Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:07:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kater majček ne zdrži 5 sek. na riti? Koliko človek pozabi v 3-eh letih. Komaj čakam da shodi, ker non stop na meni visi, ker hoče hodit. Še dobro, da me križ ne boli več. naša pa noče hodit, samo se tudi ves čas men za hlače obeša, ker hoče, da jo dvignem ali pa da sem na tleh pri njej. hodi pa le ob sedežni Moja pa bi non-stop hodila. , se podpišem pod ss, moj je začel sedet ampak sam tol časa da kako stvar prečekira, prej je bila večja kriza ko se je sam plazil in dvigoval sedet pa ni znal men je drgač ful dobr, ker se plazi in je ful hitra in se res velik časa sama zamoti, ampak ko se pa sprdne, da hoče gor, hoče gor in me je zmožna tolk časa vlečt za tenirko, da mi jo dol potegne
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:09:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka gužva jaz sploh ne pridem do besede To pa res. Človek je prisiljen, da mora nekaj delat jaz sanje prelivam v program za izris kuhinj evo barbaw, tudi to, da ni dogajanja na RR je a nekaj koristno
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:09:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč,vidim da sem bolj sama. Grem na kavč mal smučanje gledat Ej, jst sm tud tuki. jaz tud mal pozn sta začele čivkat, takrat sem jz že kavč merkala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:09:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
jao jao kera gužva, rajš grem, da ne boste mele preveč za brat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:14:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka gužva jaz sploh ne pridem do besede To pa res. Človek je prisiljen, da mora nekaj delat Zgleda res, sem že pometla in pomila po tleh, zbrisala prah, pomola posodo in pospravila, zdaj me še pa čaka spalnica/otroška soba in cote , ni konca in ne kraja, če bi hoto človek imet vedno čisto, bi mogo non-stop met cunjo v roki, se že vidim ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:16:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kater majček ne zdrži 5 sek. na riti? Koliko človek pozabi v 3-eh letih. Komaj čakam da shodi, ker non stop na meni visi, ker hoče hodit. Še dobro, da me križ ne boli več. naša pa noče hodit, samo se tudi ves čas men za hlače obeša, ker hoče, da jo dvignem ali pa da sem na tleh pri njej. hodi pa le ob sedežni Moja pa bi non-stop hodila. , se podpišem pod ss, moj je začel sedet ampak sam tol časa da kako stvar prečekira, prej je bila večja kriza ko se je sam plazil in dvigoval sedet pa ni znal men je drgač ful dobr, ker se plazi in je ful hitra in se res velik časa sama zamoti, ampak ko se pa sprdne, da hoče gor, hoče gor in me je zmožna tolk časa vlečt za tenirko, da mi jo dol potegne
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:19:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro še od mene Jst sem čist poklapana, včeraj sem se imela bombastično, res dolg se že nisem imela na RD tak fajn, nabowlala sem se za pol leta , napila za dve , zato mam dons posledice, še kr čutim jegra, spala sem 2 ure, Nejc je že od 7h auf, sicer je pa baje celo noč mirno spal. Dons sva HB povabljena na kosilo, ker mislim da ne bom sposobna kuhat, itak sem imela namen pucat, pa zgleda nič ne bo. Jaz si sploh ne predstavljam da bi imela mačka, me frača že zdaj polno zaposli, kaj bi šele bilo z mačkom, bi tak umrla, po dveh urah spanja pa...sploh ne upam pomislit . Dobra si, no vsaj kuhat ti ni treba
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:21:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Za nazaj nisem nič brala, če je bilo kaj meni namenjeno, mi napišite prosim še enkrat. Videka sem prej poslala z babo na sprehod, da je malo odklopila, jaz pa sem ta čas posesala po bajti. Zopet mi je nekdo ukradel kavč in je namesto njega naložil tone opranih cot, samo v omare jih je pozabil naložit. Spimo vredu, danes je Videk prespal celo noč. Ati je že priden in je že na parceli, midva bova šla pa po kosilu. Grem še sedaj malo po hiši pospravit, potem pa se še kaj javim, če bo Videk zaspal. Kar pojdita k atiju na parcelo, ker je zunaj tako lepo, da je škoda dneva. Eno rundo je že bil zunaj, sedaj spi, jaz pa sem cote zlagala, potem jih še samo v omare naložim. Sem pa oprala že 3 stroje. Sem pa začela zlagat perilo takoj ko se posuši in HB imam zelo malo za likat. Mi je ena dobra vila namignila . Srajce moraš vseeno likat, za ostalo pa , ker je takoj manj dela. Za Vidka sem videla, da je bil zunaj, še ti moraš it, ker je danes pravi pomladni dan. Končno smo ga dočakali. jeeeeeeejjjj
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:22:44
|
|
|
|
nia5
|
No zgleda da se bom spet mogla k delu spravit ali pa se malo vlečt, še kolebam , saj se spet sama s sabo menim, Nia spi, bi lahko še jaz kako zategnila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:28:22
|
|
|
|
nia5
|
Še eno pitanje (malo čudno sicer pa ipak) preden grem kofe pit, zanima me s čim pomivate po tleh, to mislim ali le z vodo ali tudi s čistilom. Jaz pomivam le z vročo vodo glede na to da je Nia večino časa na tleh in pol roke v usta...saj se mi zdijo ta čistila ful močna. Tudi steklo (tam kjer svoje žnable gor popa) umivam le z vodo. Mislite da pretiravam?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:43:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Še eno pitanje (malo čudno sicer pa ipak) preden grem kofe pit, zanima me s čim pomivate po tleh, to mislim ali le z vodo ali tudi s čistilom. Jaz pomivam le z vročo vodo glede na to da je Nia večino časa na tleh in pol roke v usta...saj se mi zdijo ta čistila ful močna. Tudi steklo (tam kjer svoje žnable gor popa) umivam le z vodo. Mislite da pretiravam? Po tleh pomivam s čistilom,ker ne nosi rok v usta,ko se plazi,rajši kakšno igračo zagrabi .Potem mu umijem roke.Tudi steklo s čistilom,razen ogledalo,s katerim se lupčka,pa samo z vodo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:45:06
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka gužva jaz sploh ne pridem do besede To pa res. Človek je prisiljen, da mora nekaj delat Zgleda res, sem že pometla in pomila po tleh, zbrisala prah, pomola posodo in pospravila, zdaj me še pa čaka spalnica/otroška soba in cote , ni konca in ne kraja, če bi hoto človek imet vedno čisto, bi mogo non-stop met cunjo v roki, se že vidim ja Si bila pridna. jaz imam pa še dvastroja za posušit,ko se otroka zbudita,potem pa letimo v nabavo. se je pa spravil avto pucat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:47:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kater majček ne zdrži 5 sek. na riti? Koliko človek pozabi v 3-eh letih. Komaj čakam da shodi, ker non stop na meni visi, ker hoče hodit. Še dobro, da me križ ne boli več. naša pa noče hodit, samo se tudi ves čas men za hlače obeša, ker hoče, da jo dvignem ali pa da sem na tleh pri njej. hodi pa le ob sedežni Moja pa bi non-stop hodila. , se podpišem pod ss, moj je začel sedet ampak sam tol časa da kako stvar prečekira, prej je bila večja kriza ko se je sam plazil in dvigoval sedet pa ni znal men je drgač ful dobr, ker se plazi in je ful hitra in se res velik časa sama zamoti, ampak ko se pa sprdne, da hoče gor, hoče gor in me je zmožna tolk časa vlečt za tenirko, da mi jo dol potegne Tole mi je pa znano .Sploh noče več sedet,še v stajci se kar meče.Ko je pa na kolenih,me pa ves čas zasleduje. Le še v hojci imam mir,dokler ne pridem v njegovo bližino,da me spet zagrabi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:58:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka gužva jaz sploh ne pridem do besede To pa res. Človek je prisiljen, da mora nekaj delat jaz sanje prelivam v program za izris kuhinj S katerim programom delaš? Z ene strani sem ga cuknila, pa ni težko z njim delat. Jaz bom mogla dat po meri delat, ker mi bo drugače ostalo malo lufta na enem mestu. Malo sem se hecala s pogledom v 3D, drugače pa je čisto izi za narest. Če si boš sama delala, moraš pokazat, da malo pokomentiramo. Če boš hotela bom sestro prosila za kakšen komentar, da se ne boš kasneje tolkla po glavi. klik
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:58:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kater majček ne zdrži 5 sek. na riti? Koliko človek pozabi v 3-eh letih. Komaj čakam da shodi, ker non stop na meni visi, ker hoče hodit. Še dobro, da me križ ne boli več. naša pa noče hodit, samo se tudi ves čas men za hlače obeša, ker hoče, da jo dvignem ali pa da sem na tleh pri njej. hodi pa le ob sedežni Moja pa bi non-stop hodila. , se podpišem pod ss, moj je začel sedet ampak sam tol časa da kako stvar prečekira, prej je bila večja kriza ko se je sam plazil in dvigoval sedet pa ni znal men je drgač ful dobr, ker se plazi in je ful hitra in se res velik časa sama zamoti, ampak ko se pa sprdne, da hoče gor, hoče gor in me je zmožna tolk časa vlečt za tenirko, da mi jo dol potegne Jaz imam tokrat srečo kolikor je pri Jaku nisem imela. Njega bi mogla skos nosit, Maje pa ne rabim, hoče pa hodit. Vsaka stvar ima svoj + in -.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:58:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** drugače smo pa mi bili zunaj na sončku, samo je zečela kar fejst pihat . pa zvončke smo nabirali in smo jih nesli babi, ki je bla donc tako dobra, da je kosilo še za nas skuhala oziroma spekla
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:58:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka gužva jaz sploh ne pridem do besede To pa res. Človek je prisiljen, da mora nekaj delat jaz sanje prelivam v program za izris kuhinj evo barbaw, tudi to, da ni dogajanja na RR je a nekaj koristno malo se izživljam
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:58:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči http://www.ringaraja.net/forum/m_1097836/tm.htm Kaj pravite na to' Ali je že katera preizkusila? jaz sem malo skeptična pri takih stvareh Kaj pa želodec???
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:58:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Še eno pitanje (malo čudno sicer pa ipak) preden grem kofe pit, zanima me s čim pomivate po tleh, to mislim ali le z vodo ali tudi s čistilom. Jaz pomivam le z vročo vodo glede na to da je Nia večino časa na tleh in pol roke v usta...saj se mi zdijo ta čistila ful močna. Tudi steklo (tam kjer svoje žnable gor popa) umivam le z vodo. Mislite da pretiravam? jaz tudi samo z vodo, ker s sesalcem pomivam
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 14:23:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči http://www.ringaraja.net/forum/m_1097836/tm.htm Kaj pravite na to' Ali je že katera preizkusila? Nak, nism še probala. Zaenkrat spimo in tud prej ni blo tko hudo kot je napisano tam. HB
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 14:24:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jao jao kera gužva, rajš grem, da ne boste mele preveč za brat Ampak res, komej sm vse prebrala tolk je na čvekanga
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 14:28:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Mi2 z Vidkom sva bla na sprehod in je zunaj tko toplo, in to oreng, ke okrog 13- 14 stopinj na soncu, če ne več. Tko, de sva se mal naužila svežega in toplega zraka in sončka. Malo je sm pa tja zapihalo, a ni blo hujšga, najbl je tam pihalo kjer je blo bl odprto. Za domov mi je Vid zaspal in zdej naprej spi v posteljci 2. runda dns. Pol bo zvečer očitno prej šel spat . Ma ga bom probala vseeno dalj časa budnega met, pa da gre kasneje spat, mi bo treba manjkrat it alarme mirit Nč, morem it pod tuš k sm prešvicana. Se še kej javm, če ne bo gužve
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 15:10:35
|
|
|
|
špelin@
|
*********************** Estrella*, barbaw, tilči: mi lahko ena, lepo prosim, natančno opiše dihalne vaje in položaje pri "tolčenju" po hrbtu? Gregija ful matra in bi res rada pravilno izvajala vse skupaj... ***********************
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 15:36:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči http://www.ringaraja.net/forum/m_1097836/tm.htm Kaj pravite na to' Ali je že katera preizkusila? Nak, nism še probala. Zaenkrat spimo in tud prej ni blo tko hudo kot je napisano tam. HB Sem enkrat to že nekje brala, probala še nisem, kaj pa vem, mislite da bi lahko bilo škodljivo Drugače pa smo tudi mi bili zdaj na sončeku dobro uro, tak je super zunaj, samo lušte sem dobla za pomlad in poletje
|
Katero ime?mel79Jakob (
28%)
Jaka (
25%)
Aljaž (
33%)
Sebastjan (
14%)
Število vseh glasov: 679Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!