|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
27.2.2009 9:21:44   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dobro jutro!

Mi smo se končno naspali. Sicer se je zbudila vse skupaj 7x, a ni bilo hujšega. Samo čaj in duda. user posted image user posted image user posted image

Sem videla, da ste malo bolj aktivne danes. Jaz moram še Maji zajtrk naštimat, potem pa bom lahko kaj več napisala. Zdaj se malecka lepo igra zraven mene in trenutno ni nič sitna.

user posted image user posted image user posted image user posted image no pa gre malo na bolje

7xuser posted image  Meni bi se zmešalo že po 2xuser posted image  Samo, da gre na bolje. Se je poznalo pri straneh, da te ni bilo zvečer na RRuser posted image

Malo sem se mogla naspat, pa še tv sem gledala in utrujenost tudi naredi svoje.
Da ne boš mislila, da se meni ni mešalo, ko smo iz spanja celo noč prešaltali na zbujanje x krat na noč. Ampak se navadiš, ker ni druge izbire.

Zdaj pa mojo tečko peljem ven, ker drugače bom spet user posted image  jezna.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
27.2.2009 9:22:20   
kasso

Še to, danes sem ji dala HIPP3 in je user posted image  Ni sipek, ampak se kar skupaj drži, grudi se, če ni precej vroča voda in še kovinski priokus imauser posted image  To je prva in zadnja škatla in grem danes po HIPP2. Ni čudno, da je dobre 3 eu cenejšiuser posted image

Take sestave je tudi Hipp2, ki ga jaz kupujem v dm-u. Jaz najprej dam vodo (enih 160 ml), ki ne sme bit prevroča, potem dam gor mlekca, potem pa obvezno z ročajem merice to fajn zmešam, potem zaprem in še enkrat pretresem.  V primeru, da ne uporabim prej ročaja te merice, ni nikoli prav zmešano. Ostanejo grudice, nabira se na dudki in ne more vleči....

Neposredna povezava do sporočila: 1602
27.2.2009 9:25:44   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal.

Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat.

user posted image user posted image user posted image  za spanje!

sam tvoj user posted image  se pa hitro odloči za dopust! user posted image  ste se že odločli kam greste?

Ja mislim, da gremo vseeno v Egipt in sicer v Hurghado.. Smo imeli najprej planirano konec marca/začetek aprila, samo gremo konec aprila že v Dalmacijo in bi potem mojemu malo težje šlo skozi z dopustom.

si boste pa privoščili letos! user posted image user posted image user posted image  

greste v egipt uživat na plažo al boste šli tudi na razne oglede? jst bi šla letos v tunizijo, pa je user posted image  strah zaradi eve

Zakaj pa? Mi smo bili pri 3m v Turčiji, z Andražom 2x na Djerbi pri 1,5 in 3,5leta in je čist normalno. S pravo mero pazlivosti seveda.

mal ga je strah zaradi hrane, pa z letalom je treba tja it (se še ni peljal). jst bi ful šla.

me kolegica (imajo 2 meseca staro punčko) nagovarja, da bi šli skupaj na morje v apartma, pa mi ni preveč. user posted image  sem lani ful uživala, ko smo bili sami v hotelu.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1603
27.2.2009 9:26:28   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, jaz sem danes user posted image , včeraj zvečer sem zbolela, danes zjutraj pa oslovski kašelj, kihanje, vročine si se pa nisem zmerla. Spali smo fantastično, le ob 06.30 je bil jok zaradi lakote, pol pa naprej spanje do osmih user posted image .
Zdaj spet sije sonček, pol pa ko bom hotla ven kidnit pa user posted image

user posted image user posted image user posted image  za spanje, tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image  da se hitro pozdraviš!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
27.2.2009 9:26:51   
kasso

Jutro!

Naša še spiuser posted image user posted image user posted image Tudi Andraž je danes ostal v svoji posteli/po predhodnji grožnjiuser posted image / in jaz sem se zbudila malo pred sedmo prvič. Juhhuhuhuh

Šplein@: user posted image  za izlet in upam, da Gregi ne razvije bronhitisauser posted image user posted image user posted image  To, da smrka že dolgo časa je resno svarilo za ta šituser posted image  Fajn pucat nos, mi pa bomo držali pestkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Alja in Andraž!

Kako je z Asjo?

Asja je OK. Rana je zaceljana, ju3 ji snamem luster z glave, potem bomo pa videli kako naprej. Sedaj je na dijetnih briketih Sensitivity care, pa da vidimo, če bo z alergijo kaj bolje. Bom mogla pazit, da ne bo kaj drugega čopnila.

Soča je jedla kar lep čas Sensitivity control od RC in je bila OK. Samo sem mogla pa res pazit, da ni nič drugega pojedla, kar pa skoraj ne verjamem, da bo tebi uspelo, če je Asja tudi veliko zunaj, ker tam pa najde še in še priboljškov....na to pa ti ne moreš vplivat, razen če jo imaš 24 ur na dan pod kontrolo.

Neposredna povezava do sporočila: 1605
27.2.2009 9:27:52   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Nejc še vedno rogovili postajici, še vedno sva sama, ati je šel še na pivo in debato..

Je pa prej ko je spil flašo mleka, po kakih 3 minutah vse zbruhal, in sem lahk pucala tepih, laminat, preoblačenje....smrdi ko ....user posted image

zdej ga bom še mal pustila potem pa bomo vidli al je lačen al ne.

O bogec, kaj ga pa muči, da je zbruhal? Preveč popil? Naša bruha, če kašljauser posted image

ne vem, mogoče ga je kej tiščal od prej, sumim na sadno skuto.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1606
27.2.2009 9:27:58   
jana81

Dobro jutro!

Mi smo se končno naspali. Sicer se je zbudila vse skupaj 7x, a ni bilo hujšega. Samo čaj in duda. user posted image user posted image user posted image

Sem videla, da ste malo bolj aktivne danes. Jaz moram še Maji zajtrk naštimat, potem pa bom lahko kaj več napisala. Zdaj se malecka lepo igra zraven mene in trenutno ni nič sitna.

bravo Maja kr tako naprej

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
27.2.2009 9:28:01   
jana81

Prišel ati domov, se stuširal, prevzel Nejčka, medtem ko sem se tuširala še jst ,je mali že zaspal...ne vem al ga tk uspavajo njegove pesmi al kaj?

no jst pa tud pred tv, gledal na kraju zločina, pa dans mal pred v posteljo ne spet ob 1h zjutriuser posted image

A si ti tako brez posluha, da ne more zaspat ko tebe posluša? user posted image user posted image

o ta je bla pa nizkauser posted image
ga zvečer kr dam atiju, če je le doma, ker ga itak mam cel dan

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
27.2.2009 9:28:06   
jana81

Še to, danes sem ji dala HIPP3 in je user posted image  Ni sipek, ampak se kar skupaj drži, grudi se, če ni precej vroča voda in še kovinski priokus imauser posted image  To je prva in zadnja škatla in grem danes po HIPP2. Ni čudno, da je dobre 3 eu cenejšiuser posted image

jst bom šla verjetno nazaj na novalac, čeprav je dražji, ampak se fajn zmeša.

Neposredna povezava do sporočila: 1609
27.2.2009 9:28:16   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Kaj ste že dale user posted image vzglavnik? mislim tisti tanek, ko pridejo ponavadi v kompletu z oblogo okoli posteljice in dekico.
mi še ne, sam razmišljam kdaj je čas zanj.

mi ga imamo že od 5 ali 6 mesecauser posted image

Mi ga imamo tudi že od začetka. Tudi Andraž ga je imel, ta prav povšter je dobil pri 2 letih.

ja unga tavelikega bo tud Nejc dobil kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1610
27.2.2009 9:31:57   
suzy85

imam isti problem! jst po navadi precedim, pa je. te škatle, ki jih mam doma, bom porabla, pol bom pa tud verjetno na 2 ostala. sj nima bit nič narobe, ne?

jana a novalac 3 je boljši?

Neposredna povezava do sporočila: 1611
27.2.2009 9:32:19   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Take sestave je tudi Hipp2, ki ga jaz kupujem v dm-u. Jaz najprej dam vodo (enih 160 ml), ki ne sme bit prevroča, potem dam gor mlekca, potem pa obvezno z ročajem merice to fajn zmešam, potem zaprem in še enkrat pretresem.  V primeru, da ne uporabim prej ročaja te merice, ni nikoli prav zmešano. Ostanejo grudice, nabira se na dudki in ne more vleči....

jst ji precedim, pa gre lepo čez dudo

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
27.2.2009 9:41:04   
kasso

saj pravim, da ni treba nič precedit, če uporabiš nekaj za fajn zmešat, ali ročaj merice (un ta plav) ali vilice....in šele nato pretreseš.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
27.2.2009 9:46:18   
suzy85

saj pravim, da ni treba nič precedit, če uporabiš nekaj za fajn zmešat, ali ročaj merice (un ta plav) ali vilice....in šele nato pretreseš.

pa uporabljaš modro al roza 2-ko? jst pri roza nisem nikoli mela težav. z modro je pa problem. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
27.2.2009 9:49:13   
jana81

imam isti problem! jst po navadi precedim, pa je. te škatle, ki jih mam doma, bom porabla, pol bom pa tud verjetno na 2 ostala. sj nima bit nič narobe, ne?

jana a novalac 3 je boljši?

sem mela kr novalac 6-12 mes

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
27.2.2009 9:49:15   
jana81

če je dost vroča voda, pol se lepo zmeša..če pa ne, pol je pa kriza. Jst dam raje vročo vodo in jo pol ohladim pod mrzlo tekočo vodo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
27.2.2009 9:50:36   
jana81

pa uporabljaš modro al roza 2-ko? jst pri roza nisem nikoli mela težav. z modro je pa problem. user posted image

mi smo imeli prej skos moder hipp, zdej ko pa ne dobim več v mullerju, pa imamo roza, pa se mi zdi moder boljši kot roza.Se mi zdi da Nejc težje kaka po tem roza, kot po modrem, čeprav je roza probiotičniuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
27.2.2009 9:55:21   
kasso

začela sem s modro, zdaj pa že lep čas dajem roza. Sem pa imela tudi iz Mullerja in ta se pa veliko lažje zameša. Ta, ki ga kupujem v dm, ali pa ki ga dobiš v Mercatorju, roza mislim, je bolj mokast, un iz Mullerja pa je bolj peskast oz. granulcah....zelo drugačen izgled.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
27.2.2009 9:57:15   
Estrella*

Jutro!

Naša še spiuser posted image user posted image user posted image Tudi Andraž je danes ostal v svoji posteli/po predhodnji grožnjiuser posted image / in jaz sem se zbudila malo pred sedmo prvič. Juhhuhuhuh

Šplein@: user posted image  za izlet in upam, da Gregi ne razvije bronhitisauser posted image user posted image user posted image  To, da smrka že dolgo časa je resno svarilo za ta šituser posted image  Fajn pucat nos, mi pa bomo držali pestkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Alja in Andraž!

Kako je z Asjo?

Asja je OK. Rana je zaceljana, ju3 ji snamem luster z glave, potem bomo pa videli kako naprej. Sedaj je na dijetnih briketih Sensitivity care, pa da vidimo, če bo z alergijo kaj bolje. Bom mogla pazit, da ne bo kaj drugega čopnila.

Soča je jedla kar lep čas Sensitivity control od RC in je bila OK. Samo sem mogla pa res pazit, da ni nič drugega pojedla, kar pa skoraj ne verjamem, da bo tebi uspelo, če je Asja tudi veliko zunaj, ker tam pa najde še in še priboljškov....na to pa ti ne moreš vplivat, razen če jo imaš 24 ur na dan pod kontrolo.

Sedaj je večinoma notri in ven gre samo na povodcu z mano. Tako bo nadaljne 2 meseca, da vidimo kako se bo hrana obnesla. Če ne bo sprememb, potem res nima smisla, da ji dajem to user posted image  drago hrano. Je pa res kar si napisla, da je skoraj nemogoče preprečiti, da bi kaj drugega pohiopsalauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
27.2.2009 9:57:18   
Estrella*

A veš kako sem jezna, da sem ga sploh kupilauser posted image . Zato kupim samo še 2 v Müllerju.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
27.2.2009 9:58:47   
Estrella*
Mya26 sporoča podatke iz P: 9900g, 72cm

Neposredna povezava do sporočila: 1621
27.2.2009 10:02:29   
Estrella*
user posted image   KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI??    user posted image  

user posted image (21.3. - 20.4)

Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 2.2.08: 8610g, 70,5cm, 45cm (5580g, 22,5cm, 13cm)

user posted image (21.04 - 21.05)

Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)  
- 21.01.09 (9m): 9550g, 77cm, 45cm ( 6280g, 28cm, 11cm)  

*Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 03.02.09: 8500g, 71,5cm, 43cm (4920g, 18,5cm, 10cm)

Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 10.11.08: 7700 g,69,5 cm, 43cm  (4000g, 15,5cm, 7cm) 

Anery (Matic, 28.04.2008)  
- 28.1.2009: 10200g, 73cm, 47cm (6880g, 25cm, 14cm)

aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 05.02.09: 8590g, 75cm, 10cm ( 5200g, 23cm, 10 cm)    

Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008) 
- 28.01.2009(8m 28d): 10090g, 75,5cm, 43,5cm(6620g, 23,5cm, 8,5cm)  

barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 10.02.09: 9010g, 71,5cm, 43,5cm (5390g, 21,5cm, 9,5cm)

CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 18.11.08: 8460g, 72cm, 44 cm (4950g, 20
,5 cm, 10cm) 

Taula (Ella, 04.05.2008)  
- 05.02.09: 8360g, 72,5cm, 46cm( 4820g, 22,5cm, 10cm)

Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 16.02.09: 8220g, 74cm, 45cm (4810g, 24cm, 13cm) 

hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 10.02.09: 9890g, 73cm, 47cm (6370g, 23cm, 11cm)

T*i*A*r*A (Lukas, 08.05.2008)
- 6,5 mes: 9300g, 70cm, xxcm ( 5130g, 15cm, xxcm)

Svojeglava (Živa, 09.05.2008)  
- 29.01.09: 9200g, 72cm, xxcm(5570 g, 20cm, XXcm) 

buccka (Lin, 09.05.2008)  
- 28.01.09: 9200g, 74cm, xxcm(5650g, 22cm, xxcm) 

katy82 (Lara,10.05.2008) 

- 11.02.09: 8850g, 71,8cm, 46,5cm(5200 g, 17,8 cm, 11,5 cm)

mixi (Kaja, 10.05.2008) 

- 25.11.08: 8350g, 77cm, 45cm (5090g, 27cm, 10cm) 

Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 11.02.09: 10500g, 73,5cm, 47cm ( 7000g, 22,5cm, 14cm)

kasso (Varja, 11.05.2008)   
-26.02.09: 7940g, 71cm, 46cm(4860g, 22 cm,12 cm)

tally (Emilija, 13.05.2008)

- 24.02.09: 8710g, 73cm, 45cm(5600g, 21cm, 10 cm) 

kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 19
.02.09: 9400g, 74cm, 45cm (6280g, 22cm, 10cm)

Katina (Inti, 14.05.2008)  
- 18.02.09: 8780g, 69,5cm, 45,5cm (4915g, 16,5cm, 9,5cm)

zalazoya ( Niki, 15.05.2008) 

- 12.11.08:
7600g, 69cm, 41cm(4590 g, 16 cm, 8cm)

suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 12.02.09: 9100g, 73cm, 47cm (5150g, 19cm, 11cm)  

skye ( Tia, Lia, 17.05.2008) 
- 17.11.09:
Tia: 8470g, 66,1cm, 43cm ( 6250g, 19,1cm, 10cm)
Lia: 7790g, 67,2cm, 43cm ( 5840g, 21,2cm, 10cm)

mafi (Filip, 18.05.2008)
- 20.02.09: 11430g, 76cm, 48cm ( 7740g, 23cm, xxcm)

nataša34 (Eva,19.05.2008)
-01.12.08: 6000g, 61cm, 41,5cm (3680g,13cm, 8,5cm)

Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 24.02.09: 10480 g, 77 cm, 48 cm (6610 g, 23 cm, 11 cm) 

tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 25.02.09: 8450g, 72,5cm, 45cm (4900g, 20,5cm, 10cm)

**** (Omar, 19.05.2008) 

- 23.02.09: 9600 g, 80 cm, 47 cm (5760g, 28 cm, 9,5 cm)

SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.12.08: 6670g, 65, xxcm (3190g, 12cm, xxcm) 

Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 26.01.09:8200g, 70cm,xxcm (4940g, 20,5cm, xxcm) 

nya5 (Nia, 21.05.2008)
- 19.02.09: 8200g, 71cm, 43cm ( 4900g, 20cm, 9cm)

user posted image (22.05-21.06) 

Estrella* (Alja, 23.05.2008) 
- 23.02.09: 9100g, 76cm, 44cm (5600g, 23cm, 10cm)

mmoojjccaa ( Tajda, 23.05.2008) 
- 01.12.08: 7400g, 65,5cm, xxcm ( 4660g, 15,5cm, xxcm)

darmar (Zala, 24.05.2008)  

- 04.12.08:7680g, 65cm, 43cm (4100g, 13cm, 7cm)  

Anitka ( Gal, 25.05.2008)   
- 24.02.09: 8400g, 73,5cm, 46,5cm (5020g, 22,5cm, 9,5cm)

TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 10.02
.09:8700g, 71cm, xxcm (5310g, 20cm, xxcm)

edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008) 
-26.11.08:7390g, 66,9cm, 42,6cm
  (3720g, 14,9cm, 7,6cm) 

VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)  

- 19.11.08: 8650g, 71cm, 45cm(4750 g, 18 cm, 8 cm)

mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 24.02.09: 9990g, 72cm, xxcm (6150g, 19cm, xxcm)

MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 01.12.08:8110g, 70cm, 43cm ( 2720g, 12cm, xxcm)

eole (Julija, 29.05.2008)
- 17.11.08: 8080g, 69cm, 46,5cm (4500g, 17cm, 9,5cm)

narava (Davud, 30.05.2008)
-03.12.08: 7700g, 70cm, 43cm (4220g, 18cm, 8,5cm)

Nina7 ( Gaja, 03.06.2008) 
- 03.12.08: 7150g, 67,7cm, 42cm (4290g, 17,7cm, 8,5cm)      

user posted image PREGLEDI V 9 MESECUuser posted image

Marec 2009

Nina7: 03.03.2009
darmar: 06.03.2009

MARTINA25: 09.03.2009
mmoojjccaa: 09.03.2009

sesil: 18.03.2009
suzy85: 19.03.2009

user posted image PREGLEDI V 12 MESECUuser posted image

April 2009

čmrlika: 20.04.2009
Sončnica Sandra***: 22.04.2009
Jana81: 22.04.2009

Maj 2009

barbaw: 05.05.2009
svojeglava: 07.05.2009
srčekgirll: 11.05.2009
hijenca: 12.05.2009
tally: 19.05.2009

Nia5:21.05.2009
Špelin@: 21.05.2009
kasso: 21.05.2009

Estrella*: 26.05.2009
Anitka: 26.05.2009

buccka: 27.05.2009
mafi: 27.05.2009
tilči: 27.05.2009

Junij 2009

Tana7: 04.06.2009

user posted image  

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
27.2.2009 10:24:28   
kasso

A veš kako sem jezna, da sem ga sploh kupilauser posted image . Zato kupim samo še 2 v Müllerju.

A tale Hipp 3 si kupila v Mullerju? A je isti proizvajalec kot za 2?

Neposredna povezava do sporočila: 1623
27.2.2009 10:28:35   
mya26
No, da se mal oglasim po doooooolgem času. Mi smo OK, na srečo kar zdravi. Lana je sicer pred 2 tednoma prebolela angino, ampak je zdaj OK.
Maj napreduje kar hitro, tako da je zelo veselo.
Najin dan sedaj izgleda: zjutraj med 4-7 se podojiva, okol 9h dobi 200g sadja potem gre spat in običajno spi ca. 2 urci, okol 12h zelenjavo z rižem/ polento/ krompirjem,... nato greva na sprehod in spet zaspi za kako uro, med 15-16h riževa kašica z mlekom (kot rižolino ki je zmešan z AM), ob 18h skuto s sadjem (banano/ breskva/ borovnica) in pred spanjem (okol20h) še dojenje.

Na plesne še vedno hodim in uživam v tem. Prejšni teden sem spet začela hujšatuser posted image . Nimam posebne diete, samo da ne jem preveč sladkega in prigrizkov vmes me d obroki. KO postanem lačna si vzamem jabolko. Pa zjutraj telovadim kakih 20min, pa še kasneje grem za dobro uro na sprehod.

Maj se že  nekaj časa postavlja na noge in hodi ob omarici, če mu dam roke tudi napravi že nekaj korakov naprejuser posted image Tudi Ma-ma, ta-ta ali A-ta in ba-ba že reče in ko mu rečeš papa tud pomaha. Je ful dobrovoljen in se velikokrat tudi sam zaigra.

Jaz sem včasih mal slabš in mi mal popustijo živci. Ker sem nenaspana, ja včasih se ponoči zbuja in klepetauser posted image . Očitno podnevi ne pride do besedeuser posted image . Zadnjič mi je Lana polila čaj po laptopu, sta bili krivi z mami ker sta se žogali, malo sem bila pa tudi jaz kriva ker je bil lap top na mali mizici zraven pa čajuser posted image Sem začela kričatuser posted image user posted image . Lana je šla v sobo, mami je začela jokat. sej sem se pol opravičla , sploh Lani, da se pač zgodi in da je mami mal sitna. Laptop smo na srečo rešl, včasih kaka črka mal šteka, ampak več al manj pa dela.

A se boste v kratkem kaj dobile? Bi prišla, da se mal vidmo predno se vrnemo v službe.

Neposredna povezava do sporočila: 1624
27.2.2009 10:32:15   
Soncnica Sandra ***
ojla....

no evo, Manca spi svoj dopoldanski spanec, jaz pa na hitro malce na RR skočim, potem pa spakiram, ker grem vozičkat ob 13h z sestrično od mojega user posted image user posted image user posted image
potem gremo pa k tašči prespat in jutri domov user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Katero ime za fantka?
milki

Katero ime vam je lepše?

Nikolaj (52%)

Teodor (48%)

Število vseh glasov: 348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!