Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:07:29
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 A zdej bi pa vse šle, pa naši nočejo a??? Zdej ko končno nog več ne držimo skup pa nam take delajo jaz bom verjetno šla šele aprila,ko sem tako neučakana
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:08:10
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla! Danes grremo pa mi rodit . Oziroma naj bi šli, pa nič ne kaže na to. Dočakali smo marec, zdaj bojo pa naši zvončki in trobentice Mi2 z možekom sva danes solo brez, sta šla fanta na RD na Koroško z mojim očetom. Mi2 bova pa končno še košek za pripravila. In čakala... Ah, ne jaz sem se že sprijaznila, da še par dni ne bo nič. Je očitno že prav tako. držim pesti da greš že dans Hvala pupa, ampak mislim, da ne bo nič. Sem bila že v trgovini, pa že od 7h neki migam, pa ves čas veselo pleše.... A ja, s priuri sem na vezi, ker mi bo sešila torbo za , tako da je z njo OK. ima pa malo bolno... Upam, da ne bo zamerila, ker se grem njenega advokata
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:09:04
|
|
|
|
pocka
|
meni se pa nekaj sladkega je, pa nimam nič doma , mama_m, a je vam kaj peciva ostalo od včeraj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:10:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz sem danes torbo pripravila,ne morem verjeti,da mi je ratalo ...mogoče,me bo zdaj kaj zagrabilo jaz sem jo pripravla, pa me je lažno grablo čaki, pol grem pa raje nazaj razpakirat magari sam nekaj zunaj pusti
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:11:35
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz sem danes torbo pripravila,ne morem verjeti,da mi je ratalo ...mogoče,me bo zdaj kaj zagrabilo jaz sem jo pripravla, pa me je lažno grablo čaki, pol grem pa raje nazaj razpakirat magari sam nekaj zunaj pusti jaz imam toaletno zunaj...do zadnjega... ker itak ves čas rabim...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:12:47
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 A zdej bi pa vse šle, pa naši nočejo a??? Zdej ko končno nog več ne držimo skup pa nam take delajo jaz bom verjetno šla šele aprila,ko sem tako neučakana Jaz sem zadržujem, se pa za to moj ne.Pa mi skoz če bo kaj poklič, pa a že greva. Bolj ko mu dopovedujem, da vsaj 1 h moram imet redne popadke na 5 min, bolj on zafrkava
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:13:43
|
|
|
|
julam
|
Kaj mi je danes prijavil moj prvorojenec: da bi šel k babici (tašči ) in bi pri njej živel, k meni pa bi hodil na obisk. madonca, zdej se spomne, ko me hormoni najbolj bašejo... Sem komaj zdržala brez komentarja....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:15:24
|
|
|
|
Lolita23
|
Vprašanje a katero tam dol tak špika kot da bi jo trgalo, mene na trenutke tak špikne, da zakričim?Sinoči, sem kar blazino si v uste porinla, da nisem mojega zbudila.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:15:59
|
|
|
|
julam
|
jaz sem pa hotla moža poslat s fantoma na RD, pa so potem drugi žlahtniki ugotovil, da mogoče bi bilo pa bolj fino, če je z mano doma, za vsak slučaj, ker iz Koroške do LJ pa ni samo čez cesto.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:16:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 lep pozdrav, evo naš mesec se je začel , vidim, da ste bile že zelo aktivne, saj smo že na 8. delu No sedaj pa lahk začnemo rojevat, a ne Lep dan vsem ... ojla! zdaj pa bomo lahk začele katera se javi za veliko marčevsko otvoritev javila,se bi menda skor vsaka-tudi jaz
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:16:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika DanDan! Pa je končno prišel naš mesec Katera se prva javi za odhod v rim? Js bi šla... lepo po vrsti, da ne bo spps jezna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:16:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz sem danes torbo pripravila,ne morem verjeti,da mi je ratalo ...mogoče,me bo zdaj kaj zagrabilo jaz sem jo pripravla, pa me je lažno grablo čaki, pol grem pa raje nazaj razpakirat magari sam nekaj zunaj pusti mogoč je pa to krivo,ker jaz si še nisem uspela pripravit stvari za v P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:16:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Kaj mi je danes prijavil moj prvorojenec: da bi šel k babici (tašči ) in bi pri njej živel, k meni pa bi hodil na obisk. madonca, zdej se spomne, ko me hormoni najbolj bašejo... Sem komaj zdržala brez komentarja.... sej bo smo mi tudi navajeni takih in drugačnih izpadov-sam zadnjič si je mojga privoščla-mi pa tud ni blo vseen.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:17:14
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje a katero tam dol tak špika kot da bi jo trgalo, mene na trenutke tak špikne, da zakričim?Sinoči, sem kar blazino si v uste porinla, da nisem mojega zbudila. Mene kar stalno, tako pekoče, boleče, buuu, ne vem, kaj je to. Upam, da to pomeni, da se počasi počasi odpira.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:17:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje a katero tam dol tak špika kot da bi jo trgalo, mene na trenutke tak špikne, da zakričim?Sinoči, sem kar blazino si v uste porinla, da nisem mojega zbudila. včasih pikne ja vezi se raztezajo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:21:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Če še ne veste: MAREC JE TU!!! JUHUHU!!!!! ja, punce, zdaj smo pa res me na vrsti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:21:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mi smo auf na vsake 3 ure, se previjemo,pocartamo, najemo in spimo. Komu lepše. Pol pa zeha tak koda ni spala že 3 dni Mi je danes glih moj reko kak sfolgam vse to.. haloo moški povej mu, da si supermami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:21:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz pa piruri pogrešam, se že en čes ni javila je pa Kokici čestitala na Rodili smo, tako da je še z nami.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:21:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 JanjaP res idealen porod lepo se cartajte, pa se spočij se malo se kar podpišem jaz tudi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:23:35
|
|
|
|
felix7
|
midva sva pa zdajle v moj avto namontirala Easy fix, tako da se ne bom matrala z zapenjanjem lupinice sicer se pa meni še nič ne gre v Rim, mi kar paše tale lifestyle aja, pupca, lepo, da še vztrajaš z nami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:24:25
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje a katero tam dol tak špika kot da bi jo trgalo, mene na trenutke tak špikne, da zakričim?Sinoči, sem kar blazino si v uste porinla, da nisem mojega zbudila. zelo znano, me pa trga že kake 2-3 mesece, včasih mi gre kar na jok, bolečina, kot bi me kdo z nožem not zabodel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:24:55
|
|
|
|
Miška2006
|
Živjo punce, prosila bi vas za eno uslugo. Vem, da ta zadeva ne spada v nosečnost in naše težave, če boste prebrale za kaj gre boste vse razumele. Prosila bi vas, v kolikor je možno, da skopirate spodnje sporočilo in ga pošljete na mail vsem vašim poznancem, še posebej, če imate koga na gorenjskem. Zadeva je resnično preverjena in ni verižno pismo. Hvala za vašo pomoč! " MAIL JE RESNIČEN, SEM SAMA PREVERILA NA SPODNJI TELEFONSKI ŠTEVILKI!!!! Pomoč poškodovanemu sodelavcu PROSIM POSLJITE NAPREJ... Spoštovani, v torek, 24. februarja, je bil v prometni nesreči hudo poškodovan Denis Medja, zaposlen v hotelu Golf na Bledu. Od dneva dogodka do danes je v komi. Zaradi številnih poškodb potrebuje več operacij, ker pa ima izredno redko krvno skupino -0 (nula negativno), njegova družina prosi za pomoč. Operacij namreč ne bo mogoče izvesti, dokler ne bo na voljo dovolj krvi. Zato v imenu Denisove družine vodstvo hotela Golf prosi vse krvodajalce, ki imajo primerno krvno skupino, da mu pomagajo omogočiti sanacijo poškodb. Vsi, ki so pripravljeni darovati kri, to lahko storijo v torek, 3. marca dopoldne, v prostorih bivšega otroškega oddelka Splošne bolnišnice Jesenice, Cesta Maršala Tita 112. Denis in njegova družina bodo hvaležni za vašo pomoč. Alenka Bešter Vodja Službe za odnose z javnostmi / Public Relations Manager Sava Hoteli Bled, d.d. Cankarjeva 6, 4260 Bled, Slovenia Tel.: +386 4 579 11 49 GSM: +386 31 230 805 Fax: +386 4 579 16 02 e-mail: alenka.bester@hotelibled.com www.hotelibled.com Prošnja je objavljena tudi v Gorenjskem Glasu.
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 1.3.2009 11:27:28 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:26:28
|
|
|
|
felix7
|
aja, še nekaj, sem se odločila, da ne grem rodit, dokler ne pridelam pete zvezdice ampak tole peto zvezdico znam jaz kar hitro pridelat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:27:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje a katero tam dol tak špika kot da bi jo trgalo, mene na trenutke tak špikne, da zakričim?Sinoči, sem kar blazino si v uste porinla, da nisem mojega zbudila. oooo lolitka boš šla odpirat sezono
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 11:27:41
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje a katero tam dol tak špika kot da bi jo trgalo, mene na trenutke tak špikne, da zakričim?Sinoči, sem kar blazino si v uste porinla, da nisem mojega zbudila. Mene kar stalno, tako pekoče, boleče, buuu, ne vem, kaj je to. Upam, da to pomeni, da se počasi počasi odpira. jaz sem tudi mislila,da se mogoče kaj odpiram,ko tako boli, ali kaj pa vem...pa na pregledu ni bilo sprememb, zaprta sem bila še vedno (no,tokrat me ni gledala,tako,da ne vem), samo MV je zmehčan, to pa verjetno ne boli, me pa res zanima kaj pomeni tole trganje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?