tina50
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 In super za kužeka. Kk sem vesela, za Lana in za tebe. Jz si ga tudi ful želim, pa mislim, da še nekaj časa ne bo kaj iz tega. So mi hotli moji za 25 let kupit višavskega terierja, sam je to hišni pes, to pa ne gre pri nas, niso navdušeni nad tem. Pa upam, da bo Luka jih prepričal, jz ga že zdej učim, kaj more rečt Sej bi lahko imeli tudi zunaj psa, sej je dovolj prostora. Sam morma prepričat še druge. Boma pa zdej ziher prišla na obisk, da bo lahko tudi Luka malo pobožal tole malo kepico. Pa dej ga slika, da bomo vidle, kaka kepica bo!!!!!!! kar pridite pogledat našga novga kužeka. vas že čakamo..... IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Uvajanje poteka nezadržno hitro. Danes je bil anjim tretji dan in je tam prvič spala. Bila je tako zaspana, da je odspala kar dve rundi. Potem je še pridno pojedla kosilo ... ma, pridna punca, kaj naj rečem. Doma (še?) ne kaže kakšne stiske ... ponoči mirno spi ... a nič več ne rečem, ker je pred mano še cela noč ... Anji da je tako pridna terida za zobke, mi smo še pa kr pr 2 zobkih. mumu upam, da boste imeli spet bolše noči pa vso srečo pri iskanju varušk Lona76 za izkoriščene lepe dneve. pa lepe fotke. pa kolk snegaaaa za nogice bo pa že. ene parkrat ji boš poravila pa bo Ursi2 a ti pa kr Luka v službo . ga že takole kmalu navajaš na delo . še dobro, da ga lahko pelješ, ker včasih pa res tako pride, da tudi domača varuška nima časa. vem, kako je moja mami vedno gledala, pa štela tedne kako bosta tamala dva pri njej, če je kam mogla it. Zofy vse čestitke Juliji za toliko napredkov, , pa kolk besed že pozna. men se zdi, da Lan bolj mal zastopi. sej že ve za nekaj stvari, sam tolk pa verjetno ne. bravo Julija za vse napredke Joži79 upam, da vam bo bioresonanca pomagala. pa a tebi so jih tudi našli. no, saj jaz mislim, da je vsak na kaj alergičen. pol če greš pa še na kontrolo, se pa seveda zdraviš in tako tudi seveda služijo. pa, da ne boš mislila, da sem priti tem. sploh ne, sem za če se seveda alergija pokaže. sem tudi že od veliko ljudi slišala, da jim je pomagalo. in seveda bo Jušu tudi. Pa pridna si, da takole torte pečeš marita da ti je v službi ok. in seveda da se ima Maks ok. pri babicah Lona za frizerja. Hvala vsem za mnenje glede čeveljčkov. pa da vam povem še kakšno štorijo smo imeli mi s kužkom: mi smo se zmenili, da nam ga on pripelje, ker je bil kr oddaljen od nas in je danes slučajno prišel na pogreb v naše konce. mi smo kužka videli na slikah in je zgledal čist svetel-belkast. takšnega so si tukaj tudi želeli najbolj. no in bili smo zmenjeni ob 2 da ga pripeljejo na bencinsko. in ko ga je tast zagledal, se je kr neki začel kregat, da ni bel, da, če on ve kaj je to belo in itd,........ in ga seveda ni hotel vzeti. pa sta prišla domov brez kužka(tast in moj ). jaz sem bila tako . sem jima rekla, da kako sta nesramna do kužka, da zdej bo mogu še bit pa v avtu tako dolgo, pa še nazaj). pa sej moj bi ga kr vzel, pa še rekel je kako ga je kuža ogledal, da naj ga vzame pol smo se pa na pobudo mene zmenili, da ga vzamemo . meni ni bila pomembna barva, ampak pasma. sej se strinjam, da bi mogu on povedat, da ni glih bel, ampak jaz pa krivim tudi našo "lenobo", ker bi ga mogli mi it gledat in ga vzeti ali ne. no, sam kuža-Rex je vseen mogu bit v avtu cel pogreb . pol sva ga šla jaz in moj iskat in sem ga seveda takoj vzela,....... joj, sedaj sem pa mal zabluzila..........glavno je,da imamo kuža
|