Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Sey Lolita mene špika že od 32. tedna, pa sem še v enem kosu. Je pa res, kot si ti napisala; včasih prav zakričim od bolečin... Dokaz, da ta špikanje so tako kot je rekla spps širjenje vezi, pa sej če bo zarad tega lažje rodit, pa naj bo. Sicer pa imam jaz plane za ta teden, ki prihaja, bom čimbolj aktivna, pa brez veze doma čakat kdaj se bo začel, ker potem sam še dlje traja. Moj se zaveda, kaj ga čaka, če gremo čez rok ( bom moral žrtvovat svoj dodatek))) prav imaš, malo kondicije še naberi, ker jo boš rabila Ful se mi lušta, da bi šla v torek v kino, pa na kako veliko sadno kupo. Pa okol Velenjskega jezera bi še šla, da se naužijem mal svežega zraka, ker pol bo vse okol male se vrtel, zdaj ta teden pa moram še mojega pocartat. Se je javil, da ko pridem iz P, cel teden on se ponoči zbuja in mi jo sam na zizo v posteljo prinese, tak da se bom jaz lahk spočila okol Velenjskega? tam ja vse smrdi po kolnu Sej sta dva, mislim da sem mislila okol škalskega, drugače pa če je lepo vreme, ne smrdi, sam kadar je nizki pritisk. Vprašanje:Moj ima 19. 3 25. rojstni dan in bi mu rada kupila nekaj kar bi bilo posebnega, in bi lahk bilo od obeh njegovih punc , torej men in pupe?'razmišljam v smeri zapestnica, verižica, pa graviranje, kaj mislite???