andreja2000
|
Punce,vsaki posebaj hvala za dobre želje. Datum pri psihiatrinji sem že dobila in cicer 10.3 in na prvi obisk k njej grem sama,brez Eve,da se midve malo pomeniva in da razložim v miru naše težave z spanjem. No,to metodo da pustiš otroka jokati in nato to podaljšuješ jaz poznam in tudi vem,da je lahko zelo uspešna,če si vstrajen in če pač lahko pustiš otroka jokat.V mojem primeru se mi to ne zdi najboljše,saj če gre za psihično motnjo potem otroček na nek način v sebi trpi in če bi jo pustila jokat,bi morda celo kaj dosegla,ona pa bi še vedno v sebi nosila to kar zdaj.No bomo videli kako se bodo stvari odvijale naprej.Jaz se trudim,da se z Evo ukvarjam ko pride iz vrtca na vse možne načine,da greva na sprehod,da skupaj riševa,bereva knjigice,pojeva,se igrava z kockami in trudim se,da takrat ne mislim na žalost,saj vem,da moram pošlihtat tudi sebe,če hočem,da se pošlihta tudi ona. Drugače pa je zdravnica rekla,da ima kar precej otrok težave z spanjem,sicer pa ne tako hude kot pri naši Evi.In ko me je vprašala,če Eva spi v svoji posteljici ,sem ji povedala da zaspi že v njej,potem pa jo navadno še okoli 10 že prestavimo v najino.Zdravnica mi je svetovala,da naj njeno posteljico prestavim čisto ob mojo posteljo in dam dol tisto stranico na posteljici in ko se mala zbudi,jo potem samo z roko pobožam,ali ji dam čaj,pač toliko,da čuti,da sem ob njej.No,pa to pri nas ni mogoče,ker sem posteljico dobila in je domače izdelave pa se ne da stranica znižat ker je fiksna,tako,da ta poizkus pri nas ni mogoč.