lorch
|
Vetrnica vse naj naj! Roditeljski sestanek je bil izobraževalni, ker je bila že pozna ura (ob 18h) je odpredavala na temo "Pravila in meje" in smo nekaj malega oddebatirali, potem pa smo leteli domov k svojim sončkom. Malo me je razočaralo, ker mi je mimogrede v smehu rekla da moje pa še ne dajejo na kahlo, ker je še premajhna. Jaz sem jim pa že večkrat povedala že v času uvajanja (pred 3 meseci), naj jo kar dajo na kahlo, ker je navajena od doma, pa me očitno niso poslušale, ker je bila Vzg. šokirana, češ a pa kdaj lula, če jo daš na kahlo? A res jo daješ , no pol jo bomo pa mi tudi začeli. samo to me je malo zbodlo, da so me tako slabo poslušale, ker sem res večkrat to povedala. In potem se sprašujem zakaj mi starši večkrat ponovijo iste stvari, ko mi otroke predajajo. zdaj razumem. Saj ni čudno, če pa nekatere v naši stroki takole poslušajo, ko jim razlagaš lastnosti otroka in posebnosti. Čeprav, glavno, da je Tjaša zadovoljna in se ima lepo, na kahlo in druge stveri jo bom že navajala sama, ampak pričakujem pa upoštevanje nasvetov in želja staršev v okviru danih zmožnosti. Če lahko to delam jaz v soseednji enoti, potem lahko tudi one, saj spadamo celo pod isti vrtec. Se pravi bi naj način dela bil vsaj podoben, če že ne enak. No, sem vam malo zatežila? ugotavljam, da mi zelooo pomaga, če se o svoji slabi volji, dvomih in raznih vprašanjih razpišem tukaj. Drugače mi je pa malo smešno, ker sem eno uro poslušala o pravilih in mejah, naslednji teden bom pa tudi sama nalagala staršem svojih otrok ravno o tem. Kot bi se dogovorile . Pa še ena mamica ima starejšo deklico pri meni, mlajšo pa v drugem vrtcu v isti skupini z mojo Tjašo in bo v dveh vrtcih 1 teden narazen poslušala predavanje različnih vzg. na isto temo . Zdaj semorava pa res potrudit
< Sporočilo je popravil lorch -- 27.2.2009 18:47:15 >