Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:41:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Spim, kot vse nosečnice tu gori,zraven me še od sinoči skoz tišči na veliko potrebo, pa potem nič mal je že nerodno. mah, jaz mam tudi tako bedasto prebavo. al mam zaprtje - da me kar tišči nekam, kot tebe, pa potem ko grem, se nič ne zgodi. al mam odprtje, da samo laufam na wc in mislim, da je to prvi znak da gremo rodit. vse, samo normalne prebave ni več počakajmo še malo, pa bo vse, kot je treba! saj čakamo in čakamo in čakamo...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:41:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro! danes pa nisem imela nočnih pohodov čakam, da pride naša pikica ven, ker imam občutek, da jih bo takrat več kot preveč zdaj sem si pa naredla eno skledico sadja z jogurtom za današnji prvi zajtrk - toliko da imam dovolj moči, da prečekiram, kaj se tukaj dogaja blagor tebi! no, saj to je bolj redko zadnje čase. še posebej, če čez dan zaspim. kar včeraj sem. in sem bla prepričana, da bom danes ponoči strašila naokoli, pa hb ni blo treba Boš nadoknadila za nazaj, pa še za naprej! ja, za naprej moram priznati da me je kar malo strah, kak bo to zgledalo. sem bolj med zaspanci in če ne dobim svoje predpisane doze spanja, je hudir. upam, da bo naša pikica po meni in boma samo cele dneve in noči spale Bomo potem same sebe prekašale v zmožnostih in neprespanih nočeh! Malo več pa bo treba zaposliti !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:42:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Spim, kot vse nosečnice tu gori,zraven me še od sinoči skoz tišči na veliko potrebo, pa potem nič mal je že nerodno. mah, jaz mam tudi tako bedasto prebavo. al mam zaprtje - da me kar tišči nekam, kot tebe, pa potem ko grem, se nič ne zgodi. al mam odprtje, da samo laufam na wc in mislim, da je to prvi znak da gremo rodit. vse, samo normalne prebave ni več počakajmo še malo, pa bo vse, kot je treba! saj čakamo in čakamo in čakamo... sej še imaš dobrih 14 dni! Medve še lahk greva vmes na dopust!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:43:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Bomo potem same sebe prekašale v zmožnostih in neprespanih nočeh! Malo več pa bo treba zaposliti ! aha, ja ja s tem se pa strinjam
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:44:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Spim, kot vse nosečnice tu gori,zraven me še od sinoči skoz tišči na veliko potrebo, pa potem nič mal je že nerodno. mah, jaz mam tudi tako bedasto prebavo. al mam zaprtje - da me kar tišči nekam, kot tebe, pa potem ko grem, se nič ne zgodi. al mam odprtje, da samo laufam na wc in mislim, da je to prvi znak da gremo rodit. vse, samo normalne prebave ni več počakajmo še malo, pa bo vse, kot je treba! saj čakamo in čakamo in čakamo... sej še imaš dobrih 14 dni! Medve še lahk greva vmes na dopust! he he. joj to pa res ne vem če bi se mi še dalo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:44:26
|
|
|
|
novo
|
Lolita, tebi bova pa poslali kartico!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:44:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Spim, kot vse nosečnice tu gori,zraven me še od sinoči skoz tišči na veliko potrebo, pa potem nič mal je že nerodno. mah, jaz mam tudi tako bedasto prebavo. al mam zaprtje - da me kar tišči nekam, kot tebe, pa potem ko grem, se nič ne zgodi. al mam odprtje, da samo laufam na wc in mislim, da je to prvi znak da gremo rodit. vse, samo normalne prebave ni več počakajmo še malo, pa bo vse, kot je treba! saj čakamo in čakamo in čakamo... sej še imaš dobrih 14 dni! Medve še lahk greva vmes na dopust! he he. joj to pa res ne vem če bi se mi še dalo sej bi sam ležale!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:46:32
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! po moje grem jat tudi lahk mirno na dopust, ne pričakujem, da bo kaj kmalu, se mi dozdeva, da bo kar atijevo rojstno darilo, tak da imam čas do 19.3
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:47:05
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz mislim, da bosta odprli marčevsko sezona ali Julam ali Ada??
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 2.3.2009 8:49:09 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:48:57
|
|
|
|
pondelak
|
dobro jutro!! jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam... noč je bla seveda obupna že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti
< Sporočilo je popravil pondelak -- 2.3.2009 8:49:07 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:49:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! po moje grem jat tudi lahk mirno na dopust, ne pričakujem, da bo kaj kmalu, se mi dozdeva, da bo kar atijevo rojstno darilo, tak da imam čas do 19.3 Se boš pustila tak dolgo!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:51:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Tasa, a ti imaš tolk mleka al pupka bolj malo poje? Ker če se jaz spomnim, sta mi vedno vse spraznila in sploh nisem znala molznice uporabljat. ja, julam tolo mleka imam. Ko mi sprazni eno mam drugo tak polno, da tudi če si jo zmolzem (kak se smešno sliši ) ima čez 2,5-3 urce, ko se prebudi kaj za spit spet.. Tak da sem kot krava molznica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica saj tak je tudi prav pa kaj je bil kdo kaj posebej nesramen ali pač v mejah normale - ko kdo kako bedarijo zine? me še posebej vse zanima, glede na to, da grem po vsej verjetnosti v P v Mb.... Mala čebelica BREZ SKRBI idi v Mb. P. ker je zakon. Jaz sem imela res super babico in porodničarko zraven sebe, pa pol ko so me šivali sem mela super zdravnika, ki mi je celo 5. dan na viziti reko, če se mi nikamor ne mudi da sem še vedno tam . Res sploh ni tak bau bau kot vse pravijo za Mb. P. Jaz nisem imela problemov z njimi, tud s sestrami na oddelku sem se zaštekala,..ko kaj nisem znala sem brez skrbi sred noči poklicala in je prišla in zrihtala tak da.. Jaz jim dam čisto 10 spps .. fajn zrihtaj na izpitu. Držim pesti mooočnooo vsem ki imate preglede pa upam, da fajn porihtate!! jaz pa peglam zdaj, no zdaj mam pauzo, pa kličem za posvetovlnico pa je vse polno, kam bi jaz šla . to še bo lušno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:51:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro!! jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam... noč je bla seveda obupna že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti kaj bo dobrega za kosilo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:52:16
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! po moje grem jat tudi lahk mirno na dopust, ne pričakujem, da bo kaj kmalu, se mi dozdeva, da bo kar atijevo rojstno darilo, tak da imam čas do 19.3 Se boš pustila tak dolgo!? Po moje ne bo izbire, čeprav si zelo želim že pestovat, pa upam, da mi v sredo reče na pregledu da grem v Celje v p,ampak nažalost se mi zdi, da se mali ne mudi.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:52:34
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro! Vidim, da še nimamo novega ... Js sn dans spet spala kot angelček... zdaj pa grem na kratek sprehod k babici potem pa kuhat...se tipkamo kasneje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:53:56
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro!! jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam... noč je bla seveda obupna že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti kaj bo dobrega za kosilo? kisla repa zraven pa še nevem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:55:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: julam Tasa, a ti imaš tolk mleka al pupka bolj malo poje? Ker če se jaz spomnim, sta mi vedno vse spraznila in sploh nisem znala molznice uporabljat. ja, julam tolo mleka imam. Ko mi sprazni eno mam drugo tak polno, da tudi če si jo zmolzem (kak se smešno sliši ) ima čez 2,5-3 urce, ko se prebudi kaj za spit spet.. Tak da sem kot krava molznica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica saj tak je tudi prav pa kaj je bil kdo kaj posebej nesramen ali pač v mejah normale - ko kdo kako bedarijo zine? me še posebej vse zanima, glede na to, da grem po vsej verjetnosti v P v Mb.... Mala čebelica BREZ SKRBI idi v Mb. P. ker je zakon. Jaz sem imela res super babico in porodničarko zraven sebe, pa pol ko so me šivali sem mela super zdravnika, ki mi je celo 5. dan na viziti reko, če se mi nikamor ne mudi da sem še vedno tam . Res sploh ni tak bau bau kot vse pravijo za Mb. P. Jaz nisem imela problemov z njimi, tud s sestrami na oddelku sem se zaštekala,..ko kaj nisem znala sem brez skrbi sred noči poklicala in je prišla in zrihtala tak da.. Jaz jim dam čisto 10 spps .. fajn zrihtaj na izpitu. Držim pesti mooočnooo vsem ki imate preglede pa upam, da fajn porihtate!! jaz pa peglam zdaj, no zdaj mam pauzo, pa kličem za posvetovlnico pa je vse polno, kam bi jaz šla . to še bo lušno tasa, mogoče je neumesna, sam se nisem nikoli poglabljala v dojenje. V Kaj daš mleko v hladilnik? pa to si pomagaš s črpalko, kaj? Malo blondna vprašanja, sam še res tega nisem videla, niti razmišljala,če imaš preveč mleka, ker večina jih ima premalo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:55:27
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro!! jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam... noč je bla seveda obupna že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti kaj bo dobrega za kosilo? kisla repa zraven pa še nevem pri meni pa bom prvič delala krompirjev golaž,upam, da mi rata zakaj pa ne matevž, zraven kisle repe, pride fajn
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:55:39
|
|
|
|
pondelak
|
vse dobro vsem ki imate preglede!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:55:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! po moje grem jat tudi lahk mirno na dopust, ne pričakujem, da bo kaj kmalu, se mi dozdeva, da bo kar atijevo rojstno darilo, tak da imam čas do 19.3 Se boš pustila tak dolgo!? Po moje ne bo izbire, čeprav si zelo želim že pestovat, pa upam, da mi v sredo reče na pregledu da grem v Celje v p,ampak nažalost se mi zdi, da se mali ne mudi. te še pa res malo počakaj, da bova šle skupaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:56:42
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro!! jaz sem tudi neka zgodnja danes.sem po hiši že vse zbrisala pa za kosilo si že malo pripravlam... noč je bla seveda obupna že od včeraj pop mam trd trebuh pa sploh ne popusti kaj bo dobrega za kosilo? kisla repa zraven pa še nevem pri meni pa bom prvič delala krompirjev golaž,upam, da mi rata zakaj pa ne matevž, zraven kisle repe, pride fajn to pa je ...?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:57:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! meni se zdi, da je ravno lolita zadnjič razlagala, kak bi še rada nekam šla... pa ne vem, če bo še uspela kam drugam kot v P
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:57:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dobro jutro! Vidim, da še nimamo novega ... Js sn dans spet spala kot angelček... zdaj pa grem na kratek sprehod k babici potem pa kuhat...se tipkamo kasneje... uživaj na sprehodu! Pri nas je pa takšna megla, da me nič ne vleče ven!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:57:38
|
|
|
|
pondelak
|
krompirjevega golaža tudi jaz še nisem delala...kak to zgleda?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 8:57:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Lolita, tebi bova pa poslali kartico! meni se zdi, da je ravno lolita zadnjič razlagala, kak bi še rada nekam šla... pa ne vem, če bo še uspela kam drugam kot v P
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?