Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 10:42:16
|
|
|
|
Bethany
|
Hej, mamice z novorojenčki (tudi bodoče): A mogoče kateri pride prav popust za Pamperske št. 1, v drogeriji DM? Imam tri kupončke za popust 3 eure na paket. Mi smo jih že zdavnaj prerastli.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 10:51:17
|
|
|
|
katja_p
|
Ej, tole sonce se spet nekam skriva ...
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 10:52:09
|
|
|
|
katja_p
|
Js grem sebe spravit pa tamalo in greva počas kr ven prot teb, Bethany, ker se je naši zaćelo zdle spat in si učke mane pa bo pol sam jok, če jo bom zbudila ...
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 11:37:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Hej, mamice z novorojenčki (tudi bodoče): A mogoče kateri pride prav popust za Pamperske št. 1, v drogeriji DM? Imam tri kupončke za popust 3 eure na paket. Mi smo jih že zdavnaj prerastli. jaz bi lahko sam še ne ,ker še nismo rodili ,tiste ki imajo prej rok,dali,......
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 11:37:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84 Dobro jutro! Men je ginekolog rekel, da naj ne jem zdaj v nosečnosti banan, ker me bo še bolj zaprl. Mogoče je pri dojenčkih drugače jaz sem jih jedla na začetku ,pa sem videla da mi ne pašejo in sem jih nehala jest,sedaj pa spet navalim nanje in jih jem skoz pa hodim normalno vsak dan na potrebo res odvisno od človeka al kako
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 12:50:45
|
|
|
|
tinca84
|
Ej sonček85 sem bla zdle pri zdravniku in sem srečala Mojco P., skoraj tvojo sosedo, veš katero a ne? Mislim da se že 5 let nisva videli . Se bo letos poročila septembra.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 13:09:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84 Ej sonček85 sem bla zdle pri zdravniku in sem srečala Mojco P., skoraj tvojo sosedo, veš katero a ne? Mislim da se že 5 let nisva videli . Se bo letos poročila septembra. a res al kaj ,ja za njo si pa res nebi misla
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 13:14:32
|
|
|
|
tinca84
|
Pa veš s kom, z Boštjanom G.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 13:31:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84 Pa veš s kom, z Boštjanom G. sn ti napisala ZS
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 16:42:10
|
|
|
|
_kathy_
|
Bethany, za od koliko do koliko kg pa je št. 1? Mi smo zdaj kupili ene v Babycentru.Bomo vidli, kakšne bodo.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 18:18:11
|
|
|
|
NoBady
|
kathy - od 2-5kg so te pamperske št 1... jaz jih imam en paket, več pa mislim da ne bom rabila, ker po besedah G. ma mali že zdaj 3500g, sepravi da lahko pri porodu pričakujem 4kg ...
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 19:02:04
|
|
|
|
_kathy_
|
Mamice, katere sestavine potrebujem za čaj za mamice (janež, ...?)?
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 20:11:10
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kathy - od 2-5kg so te pamperske št 1... jaz jih imam en paket, več pa mislim da ne bom rabila, ker po besedah G. ma mali že zdaj 3500g, sepravi da lahko pri porodu pričakujem 4kg ... Ja, Kathy, verjetno je tvoj Gal že na dvojkici, ane? Te Newborn, št. 1 so res samo za prvi mesec, pa za bolj drobne dojenčke. Tiste, ki se že rodijo s 4 kg, lahk kr dvojko pleničke začnejo uporabljati.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 20:12:37
|
|
|
|
Bethany
|
Kje ste pa danes vse čveke: nosečke in mamice??? Je lepo vreme vse ven pognalo?? Res je blo luštno zunaj, pa ful toplo, že kar po pomladi je dišalo.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 20:49:25
|
|
|
|
katja_p
|
Tamala se dere že več kot eni uro ... sm jo dala kr v postlco, ker je od tega joka že čist zmatrana, sam še krni nehala jokat. Pojma nimam od česa. Res je, da je mal zaprta, je prejle uspela malo prdnit po kapljicah. Pa bolj slabo je, ji sploh ni za jest in kr ven špuka. Je ne bom nč silila, ker itak ni uspeha grem dudo popravit ...
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 20:53:48
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. kako ste kaj?no js kr uredu, sicer danes kr mal utrujena, saj sem po dolgem času zopet kar nekaj prehodila.Sva si danes z Nikom privoščila malo daljši sprehod, pa vidim, da to še ni zame. bo treba še najprej mal počivati potem pa si počasi mal kondicije pridobiti. danes je bilo že prav prijetno toplo- no jutri bo še lepše, ampak jutri se midva ne bova nič sprehajala, ker pride patronaža in se bova prvič kopala. upam, da bo užival.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 20:59:02
|
|
|
|
_kathy_
|
Katja_p, tudi naš se danes od 14 h joče, ful ga zvija. Zraven pa takoooo prdi, se mi je pa pokakal , da sem mogla kr ornk u roke špuknt, da sm ga spucala . Zvija ga ful, pa jst pazim kaj jem ...ne vem, če ni od AD3 kapljic.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 21:03:58
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Katja_p, tudi naš se danes od 14 h joče, ful ga zvija. Zraven pa takoooo prdi, se mi je pa pokakal , da sem mogla kr ornk u roke špuknt, da sm ga spucala . Zvija ga ful, pa jst pazim kaj jem ...ne vem, če ni od AD3 kapljic. Pa si mu ti dala kako stvar, da ga je odprlo? Kak čaj al pa kapljice? Js ji AD3 dajem vsak dan, sam se ne joče vedno ... ampak zadnja dva dni je pa totalno tečna. Sam pr moji je še fora, da sploh noče jest in bi sam spala. Js ne vem, če je OK, da tolk spi ... 1 ali 2 uri budna, pol je pa zmanjka za 2 uri ...
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 21:14:05
|
|
|
|
barika
|
Punce, probajte jim dat kapljice Bio gaia (lekarna) krče zmanjša za dobrih 50%. Pa tudi za odrasle je dobro .. probiotične kulture.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 21:26:10
|
|
|
|
m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Mamice, katere sestavine potrebujem za čaj za mamice (janež, ...?)? Jst dam janež, kumino, lovorjev list - še manj kot četrt in pustim mal povret, pol pa dam še kamilice, spijem ga pa ziher kak liter na dan
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 21:34:45
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Kje ste pa danes vse čveke: nosečke in mamice??? Je lepo vreme vse ven pognalo?? Res je blo luštno zunaj, pa ful toplo, že kar po pomladi je dišalo. dans je bilo res lepo vreme... da diši po pomladi pa raje ne bom rekla (sem to do zdaj dvakrat povedala in vedno je še tisti dan začel sneg padat )
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 21:51:56
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Kje ste pa danes vse čveke: nosečke in mamice??? Je lepo vreme vse ven pognalo?? Res je blo luštno zunaj, pa ful toplo, že kar po pomladi je dišalo. dans je bilo res lepo vreme... da diši po pomladi pa raje ne bom rekla (sem to do zdaj dvakrat povedala in vedno je še tisti dan začel sneg padat ) he he he... pol pa kr tiho, da snegec ne čuje!!
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 27.2.2009 6:48:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Kje ste pa danes vse čveke: nosečke in mamice??? Je lepo vreme vse ven pognalo?? Res je blo luštno zunaj, pa ful toplo, že kar po pomladi je dišalo. dans je bilo res lepo vreme... da diši po pomladi pa raje ne bom rekla (sem to do zdaj dvakrat povedala in vedno je še tisti dan začel sneg padat ) he he he... pol pa kr tiho, da snegec ne čuje!! se podpišem,ker mi kar pritisk naraste,ko začne kaj dol padat
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 27.2.2009 7:01:36
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 podobno imajo na Ponikvi pri Šentjurju A res de? To pa nisem vedla. Sam ni privat, a ne? Za ritke odštofat, tiste, ki vam nočjo kamilčk spit - z naoljeno vatirano palčko al pa termometrom malo požokajte v ritko (joj se grozno sliši, pa pomaga pa) Banana pa baje zelo zrela odpira, bolj nezrela pa zapira. (upam, da sem si prav zapomnilla) Bethany hvala za sončka - sem ga sprintala za na okno v kabinetu v šoli! Me je namreč ravno včeraj sodelavka opimnila, da imamo še kr snežinko gor, in da naj si raja kak sonček gor pripopamo, da bo prej pomlad nastopla. Tinca in Sonček, a jaz tole prav mislim. A jaz tudi poznam tadva? Je slučajno Boštjan moj bivši sošolec? To bi pa bilo presenečenje. E punce, zdej pa grem. Uživajte
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 27.2.2009 7:57:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 podobno imajo na Ponikvi pri Šentjurju A res de? To pa nisem vedla. Sam ni privat, a ne? v sklopu šole jih imajo.Jaz sem bila lani 1x tam k smo šle z babico od mojga na sprehod in so noro dobro zrihtal. Ja meni se zdi da je bil Boštjan res tvoj sošolec.Nisem pa ziher.Ja v Dramljah je vse tko malo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?