|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
1.3.2009 18:44:05   
MalaČebelica
kje ste vseeee?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 651
1.3.2009 18:49:32   
pocka
Nika od naje in Lia od Cite user posted image user posted image user posted image , kako sta lepi, jaz bi tuuudiii!user posted image

Nam je pa ratalo posteljico pripravit, smo jo dali raje že zdaj na svoje mesto,da se Taja navadi nanjo,da ne bo prevelik šok potem, če bi bilo vse naenkrat. Bom jutri malo poslikala, ko posteljnino zlikam. No, samo še previjalno sestavimo, da cunjice not zložim, pol pa imamo res vse pripravljeno.
..pa dekico za user posted image mi je uspelo končati, zdaj pa kar pogrešam tole kvačkanje, ampak ne vem kaj bi še naredila, nimam nobene pametne ideje...

...vidim,da ste vse v nizkem štartu, haha, zdaj,ko je pa marec tukaj,se bo pa ustavilo...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 652
1.3.2009 18:51:47   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

...vidim,da ste vse v nizkem štartu, haha, zdaj,ko je pa marec tukaj,se bo pa ustavilo...user posted image

meni se tudi zdi, da se bo to zgodilo, ja. nobena ne gre nikamor, zdaj ko imamo zeleno luč user posted image user posted image user posted image   mogoče bi palilo, če bi se delale, da nočemo nikamor it - tak kot smo v februarju govorile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
1.3.2009 18:53:10   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

vprašanje-kolko mate povijalnih plenic??

tetra plenic imam jaz kakih 30, ker so res vsestransko uporabne, tistih povijalnih s trakci, pa ne vem točno, enih 5 kom, ampak se spomnim,da se jih kar precej porabi, ker je velikokrat šlo vse čez, ker mehko kakajo in dobro,da smo imeli sušilca, če ne bi nam jih zmanjkalo, jih bova pa še dokupila,če bo treba, bomo videli sproti

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 654
1.3.2009 18:54:41   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

meni se tudi zdi, da se bo to zgodilo, ja. nobena ne gre nikamor, zdaj ko imamo zeleno luč user posted image user posted image user posted image   mogoče bi palilo, če bi se delale, da nočemo nikamor it - tak kot smo v februarju govorile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dejmo probat user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 655
1.3.2009 18:56:08   
julam

Nam je pa ratalo posteljico pripravit, smo jo dali raje že zdaj na svoje mesto,da se Taja navadi nanjo,da ne bo prevelik šok potem, če bi bilo vse naenkrat.

ej, pocka, točno to sva mi2 danes delala in to iz podobnega razloga. zdej morm pa fotke pripravit, da bosta vidla, da sta imela ona2 tud ta košek...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
1.3.2009 18:56:52   
felix7
Punce, prosim za mnenje - a odpremo temo na Starševskem čveku že sedaj, ali se raje družimo do konca marca (oziroma dokler ne bo večina rodila) tukaj, pa se potem kompletne prestavimo? Ker če že zdaj odpiramo temo na drugem delu foruma, bomo ene čvekale tu, druge pa tam.
In na koncu bova samo še s Pupo dežurale tukaj in čakale user posted image user posted image user posted image  Sem gledala teme na Starševskem čveku, pa tudi februarčic še ni tam.

Kaj menite?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 657
1.3.2009 18:58:34   
pocka
jaz imam sicer še čas, ampak glede na prejšnje izkušnje se bojim,da bom dočakala april še vedno 2v1user posted image ...no, upam,pa da zdrži do 16., ker 15. bomo praznovali Tajin RD, pa bi bila raje še nosečka takrat

...aja, je moj prej vparašal Tajo, kdaj pride dojenček in mala njemu: "čez en mesec" user posted image , ne vem od kje ji to user posted image , mogoče pa sta z user posted image kaj zmenjenauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
1.3.2009 18:59:54   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Punce, prosim za mnenje - a odpremo temo na Starševskem čveku že sedaj, ali se raje družimo do konca marca (oziroma dokler ne bo večina rodila) tukaj, pa se potem kompletne prestavimo? Ker če že zdaj odpiramo temo na drugem delu foruma, bomo ene čvekale tu, druge pa tam.
In na koncu bova samo še s Pupo dežurale tukaj in čakale user posted image user posted image user posted image  Sem gledala teme na Starševskem čveku, pa tudi februarčic še ni tam.

Kaj menite?

jaz bi počakala, da vse rodimo...sicer pa naj povejo tiste,ki že imajo svoje škratke doma user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 659
1.3.2009 19:00:44   
felix7

...aja, je moj prej vparašal Tajo, kdaj pride dojenček in mala njemu: "čez en mesec" user posted image , ne vem od kje ji to user posted image , mogoče pa sta z user posted image kaj zmenjenauser posted image

user posted image user posted image  kaj pa ti veš, kaj sta se onadva zmenila user posted image user posted image  a potem boš čakala 1. april? user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 660
1.3.2009 19:01:58   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: julam

Nam je pa ratalo posteljico pripravit, smo jo dali raje že zdaj na svoje mesto,da se Taja navadi nanjo,da ne bo prevelik šok potem, če bi bilo vse naenkrat.

ej, pocka, točno to sva mi2 danes delala in to iz podobnega razloga. zdej morm pa fotke pripravit, da bosta vidla, da sta imela ona2 tud ta košek...

ja, mislim, da je boljše, ker se bojim, da me kako noč zagrabi, pol bi bil pa šok zanjo, me zjutraj nebi bilo, pa še pol par dni, pa na novo posteljica pri nama, pol pa še novi član, se bojim,da bi bilo vsega preveč naenkrat, jo bomo raje postopoma navajali

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 661
1.3.2009 19:03:21   
pocka

user posted image user posted image  kaj pa ti veš, kaj sta se onadva zmenila user posted image user posted image  a potem boš čakala 1. april? user posted image

eee, pa to sem pol pomislila, pa ja ne bo glih 1. april user posted image in kar je še "hujše", spet bi bila ful čez rok user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 662
1.3.2009 19:03:37   
Lolita23

Kaj menite?

Moje mnenjeuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 663
1.3.2009 19:04:44   
pocka
...grem večerjo naredit, mojedva pravita,da bi rada kaj za pod zob user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 664
1.3.2009 19:08:40   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Kaj menite?

se podpišem user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 665
1.3.2009 19:19:42   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Kaj menite?

se podpišem user posted image

js tudi user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 666
1.3.2009 19:32:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tole pa je naša Nika: user posted image

user posted image
jeeeii lepotička mala user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 667
1.3.2009 19:35:45   
MalaČebelica

vprašanje-kolko mate povijalnih plenic??

tetra plenic imam jaz kakih 30, ker so res vsestransko uporabne, tistih povijalnih s trakci, pa ne vem točno, enih 5 kom, ampak se spomnim,da se jih kar precej porabi, ker je velikokrat šlo vse čez, ker mehko kakajo in dobro,da smo imeli sušilca, če ne bi nam jih zmanjkalo, jih bova pa še dokupila,če bo treba, bomo videli sproti

jaz mam tudi nekaj takega... bomo videli, če bo ok. malo cvikam, ker nimamo sušilca in pol se mi zdi da rabiš dosti več stvari - vsaj če nočeš vsak drugi dan prat. je pa res da se te bombažne (tetra) plenice ful hitro posušijo.... to je fajna stvar pri njih. imam pa še nekaj onih bombažnih racmanovih. ampak ne vem, če jih bom kaj dosti uporabljala. res so debele in sem jih zdaj sušila skoraj ene tri dni, al pa vsaj dva...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 668
1.3.2009 19:37:10   
Pupa7

Kaj menite?

jaz se strinjam popolnoma user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 1.3.2009 19:39:42 >

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 669
1.3.2009 19:37:23   
MalaČebelica

Kaj menite?

jaz sem bolj za to, da čvekamo tukaj, ker drugače se bomo čisto porazgubile.... pa potem ko še zadnja marčevka rodi, gremo na oni drugi forum.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 670
1.3.2009 19:44:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Včeraj zvečer sploh nisem mogla tv gledat, ker se mi je kar motalo. Kot da je prevelik tv ekran za moje oči. user posted image  
najaa to je zato ker v P. nisi imela Tv in nisi več navajena gledat Tv-ja user posted image user posted image

joj kak je lepo gledat te naše oz. vaše sončke 
vem ja. user posted image Saj še malo pa boš ti tud zagledala svoj zakladek.. user posted image

cita kaki cukrček je tvoja Liauser posted image user posted image user posted image

...aja, je moj prej vparašal Tajo, kdaj pride dojenček in mala njemu: "čez en mesec" , ne vem od kje ji to , mogoče pa sta z kaj zmenjena
user posted image user posted image zdaj pa si me nasmejala. Očitno sta tvoja dva že zdaj zelo,zelo povezana..

jaz bi počakala, da vse rodimo...sicer pa naj povejo tiste,ki že imajo svoje škratke doma
jaz se strinjam kot je pocka napisala. Jaz rade volje pridem med marčevske nosečke, saj mam čez 18 dni komaj PDP user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.3.2009 19:48:43 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 671
1.3.2009 19:48:11   
tasa_m
Jaz imam povijalnih plenic okoli 6kom. Ampak uporabljamo samo tiste bolj male, ki jih imam 3 kom. Smo le bolj mičkeni user posted image Grem pa jutri al pa v tor. še po ene dvojne, ker stalno ko se slečema se polulama po previjalnih, da ma mama kaj za delat.user posted image   Tetra plenic pa imam okoli 24-belih navadnih, za brisanje pa za glavico ipd. pa imamo barvne z rožicami..user posted image

Nič grem pomolzt se, ker se mi zdi da bo mi dojke razneslo vsak čas user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 672
1.3.2009 19:52:45   
julam

Kaj menite?

jest tud mislim, da je boljše na enem mestu ostat,v končni fazi je čisto vseeno, kje se izmenjujejo izkušnje.

a ja, jaz še vedno v enem kosu ...

pocka, prejle sta prišla naša poba domov in sem malemu pokazala košek - ful je čudno odreagiral, kot da bi šele zdaj dojel, da gre zares.... tako da ti kar navaji malo, jaz sem skoraj malce prepozno začela - al pa tud ne  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 673
1.3.2009 19:53:33   
Lolita23
Nič punce jaz grem gledat A si ti tud not padu???Mogoč se vmes kaj oglasim, če me bo moj spustiluser posted image user posted image user posted image

Drugače pa

lahko nočuser posted image

P. S Julam ali Jasna čas je, da štartatauser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 674
1.3.2009 20:04:48   
tasa_m
PUNCE, katera je jutri na vrsti??
Da si alučajno ve ne mislite zdaj, ker smo me že tak odprle uradno sezono marčevk z user posted image , da lahko ve tolko zaostajate?? Nič nebo. Počasi v nizki štart pa gremo dihat..lahko pa za začetek tud skupaj predihavamo popadke..user posted image  user posted image user posted image  
(jaz obvladam že..user posted image user posted image  mi je babica v porodni rekla, če nisem hodla v MŠ da ne diham tak kot moram..user posted image  še sreča, da nisem te tečne babice pri porodu mela user posted image ).
Grem na kavč gledat Ladota pa Bjorna user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?