposliti user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
2.3.2009 8:42:21   
novo

Živjo!!!

Spim, kot vse nosečnice tu gori,zraven me še od sinoči skoz tišči na veliko potrebo, pa potem ničuser posted image mal je že nerodno.

mah, jaz mam tudi tako bedasto prebavo. al mam zaprtje - da me kar tišči nekam, kot tebe, pa potem ko grem, se nič ne zgodi. al mam odprtje, da samo laufam na wc in mislim, da je to prvi znak da gremo rodit. vse, samo normalne prebave ni več user posted image

počakajmo še malo, pa bo vse, kot je treba! user posted image user posted image user posted image

saj čakamo in čakamo in čakamo... user posted image user posted image user posted image user posted image

sej še imaš dobrih 14 dni! user posted image

Medve še lahk greva vmes na dopust! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 753
2.3.2009 8:43:18   
MalaČebelica

Bomo potem same sebe prekašale v zmožnostih in neprespanih nočeh! Malo več pa bo treba zaposliti user posted imageuser posted image user posted image user posted image

aha, ja ja s tem se pa strinjam user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 754
2.3.2009 8:44:01   
MalaČebelica

Živjo!!!

Medve še lahk greva vmes na dopust! user posted image user posted image user posted image user posted image

he he. joj to pa res ne vem če bi se mi še dalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 755
2.3.2009 8:44:26   
novo
Lolita, tebi bova pa poslali kartico! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 756
2.3.2009 8:44:51   
novo

Živjo!!!

he he. joj to pa res ne vem če bi se mi še dalo user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bi sam ležale! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 757
2.3.2009 8:46:32   
Lolita23

po moje grem jat tudi lahk mirno na dopust, ne pričakujem, da bo kaj kmalu, se mi dozdeva, da bo kar atijevo rojstno darilo, tak da imam čas do 19.3user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 758
2.3.2009 8:47:05   
Lolita23
Jaz mislim, da bosta odprli marčevsko sezona ali Julam ali Ada??

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 2.3.2009 8:49:09 >

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 759
2.3.2009 8:48:57   
pondelak
dobro jutro!!
jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam...
noč je bla seveda obupna user posted image že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti user posted image

< Sporočilo je popravil pondelak -- 2.3.2009 8:49:07 >

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 760
2.3.2009 8:49:55   
novo

po moje grem jat tudi lahk mirno na dopust, ne pričakujem, da bo kaj kmalu, se mi dozdeva, da bo kar atijevo rojstno darilo, tak da imam čas do 19.3user posted image user posted image user posted image user posted image

Se boš pustila tak dolgo!?user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 761
2.3.2009 8:51:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: julam
Tasa, a ti imaš tolk mleka al pupka bolj malo poje? Ker če se jaz spomnim, sta mi vedno vse spraznila in sploh nisem znala molznice uporabljat. user posted image
ja, julam tolo mleka imam. Ko mi sprazni eno mam drugo tak polno, da tudi če si jo zmolzem (kak se smešno slišiuser posted image ) ima čez 2,5-3 urce, ko se prebudi kaj za spit spet.. Tak da sem kot krava molznica user posted image user posted image

saj tak je tudi prav

pa kaj je bil kdo kaj posebej nesramen ali pač v mejah normale - ko kdo kako bedarijo zine? me še posebej vse zanima, glede na to, da grem po vsej verjetnosti v P v Mb....
Mala čebelica BREZ SKRBI idi v Mb. P. ker je zakon. Jaz sem imela res super babico in porodničarko zraven sebe, pa pol ko so me šivali sem mela super zdravnika, ki mi je celo 5. dan na viziti reko, če se mi nikamor ne mudi da sem še vedno tam user posted image . Res sploh ni tak bau bau kot vse pravijo za Mb. P. Jaz nisem imela problemov z njimi, tud s sestrami na oddelku sem se zaštekala,..ko kaj nisem znala sem brez skrbi sred noči poklicala in je prišla in zrihtala tak da.. Jaz jim dam čisto 10 user posted image user posted image

spps .. fajn zrihtaj na izpitu. Držim pesti mooočnooo

vsem ki imate preglede pa upam, da fajn porihtate!! user posted image

jaz pa peglam zdaj, no zdaj mam pauzo, pa kličem za posvetovlnico pa je vse polno, kam bi jaz šla user posted image . to še bo lušno user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 762
2.3.2009 8:51:50   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

dobro jutro!!
jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam...
noč je bla seveda obupna user posted image že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti user posted image

kaj bo dobrega za kosilo?user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 763
2.3.2009 8:52:16   
Lolita23

Po moje ne bo izbire, čeprav si zelo želim že pestovat, pa upam, da mi v sredo reče na pregledu da grem v Celje v p,ampak nažalost se mi zdi, da se mali ne mudi.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 764
2.3.2009 8:52:34   
trezika
Dobro jutro!
Vidim, da še nimamo novega user posted image ... user posted image  
Js sn dans spet spala kot angelček... zdaj pa grem na kratek sprehod k babici potem pa kuhat...se tipkamo kasneje...

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 765
2.3.2009 8:53:56   
pondelak

dobro jutro!!

kisla repa user posted image zraven pa še nevemuser posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 766
2.3.2009 8:55:10   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: julam
Tasa, a ti imaš tolk mleka al pupka bolj malo poje? Ker če se jaz spomnim, sta mi vedno vse spraznila in sploh nisem znala molznice uporabljat. user posted image
ja, julam tolo mleka imam. Ko mi sprazni eno mam drugo tak polno, da tudi če si jo zmolzem (kak se smešno slišiuser posted image ) ima čez 2,5-3 urce, ko se prebudi kaj za spit spet.. Tak da sem kot krava molznica user posted image user posted image

saj tak je tudi prav

pa kaj je bil kdo kaj posebej nesramen ali pač v mejah normale - ko kdo kako bedarijo zine? me še posebej vse zanima, glede na to, da grem po vsej verjetnosti v P v Mb....
Mala čebelica BREZ SKRBI idi v Mb. P. ker je zakon. Jaz sem imela res super babico in porodničarko zraven sebe, pa pol ko so me šivali sem mela super zdravnika, ki mi je celo 5. dan na viziti reko, če se mi nikamor ne mudi da sem še vedno tam user posted image . Res sploh ni tak bau bau kot vse pravijo za Mb. P. Jaz nisem imela problemov z njimi, tud s sestrami na oddelku sem se zaštekala,..ko kaj nisem znala sem brez skrbi sred noči poklicala in je prišla in zrihtala tak da.. Jaz jim dam čisto 10 user posted image user posted image

spps .. fajn zrihtaj na izpitu. Držim pesti mooočnooo

vsem ki imate preglede pa upam, da fajn porihtate!! user posted image

jaz pa peglam zdaj, no zdaj mam pauzo, pa kličem za posvetovlnico pa je vse polno, kam bi jaz šla user posted image . to še bo lušno user posted image user posted image

tasa, mogoče je neumesna, sam se nisem nikoli poglabljala v dojenje. V Kaj daš mleko v hladilnik? pa to si pomagaš s črpalko, kaj? user posted image
Malo blondna vprašanja, sam še res tega nisem videla, niti razmišljala,če imaš preveč mleka, ker večina jih ima premalo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 767
2.3.2009 8:55:27   
Lolita23

dobro jutro!!

pri meni pa bom prvič delala krompirjev golaž,upam, da mi ratauser posted image

zakaj pa ne matevž, zraven kisle repe, pride fajnuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 768
2.3.2009 8:55:39   
pondelak
vse dobro vsem ki imate preglede!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 769
2.3.2009 8:55:55   
novo

Po moje ne bo izbire, čeprav si zelo želim že pestovat, pa upam, da mi v sredo reče na pregledu da grem v Celje v p,ampak nažalost se mi zdi, da se mali ne mudi.user posted image

te še pa res malo počakaj, da bova šle skupaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 770
2.3.2009 8:56:42   
pondelak

dobro jutro!!

pri meni pa bom prvič delala krompirjev golaž,upam, da mi ratauser posted image

zakaj pa ne matevž, zraven kisle repe, pride fajnuser posted image user posted image

to pa je user posted image ...?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 771
2.3.2009 8:57:06   
MalaČebelica

meni se zdi, da je ravno lolita zadnjič razlagala, kak bi še rada nekam šla... pa ne vem, če bo še uspela kam drugam kot v P user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 772
2.3.2009 8:57:13   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dobro jutro!
Vidim, da še nimamo novega user posted image ... user posted image  
Js sn dans spet spala kot angelček... zdaj pa grem na kratek sprehod k babici potem pa kuhat...se tipkamo kasneje...

uživaj na sprehodu! user posted image
Pri nas je pa takšna megla, da me nič ne vleče ven! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 773
2.3.2009 8:57:38   
pondelak
krompirjevega golaža tudi jaz še nisem delala...kak to zgleda?user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 774
2.3.2009 8:57:40   
novo

meni se zdi, da je ravno lolita zadnjič razlagala, kak bi še rada nekam šla... pa ne vem, če bo še uspela kam drugam kot v P user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?