|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
1.3.2009 21:30:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Lep pozdrav. Danes sva z Lucijo prišli iz P. Hvala vsem za čestitke.
Pozdravljena!
Čimveč cartanja in čim manj neprespanih noči.. user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 701
1.3.2009 21:30:31   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
he he. ja to je res. čeprav verjamem, da je včasih res sitno, če ti babica še s tem gnjavi v porodni. če pač ne gre tak dihat po pravilih, ne gre in pika! no, zato pa imamo naše boljše polovice, da nas bojo branili user posted image
jaz sem takrat še bla brez mojega dragega. Še ni bila ura 7, da bi prišo nazaj.. Saj brez skrbi, tud jaz nisem bila tiho..takoj ko je ponehal popadek sem znala povedat nazaj..user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 702
1.3.2009 21:30:57   
MalaČebelica
tak zdaj pa jaz grem. ampak obstaja velika verjetnost da bom ob kakih štirih ponoči tukaj spet, ker sem danes cel dan prespala - in kar je preveč je pač preveč user posted image user posted image user posted image user posted image

če še katera ne bo mogla spat, naj pride mimo da ne bom tak sama user posted image

lahko noč

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 703
1.3.2009 21:34:44   
tasa_m
no, pa mi je uspelo tudi na 8. delu biti na prvi strani. Bravo jaz user posted image user posted image

user posted image user posted image

Čveke moje, grem jaz tud pančat. Zdaj smo se še najedli, zdaj pa se Lija carta pri atiju. No, probavata kupčka podret pa nam ne rata pa lahko delamo z njo kaj hočemo. user posted image .
Grema še rit previt, te pa gasa v pojslo za dobre 3 ure.
Jutri boma prvič sami doma,..mora it ati v službo ure delavcem napisat, drugače bodo delavci brez plače. Ampak pride moja mami zjutraj k nama, ker pop. pa grema z atijem očetovstvo podpisat da bo lahko očet. dopust koristil, pa mora Lijo nekdo pazit. Smo kr babi zaposlili..user posted image
Nočko drage moje in velik poljubček od Lije

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 704
1.3.2009 21:35:12   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Lep pozdrav. Danes sva z Lucijo prišli iz P. Hvala vsem za čestitke.

oooooooooo, Grahec, ste že doma? Še enkrat hvala novopečenemu očku, ki je tako ažurno poslal slikico user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 705
1.3.2009 21:41:24   
felix7

he he. ja to je res. čeprav verjamem, da je včasih res sitno, če ti babica še s tem gnjavi v porodni. če pač ne gre tak dihat po pravilih, ne gre in pika! no, zato pa imamo naše boljše polovice, da nas bojo branili user posted image
jaz sem takrat še bla brez mojega dragega. Še ni bila ura 7, da bi prišo nazaj.. Saj brez skrbi, tud jaz nisem bila tiho..takoj ko je ponehal popadek sem znala povedat nazaj..user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  mene tudi malo skrbi, kako bo, če naletim na kakšno sitno babco, ker jaz tudi ne znam jezika držat user posted image  in pol se jim bom zamerila in se mi bodo še nalašč na trebuh metale user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 706
1.3.2009 21:42:42   
novo

no, pa mi je uspelo tudi na 8. delu biti na prvi strani. Bravo jaz user posted image user posted image

user posted image user posted image

Čveke moje, grem jaz tud pančat. Zdaj smo se še najedli, zdaj pa se Lija carta pri atiju. No, probavata kupčka podret pa nam ne rata pa lahko delamo z njo kaj hočemo. user posted image .
Grema še rit previt, te pa gasa v pojslo za dobre 3 ure.
Jutri boma prvič sami doma,..mora it ati v službo ure delavcem napisat, drugače bodo delavci brez plače. Ampak pride moja mami zjutraj k nama, ker pop. pa grema z atijem očetovstvo podpisat da bo lahko očet. dopust koristil, pa mora Lijo nekdo pazit. Smo kr babi zaposlili..user posted image
Nočko drage moje in velik poljubček od Lije

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image babi bo pa tud vesela!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 707
1.3.2009 21:43:18   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image  mene tudi malo skrbi, kako bo, če naletim na kakšno sitno babco, ker jaz tudi ne znam jezika držat user posted image  in pol se jim bom zamerila in se mi bodo še nalašč na trebuh metale user posted image user posted image user posted image

kruta! Sam da dihaš! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 708
1.3.2009 21:46:11   
tasa_m
feliša pa ti stalno prideš ko jaz odidem..
sem se poslovila še pri Mb. pa sem mogla prit pogledat še sem kaj se dogaja. To pa je že obsedenostuser posted image user posted image  Moram nadoknadit kaj sem bila 6 dni v bolnici..

Aha, zdaj pa vem zakaj se je men pol ona babica z veseljem na trebuh vrgla..user posted image user posted image  ampak mi ni žal, da sem ji povedala kaj sem ji hotela. Kaj bo mi pametovala kak je treba dihat. Ona je lahko bla frajerka ja ko ni bla že na 2. flaši umetnih popadkov.. user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 709
1.3.2009 21:53:09   
_andreja_
jz bi samo komentar za dihanje dala, da jz tud ne znam dihat, vsaj v prvo nisem znala zdej se pa tudi ne grem učit... neki bomo že spelamudili, da bomo rodili tak kot v prvo....

jz pa komaj čakam pregled v torek pa da mi reče da se že kaj dogaja(al pa da se vsaj MV kej mehča) ker moj pravi, da ne bo več seksu da ga že vse boli, pravi, da ni fajn seksat v nosečnosti, da je čudn noter vse preveč tesno....user posted image  (pa sem misnila, da jim je všeč če je tesno, pa zgleda da sem se motila...user posted image )

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 710
1.3.2009 22:02:52   
novo
(pa sem misnila, da jim je všeč če je tesno, pa zgleda da sem se motila...user posted image )
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

jz bi samo komentar za dihanje dala, da jz tud ne znam dihat, vsaj v prvo nisem znala zdej se pa tudi ne grem učit... neki bomo že spelamudili, da bomo rodili tak kot v prvo....

jz pa komaj čakam pregled v torek pa da mi reče da se že kaj dogaja(al pa da se vsaj MV kej mehča) ker moj pravi, da ne bo več seksu da ga že vse boli, pravi, da ni fajn seksat v nosečnosti, da je čudn noter vse preveč tesno....user posted image  (pa sem misnila, da jim je všeč če je tesno, pa zgleda da sem se motila...user posted image )

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 711
1.3.2009 22:37:47   
julam
dihanje: jaz sem že vse pozabila. Ampak itak je bistvo, da med zadnjimi popadki plitko dihaš, da ne bi prehitro začela pritiskat. Potem pa naj bo to pasje ali kako drugačno. Med tistimi bolečimi popadki pred tem pa je treba počasi in globoko. Vsaj men je tko logično. Jaz nikol nisem vadila, pa je nekak šlo. Itak takrat nimaš cajta še o tem študirat.

Metanje na trebuh: men sta se pri prvem dve vrgli, pa še HB, ker ne vem, kako bi ga stisnila. Pa nisem nič gobcala nazaj, ni bilo treba. user posted image

Ja, še sem tukaj in ne, danes ne bomo rodili...user posted image

Grahec, lepo, da sta že doma. Lepo se štimajte! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 712
2.3.2009 5:00:59   
tasa_m
a ni blo včeraj govora, da se nebo moglo spat in da boste na RR?  user posted image
Mi spimo, mama pa ima polno energije. Jo je imel ati prejšno rudno preko, da sem se jaz naspala, zdaj pa sma menjala položaj. Ati spi, mami pa na RR išče družbo. Ampak vse spite user posted image
Sma se podojile, zdaj pa si moram izčrpat mleko, ker drugač bo mi vtrgalo modrc kak je težko že vse skup. Počasi bom lahko začela mleko prodajatuser posted image kolk ga že mamo v hladilniku..

No, pa da vam postrežem zajtrk, da boste polne energije.. saj veste-> naš mesec je tu in nikdar ne veš kdaj jo potrebuješ. Da nebo mogel vaš dragi vam v porodno nosit sendviča in Pingu soka, tak kot meni.. user posted image user posted image

user posted image   dober teeek.

Jaz pa se grem pomolzst do konca..user posted image user posted image mogoče se le katera zbudi. Če pa ne pa bom še speglala do konca..

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 713
2.3.2009 5:31:33   
Anonimen

a ni blo včeraj govora, da se nebo moglo spat in da boste na RR?  user posted image

No, pa da vam postrežem zajtrk, da boste polne energije.. saj veste-> naš mesec je tu in nikdar ne veš kdaj jo potrebuješ.

Evo že ena k ne more spat user posted image Da ne omenim da sem šele okoli 3 ure zastala in da že od 5-ih hodim po hiši user posted image In pol se čudim, ker sem že ob 8-ih prava koma...

Pa hvala za zajtrk. Jah res ne veš kdaj ga boš rabil. Pa sedaj k sem že tik pred zdajci mi je vseeno za kile. user posted image

In gre katera danes v "Rim"? Po seznamu vidim, da bi mogla bit kakšna punčka pa tokrat iz začetk seznama - hmmm, julam ne ve kaj bo, potem pa je naslednja pupi moja! user posted image user posted image user posted image Julam, lahko pa greva obe, a nisi rekla da bi mi šla za cimro? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
2.3.2009 5:36:07   
tasa_m
=jasna= dobro jutrouser posted image . Ja počasi boš mogla tud ti zaštartat.. Samo še en dan imaš do PDP-ja user posted image
A maš že vse pripravljeno al si se odločla, da boš raje mal še z nami??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
2.3.2009 5:41:33   
Anonimen

=jasna= dobro jutrouser posted image . Ja počasi boš mogla tud ti zaštartat.. Samo še en dan imaš do PDP-ja user posted image
A maš že vse pripravljeno al si se odločla, da boš raje mal še z nami??

Sej bom, sam ne vem meni se jutrišnji datum full dopade, pa bom še kar malo počakala, če mi bo zneslo... nikoli ne veš! user posted image Drugače sem pa že v nizkem štartu (sam mož pravi, da še ni) in imam že en mesec vse zrihtano za vsak slučaj. user posted image Sicer pa kdo bo naju sploh kaj spraševal al ja al ne, ko bo čas prišel, bo kr treba it. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
2.3.2009 5:44:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=
Sej bom, sam ne vem meni se jutrišnji datum full dopade, pa bom še kar malo počakala, če mi bo zneslo... nikoli ne veš! user posted image Drugače sem pa že v nizkem štartu (sam mož pravi, da še ni) in imam že en mesec vse zrihtano za vsak slučaj. user posted image Sicer pa kdo bo naju sploh kaj spraševal al ja al ne, ko bo čas prišel, bo kr treba it. user posted image
bo verjetno kr hitro, ko bo videl da gre zares user posted image user posted image
Jaz se tud še zdaj spomnim mojega kak je blo ko mi je voda sred dnevne odtekla..user posted image user posted image revček pozno prišel iz službe, mu naredim večrjo pol pa še jest ni mogel..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
2.3.2009 5:49:37   
Anonimen
Pri nas ne verjamem, da bo tako. Že v prvo je s težko muko vstal - ja, so bile rane ure. user posted image Sem ga navsezgodaj ob 3 uri prvič zbudila in sem mu rekla, da se mi zdi, da se neki dogaja. Pa reče, če je treba it. Pa nisem bila čist zihr in mu povem, pa mi reče - pol me pa pust spat user posted image user posted image user posted image Halooo! No, ob 6 uri sem ga pa končno dvignila iz spanca. In rodila žele 6 min prerd 16 uro in mi je cel pameten rekel (jst si razlagam, da v šali, upam da zares ne, ampak kaj veš...), da bi komot šel na šiht in šel samo kakšno urco prej od tam. Ja pišuka dec! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
2.3.2009 5:53:22   
tasa_m
hehe, si me nasmejala. Taki so ja, saj zato pa jih imamo tako rade.
Jaz sem tud bla priklopljena na um. popadke od čet. od polnoči pa do petka do 12.56 ko sem rodila. Tak da bi kamot šel tud moj na šiht ampak je bil  tak živčen, da ni niti spat mogel in je prišel v P. že ob 7h. No, saj od 8h dalje pa se je začelo te nekaj počasi dogajat..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
2.3.2009 5:57:55   
Anonimen
No, grem še na en sprehod po hiši in mogoče še za kakšno urco zadremat. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
2.3.2009 6:02:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

No, grem še na en sprehod po hiši in mogoče še za kakšno urco zadremat. user posted image
upam da ti rata user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 721
2.3.2009 7:44:40   
Irena83
Hej punce, verjetno me ne poznate, ker se res zelo malo javljam, ampak se mi zdi, da zdaj ko se bliža porod, da se bom pogosteje.
Jaz sploh ne vem kako bom odreagirala, ko se bojo začeli popadki, se sploh ne bom spraševala, če je moj buden ali ne, ima da je in da niti ne pomisli, da nazaj zaspi, hahaha.
Jaz imam pa zdaj ob 8:00 prvič ctg, rok imam šele 31.3. ampak srčno upam, da bo prej, ker že 14 dni ne spim :(
No se javim ko pridem s pregleda. Pridne bodite.
Papa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 722
2.3.2009 7:47:03   
julam
morgen!

Vidim, da ste ene zgodnje. Jasna, ja, dejva se zmenit. jaz imam danes G, pa bomo videl, če se kaj novega dogaja. Sicer pa itak nimam časa it rodit, ker mi je tavelik zbolel, pa še v bolnico bo moral it verjetno ta teden...upam, da ne fašemo operacije, ker ne vem, kako bomo logistično vse izpeljal. Skratka sr**** na sr****.

Tasa, a ti imaš tolk mleka al pupka bolj malo poje? Ker če se jaz spomnim, sta mi vedno vse spraznila in sploh nisem znala molznice uporabljat. user posted image

Moj možek je pa v nizkem štartu, tud v službi si je delo tako naštimal, da lahko bolj ali manj vsak trenutek pride. Ja, smo vendarle ČEZ ROK.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 723
2.3.2009 7:51:49   
spps
Dobro jutro!
vidim,da še nič ne dogaja-vsaj za tiste,ki imamo prvi teden rokuser posted image user posted image user posted image Mam občutek,da bo spet zagrablo eno  višje na seznamu,nas pa bodo še bebiji pustili še nekaj časa čakatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 724
2.3.2009 7:52:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Irena83

Hej punce, verjetno me ne poznate, ker se res zelo malo javljam, ampak se mi zdi, da zdaj ko se bliža porod, da se bom pogosteje.
Jaz sploh ne vem kako bom odreagirala, ko se bojo začeli popadki, se sploh ne bom spraševala, če je moj buden ali ne, ima da je in da niti ne pomisli, da nazaj zaspi, hahaha.
Jaz imam pa zdaj ob 8:00 prvič ctg, rok imam šele 31.3. ampak srčno upam, da bo prej, ker že 14 dni ne spim :(
No se javim ko pridem s pregleda. Pridne bodite.
Papa

ojla!
fajn rihtaj na ctg-ju in barvno piši podatke,če ne jih ne opazimo,potem pa je halo pri bajtiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?