Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 8:25:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dobro ter sončno jutro, vsem skupaj! Še postrežba z moje strani Spanje: odlično (upam, da bo tko ostalo še naprej) MATIC VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV Tko, zdej morem it pa mojmu pikiju plenico menjat, smrdi,smrdi,smrdi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 8:32:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos barbaw: kje dobiš hausa? Jaz bi tudi pa ne znam dol vlečt z neta, iz kje jih ti vlečeš? preko torrentov
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:00:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro, dober dan.... Spanje: ob pol 1ih budnica in ne nazaj zaspat do pol 2h, pol je pa pri naju zaspala in spala do 5.30, zdej pa spi svojo prvo rundo Vreme: sonček jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:02:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO pri nas je pa že krasen sonček , pa še moj je doma, tak da se bomo verjetno, spet cel dan potepali . barbaw: kje dobiš hausa? Jaz bi tudi pa ne znam dol vlečt z neta, iz kje jih ti vlečeš? tudi pri nas je krasen sonček bo treba današnji dan še maksimalno izkoristit, ker jutri bo baje že pihalo, potem pa cel teden dež
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:02:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen ima pa od včeraj novo frizuro.Sem ga postrigla na 0,3 .Sedaj mu bodo vsaj lepo začeli rasti.Prej je imel pa ene kratke,ene dolge. za novo frizuro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:03:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO pri nas je pa že krasen sonček , pa še moj je doma, tak da se bomo verjetno, spet cel dan potepali . barbaw: kje dobiš hausa? Jaz bi tudi pa ne znam dol vlečt z neta, iz kje jih ti vlečeš? tudi pri nas je krasen sonček bo treba današnji dan še maksimalno izkoristit, ker jutri bo baje že pihalo, potem pa cel teden dež drugič kar preskoči napoved Jutri gremo mi v mini terme, ker smo povabljeni na roj. dan. Za drug teden pa je boljše, če bi bil sonce, ker drugače se mi bo začelo mešat v hiši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:04:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Kaj še vsi pančkate? Mi smo pokonci od 6.Ampak je bilo ponoči mir,smo lepo spali,le kar je pojedel in takoj zaspal nazaj.Tilnu so pikice po ličkih že skoraj zginile,tako da krema pomaga,pa še z bepanthenom ga mažem,kakor mi je naročila P po 5x na dan. Nejc je tudi kot nov,kar ga malo nos zeza,vročine pa nima več. Mogoče bomo jutri morje videli,ker danes dela,a bo verjetno okoli 9. že doma.Je šla pa danes tašča za 4 dni na Krk.Kako uživajo tile bodoči upokojenci,jaz pa tudi sedaj .Ma,saj prav,sedaj naj uživa,potem bo pol leta na berglah po operaciji. Špelin@... za Gregija.Upam,da ste vsaj kaj spali za spanje in da so pikice že skoraj izginile Pa fino, da Nejc nima več vročine Če boste pa šli jutri na morje pa le uživajte maksimalno, upam, da ne bo pihalo preveč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:05:23
|
|
|
|
barbaw
|
A še kater majček ne zdrži 5 sek. na riti? Koliko človek pozabi v 3-eh letih. Komaj čakam da shodi, ker non stop na meni visi, ker hoče hodit. Še dobro, da me križ ne boli več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:06:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO pri nas je pa že krasen sonček , pa še moj je doma, tak da se bomo verjetno, spet cel dan potepali . barbaw: kje dobiš hausa? Jaz bi tudi pa ne znam dol vlečt z neta, iz kje jih ti vlečeš? tudi pri nas je krasen sonček bo treba današnji dan še maksimalno izkoristit, ker jutri bo baje že pihalo, potem pa cel teden dež drugič kar preskoči napoved Jutri gremo mi v mini terme, ker smo povabljeni na roj. dan. Za drug teden pa je boljše, če bi bil sonce, ker drugače se mi bo začelo mešat v hiši. uživejte v termah tudi jz in Manca bova spet sitne, ker se ne bo dalo ven zarad tega dežja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:07:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kater majček ne zdrži 5 sek. na riti? Koliko človek pozabi v 3-eh letih. Komaj čakam da shodi, ker non stop na meni visi, ker hoče hodit. Še dobro, da me križ ne boli več. naša pa noče hodit, samo se tudi ves čas men za hlače obeša, ker hoče, da jo dvignem ali pa da sem na tleh pri njej. hodi pa le ob sedežni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:07:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drage moje, jaz se pakiram z računalnika, ker mi pred očmi od utrujenosti kar migeta....... Vseeno pa vam moram povedati še to, da je moja mala pika danes prvič prestala pranje glave čisto mirno Prej je vedno rjula, ritala, vreščala,... Zdaj pa je lepo stala pod tušem in čakala, da sem končala. Pridna, pridna sončica Je vedela, da sem utrujena, pa še šokirana je bila, ker jo je bratec pobruhal po glavi... Mirno nočko želim vsem za malo piko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:08:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla spet jz se javlam od tašče, kjer smo na nočitvi z večerjo in zajtrkom a je cena ugodna vozičkanje je super uspelo in smo bili zunaj skoraj 4 ure za vozičkanje ej mafi, cena je super ugodna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:09:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, jaz sem od malo čez šesto do zdajle samo preoblačila, umivala,... otroke Gregi je 4x bruhal in to ogroooomno, četrtič pa je celo pobruhal malo piko po glavi In sem na koncu morala še njej glavo prat. Na srečo smo uspele vmes narediti tudi ena krilca, ki sta si jih punci želeli, možu se je pa ena ura pijače s kolegom itak zavlekla... ojoj, upam, da je Gregi danes že vredu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:10:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moram mal pavze narest...likam namreč . Alja spet štrajka s hrano, je nekako polovične obroke, pol pa konec Ker sem jaz na dieti me še toliko bolj jezi, ker jaz ne smem, ona pa noče, ko bi lahko Moje kilce so na - 6,1kg Sem super zadovoljna in komaj čakam torek za kile kaj pa če Aljo kak zobek daje? naša tudi zadnje čase ful manj poje odkar ji zobki ven rinejo verjetno so zobki+ prehlad in smo tam kjer ni muh A Manca tud manj je'? ja Manca tudi zadnje čase manj je, in to konkretno manj. je pa res, da je včasih ful pojedla, kar se ji tudi vidi . sedaj največ poje zvečer pred spanjem, čez dan pa bolj po piščančje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:10:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč,vidim da sem bolj sama. Grem na kavč mal smučanje gledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:12:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč,vidim da sem bolj sama. Grem na kavč mal smučanje gledat Ej, jst sm tud tuki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:19:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kater majček ne zdrži 5 sek. na riti? Koliko človek pozabi v 3-eh letih. Komaj čakam da shodi, ker non stop na meni visi, ker hoče hodit. Še dobro, da me križ ne boli več. naša pa noče hodit, samo se tudi ves čas men za hlače obeša, ker hoče, da jo dvignem ali pa da sem na tleh pri njej. hodi pa le ob sedežni Vid včasih če sm ga dala sedet na tla je tkoj rit spodnesu in se ulegu. On bi zdej hodu oz. laufu sam če ga bi kdo držal pa z njim šel, sam kaj k te kr križ začne bolet. Dam ga v stajco al pa na sedežno, naj rajš pa v hodulo ( mal mu je že pre majhna) in gasa. Včasih mu okol prsnega koša pa pod pazduho dam plenico, da se tolk ne sklanjam in greva po stanovanju, pa še križ me ne boli
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:24:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kater majček ne zdrži 5 sek. na riti? Koliko človek pozabi v 3-eh letih. Komaj čakam da shodi, ker non stop na meni visi, ker hoče hodit. Še dobro, da me križ ne boli več. naša pa noče hodit, samo se tudi ves čas men za hlače obeša, ker hoče, da jo dvignem ali pa da sem na tleh pri njej. hodi pa le ob sedežni Moja pa bi non-stop hodila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:27:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen ima pa od včeraj novo frizuro.Sem ga postrigla na 0,3 .Sedaj mu bodo vsaj lepo začeli rasti.Prej je imel pa ene kratke,ene dolge. za frizuro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:28:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kater majček ne zdrži 5 sek. na riti? Koliko človek pozabi v 3-eh letih. Komaj čakam da shodi, ker non stop na meni visi, ker hoče hodit. Še dobro, da me križ ne boli več. naša pa noče hodit, samo se tudi ves čas men za hlače obeša, ker hoče, da jo dvignem ali pa da sem na tleh pri njej. hodi pa le ob sedežni Moja pa bi non-stop hodila. , se podpišem pod ss, moj je začel sedet ampak sam tol časa da kako stvar prečekira, prej je bila večja kriza ko se je sam plazil in dvigoval sedet pa ni znal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:29:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč,vidim da sem bolj sama. Grem na kavč mal smučanje gledat Ej, jst sm tud tuki. jaz tud
|
|
|
Katero ime?mel79Jakob (
28%)
Jaka (
25%)
Aljaž (
33%)
Sebastjan (
14%)
Število vseh glasov: 679Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!