arneja
|
Biba, a ti pa slikce nisi opazila ? Sem bila pa jaz prvič tudi presenečena, ker punce tu gor niso nič govorile, da takšen lep spominček dobiš . Si predstavljate: srček, takšen si pa na 2. dan po spočetju izgledal ? Ata sam od sebe nič ne pove, zato ga je pa treba spraševati . Jaz sicer potem vedno slišim, da ni važno, koliko jih je, ampak kaj je notri . Blanči, mene že kar malo baše vse skupaj, tako da se moram kar malo prisilit, da sem dobre volje. Uf ... Na sončka grem pa z največjim užitkom, to mi pa ni problem . Loremi, mogoče bi poskusila z Montignacovo dieto. Preverjetno deluje, samo voljo je moram še zbrati . Fargesia, super endometrij imaš . Cukica, za Medrol sem jaz rekla Rešu, ne vem pa, kako je na GK, če lahko tudi sam pametuješ, kaj bi imel . Poskusi omeniti, da bi rada to poizkusila, glede na to, da se ti pikice ne ugnezdijo. Mismis, koliko Heinikenov je včeraj padlo? Kaj so pa nosečke pile ? Pa kakšno pico ste tudi sigurno zmazale. Reby, super, da si pri zdravnici uredila . Vejretno pa po eni strani kar paše misel, da bo človek lahko na veliko lenaril . Ajrad, naj jutri pade stopka . Gigi, midve grejeva, samo jaz, kot navadno, že razmišljam, če mi je sploh še ostalo kaj za greti . Kako si ti? Ste se načvekale včeraj, kaj ? Lana, lahko pa parkiraš pri železniški postaji. Se boš kar nahodila, ampak drago pa ni tako. Ali pa pri ekonomski šoli na Roški, pa greš potem malo nazaj. WP, ti kar počivaj, da bo hrbetnica kmalu spet v formi . Stella, bo pri nas tudi treba ležalnike na balkon naštimat, juuupi . Larči, že v 28. tednu si??? Ma, ta čas res leti. Še malo pa boš crkljala svoja sončka . Abra, ku-ku. A te princeska nič na net ne spusti ?