Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:07:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam NOVO, čestitke še od mene ! Lepa, okrogla, meni že zelo daleč... ja, hvala. Okrogla pa je, z mojo vizualo vred! mene je tašča vprašala ,če si že rodila tk,da ni tak hudo okrogla Če me je pa vidla v avtu!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:09:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam NOVO, čestitke še od mene ! Lepa, okrogla, meni že zelo daleč... ja, hvala. Okrogla pa je, z mojo vizualo vred! mene je tašča vprašala ,če si že rodila tk,da ni tak hudo okrogla Če me je pa vidla v avtu!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:10:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam NOVO, čestitke še od mene ! Lepa, okrogla, meni že zelo daleč... ja, hvala. Okrogla pa je, z mojo vizualo vred! mene je tašča vprašala ,če si že rodila tk,da ni tak hudo okrogla Če me je pa vidla v avtu! dobro jutro! Kako je?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:14:23
|
|
|
|
spps
|
pa mi je ratalo prit domov,sem šla v trgovino,pa sem še usput zavila v Pikapolonico,ker sem si morala en moderc za dojenje nabavit ,ker ga dosedaj še nisem našla,mater jim drago ,pride en 20eur no kupla sem pa še posteljnino z obrobo,ker obrobe še nisem nabavla,tist komplet pa se še mi ni zdel tolk drag,glede na ostale cene zdaj moram sii še sam pripravit stvari zase za v P,ostalo pa mislim,da mi je uspelo-sam danes nimam časa,ker se bom morala počas it učit,ker imam še danes en izpit sem pa danes kar precej utrujena-se vidi,da je konec tedna in ,da imam zadnje čase pester tempo-zdaj sam upam,da se mi ne bo treba nekaj časa vstajat,zarad tega,da bom ob 5.30 šofer se bi raje zbujala ob taki uri zaradi drugačnih razlogov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:15:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam NOVO, čestitke še od mene ! Lepa, okrogla, meni že zelo daleč... ja, hvala. Okrogla pa je, z mojo vizualo vred! mene je tašča vprašala ,če si že rodila tk,da ni tak hudo okrogla Če me je pa vidla v avtu! dobro jutro! Kako je? ma bo me je včeraj neki držalo v križu,pa sem danes zjutraj ugotovila,da zarad prebave sem šla na wc je blo kr boljš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:16:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec OBVESTILO!!!! Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico, kjer je ob 13:40 rodila LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. (slikce pa ne znam gor dat, prosim za pomoč) ČESTITKE JEIIIIII SPET ENA PUPIKA
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:18:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa mi je ratalo prit domov,sem šla v trgovino,pa sem še usput zavila v Pikapolonico,ker sem si morala en moderc za dojenje nabavit ,ker ga dosedaj še nisem našla,mater jim drago ,pride en 20eur no kupla sem pa še posteljnino z obrobo,ker obrobe še nisem nabavla,tist komplet pa se še mi ni zdel tolk drag,glede na ostale cene zdaj moram sii še sam pripravit stvari zase za v P,ostalo pa mislim,da mi je uspelo-sam danes nimam časa,ker se bom morala počas it učit,ker imam še danes en izpit sem pa danes kar precej utrujena-se vidi,da je konec tedna in ,da imam zadnje čase pester tempo-zdaj sam upam,da se mi ne bo treba nekaj časa vstajat,zarad tega,da bom ob 5.30 šofer se bi raje zbujala ob taki uri zaradi drugačnih razlogov Ja, je kr cena. Js sm si ga kupila v Mullerju, je mislim da okol 7-8 €. poglej na seznam, da česa ne pozabiš! Za izpit! Sam še 4 dni moraš zdržati!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:19:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam NOVO, čestitke še od mene ! Lepa, okrogla, meni že zelo daleč... ja, hvala. Okrogla pa je, z mojo vizualo vred! mene je tašča vprašala ,če si že rodila tk,da ni tak hudo okrogla Če me je pa vidla v avtu! dobro jutro! Kako je? ma bo me je včeraj neki držalo v križu,pa sem danes zjutraj ugotovila,da zarad prebave sem šla na wc je blo kr boljš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:27:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Zakaj men pod S/F piše v ulomku x ulomjeno z 3??? A ve katera zakaj in kaj to pomeni, ker mi po celem dol v tej vrstici tak piše, mislim v ulomkih??' nimam pojma
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:27:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy zdaj pa samo še 2dni noge skup tiščat pol pa v da prijokajo marčevki.... Sem možeku včeraj povedala, da sem praktično še zaprta in da bi se lahko končno čez vikend spet pocrkljala. Odgovor: nič se ne bomo igrali... dobrodošla v našem klubu julam,vse bomo lahk vrnile....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:27:58
|
|
|
|
spps
|
PUPa,kjeeeeeeee siiiiiiiiii?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:28:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ me pa nekaj zanima, ali si ve še uspete pobriti tam spodaj???pa noge maste pobrite?? zmorem še, samo ljubi se mi ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:29:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps PUPa,kjeeeeeeee siiiiiiiiii? mogoče zajtrkuje. Dans je že sama, so starši odšli domov?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:31:08
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy zdaj pa samo še 2dni noge skup tiščat pol pa v da prijokajo marčevki.... Sem možeku včeraj povedala, da sem praktično še zaprta in da bi se lahko končno čez vikend spet pocrkljala. Odgovor: nič se ne bomo igrali... dobrodošla v našem klubu julam,vse bomo lahk vrnile.... če nam ne bojo naše potrebe to preprečile
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:31:53
|
|
|
|
novo
|
Danes se pa dela res lep sončen dan! Ga bo treba izkoristit!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:32:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy zdaj pa samo še 2dni noge skup tiščat pol pa v da prijokajo marčevki.... Sem možeku včeraj povedala, da sem praktično še zaprta in da bi se lahko končno čez vikend spet pocrkljala. Odgovor: nič se ne bomo igrali... dobrodošla v našem klubu julam,vse bomo lahk vrnile.... če nam ne bojo naše potrebe to preprečile tekma s časom in potrebo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:34:41
|
|
|
|
ada2
|
čestitke grahec joj, kak bi bila na tvojem mestu ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:36:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps PUPa,kjeeeeeeee siiiiiiiiii? mogoče zajtrkuje. Dans je že sama, so starši odšli domov? kavo pije,al je pa na wc šla starši so pa včeraj šli.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:36:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy zdaj pa samo še 2dni noge skup tiščat pol pa v da prijokajo marčevki.... Sem možeku včeraj povedala, da sem praktično še zaprta in da bi se lahko končno čez vikend spet pocrkljala. Odgovor: nič se ne bomo igrali... dobrodošla v našem klubu julam,vse bomo lahk vrnile.... če nam ne bojo naše potrebe to preprečile skor,da ne vrjamem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:36:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Danes se pa dela res lep sončen dan! Ga bo treba izkoristit! ga bom ja...mi piše več sreče prihodnjič
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:38:46
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps PUPa,kjeeeeeeee siiiiiiiiii? evooo meee, kaj me pogrešaš
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:39:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 čestitke grahec joj, kak bi bila na tvojem mestu ... mislim,da nisi edina
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:40:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Danes se pa dela res lep sončen dan! Ga bo treba izkoristit! ga bom ja...mi piše več sreče prihodnjič
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:40:42
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps PUPa,kjeeeeeeee siiiiiiiiii? mogoče zajtrkuje. Dans je že sama, so starši odšli domov? kavo pije,al je pa na wc šla starši so pa včeraj šli. hvala da si zame odgovorila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 9:41:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 čestitke grahec joj, kak bi bila na tvojem mestu ... sej boš ti prišla tudi na vrsto! Kmalu!!! Mogoče še danes!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?