Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 18:44:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kje ste vseeee?
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 18:49:32
|
|
|
|
pocka
|
Nika od naje in Lia od Cite , kako sta lepi, jaz bi tuuudiii! Nam je pa ratalo posteljico pripravit, smo jo dali raje že zdaj na svoje mesto,da se Taja navadi nanjo,da ne bo prevelik šok potem, če bi bilo vse naenkrat. Bom jutri malo poslikala, ko posteljnino zlikam. No, samo še previjalno sestavimo, da cunjice not zložim, pol pa imamo res vse pripravljeno. ..pa dekico za mi je uspelo končati, zdaj pa kar pogrešam tole kvačkanje, ampak ne vem kaj bi še naredila, nimam nobene pametne ideje... ...vidim,da ste vse v nizkem štartu, haha, zdaj,ko je pa marec tukaj,se bo pa ustavilo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 18:51:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...vidim,da ste vse v nizkem štartu, haha, zdaj,ko je pa marec tukaj,se bo pa ustavilo... meni se tudi zdi, da se bo to zgodilo, ja. nobena ne gre nikamor, zdaj ko imamo zeleno luč mogoče bi palilo, če bi se delale, da nočemo nikamor it - tak kot smo v februarju govorile
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 18:53:10
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vprašanje-kolko mate povijalnih plenic?? tetra plenic imam jaz kakih 30, ker so res vsestransko uporabne, tistih povijalnih s trakci, pa ne vem točno, enih 5 kom, ampak se spomnim,da se jih kar precej porabi, ker je velikokrat šlo vse čez, ker mehko kakajo in dobro,da smo imeli sušilca, če ne bi nam jih zmanjkalo, jih bova pa še dokupila,če bo treba, bomo videli sproti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 18:54:41
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...vidim,da ste vse v nizkem štartu, haha, zdaj,ko je pa marec tukaj,se bo pa ustavilo... meni se tudi zdi, da se bo to zgodilo, ja. nobena ne gre nikamor, zdaj ko imamo zeleno luč mogoče bi palilo, če bi se delale, da nočemo nikamor it - tak kot smo v februarju govorile dejmo probat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 18:56:08
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Nam je pa ratalo posteljico pripravit, smo jo dali raje že zdaj na svoje mesto,da se Taja navadi nanjo,da ne bo prevelik šok potem, če bi bilo vse naenkrat. ej, pocka, točno to sva mi2 danes delala in to iz podobnega razloga. zdej morm pa fotke pripravit, da bosta vidla, da sta imela ona2 tud ta košek...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 18:56:52
|
|
|
|
felix7
|
Punce, prosim za mnenje - a odpremo temo na Starševskem čveku že sedaj, ali se raje družimo do konca marca (oziroma dokler ne bo večina rodila) tukaj, pa se potem kompletne prestavimo? Ker če že zdaj odpiramo temo na drugem delu foruma, bomo ene čvekale tu, druge pa tam. In na koncu bova samo še s Pupo dežurale tukaj in čakale Sem gledala teme na Starševskem čveku, pa tudi februarčic še ni tam. Kaj menite?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 18:58:34
|
|
|
|
pocka
|
jaz imam sicer še čas, ampak glede na prejšnje izkušnje se bojim,da bom dočakala april še vedno 2v1 ...no, upam,pa da zdrži do 16., ker 15. bomo praznovali Tajin RD, pa bi bila raje še nosečka takrat ...aja, je moj prej vparašal Tajo, kdaj pride dojenček in mala njemu: "čez en mesec" , ne vem od kje ji to , mogoče pa sta z kaj zmenjena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 18:59:54
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, prosim za mnenje - a odpremo temo na Starševskem čveku že sedaj, ali se raje družimo do konca marca (oziroma dokler ne bo večina rodila) tukaj, pa se potem kompletne prestavimo? Ker če že zdaj odpiramo temo na drugem delu foruma, bomo ene čvekale tu, druge pa tam. In na koncu bova samo še s Pupo dežurale tukaj in čakale Sem gledala teme na Starševskem čveku, pa tudi februarčic še ni tam. Kaj menite? jaz bi počakala, da vse rodimo...sicer pa naj povejo tiste,ki že imajo svoje škratke doma
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:00:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...aja, je moj prej vparašal Tajo, kdaj pride dojenček in mala njemu: "čez en mesec" , ne vem od kje ji to , mogoče pa sta z kaj zmenjena kaj pa ti veš, kaj sta se onadva zmenila a potem boš čakala 1. april?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:01:58
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: pocka Nam je pa ratalo posteljico pripravit, smo jo dali raje že zdaj na svoje mesto,da se Taja navadi nanjo,da ne bo prevelik šok potem, če bi bilo vse naenkrat. ej, pocka, točno to sva mi2 danes delala in to iz podobnega razloga. zdej morm pa fotke pripravit, da bosta vidla, da sta imela ona2 tud ta košek... ja, mislim, da je boljše, ker se bojim, da me kako noč zagrabi, pol bi bil pa šok zanjo, me zjutraj nebi bilo, pa še pol par dni, pa na novo posteljica pri nama, pol pa še novi član, se bojim,da bi bilo vsega preveč naenkrat, jo bomo raje postopoma navajali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:03:21
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...aja, je moj prej vparašal Tajo, kdaj pride dojenček in mala njemu: "čez en mesec" , ne vem od kje ji to , mogoče pa sta z kaj zmenjena kaj pa ti veš, kaj sta se onadva zmenila a potem boš čakala 1. april? eee, pa to sem pol pomislila, pa ja ne bo glih 1. april in kar je še "hujše", spet bi bila ful čez rok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:03:37
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, prosim za mnenje - a odpremo temo na Starševskem čveku že sedaj, ali se raje družimo do konca marca (oziroma dokler ne bo večina rodila) tukaj, pa se potem kompletne prestavimo? Ker če že zdaj odpiramo temo na drugem delu foruma, bomo ene čvekale tu, druge pa tam. In na koncu bova samo še s Pupo dežurale tukaj in čakale Sem gledala teme na Starševskem čveku, pa tudi februarčic še ni tam. Kaj menite? Moje mnenje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:08:40
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, prosim za mnenje - a odpremo temo na Starševskem čveku že sedaj, ali se raje družimo do konca marca (oziroma dokler ne bo večina rodila) tukaj, pa se potem kompletne prestavimo? Ker če že zdaj odpiramo temo na drugem delu foruma, bomo ene čvekale tu, druge pa tam. In na koncu bova samo še s Pupo dežurale tukaj in čakale Sem gledala teme na Starševskem čveku, pa tudi februarčic še ni tam. Kaj menite? Moje mnenje se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:19:42
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, prosim za mnenje - a odpremo temo na Starševskem čveku že sedaj, ali se raje družimo do konca marca (oziroma dokler ne bo večina rodila) tukaj, pa se potem kompletne prestavimo? Ker če že zdaj odpiramo temo na drugem delu foruma, bomo ene čvekale tu, druge pa tam. In na koncu bova samo še s Pupo dežurale tukaj in čakale Sem gledala teme na Starševskem čveku, pa tudi februarčic še ni tam. Kaj menite? Moje mnenje se podpišem js tudi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:32:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tole pa je naša Nika: jeeeii lepotička mala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:35:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vprašanje-kolko mate povijalnih plenic?? tetra plenic imam jaz kakih 30, ker so res vsestransko uporabne, tistih povijalnih s trakci, pa ne vem točno, enih 5 kom, ampak se spomnim,da se jih kar precej porabi, ker je velikokrat šlo vse čez, ker mehko kakajo in dobro,da smo imeli sušilca, če ne bi nam jih zmanjkalo, jih bova pa še dokupila,če bo treba, bomo videli sproti jaz mam tudi nekaj takega... bomo videli, če bo ok. malo cvikam, ker nimamo sušilca in pol se mi zdi da rabiš dosti več stvari - vsaj če nočeš vsak drugi dan prat. je pa res da se te bombažne (tetra) plenice ful hitro posušijo.... to je fajna stvar pri njih. imam pa še nekaj onih bombažnih racmanovih. ampak ne vem, če jih bom kaj dosti uporabljala. res so debele in sem jih zdaj sušila skoraj ene tri dni, al pa vsaj dva...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:37:10
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, prosim za mnenje - a odpremo temo na Starševskem čveku že sedaj, ali se raje družimo do konca marca (oziroma dokler ne bo večina rodila) tukaj, pa se potem kompletne prestavimo? Ker če že zdaj odpiramo temo na drugem delu foruma, bomo ene čvekale tu, druge pa tam. In na koncu bova samo še s Pupo dežurale tukaj in čakale Sem gledala teme na Starševskem čveku, pa tudi februarčic še ni tam. Kaj menite? jaz se strinjam popolnoma
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 1.3.2009 19:39:42 >
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:37:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, prosim za mnenje - a odpremo temo na Starševskem čveku že sedaj, ali se raje družimo do konca marca (oziroma dokler ne bo večina rodila) tukaj, pa se potem kompletne prestavimo? Ker če že zdaj odpiramo temo na drugem delu foruma, bomo ene čvekale tu, druge pa tam. In na koncu bova samo še s Pupo dežurale tukaj in čakale Sem gledala teme na Starševskem čveku, pa tudi februarčic še ni tam. Kaj menite? jaz sem bolj za to, da čvekamo tukaj, ker drugače se bomo čisto porazgubile.... pa potem ko še zadnja marčevka rodi, gremo na oni drugi forum.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:44:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Včeraj zvečer sploh nisem mogla tv gledat, ker se mi je kar motalo. Kot da je prevelik tv ekran za moje oči. najaa to je zato ker v P. nisi imela Tv in nisi več navajena gledat Tv-ja IZVIRNO SPOROČILO: pondelak joj kak je lepo gledat te naše oz. vaše sončke vem ja. Saj še malo pa boš ti tud zagledala svoj zakladek.. cita kaki cukrček je tvoja Lia IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...aja, je moj prej vparašal Tajo, kdaj pride dojenček in mala njemu: "čez en mesec" , ne vem od kje ji to , mogoče pa sta z kaj zmenjena zdaj pa si me nasmejala. Očitno sta tvoja dva že zdaj zelo,zelo povezana.. IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz bi počakala, da vse rodimo...sicer pa naj povejo tiste,ki že imajo svoje škratke doma jaz se strinjam kot je pocka napisala. Jaz rade volje pridem med marčevske nosečke, saj mam čez 18 dni komaj PDP
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.3.2009 19:48:43 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:48:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz imam povijalnih plenic okoli 6kom. Ampak uporabljamo samo tiste bolj male, ki jih imam 3 kom. Smo le bolj mičkeni Grem pa jutri al pa v tor. še po ene dvojne, ker stalno ko se slečema se polulama po previjalnih, da ma mama kaj za delat. Tetra plenic pa imam okoli 24-belih navadnih, za brisanje pa za glavico ipd. pa imamo barvne z rožicami.. Nič grem pomolzt se, ker se mi zdi da bo mi dojke razneslo vsak čas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:52:45
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, prosim za mnenje - a odpremo temo na Starševskem čveku že sedaj, ali se raje družimo do konca marca (oziroma dokler ne bo večina rodila) tukaj, pa se potem kompletne prestavimo? Ker če že zdaj odpiramo temo na drugem delu foruma, bomo ene čvekale tu, druge pa tam. In na koncu bova samo še s Pupo dežurale tukaj in čakale Sem gledala teme na Starševskem čveku, pa tudi februarčic še ni tam. Kaj menite? jest tud mislim, da je boljše na enem mestu ostat,v končni fazi je čisto vseeno, kje se izmenjujejo izkušnje. a ja, jaz še vedno v enem kosu ... pocka, prejle sta prišla naša poba domov in sem malemu pokazala košek - ful je čudno odreagiral, kot da bi šele zdaj dojel, da gre zares.... tako da ti kar navaji malo, jaz sem skoraj malce prepozno začela - al pa tud ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 19:53:33
|
|
|
|
Lolita23
|
Nič punce jaz grem gledat A si ti tud not padu???Mogoč se vmes kaj oglasim, če me bo moj spustil Drugače pa lahko noč P. S Julam ali Jasna čas je, da štartata
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 20:04:48
|
|
|
|
tasa_m
|
PUNCE, katera je jutri na vrsti?? Da si alučajno ve ne mislite zdaj, ker smo me že tak odprle uradno sezono marčevk z , da lahko ve tolko zaostajate?? Nič nebo. Počasi v nizki štart pa gremo dihat..lahko pa za začetek tud skupaj predihavamo popadke.. (jaz obvladam že.. mi je babica v porodni rekla, če nisem hodla v MŠ da ne diham tak kot moram.. še sreča, da nisem te tečne babice pri porodu mela ). Grem na kavč gledat Ladota pa Bjorna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?