Ursi2
|
Živjo, punce! Luka je že zaspal, jz sem že pripravila kosilo za jutri (sem nardila špeclje, se zdejle kuhajo, jutri pa samo dokončam, pa bomo jedlli). Zdej pa čakam, da mojga zmanjka na kavču in grem gledat Germany next top model. No, naš pob zdej kr naprej šiba gor po stopnicah, mu je od vsega najbolj všeč. Je čist vesel, če mu rečem, da grema rito previt, da naj gre v svojo sobo! Je kr takoj na stopnicah in gre gor ko kak Tomo Česen na Triglav! Sem pozabila povedat, daje dobil za rojstni dan spet polno stvari (igrač, knjig, oblek). Midva sma pa rekla, da boma vidla, kaj bo dobil in mu boma potem kaj kupila. In sem se odločla, da mu bom kupila tisto otroško metlo in smetišnico, ker mu je to ful všeč pri nečakih. Je pa dobil uno hiško, ko like not vstavlaš in sem jo jz že gledala, sam sem si rekla, da nima smisla, da ima vsega dovolj. No, potem pa sta ena dva mu prinesla in se prvi dan sploh ni zanimal za njo. Ko da je ni tam. Sem bila kr malo razočarana oz. sem si oddahnila, da nisem bila sitna, da bi jo rada kupila. No, v pon pa mu je kr naenkrat postala ful všeč in sploh ni šel vstran in je samo žogeice not spravljal in druge like, pa s kladivom not tolkel žogice, potem se je še z njo lepo sprehajal okrog. No, tako da sedaj je pa čist navdušen in se mu dopade, jz sem pa tudi vesela. Pa dobil je une pingvine za v bano in sedaj se še raje kopa! Pa itak je takoj pogruntal, kje se vklopijo in kje ugasnejo. Sam mu je bolj zanimivo, če jih sam tiši v hišico in jih spušča po toboganu. Hm, zdej pa samo na hitro. Tina, sem videla, da te je na FT čist zmedla in v slabo voljo spravila zarad čeveljčkov. No, to tudi mene jezi, še posebej, ker mi tudi moj dragi skoz najeda, da bi moral met bolj konkretne copatke oz čeveljčke, da bi ga fajn držali pa da bi imel oporo za gleženj. Pa sem mu kr naprej ponavljala, da bi bilo najboljš, če bi lahk bil doma po stanovanju kr bos. Pa sem vse mogoče komentarje slišala. POl sem pa zadnjič pri P vprašala in jebil moj zraven, pa je rekla, da sploh še naj ne razmišljama o kakih čeveljčkih, da naj bo doma kr bos ali v nogavičkah, nič kaj več oz tile copatki ko smo jih naročle prek e-baya. Je moj samo v tla gledal. Sem bila vesela, ker je zdej videl, da si ne namišljuje. No, ni mi pa nič rekla za čeveljčke, katere znamke lahko, ampak vem, da jz Cicibank ne bom. Sicer imajo res neke nove modele, ki so bolj mehki, sam mi ne potegnejo, mi niso kaj posebej všeč. Sem pa gledalasuperfitke in so mi fajne, pa zadnjič sem v Deichmanu našla ene ful luškane, ki bojo skor 100% postale Lukanove, takoj, ko jih bo rabil. So mi pa všeč tudi une Pedinped na Malamaša, sam mi je smotane, ker jih ne more poskusit, kr tako si mu jih pa ne upam naročit. Ker mi je važno, da so mu fajn prav. In super za kužeka. Kk sem vesela, za Lana in za tebe. Jz si ga tudi ful želim, pa mislim, da še nekaj časa ne bo kaj iz tega. So mi hotli moji za 25 let kupit višavskega terierja, sam je to hišni pes, to pa ne gre pri nas, niso navdušeni nad tem. Pa upam, da bo Luka jih prepričal, jz ga že zdej učim, kaj more rečt Sej bi lahko imeli tudi zunaj psa, sej je dovolj prostora. Sam morma prepričat še druge. Boma pa zdej ziher prišla na obisk, da bo lahko tudi Luka malo pobožal tole malo kepico. Pa dej ga slika, da bomo vidle, kaka kepica bo!!!!!!! Upam, da boš lahko spala danes kaj!!!!!!!! Pa super, da so noči boljše! Upam, da tako ostane oz da gre na boljše še!!!!!!!! Ja, na posvetovalnici mu je pa dala svinčnik in list papirja in je mogel risat. Pa je nardil kr ene par črt, pol je pa tk pritiskal, da je kr lukno v papir in mizo nardil!!!!!!! Terida, super, da si se oglasila!!!!!!!!!! Čestitke Eriki za vse napredke in pridna, da vama uvajanje kr fajn gre!!!!!!!!!!!! Sem pa jz že zudi razmIšljala o tem, da bi mu igrače pospravila, pa da bi mu jih menjavala. Sam sem na koncu ugotovila, da skor nimam kaj pospravljat, razen knjig, ker teh pa res ima kr neki. Drgač pa ima v dnevni ene 3 igrače + poganjalca, v kuhinji ima svoj ajmer in not kake jogurtove lončke, škatlce, prospekte,.. V svoji sobi ima tudi eno škatlo z igračami, ampak ima not ene kocke, avto in lokomotivo pa še eno, ko more like not vstavlat. V kopalnici ima čebriček in not igrače za v bano (knjigica, delfinčki, račke), pa v sobi, ki je pripravljena za brateca ali sestrico ima en ajmer in not kr ene take stvari, ki so mu zanimive. V spalnici imam pa jz eno staro omaro in sem mu s servetno tehniko na omaro nalepla servete (medvedek pu, pikapolonica, muca, Lumpi,...) In potem ful rad gre tja in mi vse pokaže, ko ga vprašam, kje ima kaj in kje je kaj! Ja, je kr neki enih prostorov in povsod nas je polno, tako da ima vse razporejeno! Jagoga, čestitkeda boš 2x teta!!!!!!!!!!!!! Lona76 ,čestitke za prespano noč in za nov pridelan zobek!!!!!!!!!!!!!!! Pa upam, da ti uspe nekako uskladit, da boš pa le prišla do svojega frizerja!!!!! Špela, super, da boš teta!!!!!!!!!! Pa upam, da ti uspe skupi spravit praznovanja in da ti tale gužva čimprej mine!!!!!!!!!! Vem, da je zdejle noro, pa držim pesti, da boš imela energije in moči za vse!!!!! Mumu in ne se pustit sprovucirat in izsiljevat!!!!!!!!! Dinki, za vas pa goro da bi šlo Titu na bolje in za vse še Z Lukijem fejst mislima na vas!!!
|