|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
1.3.2009 11:07:29   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

A zdej bi pa vse šle, pa naši user posted image nočejo a???user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej ko končno nog več ne držimo skup pa nam take delajouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom verjetno šla šele aprila,ko sem tako neučakana user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 501
1.3.2009 11:08:10   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: julam

Ojla! Danes grremo pa mi rodit user posted image user posted image user posted image . Oziroma naj bi šli, pa nič ne kaže na to.

Dočakali smo marec, zdaj bojo pa naši zvončki in trobentice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 z možekom sva danes solo brez, sta šla fanta na RD na Koroško z mojim očetom. Mi2 bova pa končno še košek za user posted image pripravila. In čakala... Ah, ne jaz sem se že sprijaznila, da še par dni ne bo nič. Je očitno že prav tako.  

držim pesti da greš že dans user posted image user posted image user posted image

Hvala pupa, ampak mislim, da ne bo nič. Sem bila že v trgovini, pa že od 7h neki migam, user posted image pa ves čas veselo pleše....

A ja, s priuri sem na vezi, ker mi bo sešila torbo za user posted image , tako da je z njo OK. ima pa malo bolno... Upam, da ne bo zamerila, ker se grem njenega advokata user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 502
1.3.2009 11:09:04   
pocka
meni se pa nekaj sladkega je, pa nimam nič doma user posted image , mama_m, a je vam kaj peciva ostalo od včeraj user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
1.3.2009 11:10:05   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

jaz sem danes torbo pripravila,ne morem verjeti,da mi je ratalouser posted image ...mogoče,me bo zdaj kaj zagrabilo user posted image user posted image

jaz sem jo pripravla, pa me je lažno grablo user posted image user posted image user posted image

čaki, pol grem pa raje nazaj razpakirat user posted image user posted image user posted image

magari sam nekaj zunaj pusti user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
1.3.2009 11:11:35   
julam

jaz sem danes torbo pripravila,ne morem verjeti,da mi je ratalouser posted image ...mogoče,me bo zdaj kaj zagrabilo user posted image user posted image

jaz sem jo pripravla, pa me je lažno grablo user posted image user posted image user posted image

čaki, pol grem pa raje nazaj razpakirat user posted image user posted image user posted image

magari sam nekaj zunaj pusti user posted image user posted image user posted image

jaz imam toaletno zunaj...do zadnjega... ker itak ves čas rabim...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 505
1.3.2009 11:12:47   
Lolita23

A zdej bi pa vse šle, pa naši user posted image nočejo a???user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej ko končno nog več ne držimo skup pa nam take delajouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom verjetno šla šele aprila,ko sem tako neučakana user posted image user posted image user posted image

Jaz sem zadržujem, se pa za to moj ne.Pa mi skoz če bo kaj poklič, pa a že greva.user posted image user posted image user posted image user posted image Bolj ko mu dopovedujem, da vsaj 1 h moram imet redne popadke na 5 min, bolj on zafrkavauser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.3.2009 11:13:43   
julam
Kaj mi je danes prijavil moj prvorojenec: da bi šel k babici (tašči user posted image ) in bi pri njej živel, k meni pa bi hodil na obisk. madonca, zdej se spomne, ko me hormoni najbolj bašejo... Sem komaj zdržala brez komentarja....

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 507
1.3.2009 11:15:24   
Lolita23
Vprašanje a katero tam dol tak špika kot da bi jo trgalo, mene na trenutke tak špikne, da zakričim?Sinoči, sem kar blazino si v uste porinla, da nisem mojega zbudila.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 508
1.3.2009 11:15:59   
julam
jaz sem pa hotla moža poslat s fantoma na RD, pa so potem drugi žlahtniki ugotovil, da mogoče bi bilo pa bolj fino, če je z mano doma, za vsak slučaj, ker iz Koroške do LJ pa ni samo čez cesto. user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 509
1.3.2009 11:16:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

lep pozdrav, evo naš mesec se je začel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vidim, da ste bile  že zelo aktivne, saj smo že na 8. deluuser posted image user posted image user posted image user posted image

No sedaj pa lahk začnemo rojevat, a neuser posted image

Lep dan vsem ...
ojla!
zdaj pa bomo lahk začeleuser posted image user posted image

katera se javi za veliko marčevsko otvoritev user posted image user posted image user posted image user posted image

javila,se bi menda skor vsaka-tudi jazuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 510
1.3.2009 11:16:36   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan!

Pa je končno prišel naš mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Katera se prva javi za odhod v rim? Js bi šla... user posted image

lepo po vrsti, da ne bo spps jezna user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 511
1.3.2009 11:16:39   
spps

user posted image user posted image user posted image mogoč je pa to krivo,ker jaz si še nisem uspela pripravit stvari za v Puser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 512
1.3.2009 11:16:43   
spps

Kaj mi je danes prijavil moj prvorojenec: da bi šel k babici (tašči user posted image ) in bi pri njej živel, k meni pa bi hodil na obisk. madonca, zdej se spomne, ko me hormoni najbolj bašejo... Sem komaj zdržala brez komentarja....
user posted image user posted image user posted image  sej bouser posted image  smo mi tudi navajeni takih in drugačnih izpadov-sam zadnjič si je mojga privoščla-mi pa tud ni blo vseen.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 513
1.3.2009 11:17:14   
julam

Vprašanje a katero tam dol tak špika kot da bi jo trgalo, mene na trenutke tak špikne, da zakričim?Sinoči, sem kar blazino si v uste porinla, da nisem mojega zbudila.user posted image user posted image user posted image

Mene kar stalno, tako pekoče, boleče, buuu, ne vem, kaj je to. Upam, da to pomeni, da se počasi počasi odpira.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 514
1.3.2009 11:17:31   
spps

včasih pikne ja user posted image vezi se raztezajouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 515
1.3.2009 11:21:11   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
Če še ne veste: MAREC JE TU!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUHUHU!!!!!

ja, punce, zdaj smo pa res me na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 516
1.3.2009 11:21:27   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mi smo auf na vsake 3 ure, se previjemo,pocartamo, najemo in spimo. Komu lepše. Pol pa zeha tak koda ni spala že 3 dni user posted image
Mi je danes glih moj reko kak sfolgam vse to.. haloo moški user posted image user posted image

povej mu, da si supermami user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 517
1.3.2009 11:21:41   
felix7

jaz pa piruri pogrešam, se že en čes ni javilauser posted image

je pa Kokici čestitala na Rodili smo, tako da je še z nami.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 518
1.3.2009 11:21:46   
felix7

JanjaP res idealen poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte, pa se spočij se malouser posted image user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 519
1.3.2009 11:23:35   
felix7
midva sva pa zdajle v moj avto namontirala Easy fix, tako da se ne bom matrala z zapenjanjem lupinice user posted image user posted image user posted image

sicer se pa meni še nič ne gre v Rim, mi kar paše tale lifestyle user posted image

aja, pupca, lepo, da še vztrajaš z nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 520
1.3.2009 11:24:25   
pocka

zelo znano, me pa trga že kake 2-3 mesece, včasih mi gre kar na jok, bolečina, kot bi me kdo z nožem not zabodeluser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 521
1.3.2009 11:24:55   
Miška2006
Živjo punce, prosila bi vas za eno uslugo. Vem, da ta zadeva ne spada v nosečnost in naše težave, če boste prebrale za kaj gre boste vse razumele.

Prosila bi vas, v kolikor je možno, da skopirate spodnje sporočilo in ga pošljete na mail vsem vašim poznancem, še posebej, če imate koga na gorenjskem. Zadeva je resnično preverjena in ni verižno pismo.

Hvala za vašo pomoč!

"

MAIL JE RESNIČEN, SEM SAMA PREVERILA NA SPODNJI TELEFONSKI ŠTEVILKI!!!!  

Pomoč poškodovanemu sodelavcu

PROSIM POSLJITE NAPREJ...

Spoštovani,

v torek, 24. februarja, je bil v prometni nesreči hudo poškodovan Denis Medja, zaposlen v hotelu Golf na Bledu. Od dneva dogodka do danes je v komi. Zaradi številnih poškodb potrebuje več operacij, ker pa ima izredno redko krvno skupino -0 (nula negativno), njegova družina prosi za pomoč. Operacij namreč ne bo mogoče izvesti, dokler ne bo na voljo dovolj krvi. Zato v imenu Denisove družine vodstvo hotela Golf prosi vse krvodajalce, ki imajo primerno krvno skupino, da mu pomagajo omogočiti sanacijo poškodb. Vsi, ki so pripravljeni darovati kri, to lahko storijo v torek, 3. marca dopoldne, v prostorih bivšega otroškega oddelka Splošne bolnišnice Jesenice, Cesta Maršala Tita 112.  

Denis in njegova družina bodo hvaležni za vašo pomoč.

Alenka Bešter
Vodja Službe za odnose z javnostmi  / Public Relations Manager

Sava Hoteli Bled, d.d.
Cankarjeva 6, 4260 Bled, Slovenia

Tel.: +386 4 579 11 49
GSM: +386 31 230 805
Fax: +386 4 579 16 02

e-mail: alenka.bester@hotelibled.com
www.hotelibled.com

Prošnja je objavljena tudi v Gorenjskem Glasu.

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 1.3.2009 11:27:28 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
1.3.2009 11:26:28   
felix7
aja, še nekaj, sem se odločila, da ne grem rodit, dokler ne pridelam pete zvezdice user posted image user posted image user posted image  ampak tole peto zvezdico znam jaz kar hitro pridelat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 523
1.3.2009 11:27:19   
Pupa7

oooo lolitka boš šla odpirat sezono user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 524
1.3.2009 11:27:41   
pocka

Mene kar stalno, tako pekoče, boleče, buuu, ne vem, kaj je to. Upam, da to pomeni, da se počasi počasi odpira.

jaz sem tudi mislila,da se mogoče kaj odpiram,ko tako boli, ali kaj pa vem...pa na pregledu ni bilo sprememb, zaprta sem bila še vedno (no,tokrat me ni gledala,tako,da ne vem), samo MV je zmehčan, to pa verjetno ne boli, me pa res zanima kaj pomeni tole trganjeuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?