Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 21:30:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Lep pozdrav. Danes sva z Lucijo prišli iz P. Hvala vsem za čestitke. Pozdravljena! Čimveč cartanja in čim manj neprespanih noči..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 21:30:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica he he. ja to je res. čeprav verjamem, da je včasih res sitno, če ti babica še s tem gnjavi v porodni. če pač ne gre tak dihat po pravilih, ne gre in pika! no, zato pa imamo naše boljše polovice, da nas bojo branili jaz sem takrat še bla brez mojega dragega. Še ni bila ura 7, da bi prišo nazaj.. Saj brez skrbi, tud jaz nisem bila tiho..takoj ko je ponehal popadek sem znala povedat nazaj..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 21:30:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
tak zdaj pa jaz grem. ampak obstaja velika verjetnost da bom ob kakih štirih ponoči tukaj spet, ker sem danes cel dan prespala - in kar je preveč je pač preveč če še katera ne bo mogla spat, naj pride mimo da ne bom tak sama lahko noč
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 21:35:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Lep pozdrav. Danes sva z Lucijo prišli iz P. Hvala vsem za čestitke. oooooooooo, Grahec, ste že doma? Še enkrat hvala novopečenemu očku, ki je tako ažurno poslal slikico
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 21:41:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica he he. ja to je res. čeprav verjamem, da je včasih res sitno, če ti babica še s tem gnjavi v porodni. če pač ne gre tak dihat po pravilih, ne gre in pika! no, zato pa imamo naše boljše polovice, da nas bojo branili jaz sem takrat še bla brez mojega dragega. Še ni bila ura 7, da bi prišo nazaj.. Saj brez skrbi, tud jaz nisem bila tiho..takoj ko je ponehal popadek sem znala povedat nazaj.. mene tudi malo skrbi, kako bo, če naletim na kakšno sitno babco, ker jaz tudi ne znam jezika držat in pol se jim bom zamerila in se mi bodo še nalašč na trebuh metale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 21:43:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica he he. ja to je res. čeprav verjamem, da je včasih res sitno, če ti babica še s tem gnjavi v porodni. če pač ne gre tak dihat po pravilih, ne gre in pika! no, zato pa imamo naše boljše polovice, da nas bojo branili jaz sem takrat še bla brez mojega dragega. Še ni bila ura 7, da bi prišo nazaj.. Saj brez skrbi, tud jaz nisem bila tiho..takoj ko je ponehal popadek sem znala povedat nazaj.. mene tudi malo skrbi, kako bo, če naletim na kakšno sitno babco, ker jaz tudi ne znam jezika držat in pol se jim bom zamerila in se mi bodo še nalašč na trebuh metale kruta! Sam da dihaš!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 21:46:11
|
|
|
|
tasa_m
|
feliša pa ti stalno prideš ko jaz odidem.. sem se poslovila še pri Mb. pa sem mogla prit pogledat še sem kaj se dogaja. To pa je že obsedenost Moram nadoknadit kaj sem bila 6 dni v bolnici.. Aha, zdaj pa vem zakaj se je men pol ona babica z veseljem na trebuh vrgla.. ampak mi ni žal, da sem ji povedala kaj sem ji hotela. Kaj bo mi pametovala kak je treba dihat. Ona je lahko bla frajerka ja ko ni bla že na 2. flaši umetnih popadkov..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 21:53:09
|
|
|
|
_andreja_
|
jz bi samo komentar za dihanje dala, da jz tud ne znam dihat, vsaj v prvo nisem znala zdej se pa tudi ne grem učit... neki bomo že spelamudili, da bomo rodili tak kot v prvo.... jz pa komaj čakam pregled v torek pa da mi reče da se že kaj dogaja(al pa da se vsaj MV kej mehča) ker moj pravi, da ne bo več seksu da ga že vse boli, pravi, da ni fajn seksat v nosečnosti, da je čudn noter vse preveč tesno.... (pa sem misnila, da jim je všeč če je tesno, pa zgleda da sem se motila... )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 22:02:52
|
|
|
|
novo
|
(pa sem misnila, da jim je všeč če je tesno, pa zgleda da sem se motila...user posted image ) IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ jz bi samo komentar za dihanje dala, da jz tud ne znam dihat, vsaj v prvo nisem znala zdej se pa tudi ne grem učit... neki bomo že spelamudili, da bomo rodili tak kot v prvo.... jz pa komaj čakam pregled v torek pa da mi reče da se že kaj dogaja(al pa da se vsaj MV kej mehča) ker moj pravi, da ne bo več seksu da ga že vse boli, pravi, da ni fajn seksat v nosečnosti, da je čudn noter vse preveč tesno.... (pa sem misnila, da jim je všeč če je tesno, pa zgleda da sem se motila... )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 22:37:47
|
|
|
|
julam
|
dihanje: jaz sem že vse pozabila. Ampak itak je bistvo, da med zadnjimi popadki plitko dihaš, da ne bi prehitro začela pritiskat. Potem pa naj bo to pasje ali kako drugačno. Med tistimi bolečimi popadki pred tem pa je treba počasi in globoko. Vsaj men je tko logično. Jaz nikol nisem vadila, pa je nekak šlo. Itak takrat nimaš cajta še o tem študirat. Metanje na trebuh: men sta se pri prvem dve vrgli, pa še HB, ker ne vem, kako bi ga stisnila. Pa nisem nič gobcala nazaj, ni bilo treba. Ja, še sem tukaj in ne, danes ne bomo rodili... Grahec, lepo, da sta že doma. Lepo se štimajte!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 5:00:59
|
|
|
|
tasa_m
|
a ni blo včeraj govora, da se nebo moglo spat in da boste na RR? Mi spimo, mama pa ima polno energije. Jo je imel ati prejšno rudno preko, da sem se jaz naspala, zdaj pa sma menjala položaj. Ati spi, mami pa na RR išče družbo. Ampak vse spite Sma se podojile, zdaj pa si moram izčrpat mleko, ker drugač bo mi vtrgalo modrc kak je težko že vse skup. Počasi bom lahko začela mleko prodajat kolk ga že mamo v hladilniku.. No, pa da vam postrežem zajtrk, da boste polne energije.. saj veste-> naš mesec je tu in nikdar ne veš kdaj jo potrebuješ. Da nebo mogel vaš dragi vam v porodno nosit sendviča in Pingu soka, tak kot meni.. dober teeek. Jaz pa se grem pomolzst do konca.. mogoče se le katera zbudi. Če pa ne pa bom še speglala do konca..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 5:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ni blo včeraj govora, da se nebo moglo spat in da boste na RR? No, pa da vam postrežem zajtrk, da boste polne energije.. saj veste-> naš mesec je tu in nikdar ne veš kdaj jo potrebuješ. Evo že ena k ne more spat Da ne omenim da sem šele okoli 3 ure zastala in da že od 5-ih hodim po hiši In pol se čudim, ker sem že ob 8-ih prava koma... Pa hvala za zajtrk. Jah res ne veš kdaj ga boš rabil. Pa sedaj k sem že tik pred zdajci mi je vseeno za kile. In gre katera danes v "Rim"? Po seznamu vidim, da bi mogla bit kakšna punčka pa tokrat iz začetk seznama - hmmm, julam ne ve kaj bo, potem pa je naslednja pupi moja! Julam, lahko pa greva obe, a nisi rekla da bi mi šla za cimro?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 5:36:07
|
|
|
|
tasa_m
|
=jasna= dobro jutro . Ja počasi boš mogla tud ti zaštartat.. Samo še en dan imaš do PDP-ja A maš že vse pripravljeno al si se odločla, da boš raje mal še z nami??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 5:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m =jasna= dobro jutro . Ja počasi boš mogla tud ti zaštartat.. Samo še en dan imaš do PDP-ja A maš že vse pripravljeno al si se odločla, da boš raje mal še z nami?? Sej bom, sam ne vem meni se jutrišnji datum full dopade, pa bom še kar malo počakala, če mi bo zneslo... nikoli ne veš! Drugače sem pa že v nizkem štartu (sam mož pravi, da še ni) in imam že en mesec vse zrihtano za vsak slučaj. Sicer pa kdo bo naju sploh kaj spraševal al ja al ne, ko bo čas prišel, bo kr treba it.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 5:44:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Sej bom, sam ne vem meni se jutrišnji datum full dopade, pa bom še kar malo počakala, če mi bo zneslo... nikoli ne veš! Drugače sem pa že v nizkem štartu (sam mož pravi, da še ni) in imam že en mesec vse zrihtano za vsak slučaj. Sicer pa kdo bo naju sploh kaj spraševal al ja al ne, ko bo čas prišel, bo kr treba it. bo verjetno kr hitro, ko bo videl da gre zares Jaz se tud še zdaj spomnim mojega kak je blo ko mi je voda sred dnevne odtekla.. revček pozno prišel iz službe, mu naredim večrjo pol pa še jest ni mogel..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 5:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas ne verjamem, da bo tako. Že v prvo je s težko muko vstal - ja, so bile rane ure. Sem ga navsezgodaj ob 3 uri prvič zbudila in sem mu rekla, da se mi zdi, da se neki dogaja. Pa reče, če je treba it. Pa nisem bila čist zihr in mu povem, pa mi reče - pol me pa pust spat Halooo! No, ob 6 uri sem ga pa končno dvignila iz spanca. In rodila žele 6 min prerd 16 uro in mi je cel pameten rekel (jst si razlagam, da v šali, upam da zares ne, ampak kaj veš...), da bi komot šel na šiht in šel samo kakšno urco prej od tam. Ja pišuka dec!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 5:53:22
|
|
|
|
tasa_m
|
hehe, si me nasmejala. Taki so ja, saj zato pa jih imamo tako rade. Jaz sem tud bla priklopljena na um. popadke od čet. od polnoči pa do petka do 12.56 ko sem rodila. Tak da bi kamot šel tud moj na šiht ampak je bil tak živčen, da ni niti spat mogel in je prišel v P. že ob 7h. No, saj od 8h dalje pa se je začelo te nekaj počasi dogajat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 5:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
No, grem še na en sprehod po hiši in mogoče še za kakšno urco zadremat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 6:02:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= No, grem še na en sprehod po hiši in mogoče še za kakšno urco zadremat. upam da ti rata
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 7:44:40
|
|
|
|
Irena83
|
Hej punce, verjetno me ne poznate, ker se res zelo malo javljam, ampak se mi zdi, da zdaj ko se bliža porod, da se bom pogosteje. Jaz sploh ne vem kako bom odreagirala, ko se bojo začeli popadki, se sploh ne bom spraševala, če je moj buden ali ne, ima da je in da niti ne pomisli, da nazaj zaspi, hahaha. Jaz imam pa zdaj ob 8:00 prvič ctg, rok imam šele 31.3. ampak srčno upam, da bo prej, ker že 14 dni ne spim :( No se javim ko pridem s pregleda. Pridne bodite. Papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 7:47:03
|
|
|
|
julam
|
morgen! Vidim, da ste ene zgodnje. Jasna, ja, dejva se zmenit. jaz imam danes G, pa bomo videl, če se kaj novega dogaja. Sicer pa itak nimam časa it rodit, ker mi je tavelik zbolel, pa še v bolnico bo moral it verjetno ta teden...upam, da ne fašemo operacije, ker ne vem, kako bomo logistično vse izpeljal. Skratka sr**** na sr****. Tasa, a ti imaš tolk mleka al pupka bolj malo poje? Ker če se jaz spomnim, sta mi vedno vse spraznila in sploh nisem znala molznice uporabljat. Moj možek je pa v nizkem štartu, tud v službi si je delo tako naštimal, da lahko bolj ali manj vsak trenutek pride. Ja, smo vendarle ČEZ ROK.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 7:51:49
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro! vidim,da še nič ne dogaja-vsaj za tiste,ki imamo prvi teden rok Mam občutek,da bo spet zagrablo eno višje na seznamu,nas pa bodo še bebiji pustili še nekaj časa čakat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 7:52:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Irena83 Hej punce, verjetno me ne poznate, ker se res zelo malo javljam, ampak se mi zdi, da zdaj ko se bliža porod, da se bom pogosteje. Jaz sploh ne vem kako bom odreagirala, ko se bojo začeli popadki, se sploh ne bom spraševala, če je moj buden ali ne, ima da je in da niti ne pomisli, da nazaj zaspi, hahaha. Jaz imam pa zdaj ob 8:00 prvič ctg, rok imam šele 31.3. ampak srčno upam, da bo prej, ker že 14 dni ne spim :( No se javim ko pridem s pregleda. Pridne bodite. Papa ojla! fajn rihtaj na ctg-ju in barvno piši podatke,če ne jih ne opazimo,potem pa je halo pri bajti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?