|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
27.2.2009 7:46:40   
aleksandra silvija
Moram it, imamo danes spet opravke.

Lep dan.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.2.2009 8:15:24   
Anonimen
jutro

hvala za kavo asuser posted image

vidim, da čvekate zadnje dni,ker sem spet nekaj strani v zaostanku. Pozna se da je lepo vreme in to izkoristiva,popoldne pa kam gremo in zvečer se mi kakšen dan sploh ne da na računalnik.

kleo- nisem skoz na tistem forumuuser posted image

Včeraj smo dobili nov zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image Ampak sploh ne zgoraj,kjer ima vse otečeno, ampak spodaj levo, tako da mi ne gremo po knjigiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.2.2009 8:16:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Grem na en čik.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
27.2.2009 8:16:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Ojla!

Jaz sem se prišla pa sam mal považit - Sabinči puza! Je pogruntala, da nazaj ne pride nikamor in je začela naprej.user posted image Mami seveda kr razganja od ponosa. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas še vedno samo nazaj puzamo

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.2.2009 8:18:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

ojla
upam da ste velik velik bolš kot sva midva z Jakom, sva zbolela user posted image . Jaka je celo noč kuhala vročina zdej jo ma pa 37,8 glih tok da je mal dobre volje, pol mal tečko, pol se mal crklava in nakoncu mal zadrema. Mene pa tud neki kuha pa vse me boli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca-tvoji slikovni komentarji so pa zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AS- ojoj groza,samo da je vse ok

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.2.2009 8:19:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lejte mojo bejbouser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.2.2009 8:19:48   
Anonimen
evo,zadnjih nekaj strani sem preletela, tako, da je mogoče da sem kaj zgrešilauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.2.2009 9:07:05   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

evo,zadnjih nekaj strani sem preletela, tako, da je mogoče da sem kaj zgrešilauser posted image  

ninny......Bistvo si zadelauser posted image (moji komentarji-slikovni so zakon)user posted image ,pa user posted image user posted image user posted image za zobekauser posted image
Ja aleksandra hvala za kavo in zajtrk(pa nisem vedela da je tvoj jernej tako hud,mislim,kje najde vse te noro ubijalske ideje,potem,pa ni čudno,da ga moraš met skoz na uču,samo veš kaj,mi je pa še vedno najbolj svetovna tista,ko se ti je skril v koš za smetiuser posted image )user posted image ,kavo sem spila,zdej grem pa še jestuser posted image ,pa da se považim še jaz,imamo tud nov zobek zgoraj enkouser posted image user posted image  
kleo....upam,da te bo glava kaj nehala bolet,pa le pij veliko,oko,res rabi veliko tekočine,vem se sliši hecno,a je res,ampak ne piva -vode,vodeuser posted image user posted image
pa super čveke ste ble včeraj,očitno sem šla prehitro spat,tina didlina,kleo in as.user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
27.2.2009 9:15:55   
NinKa
Pozdravljene punce,

ste pa hitre, že VI del..ma ne najdem več časa za net. Vsaj ne za RR.

Nick se mi zbuja ob 7h, ker ga tavečji zbudi. Potem je buden do 11h pa malo zadremucka, pol je kosilo, pa kaka trgovina, sprehod ali samo poležavanje na balkonu. Potem pa že pride tavečji z vrtca in možek...pa je malo čas za kavico pa za tavečjega, s katerim sedaj vadima popldan malo grafomotoriko....in zvečer se mi ne da na net.

Drugače pa naš Nickec pridno vse papca kaj dobi...pa ker sem se še v začetku februarja sekirala, ker smo bili brezzobe pošasti, nismo ne plezali ne puzali, sam kotalili....no sedaj imam user posted image . Mali mi v treh tednih skapiral kako se puza, kako se postavi na kolena in šiba tako in sedaj se mi zadnje dneve že postavlja na noge če se lahko prime za kaj. Beri za stoječo luč, al pa ob kavču, ob papasanu...odpira si vsa priprta vrata, krade Fruchtzwerge magnetke s pomivalca, hoče se prehranjevati z zemljo pri rožah....vglavnem adijo in lepe sanje o dopoldanskem miru. Sam še šprintam čez stanovanje za našo malo samohodko.

toliko od nas za zdaj, mam dons tavečjega doma ker se je ponoči zbudu in imel 37,8, no sedaj nima vročine, ampak je ful miren in je ostal doma. Upam, da ne bo kaj hujšega, ker smo čez vikend brez možeka, ker je na eni konferenci.

Uživajte in lep vikend.

Aja, še tukaj povprašam...če ima katera kak račun od pampers iz špara odveč se toplo priporočam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
27.2.2009 9:29:55   
alea01
Hello mamičkeuser posted image

Marisa, ful šikana frizurca, lepa lička in super plišasti prijateljiuser posted image user posted image user posted image

Ema, user posted image user posted image user posted image  za zobek...mi smo že od novembra samo na dvehuser posted image

Maša, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za operacijo

jernej, samo da je vse  vredu. In mamica imej ga na očeh

lunca14, razturaš s slikicamiuser posted image

anaj, nič hudega, če se je odstavil. Si pa lahko ponosna, da si ga tako dolgo dojila

slovenka, kaj pa tadva malarja kvasitauser posted image . Ta je pa mimo, no vsaj da sta končala. Pa le glej, da bodo čimprej fotke gor

Mene pa neki zanimauser posted image . mi lahko poveste na kateri št. ste? A še kar na št.74 in kdaj ste prišli na večjo?
Zanima me pa zato, ker jaz sem že ful cunjic za poletje nakupila št.80 in se mal bojim, da ne bomo prišlo do te številke. Sicer smo pa na št.74 že odzačetka novembra. hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 27.2.2009 9:40:44 >

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
27.2.2009 9:31:45   
lunca14
ninka...........škoda,da ne najdeš mal več časa za rr,ti pa lahko nekaj povem,imaš pa tako simpatičnega fantiča,tak lep nasmešek ma,da sem kar nekaj časa gledalo tvojo slikico,z nasmeškom na obrazu,javi se še kaj,pa lepo ,da imaš tapravgauser posted image ,vročina,bo pa že mimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
27.2.2009 9:35:20   
lunca14
O,glejo,glejo,našo mamico,najlepše in fotogenične pupeuser posted image user posted image ,ja veš,kaj si pozabila,mi mamo tud nov zobek,pa mal tud že papamo na žlico,pa rit v luft dvigujemo,pa spimo po tanovem v svoji posteljici in nosimo hlače od 74 pa do 80,odvisno od modela.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
27.2.2009 9:50:55   
Anonimen

Mene pa neki zanimauser posted image . mi lahko poveste na kateri št. ste? A še kar na št.74 in kdaj ste prišli na večjo?
Zanima me pa zato, ker jaz sem že ful cunjic za poletje nakupila št.80 in se mal bojim, da ne bomo prišlo do te številke. Sicer smo pa na št.74 že odzačetka novembra. hvalauser posted image

mi smo v glavnem na 74,nekaj pa že 80

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
27.2.2009 9:51:35   
Anonimen
Ema, user posted image user posted image user posted image za zobek...mi smo že od novembra samo na dvehuser posted image

mi so prve dobili začetek decembra pa tud do sedaj nič, tako da bodo pri vas tud po moje kmalu

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
27.2.2009 10:25:50   
babysolza
Ola!

Alea, mi smo tudi dobili prva 2 decembra in sedaj še enega, tako da ti naslednji mesec kak zobek ne uide. user posted image user posted image

Cunjice - jaz sem ji poletne stvari nabavla sam neki malga, večinoma 81 (francoska številka) al pa 86, sam večino še moram nabavt. Trenutno nosi 74, hlače tudi 80, ker ima precej dolge nogice. Tudi kake 86 že dam nanjo, raje vidim, da so ji hlače malo dolge kot prekratke.

Ninny in lunca - bravo za zobke!!!

NinKa, res je lepotec ta tvoj škojč... user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
27.2.2009 10:43:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Jaz tudi upam, ker zdravnici je pokazal, da ga je treslo kot v risanki...user posted image

ja sej to je to - najbrž je hotel sprobat, če res zasvetiš, če roko vtakneš namest žarnice - no, pol pa naj še rečejo, da so risanke varne

pa HB, da je vse ok

ninny - za zobek user posted image user posted image user posted image

NinKa - super za plezalca, sej bo kmal hodil, pa sej veš, kaj pravijo - da mora vsak otrok 2kg blata pojest - no zemlaj je en del tega user posted image

alea - mi smo tud na 74, nekaj stvari mamo še 68, sam ne veliko, nekaj pa tudi že 80 - ma sej to je ful odvisno od cifer. Za poletje pa še nič ne kupujem, da nam ne bo slučajno premajhno - ker so pol tud akcijske cene previsoke

Neposredna povezava do sporočila: 1341
27.2.2009 11:22:07   
lunca14
In ko naya  preskoči meneuser posted image user posted image ...................mi mamo tud zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.2.2009 11:34:11   
*anamor*
Haj,

no midva sva tudi ok. Zgornje dlesni imava tako napete, da so kar bele. In to so nastavki za 4 zobeke. Samo čakam, da bojo zbombandirali ven. user posted image user posted image user posted image

No user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nove zobeke.

user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.2.2009 12:22:40   
lunca14
user posted image user posted image user posted image za lep sončni dan vsem skupiuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
27.2.2009 12:47:37   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Tina, kako otroku dopoveš, naj ne počne oslarij?
Npr. pravilo: v vtičnice ne lulamo--mi pač prej ni padlo na pametuser posted image user posted image

Ja sem ravno razmišljala kako mu je to padlo na pamet...mogoče ga je zanimalo, če bo lohk zadel tko majhno luknjico

No, to pa je tudi moj šef pravil za svojega sinkota - da je to počel - in kako so bili presenečeni - ker prva hčera se seveda tega ni nikoli lotevala user posted image

Naša pa zdaj non stop za tisto verižico pri lamelnih zavesah vleče, pa tako cuka zavese, da bo glih enkrat kaka dol padla. PA na eni omarici se je spodaj en kos odlepil, jaz sploh opazila nisem, ona pa non stop hodi tja in vleče zadevo stran. user posted image

Kleo - jaz delam pilates, samo še ne tako dolgo, da bi ti lahko rekla, ali se splača ali ne. Po mojem to ni za hujšanje, za pretegnit mišice pa je user posted image

Mi pa imamo zadnje dni zmedo, ker mala hodi spat ob 11h zvečer. user posted image Nikak je ne moreva spraviti nazaj na 8. uro. Sinoči sem jo hotla držati gor vsaj do pol 7h, pa bi jo šla kopat in spat - ker prej ni hotla spat - pa je potem ob 6h meni na rokah začela zapirati oči - in je spala do pol 9h - potem pa je šla spat malo pred polnoči. Bom vidla, če bomo danes kaj bolj uspešni. Sedaj se je zbudila - pa upam, da bo spet šla spat kje ob 4h, ne šele ob 6h.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
27.2.2009 12:49:13   
slovenka
alea, moram prej še en čas pucat, potem bodo pa fotke. user posted image V ponedeljek pripeljejo biljard in sedežno - samo potem pa ne vem, kdaj bomo šli še kaj drobnarije nabavljat - slike, ogledala, svetilko... user posted image

No, greva zdaj z malo na sprehod.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
27.2.2009 13:15:46   
alea01
lunca, user posted image user posted image user posted image  tudi vam za zobeke.
Sem prejle kar poniknila. Sem dobila telefonski klic, da mora biti torta narejena do 14ure in pol sem se je na brzino lotila in ob 12uri je bila že končanauser posted image . sicer ne bi bilo nič narobe, če bi mi en dan prej kdo povedal za torto, da bi imela sestavine doma. pol se pa znajdiuser posted image

Kar se cunjic tiče, jaz kar neki nabavljam in me skrbi, da to št.81 ne bomo prilezli...ja babysolza..mi imamo tudi št.81user posted image . Sam verjetno nekje maja pa že pridemo do nje, ali kaj. Menda bomo še kaj zrasliuser posted image

Izabel osmo včeraj izselili iz spalnice v njeno sobico. Ni bilo nobenega problema. Po njo sem prvič šla šele ob 6.30 ko ima prvi obrok AM, tako da verjetno ne bo problema.

Kar se zobov tiče. Jaz sem zadnjič že pol slovencem povedala, da imamo 3zob in pol se izkaže, da niti blizu nismo, kaj šele da bi kak zob kje biluser posted image user posted image user posted image . Nismo pa nič tečni, spimo še zmeri 11,5ur v kosu, tako da verjetno še ne bo zob tako kmalu

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
27.2.2009 14:40:03   
RMRM
Mah,spet me ven meče user posted image .

user posted image user posted image user posted image  za zobke in kobacanje.

oblačila - mi nosimo 74, kakšen bodi 68. Od določenih firm so pa tako majhne št., da ob nakupu gledam dejansko velikost oblačila in ne št.

AS - tole pri vas je pa res pestro. Še dobro, da ni bilo kaj hujšega. Sem pa jaz vedno mislila, kakšen živček je bil naš Mark,ampak takih stvari pa res ni počenjal. Imate zgleda vi tam na dolenjskem tak poseben zrak, ker od moje sestrične dvojčka sta tud dva user posted image user posted image . Sta s traparijami nadoknadila za vse 3, ker starejši je bil pa tud ko angelček.user posted image user posted image

Pilates - meni osebno je zelo naporen, se pa enkratno počutiš po njem, samo pravilno ga moraš izvajat. Ko sem ga jaz doma delala, je blo čist simpl, ko sem pa v studiu, sem pa komaj folgalauser posted image user posted image , pa še sto stvari naenkrat je treba mislit. Za sprostitev je pa user posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
27.2.2009 15:15:32   
Anonimen
user posted image

Mat...me zeza danes tole,sploh ne morem posta poslat.Evo sliko mi je ratalo obrazlozitve ne....smo bli ves dan v nabavi,tamala dobila prve ceveljcke,st.18 in 19.So ji 18 se malo velike,ampak preden bo shodila ji bodo prav....ne bom vec pisala ker mozno,da mi ga spet ven vrze...kuhamuser posted image
....zgleda da samo ta prime nov ne.......no,zraven so se moji cevlji,kaksni se vam zdijo??

Ninny,saj nisem rekla da si ves cas gor..user posted image user posted image ,tamala nosi st.80.
user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke
pilates,si moram nekje ogledat,ker po pisanju sodec zgleda mucenjeuser posted image user posted image ......

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 27.2.2009 15:23:36 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
27.2.2009 15:22:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

In ko naya  preskoči meneuser posted image user posted image ...................mi mamo tud zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se opravičujem - sem hotla vsaki posebej napisat, pa sm šla po vrsti, pol me je pa moj zmotil, k je nekaj iskal, sem pa pozabila - sorči še enkrat - bom 1 okno več pomila user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Otrokova slabovidnost
_Anja_

Kdo vas je opomnil na to, da otrok slabo vidi?

Vzgojiteljica v vrtcu (52%)

Otrok (35%)

Babica (12%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!