Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 17:26:50
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987 pa neki me se zanima a ni tkrat plod prestar za MF? kr ko sem klicala za 3D/4D uz je rekla da se MF izvaja od 20-21t nosecnosti Ne Bybika, ni prestar zato. Do 24. tedna se dela MF. Jaz sem bila danes 23,2t in imela morfologijo. Vse ok. Mali je težak že 574g. Sem pa dala posnnet, tak da je bilo poročilo o vsem zelo izčrpno. Od možgančkov, obrazeka, srčka, žil, notranjih organov, okončin in seveda tistga lulčka tam vmes , Pa skoz nam je jeziček kazal! Prav not in ven ga je molil, pa brcal ko žabica, da je komaj nogico zmerla. Tolepa bo en razgrajač! Rok bo kr držal tist 27.6., čeprav je mali tako velik, da pride v poštev tudi rok po ns 23. 6.! jaz pravim, da je rok 27. rodila bom pa itak prej, kot pri prvihdveh torej 23. Martka čestitke za avteka.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 18:01:38
|
|
|
|
tinca84
|
Naty-Taja za MF. Zadnjič ti nisem nič odpisala, se poznava midve ja. Sicer ti bolj mojo sestro, jaz pa tvojo, ampak sva se že velikrat srečali pr men v trgovini. Sestrco pozdravi!
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 18:12:41
|
|
|
|
martka
|
gaja že 4dan ni kakala, pa se ob napenjanju tako dere, da je ob sapo! baje pomagajo sladke kamilice. res?
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 18:20:24
|
|
|
|
mbd0411
|
Mertka,super za avto Srečno vožnjo!!! Glede kakanja sem pa jaz tudi v nemočnem stanju.Ali vsak dan ali pa potem 2-3 dni ne,nato tako trdo,da se ubožec tako napenja.Sem poskusila s sladkim čajem,pa je še kar šlo,naslednjič pa sem stisnila pomarančo,jo fajn posladkala in dala ake 3-4 žličke.Čez dobro uro je šlo ven vse za nazaj in kar oddahnil se je.Je pa Nik zdaj že 4 mesece in en teden star.Na žlico pa noče nič jest,le to pomarrančo je veselo popil iz žličke.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 19:21:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka http://www.vrtec.si/ škoda da kaj takega ni v celju podobno imajo na Ponikvi pri Šentjurju
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 19:40:20
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. danes pa je bil dopoldan prav lep sonček, tk da sva si privoščila en mal daljši sprehod. Drugače pa je danes star že 3 tedne......joj kak hitro gre čas. Pa danes sva bila tudi prvi dan sama, je ati šel v službo, ampak sva se kr dobro rihtala. Mislim, da ne bo prevelikih težav. zdej ga sicer zopet nekaj napenja, tk da sva že vzela kapljice in upam, da bodo kaj pomagale.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 20:37:09
|
|
|
|
m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka no, mi smo danes že veliko naredili. podpisali papirje za nov avto! v petek ga že vozim!!! komaj čakam!!! (kot mali otrok na božička) zunaj so zvončki in trobentice!!!! juhu! ju3 bo 11 stopinj. ko bi le šlo še samo tako naprej! se dobimo za savinjo? ob 12.20 grem čakat luka pred šolo (šlander), do bazena grem pa savinjo! bo gaja vsaj malo spala v vozičku-upam! lep dan še naprej! z veseljem bi se ti pridružila sam ta večja mi ta termin pančka, tak da mi gremo ven tam po drugi uri, pa dopoldan okrog desetih pa do dvanajstih...
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 20:38:26
|
|
|
|
m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka gaja že 4dan ni kakala, pa se ob napenjanju tako dere, da je ob sapo! baje pomagajo sladke kamilice. res? ja zelo sladkane kamilice res pomagajo, skuhaj si 2dl kamilic in daj približno tri zvrhane male žličke sladkorja, našo je po urci odpšrlo, pa ni prej kakala osem dni.... probaj
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 20:39:52
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Drugače pa danes praznujemo 3.mesec!!! Neverjetno kam čas beži, srček najin mali, vse najlepše....
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 20:52:58
|
|
|
|
Lolita23
|
čestitke majcikini in brknovem
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 20:57:41
|
|
|
|
m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka svetujte mi, kupujem igralni center. (lukovo kmetijo sem posodila in ne nazaj dobila- se pa ne spomnim komu. in tudi grdo mi je da sam nisi toliko, da bi vrnil). torej, odločam se med dvema, eden ima glasbo ion mini ograjico, če tako narediš, drugi pa višje igralne loke.. ta ima glasbo in zunanji rob se v ograjo dvigne ... hvala mi smo včeraj kupli drugega brez ograjice, je v baby centru znižan iz 70 na 50 evrov, naša biba je noter ful zadovoljna, pa loke lahk prestavljaš, prepletaš, ogledalce ma tri različne sicer kratke melodije... dobra stvar no
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 21:10:22
|
|
|
|
martka
|
no mi imamo pa prvi igralni center z ograjo. je stal 60. ima mozarta in živalske glasove. pa veliko ogledalo in zadevo po kateri z nogicami ali rokicami udarjaš, pa se vedno ena druga žival oglasi. in tudi igrače ki so gor so zelo kjut. kamilice sem malo manj sladkala, kot si ti napisala je popila 50 in potem kakala. a ni bilo za vse nazaj, kot za lepo sproti, za en dan. zdaj že pol ure spi. bomo videli kam to pelje. moj termin za zunaj pa je med 11h in 13h. hvala za nasvet. aja, pomaranče pa jaz ne upam dat.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 21:11:14
|
|
|
|
martka
|
čestitke za obmesečnice
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 22:14:00
|
|
|
|
katja_p
|
ČAw! Vreme: Tile dnevi, ki sledijo znajo bit res super! MOgoč prideva midve z Bethany kaj na okol. BOva videli, kdaj se bova spravili ven. Dretje: Joj, naša se je pa dans tke drla popoldne in zvečer ... pa bolj slabo jedla ... in zdle bolj od utrujenosti zaspala na zizi. Pojma nimam, kaj bi jo zdelalo. Dopoldneje bla pa še OK. Krof? Kaka pa naša vsaj 2x na dan. Šoping: Js sm dans kupla dve novi dudi (3-6m) pa dva bodija s kratkimi rokavi, da jih ima pod majčko, ker drgač ji je prevroče. In ene čeveljčke za h kavbojkam :) So se mi tk dopadli :))) Igralni center: js čakam na poštarja, da mi ga prinese. Zdaj grem pa še pod tuš in spat, ker moja dva že oba pančkata. Nočko!
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 22:22:48
|
|
|
|
_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka gaja že 4dan ni kakala, pa se ob napenjanju tako dere, da je ob sapo! baje pomagajo sladke kamilice. res? Naš ima s tem groooozne težave. Je po tri dni zaprt, potem se en dan pokaka za vse nazaj, pa je spet tri dni zaprt in je ful hudo. Tko joče, se napenja ... Jst pijem bolj močne in zlo sladkane kamilice. Smo pa poskusili, da smo Galu dali bolj blage in sladkane kamilice po žlički, a je vse ven pošpukal. Potem sem mu jih pa zadnjič dala po flaški in mi je najprej ven špunku (seveda, ni mleko!), potem pa pridno spil. In zjutraj je bilo tooooliko, da sva oba z atijem umivala ritko.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 22:29:20
|
|
|
|
_kathy_
|
Čestitke Leji in Niku za mali rojstni dan!
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 25.2.2009 22:30:47
|
|
|
|
_kathy_
|
Hm ...te dni, ko sem se jst nažirala s krofi ...se mi zdi, da je Gal imel še močnejše krče ...bi lahko bili vzrok krofi??
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 9:02:12
|
|
|
|
bybyka_1987
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987 pa neki me se zanima a ni tkrat plod prestar za MF? kr ko sem klicala za 3D/4D uz je rekla da se MF izvaja od 20-21t nosecnosti Ne Bybika, ni prestar zato. Do 24. tedna se dela MF. Jaz sem bila danes 23,2t in imela morfologijo. Vse ok. Mali je težak že 574g. Sem pa dala posnnet, tak da je bilo poročilo o vsem zelo izčrpno. Od možgančkov, obrazeka, srčka, žil, notranjih organov, okončin in seveda tistga lulčka tam vmes , Pa skoz nam je jeziček kazal! Prav not in ven ga je molil, pa brcal ko žabica, da je komaj nogico zmerla. Tolepa bo en razgrajač! Rok bo kr držal tist 27.6., čeprav je mali tako velik, da pride v poštev tudi rok po ns 23. 6.! jaz pravim, da je rok 27. rodila bom pa itak prej, kot pri prvihdveh torej 23. hehe sem vesela zate res super da je tak zivahen tale malcek sej jaz mam pa rok 15.7. rodila bom pa mende tak 20.7. tak filing mam da se bo zavlekl tk k pri prvi
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 9:03:46
|
|
|
|
bybyka_1987
|
gaja že 4dan ni kakala, pa se ob napenjanju tako dere, da je ob sapo! baje pomagajo sladke kamilice. res? [/quote] si poskusla z banano? mojo je stalno pregnala naprej sam k zdej ne wem kolk je tvoja stara
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 9:27:18
|
|
|
|
sonček85
|
banana.a ne zapira banana,kolikor jaz vem.al je to pr dojenčkih drgač
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 9:37:19
|
|
|
|
Lolita23
|
Eno lepo sončno dobro jutro!!!!
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 9:58:37
|
|
|
|
mbd0411
|
Tudi jaz vem,da banana zapira Sladkan čaj pa odpira. No,da ne bom pametna,lahko da je postana banana za odpiranje,postana jabolka naribana pa za zapiranje.Al kako
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 10:09:45
|
|
|
|
bybyka_1987
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 banana.a ne zapira banana,kolikor jaz vem.al je to pr dojenčkih drgač ja meni so tudi govoril da zapira ampak mojo pikico vedno je urng kakala po njej pa se zdej lahko pa da je odvisno tudi od samga cloveka
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 10:34:12
|
|
|
|
Bethany
|
hojla! eno sončno dobro jutro še od naju: takale jutra me že malo na pomlad spominjajo, komaj čakam!!!
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 26.2.2009 10:35:42
|
|
|
|
tinca84
|
Dobro jutro! Men je ginekolog rekel, da naj ne jem zdaj v nosečnosti banan, ker me bo še bolj zaprl. Mogoče je pri dojenčkih drugače
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?