Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:29:21
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro, upam da bo kmalu sončno jutro, se kar skriva ta sonček. Spali smo vredu, le moj kašelj se nadaljuje, mislim da bo sedaj manj obiskov na balkonu , ker me vse žge ko zakašljam. Tilči super da Tilnu izginjajo pikice Matic vse naj naj za 10 mesecev Barbaw moja se še zaenkrat zamoti na ritki ko se igra, vendar le kratek čas, še je bolj pri plazenju, čeprav se tudi že dviguje Estrella ti pa ziher smučanje zjaš, ker te ni na spregled Špelin@ pridna mala pika Anitka za Gala in njegovo pridno pitje mlekeca SS joj a spet ste bili tako zgodnji Ostalo pa se ne spomnim
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:29:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla spet jz se javlam od tašče, kjer smo na nočitvi z večerjo in zajtrkom a je cena ugodna vozičkanje je super uspelo in smo bili zunaj skoraj 4 ure za vozičkanje ej mafi, cena je super ugodna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:31:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Kaj še vsi pančkate? Mi smo pokonci od 6.Ampak je bilo ponoči mir,smo lepo spali,le kar je pojedel in takoj zaspal nazaj.Tilnu so pikice po ličkih že skoraj zginile,tako da krema pomaga,pa še z bepanthenom ga mažem,kakor mi je naročila P po 5x na dan. Nejc je tudi kot nov,kar ga malo nos zeza,vročine pa nima več. Mogoče bomo jutri morje videli,ker danes dela,a bo verjetno okoli 9. že doma.Je šla pa danes tašča za 4 dni na Krk.Kako uživajo tile bodoči upokojenci,jaz pa tudi sedaj .Ma,saj prav,sedaj naj uživa,potem bo pol leta na berglah po operaciji. Špelin@... za Gregija.Upam,da ste vsaj kaj spali glede spanja sve pa spet na istem . da gre Tilnu in Nejcu na bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:37:05
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro še od mene Jst sem čist poklapana, včeraj sem se imela bombastično, res dolg se že nisem imela na RD tak fajn, nabowlala sem se za pol leta , napila za dve , zato mam dons posledice, še kr čutim jegra, spala sem 2 ure, Nejc je že od 7h auf, sicer je pa baje celo noč mirno spal. Dons sva HB povabljena na kosilo, ker mislim da ne bom sposobna kuhat, itak sem imela namen pucat, pa zgleda nič ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:37:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kater majček ne zdrži 5 sek. na riti? Koliko človek pozabi v 3-eh letih. Komaj čakam da shodi, ker non stop na meni visi, ker hoče hodit. Še dobro, da me križ ne boli več. ja Nejc
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:42:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A še kater majček ne zdrži 5 sek. na riti? Koliko človek pozabi v 3-eh letih. Komaj čakam da shodi, ker non stop na meni visi, ker hoče hodit. Še dobro, da me križ ne boli več. ja Nejc Mene plazeneje sem in tja in gor in dol sploh nič ne moti jaz jo kar pustim, ker se je do zdaj samo 1x konkretno udarila, ker je bila zaspana in je noge več niso držale, roke pa še manj. Zdaj pa hodi kjer je možno. Če ima možnost se prime nečesa in potiska naokrog in hodi zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:46:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro še od mene Jst sem čist poklapana, včeraj sem se imela bombastično, res dolg se že nisem imela na RD tak fajn, nabowlala sem se za pol leta , napila za dve , zato mam dons posledice, še kr čutim jegra, spala sem 2 ure, Nejc je že od 7h auf, sicer je pa baje celo noč mirno spal. Dons sva HB povabljena na kosilo, ker mislim da ne bom sposobna kuhat, itak sem imela namen pucat, pa zgleda nič ne bo. Če te ful muči ti bo pregovor klin se s klinom zbija vse povedal. Preverjeno deluje. Posledice hitro izginejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:47:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro še od mene Jst sem čist poklapana, včeraj sem se imela bombastično, res dolg se že nisem imela na RD tak fajn, nabowlala sem se za pol leta , napila za dve , zato mam dons posledice, še kr čutim jegra, spala sem 2 ure, Nejc je že od 7h auf, sicer je pa baje celo noč mirno spal. Dons sva HB povabljena na kosilo, ker mislim da ne bom sposobna kuhat, itak sem imela namen pucat, pa zgleda nič ne bo. si se saj malo odklopla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:49:22
|
|
|
|
kasso
|
˙GH7I6L- HJU -+-D'đ> '0đ dobro sončno jutro od naju r
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 9:51:52
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro še od mene Jst sem čist poklapana, včeraj sem se imela bombastično, res dolg se že nisem imela na RD tak fajn, nabowlala sem se za pol leta , napila za dve , zato mam dons posledice, še kr čutim jegra, spala sem 2 ure, Nejc je že od 7h auf, sicer je pa baje celo noč mirno spal. Dons sva HB povabljena na kosilo, ker mislim da ne bom sposobna kuhat, itak sem imela namen pucat, pa zgleda nič ne bo. mijau
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 10:28:39
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Za nazaj nisem nič brala, če je bilo kaj meni namenjeno, mi napišite prosim še enkrat. Videka sem prej poslala z babo na sprehod, da je malo odklopila, jaz pa sem ta čas posesala po bajti. Zopet mi je nekdo ukradel kavč in je namesto njega naložil tone opranih cot, samo v omare jih je pozabil naložit. Spimo vredu, danes je Videk prespal celo noč. Ati je že priden in je že na parceli, midva bova šla pa po kosilu. Grem še sedaj malo po hiši pospravit, potem pa se še kaj javim, če bo Videk zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 11:12:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Za nazaj nisem nič brala, če je bilo kaj meni namenjeno, mi napišite prosim še enkrat. Videka sem prej poslala z babo na sprehod, da je malo odklopila, jaz pa sem ta čas posesala po bajti. Zopet mi je nekdo ukradel kavč in je namesto njega naložil tone opranih cot, samo v omare jih je pozabil naložit. Spimo vredu, danes je Videk prespal celo noč. Ati je že priden in je že na parceli, midva bova šla pa po kosilu. Grem še sedaj malo po hiši pospravit, potem pa se še kaj javim, če bo Videk zaspal. Vsaj opral jih je
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 11:12:52
|
|
|
|
nia5
|
Kaka gužva
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 11:15:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka gužva jaz sploh ne pridem do besede
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 11:15:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Za nazaj nisem nič brala, če je bilo kaj meni namenjeno, mi napišite prosim še enkrat. Videka sem prej poslala z babo na sprehod, da je malo odklopila, jaz pa sem ta čas posesala po bajti. Zopet mi je nekdo ukradel kavč in je namesto njega naložil tone opranih cot, samo v omare jih je pozabil naložit. Spimo vredu, danes je Videk prespal celo noč. Ati je že priden in je že na parceli, midva bova šla pa po kosilu. Grem še sedaj malo po hiši pospravit, potem pa se še kaj javim, če bo Videk zaspal. Kar pojdita k atiju na parcelo, ker je zunaj tako lepo, da je škoda dneva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 11:24:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Za nazaj nisem nič brala, če je bilo kaj meni namenjeno, mi napišite prosim še enkrat. Videka sem prej poslala z babo na sprehod, da je malo odklopila, jaz pa sem ta čas posesala po bajti. Zopet mi je nekdo ukradel kavč in je namesto njega naložil tone opranih cot, samo v omare jih je pozabil naložit. Spimo vredu, danes je Videk prespal celo noč. Ati je že priden in je že na parceli, midva bova šla pa po kosilu. Grem še sedaj malo po hiši pospravit, potem pa se še kaj javim, če bo Videk zaspal. Kar pojdita k atiju na parcelo, ker je zunaj tako lepo, da je škoda dneva. Eno rundo je že bil zunaj, sedaj spi, jaz pa sem cote zlagala, potem jih še samo v omare naložim. Sem pa oprala že 3 stroje. Sem pa začela zlagat perilo takoj ko se posuši in HB imam zelo malo za likat. Mi je ena dobra vila namignila .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 11:24:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka gužva jaz sploh ne pridem do besede To pa res. Človek je prisiljen, da mora nekaj delat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 11:35:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Za nazaj nisem nič brala, če je bilo kaj meni namenjeno, mi napišite prosim še enkrat. Videka sem prej poslala z babo na sprehod, da je malo odklopila, jaz pa sem ta čas posesala po bajti. Zopet mi je nekdo ukradel kavč in je namesto njega naložil tone opranih cot, samo v omare jih je pozabil naložit. Spimo vredu, danes je Videk prespal celo noč. Ati je že priden in je že na parceli, midva bova šla pa po kosilu. Grem še sedaj malo po hiši pospravit, potem pa se še kaj javim, če bo Videk zaspal. Kar pojdita k atiju na parcelo, ker je zunaj tako lepo, da je škoda dneva. Eno rundo je že bil zunaj, sedaj spi, jaz pa sem cote zlagala, potem jih še samo v omare naložim. Sem pa oprala že 3 stroje. Sem pa začela zlagat perilo takoj ko se posuši in HB imam zelo malo za likat. Mi je ena dobra vila namignila . Srajce moraš vseeno likat, za ostalo pa , ker je takoj manj dela. Za Vidka sem videla, da je bil zunaj, še ti moraš it, ker je danes pravi pomladni dan. Končno smo ga dočakali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 11:36:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka gužva jaz sploh ne pridem do besede To pa res. Človek je prisiljen, da mora nekaj delat jaz sanje prelivam v program za izris kuhinj
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 11:37:32
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka gužva jaz sploh ne pridem do besede To pa res. Človek je prisiljen, da mora nekaj delat jaz sanje prelivam v program za izris kuhinj S katerim programom delaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 12:14:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka gužva jaz sploh ne pridem do besede To pa res. Človek je prisiljen, da mora nekaj delat Madonca, čvekate k nore, sm komi zdej pršla do besede
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:02:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka gužva jaz sploh ne pridem do besede To pa res. Človek je prisiljen, da mora nekaj delat Madonca, čvekate k nore, sm komi zdej pršla do besede joj joj joj, sem brala do onemoglosti, tolk ste načvekale tekom dopoldneva
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:04:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
drugače smo pa mi bili zunaj na sončku, samo je zečela kar fejst pihat . pa zvončke smo nabirali in smo jih nesli babi, ki je bla donc tako dobra, da je kosilo še za nas skuhala oziroma spekla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:04:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Za nazaj nisem nič brala, če je bilo kaj meni namenjeno, mi napišite prosim še enkrat. Videka sem prej poslala z babo na sprehod, da je malo odklopila, jaz pa sem ta čas posesala po bajti. Zopet mi je nekdo ukradel kavč in je namesto njega naložil tone opranih cot, samo v omare jih je pozabil naložit. Spimo vredu, danes je Videk prespal celo noč. Ati je že priden in je že na parceli, midva bova šla pa po kosilu. Grem še sedaj malo po hiši pospravit, potem pa se še kaj javim, če bo Videk zaspal. za spanje in za babi, da ti je malce prevzela Videka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 13:05:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro še od mene Jst sem čist poklapana, včeraj sem se imela bombastično, res dolg se že nisem imela na RD tak fajn, nabowlala sem se za pol leta , napila za dve , zato mam dons posledice, še kr čutim jegra, spala sem 2 ure, Nejc je že od 7h auf, sicer je pa baje celo noč mirno spal. Dons sva HB povabljena na kosilo, ker mislim da ne bom sposobna kuhat, itak sem imela namen pucat, pa zgleda nič ne bo. a pol praviš, da donc ni samo mijav, ampak je kar MIJAV
|
|
|
Kakšni moški so vam všeč?poraščeni po telesu (
70%)
depilirani po telesu (
30%)
Število vseh glasov: 321Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!