|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
1.3.2009 12:07:24   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Sey

Lolita mene špika že od 32. tedna, pa sem še v enem kosu.
Je pa res, kot si ti napisala; včasih prav zakričim od bolečin...

Dokaz, da ta špikanje so tako kot je rekla spps širjenje vezi, pa sej če bo zarad tega lažje rodit, pa naj bo.user posted image user posted image Sicer pa imam jaz plane za ta teden, ki prihaja, bom čimbolj aktivna, pa brez veze doma čakat kdaj se bo začel, ker potem sam še dlje traja.user posted image user posted image user posted image Moj se zaveda, kaj ga čaka, če gremo čez rokuser posted image user posted image ( bom moral žrtvovat svoj dodatek)))user posted image user posted image user posted image

prav imaš, malo kondicije še naberi, ker jo boš rabila user posted image

Ful se mi lušta, da bi šla v torek v kino, pa na kako veliko sadno kupo.user posted image Pa okol Velenjskega jezera bi še šla, da se naužijem mal svežega zraka, ker pol bo vse okol male se vrtel, zdaj ta teden pa moram še mojega pocartat.user posted image user posted image user posted image Se je javil, da ko pridem iz P, cel teden on se ponoči zbuja in mi jo sam na zizo v posteljo prinese, tak da se bom jaz lahk spočilauser posted image user posted image

okol Velenjskega? tam ja vse smrdi po kolnu user posted image

Sej sta dva, mislim da sem mislila okol škalskega, drugače pa če je lepo vreme, ne smrdi, sam kadar je nizki pritisk.

Vprašanje:Moj ima 19. 3  25. rojstni dan in bi mu rada kupila nekaj kar bi bilo posebnega, in bi lahk bilo od obeh njegovih punc , torej men in pupe?'razmišljam v smeri zapestnica, verižica, pa graviranje, kaj mislite???

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 551
1.3.2009 12:18:45   
Pupa7

Sej sta dva, mislim da sem mislila okol škalskega, drugače pa če je lepo vreme, ne smrdi, sam kadar je nizki pritisk.

Vprašanje:Moj ima 19. 3  25. rojstni dan in bi mu rada kupila nekaj kar bi bilo posebnega, in bi lahk bilo od obeh njegovih punc , torej men in pupe?'razmišljam v smeri zapestnica, verižica, pa graviranje, kaj mislite???

vem da sta 2 user posted image samo meni je tam okol vedno smrdelo, še posebej na tenis placih user posted image

če nosi nakit potem je to dobra ideja user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 552
1.3.2009 12:39:31   
NoBady
Dan!

Evo 1. marca smo dans, pa to mislm da ste že vse ugotovileuser posted image
js sm spet (kot vsako nedeljo) pri tašči na kosilu, in močno upam da me naslednjo nedeljo ne bo več tuki ampak bom že lepo user posted image cartala...user posted image

janjap - super porod je bil toleuser posted image upam da mene tut kej tazga čakauser posted image

lolita - men se dopade tale tvoja zamisel za zapestnico, sam če jo bo nosil... user posted image moj jih nosi, sam je že 3 zgubil, pa so se mu zdej mal zamirle user posted image
drgač pa tut js mam namen od jutr naprej čim več hodit pa se migat da bo prej kej vn padl, da ne bo treba čez rok čakatuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.3.2009 12:46:29   
PERSIDA
Lepo nedeljo vam želim user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.3.2009 12:46:35   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dan!

Evo 1. marca smo dans, pa to mislm da ste že vse ugotovileuser posted image
js sm spet (kot vsako nedeljo) pri tašči na kosilu, in močno upam da me naslednjo nedeljo ne bo več tuki ampak bom že lepo user posted image cartala...user posted image

janjap - super porod je bil toleuser posted image upam da mene tut kej tazga čakauser posted image

lolita - men se dopade tale tvoja zamisel za zapestnico, sam če jo bo nosil... user posted image moj jih nosi, sam je že 3 zgubil, pa so se mu zdej mal zamirle user posted image
drgač pa tut js mam namen od jutr naprej čim več hodit pa se migat da bo prej kej vn padl, da ne bo treba čez rok čakatuser posted image

Po moje jo bo, če mu dam ogrlico je manj verjeten, ker že ima eno zlato od malega pa jo tud od takrat nosi, tako da to bi bilo brezveze.pa še en lep verz ter podpis od men in male.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.3.2009 12:47:07   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Lepo nedeljo vam želim user posted image

enakooooo, objemčke bavcema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tebi seveda user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.3.2009 12:58:55   
PERSIDA
test

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.3.2009 13:09:49   
pondelak
evo še mene malo!!
razgibavanje-jaz že celo nosečnost popolnoma vsak dan grem na sprehod tak da upam da nebom čez rok user posted image
mi smo pa danes izkoristli tale sonček in smo si kosilo kar zunaj pripravili...jej!

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.3.2009 13:16:49   
pondelak
seveda tudi jaz vsem želim čimlepšo nedeljo! user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 559
1.3.2009 13:18:11   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

evo, evo, punce moje nestrpne user posted image :

MAMICI NEVENKI V VESELJE IN OČKU DOMINIKU V PONOS NA SVET SEM PRIKUKAL BREZ ZOBKOV IN BOS, DNE 28.2. OB 1.28, VELIK 48,5 CM IN TEŽAK 2990 G. VALENTIN

DRAGA KOKICA32, ISKRENE ČESTITKE ZA NOVEGA ČLANA DRUŽINE, NAJBRŽ JE VALENTIN ŠE ZADNJI OTROČIČEK, KI NI MOGEL ČAKATI DO MARCA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM!!! LEPO SE CARTAJTE!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 560
1.3.2009 13:18:22   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Od danes dalje sem na porodniški, PDP imam točno čez en mesec in upam, da ne bom sama strašila tu goruser posted image

Imava PDP na isti dan, tako da sama ne boš user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 561
1.3.2009 13:18:32   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vse po starem - ko pridem jaz, se vse skrijete! user posted image

Nina, ti si vprašala za Tijo. Presenetljivo lepo je sprejela Niko. Nežno jo boža in lubčka... dala bi ji tudi prst v usta in oko, ampak ok... user posted image user posted image  Moram oač biti zraven, normalno. Ljubosumna pa ni na sestrico.

user posted image  user posted image  user posted image  Tija!!! Pa vidva tudi. Očitno sta jo dobro pripravila.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 562
1.3.2009 13:22:19   
Nina00
Sem začela malo za nazaj brat, pa vidim, da čas hitro teče, tako da mi ne bo uspelo prebrat vsega. Se mi zdi, da se nič ne pozna, da je že toliko mamic user posted image
Naš mali je včeraj spet preskočil popoldanski spanec in zato nisem imela nič časa za RR. Trenutno spi, a verjetno ne bo več dolgo, tako da malo še preberem, potem grem pa kosilo kuhat.
Sicer je pa počutje dobro, pa spim tudi odlično, le malo več spanja bi potrebovala kot mi ga mali nakloni.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.3.2009 13:25:49   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Sem začela malo za nazaj brat, pa vidim, da čas hitro teče, tako da mi ne bo uspelo prebrat vsega. Se mi zdi, da se nič ne pozna, da je že toliko mamic user posted image
Naš mali je včeraj spet preskočil popoldanski spanec in zato nisem imela nič časa za RR. Trenutno spi, a verjetno ne bo več dolgo, tako da malo še preberem, potem grem pa kosilo kuhat.
Sicer je pa počutje dobro, pa spim tudi odlično, le malo več spanja bi potrebovala kot mi ga mali nakloni.

saj kaj je zelo pomembno je tak povdarjeno ali barvno,tak da je dovolj če vse samo na hitro preletiš...user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 564
1.3.2009 13:27:25   
pondelak
zdaj je pa začel zunaj zelooo veter pihat user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.3.2009 13:30:19   
Piruri
Vsem novopečenim staršem...in tistim, ki "ste" morda na poti...ČESTITKE...Marec je...in sedaj kar lepo po vrsti...user posted image  user posted image ...kira bo odprla sezono? user posted image  user posted image

Mi smo vsi prehlajeni...in naša spet celo noč kašlja...tako, da smo podočnjakasti tako, da bom lahko iz podočnjakov šivala modrčke...

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Mi je pa zanimiv, ko sem brala pri februarčicah, da je ena 5 cm odprta, pa je imela ctg, pa so je vprašal če ve da ima popadke, pa jih ni čutila, pa so ji rekla, da naj pride ko jih bo.user posted image user posted image user posted image

kaj pa,če jih ne bouser posted image user posted image ,ene imajo tako srečo,da ne čutijo..

Tudi meni je na CTG-ju v prvo pokazalo max višino popadka 10...jaz pa že 3 cm odprta...tako, da glede na to, da so tudi tokrat moji lažni popadki zeloooo blagi, lahko pričakujem nekaj podobnega....in se bojim, da bomo prepozno štartali, ker ne bom spet štekala, da se dogaja zares...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mojemu ob obletnici kupila čisto navaden prstan (za na palec) in na notranjo stran dala vgravirat LJUBIM TE...in ga zdaj nosi kar na verižici....

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
1.3.2009 13:35:26   
pondelak
tudi moj nosi prstan ki sem mu ga kupila na verižici...user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 567
1.3.2009 13:45:14   
felix7

feliša ti si že čist ready že v avtu vse ready user posted image se ti je kam mudit začelo???

ma niti ne, samo moram moža iskoristit v tistih redkih trenutkih, ko je frej user posted image  bi rada, da mi ene predalčke nekam montira, pa prosim že par mesecev user posted image  mislim, da ni problem pomanjkanje časa, ampak da mu predalčki niso glih najbolj všeč user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 568
1.3.2009 13:46:32   
pondelak

feliša ti si že čist ready že v avtu vse ready user posted image se ti je kam mudit začelo???

ma niti ne, samo moram moža iskoristit v tistih redkih trenutkih, ko je frej user posted image  bi rada, da mi ene predalčke nekam montira, pa prosim že par mesecev user posted image  mislim, da ni problem pomanjkanje časa, ampak da mu predalčki niso glih najbolj všeč user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 569
1.3.2009 13:47:25   
pondelak
vprašanje-kolko mate povijalnih plenic??

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 570
1.3.2009 13:50:42   
felix7

lahko mu daš v en lep okvir prvo njuno skupno sliko, npr. še v P, ko jo prvič v naročju drži

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 571
1.3.2009 13:51:58   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

vprašanje-kolko mate povijalnih plenic??

Samo tri. Če bo treba široko povijat, bomo pa še kupili. Prvič ni blo treba, tako da so te tri še praktično nerabljene.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 572
1.3.2009 13:52:35   
pondelak

lahko mu daš v en lep okvir prvo njuno skupno sliko, npr. še v P, ko jo prvič v naročju drži

zelo dobra in lepa ideja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 573
1.3.2009 14:00:02   
Piruri
Pondelak...jaz jih imam okoli 40...ma kaj ni, da je treba do 3-ga meseca široko povijati?...sicer je široko povijanje kar eno takšno opravilo...je fajn, ker je notri dojenček bolj kompakten...in vsaj v prvem mesecu je lažje z njim hendlat user posted image  user posted image ...pol pa ko daš široko povijanje čez, je tista mala ritkica, ki kar ne veš, kako bi jo prijel user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 574
1.3.2009 14:02:36   
spps

aja, še nekaj, sem se odločila, da ne grem rodit, dokler ne pridelam pete zvezdice user posted image user posted image user posted image  ampak tole peto zvezdico znam jaz kar hitro pridelat user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?