julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje a katero tam dol tak špika kot da bi jo trgalo, mene na trenutke tak špikne, da zakričim?Sinoči, sem kar blazino si v uste porinla, da nisem mojega zbudila. Mene kar stalno, tako pekoče, boleče, buuu, ne vem, kaj je to. Upam, da to pomeni, da se počasi počasi odpira. jaz sem tudi mislila,da se mogoče kaj odpiram,ko tako boli, ali kaj pa vem...pa na pregledu ni bilo sprememb, zaprta sem bila še vedno (no,tokrat me ni gledala,tako,da ne vem), samo MV je zmehčan, to pa verjetno ne boli, me pa res zanima kaj pomeni tole trganje Men je pa rekla, da sem pa sem najprej mislila, da to še bolj odpira, sam če me že 10 dni takle potem pač ni to Mi je pa zanimiv, ko sem brala pri februarčicah, da je ena 5 cm odprta, pa je imela ctg, pa so je vprašal če ve da ima popadke, pa jih ni čutila, pa so ji rekla, da naj pride ko jih bo. Jaz sem prišla pri drugem 5cm odprta, brez popadkov, pa me nihče ni domov poslal in sem na hitro rodila s svojimi popadki. Madonca, eni so pa čudni. Vsak dr ima svoj sistem...
|