sesil
|
po dolgem času se javljam na raport me ni blo nič gor, ker sem cele dneve zunaj z anejo. sej za danes je bil tudi plan, ma je včeraj ob 23h dobila vročino 38 in še celo noč jo je držalo. zdej je 37,4 - tam nekje se giblje. barbaw, vidim da ima tudi maja vročino. kolko pa? jaz pri naši ne vem od koga je, zobki al kak virus. ne upam z njo ven. rinejo pa ven zgornje enke. pa sploh ni slabe volje, le jedla ne bi in malo je tečka. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi prvo rundo. Je biu tko tečen, da groza. Vstal je pa ob 6:30 in začel navijat lunco ( k jo je dubu v telegramu), kao: Mami zbudu sm se, vstani. Pa sm ga k seb mal vzela, da sva se po cartala. Verjetno ste vse kam šla na izlet. Blagor vam. Mi bomo pa kot vedno, zopet doma. Je moj tko smotan, ko mu rečem, da pejmo kam, se mu ne da. K.u.r.....smotani moški. Uh, ..sm jezna nanj. Večino k majo familjo ( k jih mi2 poznava) nekam grejo, al v toplice, izlet,... pr nas pa ništa. A smo familja al nismo, je.b.e.mti. Ma nekam se morem . Nč, se slišmo kej kasneje al ap zvečer. Saj mi tudi ne bi nikamor šli, če ne bi jaz težila. Saj je res, da imamo travo okrog hiše, pa Jaka ima od lani igralno hiško zunaj, ampak jaz bi vseeno kam šla. pri nas je isto, zmeraj jaz forsiram za kam iti. on bi bil sam doma, oz v okolici doma, a avto in se kam odpeljat je pa težko. dedci
|